Találatok a következő kifejezésre: Most megyünk uh-ra. Azt (12 db)

Ha nem magánrendelőbe megyek uh-ra hanem a kórházba és most szeretném megfogadni az orvost akkor most adjak pénzt neki és mennyit? Ez lesz az első ultrahang.

Legjobb válasz: Ha nem a magánrendelõjébe mész,akkor szerintem ne adj pénzt neki.Ezentúl,ha odajársz,úgyis lesz elég kiadásod és még akkor a szülésrõl ne is beszéljünk.Én annak idején,amikor elõször kerestem fel a dokimat a kórházban,nem adtam pénzt,a következõ vizsgálat már a magánrendelõjében történt,ott meg úgyis van tarifa.

Ha nem a magánrendelõjébe mész, akkor szerintem ne adj pénzt neki.Ezentúl, ha odajársz, úgyis lesz elég kiadásod és még akkor a szülésrõl ne is beszéljünk.Én annak idején, amikor elõször kerestem fel a dokimat a kórházban, nem adtam pénzt, a következõ vizsgálat már a magánrendelõjében történt, ott meg úgyis van tarifa.
99%
a closti majdnem mindenkinel pe-t okoz. metforminnal együtt tuti nyerö päros. Nälam bevält. Baba ugyan nem lett, de normalizalodott a ciklusom, es a peteeresem.

A hüvelyi ultrahang fáj? Most megyek először uh-ra, azt mondta az orvos, h. azért lesz hüvelyi, mert azon sokkal jobban lehet látni, megállapítani a dolgokat.12hkm

Legjobb válasz: Dehogy fáj.:) Nekem terhesség elõtt mindig az volt.A 12 hét után pedig már hasi.De nyugi, tényleg nem fáj. 29 hkm

Dehogy fáj.:) Nekem terhesség elõtt mindig az volt.A 12 hét után pedig már hasi.De nyugi, tényleg nem fáj. 29 hkm
kicsit kellemetlen engem megrázott az a fej amivel benyúlt, mivel árammal mûködik.. de nagyon óvatosan csinálta és csak azért mert nem tudta rendesen lemérni a kis fejét, egyébként már a 12 héttõl nagyjából mindenhol hasi van.
Nem fáj, de nem is kellemes. Nekem pl. a hasi uh sokkal jobban fájt, amikor jó alaposan a hasamba nyomták az uh fejet.
egy nagy, kemény, hideg mûbroki, óvszerrel és rengeteg síkosítóval. nem kellemes, de 12.hét után már hasi lesz.
A kérdező hozzászólása: Nekem hüvelyi lesz, most mondta az orvos, és azért mert jobban lehet látni azzal a dolgokat. Legalábbis ezt mondta...
A kérdező hozzászólása: Hüvelyin is tudnak fényképet adni? Azt mindenkinek adnak?
persze attól adnak ha jól látszik a baba.
Nem fáj. Fénykép az teljesen a rendelõtõl függ, hogy adnak-e. A kórházban adtak 500 Ft-ért, de nálunk a körzeti rendelõintézetben nem adnak. Hüvelyinél is lehet képet csinálni, persze.
Nem fáj, de nem is kellemes. Valóban egy nagy mûkroki szerû valami, síkosítóval, én tegnap voltam elõször, és annyira nem volt vészes, bár kicsit megijedtem, mert eléggé hirtelen "tolta fel" :D De nem fáj. Meg amúgy sem arra fogsz koncentrálni, hanem a csodás látványra! :)

Most megyünk 4D uh-ra. Azt mondták benn, hogy 14 ezer lesz. Ebbe benne van a kép és a felvétel ára is? Miért kell vinnem vhs kazettát ha dvd-re írják?

Bocsi a fárasztó kérdést de a dokim nem volt valami b?beszéd?.

Legjobb válasz: Hova mész?? Egyébként szerintem van benne minden. Nekem nem kellett soha semmit vinni(se vhs,se dvd),mégis mindig kaptam felvételt. Nem hinném,hogy kellene vinni bármit is..

Hova mész?? Egyébként szerintem van benne minden. Nekem nem kellett soha semmit vinni(se vhs, se dvd), mégis mindig kaptam felvételt. Nem hinném, hogy kellene vinni bármit is..
A kép és felvétel ára is benne van, meg a vizsgálat kiértékelése, mivel sokkal többet lát mint a sima uh, feltéva, ha a baba mutatja magát.Azt én sem értem miért kell a kazi, talán arra készül a biztonsági másolat, ha esetleg bedöglik a dvd író, vagy a vhs-t megtartják maguknak pótpéldánynak.
hello! mi a 11 kerületben voltunk és csak 10 ezer volt. Ha érdekel írjál privit és megadom az elérhetöségét.

Jövő héten megyünk 4D-s UH-ra, izgulok, meg várom, ugyanakkor félek, mi van, ha valami nincs rendben? Mennyi lehet az esélye, hogyha idáig minden oké volt, akkor most találnak valamit?

