Találatok a következő kifejezésre: Most megyünk uh-ra. Azt mondták (4 db)

A hüvelyi ultrahang fáj? Most megyek először uh-ra, azt mondta az orvos, h. azért lesz hüvelyi, mert azon sokkal jobban lehet látni, megállapítani a dolgokat.12hkm

Legjobb válasz: Dehogy fáj.:) Nekem terhesség elõtt mindig az volt.A 12 hét után pedig már hasi.De nyugi, tényleg nem fáj. 29 hkm

Dehogy fáj.:) Nekem terhesség elõtt mindig az volt.A 12 hét után pedig már hasi.De nyugi, tényleg nem fáj. 29 hkm
kicsit kellemetlen engem megrázott az a fej amivel benyúlt, mivel árammal mûködik.. de nagyon óvatosan csinálta és csak azért mert nem tudta rendesen lemérni a kis fejét, egyébként már a 12 héttõl nagyjából mindenhol hasi van.
Nem fáj, de nem is kellemes. Nekem pl. a hasi uh sokkal jobban fájt, amikor jó alaposan a hasamba nyomták az uh fejet.
egy nagy, kemény, hideg mûbroki, óvszerrel és rengeteg síkosítóval. nem kellemes, de 12.hét után már hasi lesz.
A kérdező hozzászólása: Nekem hüvelyi lesz, most mondta az orvos, és azért mert jobban lehet látni azzal a dolgokat. Legalábbis ezt mondta...
A kérdező hozzászólása: Hüvelyin is tudnak fényképet adni? Azt mindenkinek adnak?
persze attól adnak ha jól látszik a baba.
Nem fáj. Fénykép az teljesen a rendelõtõl függ, hogy adnak-e. A kórházban adtak 500 Ft-ért, de nálunk a körzeti rendelõintézetben nem adnak. Hüvelyinél is lehet képet csinálni, persze.
Nem fáj, de nem is kellemes. Valóban egy nagy mûkroki szerû valami, síkosítóval, én tegnap voltam elõször, és annyira nem volt vészes, bár kicsit megijedtem, mert eléggé hirtelen "tolta fel" :D De nem fáj. Meg amúgy sem arra fogsz koncentrálni, hanem a csodás látványra! :)

Most megyünk 4D uh-ra. Azt mondták benn, hogy 14 ezer lesz. Ebbe benne van a kép és a felvétel ára is? Miért kell vinnem vhs kazettát ha dvd-re írják?

Bocsi a fárasztó kérdést de a dokim nem volt valami b?beszéd?.

Legjobb válasz: Hova mész?? Egyébként szerintem van benne minden. Nekem nem kellett soha semmit vinni(se vhs,se dvd),mégis mindig kaptam felvételt. Nem hinném,hogy kellene vinni bármit is..

Hova mész?? Egyébként szerintem van benne minden. Nekem nem kellett soha semmit vinni(se vhs, se dvd), mégis mindig kaptam felvételt. Nem hinném, hogy kellene vinni bármit is..
A kép és felvétel ára is benne van, meg a vizsgálat kiértékelése, mivel sokkal többet lát mint a sima uh, feltéva, ha a baba mutatja magát.Azt én sem értem miért kell a kazi, talán arra készül a biztonsági másolat, ha esetleg bedöglik a dvd író, vagy a vhs-t megtartják maguknak pótpéldánynak.
hello! mi a 11 kerületben voltunk és csak 10 ezer volt. Ha érdekel írjál privit és megadom az elérhetöségét.

Most vagyok 25 hetes terhes és megyünk csütörtökön 3, -4D Uh-ra. A múlt héten a dokinál a lába között volt a Picimnek a köldökzsinór. Azt mondta a doki, hogy kislány. Ez mennyire biztos? Illetve Õ ezt honnan látta?

Legjobb válasz: egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt,nem hasonlit a koldokzsinorra,valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany

egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt, nem hasonlit a koldokzsinorra, valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany
Illetve van valami olyan amit hozzáértõ szemek akár már a 13. héten is kiszürnak.Onnét tudom, hogy nevelõapám, orvos, megnézte az UH képet és azt mondta, hogy kislány.Minden jel arra mutat, hogy igaza volt, de még egy orvosnak sem volt hajlandó megmutatni magát, így lehet meglepi lesz:) Viszont õ mondta, hogy mit lár, amibõl azt gondolja hogy leányzó.De biztos csak akkor lesz, ha majd a kezedben tartod.Ismerek olyat akinek végig mondták, hogy ez bizony kisfiú, de az elejétõl kezdve...Aztán hogy meglepõdtek, mikor kislány lett:)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fõleg a 2D ultrahagon fordul ez még ma us elõ. Ezért volt nekem mindkét babám meglei. Na azt az örömet, mikor végre a 4 kilós babóm kipottyant és az orvos megszólalt: kislány :D
Ha nem látta volna rendessen, akkor azt mondta volna. Van akinek már a 16-ik hétben meg tudják mondani, de van akinek csak a végén derül ki. Én a 18-ik hétben tudtam meg, hogy fiam lesz :) . De azt, hogy Õ ezt mibõl látta, azt nem kérdeztem. Ezt Õ tanulta. Gratulálok a babához!

31 hetes terhes vagyok első babával.24 hetesen a 4D-n azt mondta az orvos, hogy koponyafekvésű a baba. Most megyek pénteken 32 hetes uh-ra. Mennyi az esély rá, hogy koponyafekvésű maradt a babám azóta is?

Gyakran érzem, hogy erőseket rugdos a mellem alatti részen.Akkor az a lába lehet? Másik kérdésem, hogy ha 36.hétig nem fordul be a a baba akkor császároznak?

Legjobb válasz: Ha erõseket rúg a melled alatt, akkor valószínû koponyafekvésû még mindig. Attól, hogy a 36. hétig nem fordul be, még nem császároznak, az utolsó pillanatban is befordulhat.

Ha erõseket rúg a melled alatt, akkor valószínû koponyafekvésû még mindig. Attól, hogy a 36. hétig nem fordul be, még nem császároznak, az utolsó pillanatban is befordulhat.
Én a 26. héten voltam 4D-n és nekem is koponyavégû volt. Rá is kérdeztem, hogy megfordulhat-e még, de nekem azt mondta a szonográfus, hogy ilyenkor már nem igen fordulnak át, maradnak koponyavégûnek. Ha a melled alatt érzed erõsebben rugdosni, akkor valószínûleg ott vannak a lábai. Ha a 36. hétig nem fordul be, akkor még nem biztos, hogy császár lesz, mert még az utolsó pillanatban is megfordulhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!