Találatok a következő kifejezésre: Most múltam 8 (4 db)

Most múltam el 8 hetes és kezd elmúlni a hányingerem (5-től 8. hétig tartott) , nem korai még? Minbden rendben lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem korai. Nekem úgy a 10. hét körül kezdett múlni a hányinger, és igazából elõtte sem volt túl erõs.

Szerintem nem korai. Nekem úgy a 10. hét körül kezdett múlni a hányinger, és igazából elõtte sem volt túl erõs.
Gond csak akkor van, ha hirtelen, egyszerre megszûnik minden addigi tüneted, akkor kell menni orvoshoz. Úgyhogy ez így nem baj, örülj neki, hogy nem érzed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki biztatását. Boldog Babavárást!
Örülj neki, ez válotzó mindenkinél. Nekem sem volt egyáltalán egyszer sem. A mellfeszülés és hasfájás is 10 hét körül mult el, úgyhogy minden rendben, ne izgulj:-) Nem kell félni, a tünetek jönnek mennek egyik napról a másikra:-)
Szia! Nekem is 5-8. hétig volt. Elég is volt belõle annyi :-) Üdv! Egy 16 hetes kismami
Nekem is kb 8 hetesen múlt el a hányingerem. Amúgy egyszer sem hánytam :) Örülj neki!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi ez megnyugtató.
Ne izgulj, nem korai :) Mindannyian masok vagyunk! Nem is merem mondani, csak halkan: nekem egyaltalan nem volt hanyingerem... :)
A kérdező hozzászólása: Nekem sem erõs csak egyszer hánytam.
Kb ebben az idõbemn nekem is megszünt minden tünetem.Elötte ritkán hánytam, de egésznap émelyegtem.Egy hétig voltam teljesen tünetmentes.Jó érzés volt, de azért kicsit izgultam én is.Egy hét után visszatért.Onnantól nem émelyegtem, csak egyik pillanatról a másikra rohantam kidobni a taccsot.Napi szinten ez ment a 12.hét végéig.Ez már jobb volt, mint elötte, mert amilyen hirtelen jött, úgy el is múlt a hányinger.

Hogy kerülhet most 499 Ft-ba az a 8-as csomag Tesco Value WC-papír, ami a múltkor 150 Ft-ba került? Majdnem két és félszeres áremelés, hát ez elég durva - nem pofátlanság ez?

Legjobb válasz: Kevesebbet kell enni, és akkor kevesebb WC papír fogy! Mi mindig hatalmasat röhögünk, amikor látjuk hogy a kosár két dologgal van tele: kaja + WC papír.

Kevesebbet kell enni, és akkor kevesebb WC papír fogy! Mi mindig hatalmasat röhögünk, amikor látjuk hogy a kosár két dologgal van tele: kaja + WC papír.
És az OAK lane kecsap is mindig 190-200 ft volt, 1-2 hónapja meg 400 ftra emelték, sok mindent emelnek.
"nem pofátlanság ez?" - nem. a tesco úgy képzi árait, ahogy akarja. durvának durva, de ez van.
Se 150, se 500 forint nem ér semmit, teljesen mindegy mennyibe kerül. Úgyse naponta kell venni nem egy nagy különbség.
Igazad van! Írj a Tesconak, hogy hogy képzelik megszabni a saját termékük árát, amikor te olcsóbban akarod venni! Bár ha szólsz Viktornak, lehet lesz valami esély, elvégre a rezsit is nyilván nem a piaci költségek, hanem az õ akarata határozza meg.
Szerintem valamit benéztél, én nem hiszem, hogy valaminek egyik napról a másikra ennyivel felmenjen az ára, vagy az olcsó valami extra kiárusítás volt.
Ilyen nincs. Az a 150 Ft-os ár valami extra akció lehetett, ami most nincs. De ha belegondolsz, nem is reális 150 Ft 8 tekercs papírért. Azt áron alul adták.
A kérdező hozzászólása: ezzel nem túl sokat segítettél :D:D
A kérdező hozzászólása: most ujra telepítettem és most megy a multi egy darabig aztán játék közben leáll


8 hónapos kislányomnak múltkor begyulladt a füle. Most hogyan csináljam?

Itthon a Medencében pancsoltunk és belemehetett a víz,vagy fert?zés nem tudom.

Legjobb válasz: Az úszópelusba belemegy a víz, csak ami a pelusban van, az nem jön ki. A fülére pedig ügylejetek, hogy ne menjen bele a víz, fõleg a strandon, ott nagyobb az esélye a fertõzéses fülgyulladásnak, mint az otthoni pancsolóban.

Az úszópelusba belemegy a víz, csak ami a pelusban van, az nem jön ki. A fülére pedig ügylejetek, hogy ne menjen bele a víz, fõleg a strandon, ott nagyobb az esélye a fertõzéses fülgyulladásnak, mint az otthoni pancsolóban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!