Legjobb válasz: Jaj, emiatt végképp ne izgulj! Ha jó volt eddig az UH-s orvosod, 2 dimenzióban is gyönyörûen látja, ha valami nincs rendben. A 4D-sen persze szebben látja, de pici a valószínûsége, hogy most valami újat fog felfedezni. Inkább örülj annak, hogy látni fogod a pofiját is, s hogy milyen formás a kis teste. Sokan egyébként csak babamozinak használják a 4D-t. Most biztosan kiderül, kisfiú-e vagy kislány. Szóval,inkább erre koncentrálj! :)

Jaj, emiatt végképp ne izgulj! Ha jó volt eddig az UH-s orvosod, 2 dimenzióban is gyönyörûen látja, ha valami nincs rendben. A 4D-sen persze szebben látja, de pici a valószínûsége, hogy most valami újat fog felfedezni. Inkább örülj annak, hogy látni fogod a pofiját is, s hogy milyen formás a kis teste. Sokan egyébként csak babamozinak használják a 4D-t. Most biztosan kiderül, kisfiú-e vagy kislány. Szóval, inkább erre koncentrálj! :)
Ha eddig minden rendben volt nincs miért aggódnod.Én is voltam 4d-n és tény hogy megnyugodtam amikor láttam minden rendben van nála.Csodálatos élmény megpillantani!Ne aggodalmaskodj!Minden jót!31.-hetes kismami
Én is így voltam. Bejelentkeztem, aztán nagyon vártam, hogy mehessünk végre, de elõtte való nap már nagyon izgultam, aztán mikor kijöttünk a dokitól mindig felhõtlenül boldog lettem. Ne izgulj, mert a baba mindent megérez, persze könnyû ezt mondani, akkor nyugszunk meg, amikor a kezünkbe adják, és mosolyogva ennyit mondanak: "Gratulálok anyuka az egészséges babájához!" Aztán meg más miatt kezdünk el aggódni (evett e eleget, miért fáj a hasa stb.), ez így természetes szerintem
Egy barátnõmnek viszont a 20. héten derült ki 4D-s UH-n, hogy beteg a baba. 2D-ben meg azt mondta a dokija, hogy minden rendben. Sajnos kiderült, hogy a 4D-s UH-nak volt igaza, meg is kellett szakítani a terhességet. Hanyadik hétben vagy? Persze, persze, ne izgulj, de elõfordul, hogy valamit csak 4D-sen vesznek észre, 2D-sen nem. Ezért nem mindegy hány hetes vagy most. 23 hetes kismama
Én is mostanában megyek a férjemmel, de absz. nem izgulok. Biztos minden okés lesz nektek is és a könnyek max. a meghatódás miatt fognak végigcsorogni az arcotokon. Ne izgulj, ha eddig minden oké volt akkor már biztos nem lesz baj. 23 heteskék
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors és kedves válaszokat!!
Szia! Nem kell izgulni, ha a terhességed alatt minden rendben volt és a vérvételeredményeknél sem találtak semmi szokatlant akkor nem lesz semmi baj. tymy

Most megyek első uh-ra kb. 6-7 hetes terhes lehetek. Ha nem lehet még hallani a baba szívhangját attól még kap az ember kiskönyvet? Mitől függ, hogy hüvelyi v. hasi uh lesz?

Legjobb válasz: Általában az 12. hétig hüvelyivel nézik,mert úgy sokkal jobban látszik a babóca és utána jöhet a hasi UH. 6-7 hetesen majdnem biztos,hogy lehet majd látni,hogy pulzál a kis szíve.:) A kiskönyvet a védõnénitõl kapod,akihez viszel a várandósságodról igazoló papírt,amit az orvostól kérj,ha nem ad magától,különben nem adhat. Boldog babavárást!

Általában az 12. hétig hüvelyivel nézik, mert úgy sokkal jobban látszik a babóca és utána jöhet a hasi UH. 6-7 hetesen majdnem biztos, hogy lehet majd látni, hogy pulzál a kis szíve.:) A kiskönyvet a védõnénitõl kapod, akihez viszel a várandósságodról igazoló papírt, amit az orvostól kérj, ha nem ad magától, különben nem adhat. Boldog babavárást!
Szerintem hüvelyi uh lesz. Nekem 6 hetesen és 2 naposan már kalapált a kis szíve. Errõl ad papírt az orvos, és mivel a szívmûködés jelzi legbiztosabban az élõ terhességet, a védõnõ ezután állíthat ki kiskönyvet. Ha még nincs szívdobogás, akkor szerintem vissza fognak hívni pár nap múlva, kiskönyvet is aztán kapsz. Sok sikert, és legalább akkora élményt, mint nekem, amikor elõször láttam a kis manót.
Én 5 hetesen voltam, és még nem volt szívhang, de szó nélkül kiállította a védõnõ a kiskönyvet. 12 hétig hüvelyi uh van, utána hasi.
Ennyi idõsen már dobog a kis szive de szívhangot nem néznek még egy jó ideig... Valószínû hüvelyi lesz, de nem biztos, nekem nem az volt. Kiskönyvet biztosan kapsz már Gratulálok!
Hüvelyi uh. lesz és nekem néztek 6 hetesen szívhangot. Megkaptam a leletet amin az állt, hogy az uh. -n élõ magzat látható, illetve kaptam az orvostól a védõnõhöz egy beutalót és ezután kaptam meg a védõnõtõl a kiskönyvet. Remélem, segítettem. Gratulálok a babádhoz. 21hetes kismama

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...

