Találatok a következő kifejezésre: Most megyünk uh-ra. Azt mondták benn, (1 db)

Most megyünk 4D uh-ra. Azt mondták benn, hogy 14 ezer lesz. Ebbe benne van a kép és a felvétel ára is? Miért kell vinnem vhs kazettát ha dvd-re írják?

Bocsi a fárasztó kérdést de a dokim nem volt valami b?beszéd?.

Legjobb válasz: Hova mész?? Egyébként szerintem van benne minden. Nekem nem kellett soha semmit vinni(se vhs,se dvd),mégis mindig kaptam felvételt. Nem hinném,hogy kellene vinni bármit is..

Hova mész?? Egyébként szerintem van benne minden. Nekem nem kellett soha semmit vinni(se vhs, se dvd), mégis mindig kaptam felvételt. Nem hinném, hogy kellene vinni bármit is..
A kép és felvétel ára is benne van, meg a vizsgálat kiértékelése, mivel sokkal többet lát mint a sima uh, feltéva, ha a baba mutatja magát.Azt én sem értem miért kell a kazi, talán arra készül a biztonsági másolat, ha esetleg bedöglik a dvd író, vagy a vhs-t megtartják maguknak pótpéldánynak.
hello! mi a 11 kerületben voltunk és csak 10 ezer volt. Ha érdekel írjál privit és megadom az elérhetöségét.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnágok esetleg uh -s képet feltenni ahol a baba neméz nézik?

Össze szeretném hasonlitani ami nekem van .... azt mondtàk kislàny a 18 hetes uh - de valami miatt nem merem bele élni magam .... köszönöm

3

A páromamal menstruációm utólsó napján voltunk együtt nem védekeztünk. MostRÁ EGY HÓNAPRA meGjött de 5 napból 1 napig volt 5-dik nap pedig nagyon sötét barna egy kicsi. Görcsölök és fáradékony vagyok, tesztet csináltam negativ lett! LeheteK TERHES?

1

Leghamarabb mikor lehet intézni az apasági nyilatkozatot?

Van valami szabály, hogy pl.: 3 hónapnál nem lehet régibb vagy ilyesmi?

6

A haematóma kiürülése mennyi vérrel jár? És meddig tart?

7

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Mi lehet ma velem?

Reggel amikor felkeltem majd szétszakadt a csípőm,de bejáródott. Most is azt érzem, hogy szétszakadok lenn plusz görcsöl a hasam és fáj a derekam. Sétálától van? Vagy jósló ami pár órája tart de folyamatosan? Holnap hagyom abba a magnézium szedését. Valaki valami ötlet, hogy mi lehet. Mivel enyhíthetem?

0

Ellenanyag van a véremben. Ez mit jelent?

16. heti vérvétel eredményei most jöttek meg, a háziorvos egyelőre csak üzent, hogy ellenanyag van a véremben, ezért két hét múlva meg kell ismételni a vérvételt.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!