Találatok a következő kifejezésre: Most múlt 3-án a (6 db)

Most múlt el 3-án a mensesem, és 6-án megint megjött. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: valami keveredés lehet a szervezetedbe,vagy ezt okozhatja egy gombás fertözés is,ami a nyáron a vizbe nem nehéz össze szedni,föleg idén mert nagyon melegek voltak a vizek,és a baktéiumok ilyenkor gyorsan terjednek!menj nögyogyászhoz,biztossan tud segiteni!

valami keveredés lehet a szervezetedbe, vagy ezt okozhatja egy gombás fertözés is, ami a nyáron a vizbe nem nehéz össze szedni, föleg idén mert nagyon melegek voltak a vizek, és a baktéiumok ilyenkor gyorsan terjednek!menj nögyogyászhoz, biztossan tud segiteni!

Már 3-an is a környezetemben rákérdeztek, hogy nem-e terhes vok, mert úgy nézek ki! De most múlt el tegnap a menszim . Lehetséges?

Hogy lehetséges,ha mégis?

Legjobb válasz: Már fél éve várjuk a babát,jó lenne nagyon.ha mégis.

A kérdező hozzászólása: Már fél éve várjuk a babát, jó lenne nagyon.ha mégis.
minden lehetséges, de mi nem látjuk, hogy miért nézel ki terhesen, szóval nem sok értelmes választ fogsz erre a kérdésre kapni... nekem van ismerõsöm, aki szimplán felfújódástól tud úgy kinézni, mintha terhes lenne...
A kérdező hozzászólása: Az egyik szerint máshogy megyek, a másik azt mondta a szám olyan fura, mint a nõvérének a terhessége elején(megnéztem tényleg fura, mintha pici hólyagosodás lenne rajta, és duzzadtabb is), a harmadik pedig csak azt mondta más vagyok, mint szoktam.
Ha tegnap múlt el a menstruációd, akkor nem lehetsz terhes.

Julius 2-án mult el ma julius 26-án megjött a menszeszem késett 3 napot mert 23-án kellett volna meg jönnie. Most tart 30. ig melyik után azok a napok amikor legjobban van esélyem teherbe esni?

eddig mindig menszesz után 21 napra meg jött.kivételesen ebben a honapban nem.

Legjobb válasz: a menstruácio elsõ napjától számitott 14-18.dik napján van a legnagyobb esélyed, mert akkor van az ovuláció.A gyogyszertárakban kaphato egy olyan kis kézi készülék PG/53 ami kimutatja, hogy mikor van ovuláciod.

a menstruácio elsõ napjától számitott 14-18.dik napján van a legnagyobb esélyed, mert akkor van az ovuláció.A gyogyszertárakban kaphato egy olyan kis kézi készülék PG/53 ami kimutatja, hogy mikor van ovuláciod.

6 napot késett a menstruációm.30. án végre megjött. Létezik hogy 3 napig tartson? Most a 3. napon sötét színû. Már múlóban. Lehet valami gond?

Legjobb válasz: Ha nem rég óta van meg, lehetséges Még ilyenkor nem mindig "áll be" és a hosszúsága sem egyforma

Ha nem rég óta van meg, lehetséges Még ilyenkor nem mindig "áll be" és a hosszúsága sem egyforma

Mitől van ez? Abbahagytam a gyógyszer szedését márciusban. Március 18-án megjött. Múlt héten kellett volna megjönnie. Most 3 napja barna folyásom van és nagyon görcsölök. Lehet a gyógyszer abbahagyásárnak ez a hatása?

Legjobb válasz: Szia.Igen lehet mi barátnömmel,februárban hagytuk abba volt olyan hogy egy honapban 2-szer jött meg honap elején meg végén,de nagyon görcsölt a hasam már gyogyszereket szedtem rá.Most állt még csak be rendesen.Mert ha abbahagyod felborul a hormon háztartás.Nekünk is csak 2 honap mulva állt vissza rendesen

Szia.Igen lehet mi barátnömmel, februárban hagytuk abba volt olyan hogy egy honapban 2-szer jött meg honap elején meg végén, de nagyon görcsölt a hasam már gyogyszereket szedtem rá.Most állt még csak be rendesen.Mert ha abbahagyod felborul a hormon háztartás.Nekünk is csak 2 honap mulva állt vissza rendesen
Szia! Nekem tabletta abbahagyását követõen 6 hónapig megjött, utána 6 hónapig csak kéthavonta. Akkor kezdett kiürülni. Egy évbe tellett mire normálisan visszaállt a hormonháztartásom. Mellesleg én 9 évig szedtem szünet nélkül, de éves orvosi ellenõrzés mellett. Ahogy visszaállt utána babás lettem :-) Már nagyon vártuk...
Én egy éve hagytam abba, és nem állt be....:(
Szia! Én is így voltam vele, aztán elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát és most szinte pontosan megjön (1-2nap +-) és a görcseim is enyhültek! Szóval ajánlom, hogy próbáld ki

Menstruációs gondom van! A szülést követő első menzesz milyen hosszú volt nektek? Aug.20-án szültem. Sajna csak 4 hétig szopizott. Most 3 hós és a múlt héten jött meg. Azóta viszont megvan, azaz 9 napja. Ez normális lehet?

Orvoshoz fogok mindenképpen menni, de meg szerettelek volna kérdezni titeket, hogy mi a tapasztalat.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ilyenkor bármi elõfordulhat. Én nem szoptattam, meg is jött szülés után 5 héttel, majd még egyszer megjött rendesen, majd 1 hónapig kimaradt, majd a következõ hónapban 1 napig volt meg, azóta 2x úgy 2 napig van meg. Gyógyszert szedek szülés óta.Szóval, majd az orvos megmondja mi van, de gondolom nemsokára helyreáll a dolog.

Szia! Szerintem ilyenkor bármi elõfordulhat. Én nem szoptattam, meg is jött szülés után 5 héttel, majd még egyszer megjött rendesen, majd 1 hónapig kimaradt, majd a következõ hónapban 1 napig volt meg, azóta 2x úgy 2 napig van meg. Gyógyszert szedek szülés óta.Szóval, majd az orvos megmondja mi van, de gondolom nemsokára helyreáll a dolog.
Én augusztus 19.-én szültem. (császáros szülés)Nekem ebben a hónapban jött meg a mensi 11.-én és 17.-én múlt el. Nekem azt mondták, hogy az elsõ mensinél még a méh tisztul és ez hosszabb ideig is tarthat. Azért kérdezd meg az orvosod.
Nekem a szülés utáni elsõ napig tartott (tombolt) a szokásos 5 helyett. A másodikat már megúsztam 5 nappal. Már én is dokihoz akartam menni, de elmúlt szerencsére. Ha megnyugtat, menj dokihoz. Te látod, hogy mennyire erõs, mert ugye az is számít.
Nekem az elsõ menzim 7 hétre jött meg.Nagyon erõs volt.A második 24 napra az is elég húzos volt.azóta helyre állt, 32 napra jön meg pontosan.Elötte 28 nap.voltak a ciklusaim.Legelösször mikor olyan sok volt, akkor kaptam méhösszehúzó cseppeket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!