Most vagyok 8 hetes terhes, és ma megyek ujra az orvosomhoz Uh-ra a debreceni klinikára. Kérhetek Uh képet a babáról? Mennyibe kerül egy kép?

Legjobb válasz: Persze,hogy kérhetsz! Sõt! A dokinak automatikusan adnia kéne! INGYEN! Nem hallottam még olyat,hogy ezért pénzt kéne adni!

Persze, hogy kérhetsz! Sõt! A dokinak automatikusan adnia kéne! INGYEN! Nem hallottam még olyat, hogy ezért pénzt kéne adni!
Én mindig kértem, 1.000, - Ft-ba került tavaly a sima fekete-fehér hasi UH kép (gondolom 8 hetesen már hasit csinálnak, nem hüvelyit), nem tudom emelkedett-e a tarifa. Lehet 3D-s képet is kérni, de azt elõre be kell jelenteni és még most lehet, hogy korai, arra már nem emlékeszem mennyi, talán 2-3.000, - Ft. Szintén a Klinikára jártam. De az OTI-ban is van UH, ott nem tudom lehet-e képet kérni, de sokkal kevesebben vannak!
Nálunk 500 Ft egy kép, és, 1500 a videó. Sima 2D-s UH-on.
Lehet kérni, de nem ingyen van!Ezer forint.Amugy nagyon kedvesek.Ott csinálnak 4d-t is, felvételt, 10.000.-.De azzal még bõven ráérsz!Jó babavárást!

Most vagyok 25 hetes terhes és megyünk csütörtökön 3, -4D Uh-ra. A múlt héten a dokinál a lába között volt a Picimnek a köldökzsinór. Azt mondta a doki, hogy kislány. Ez mennyire biztos? Illetve Õ ezt honnan látta?

Legjobb válasz: egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt,nem hasonlit a koldokzsinorra,valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany

egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt, nem hasonlit a koldokzsinorra, valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany
Illetve van valami olyan amit hozzáértõ szemek akár már a 13. héten is kiszürnak.Onnét tudom, hogy nevelõapám, orvos, megnézte az UH képet és azt mondta, hogy kislány.Minden jel arra mutat, hogy igaza volt, de még egy orvosnak sem volt hajlandó megmutatni magát, így lehet meglepi lesz:) Viszont õ mondta, hogy mit lár, amibõl azt gondolja hogy leányzó.De biztos csak akkor lesz, ha majd a kezedben tartod.Ismerek olyat akinek végig mondták, hogy ez bizony kisfiú, de az elejétõl kezdve...Aztán hogy meglepõdtek, mikor kislány lett:)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fõleg a 2D ultrahagon fordul ez még ma us elõ. Ezért volt nekem mindkét babám meglei. Na azt az örömet, mikor végre a 4 kilós babóm kipottyant és az orvos megszólalt: kislány :D
Ha nem látta volna rendessen, akkor azt mondta volna. Van akinek már a 16-ik hétben meg tudják mondani, de van akinek csak a végén derül ki. Én a 18-ik hétben tudtam meg, hogy fiam lesz :) . De azt, hogy Õ ezt mibõl látta, azt nem kérdeztem. Ezt Õ tanulta. Gratulálok a babához!

Miért félek ennyire? 3. gyermekemet várom, nem volt semmi baj az első kettővel, most mégis rettegek... Holnap megyek a 12. heti UH-ra, szeretném, ha minden rendben lenne... Miért költözött belém az aggódás?

Legjobb válasz: Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!

Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!
Szia, én is ugyanígy voltam a harmadikkal, pedig az elsõ kettõ terhességem is probléma mentes volt. Ráadásul a 3.-nál már 36 éves voltam, így mindenki a Down-kórral riogatott, meg a magzatvíz mintavétellel. Nem csináltattam meg az amniocentézist, és a vérvételes genetikai vizsgálat pedig negatív lett, de még így is végig kételkedtem. Mivel egyre többet tudtam a problémás terhességekrõl, állandóan féltem, hogy baja lesz a babónak. Ami nekem segített az az, hogy megpróbáltam sokat "meditálni" és elképzeltem, hogy teljesen egészséges babát fogok szülni, és semmilyen baj nem érheti õt. Próbáld ki! Sok sikert!
Valószínûleg azt gondolod, hogy eddig minden rendben volt TEHÁT most már kell történnie valami rossz dolognak :) )) Nyugi, nem kell történnie!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatásokat, valószínûleg ilyesmi okok állhatnak szorongásaim hátterében, amiket leírtatok, dehát megpróbálom legyõzni õket!
Szia! Én is a harmadik babócát várom és már 15 hetes vagyok. Én is ugyanígy voltam vele, de a 12.heti uh megnyugtatott, hogy minden rendben van. Nekem nemsokára jön az afp szûrés, most majd amiatt aggódhatok... Tudod, mindig van miért. Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg minden rendben volt, annyira boldog vagyok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!