Találatok a következő kifejezésre: Most már lehet (1552 db)

Úgy néz ki hogy fogytam (legalábbis vékonyabb lettem ), akkor most már lehet hasra edzenem?

Mármint "ránézésre" sokkal vékonyabb lett a hasam vagy hogy mondjam . És szeretnék amolyan formásabb hasat. Mit csináljak h elérjem?

Legjobb válasz: Akkor most már elkezdhetsz edzeni hasra! Am elárulod a fogyi titkodat? Nekem nem sikerül:s

Akkor most már elkezdhetsz edzeni hasra! Am elárulod a fogyi titkodat? Nekem nem sikerül:s
A kérdező hozzászólása: hát kevesebbet eszek mint eddig + bicikli + súlyzó (biciklizek heti 3-4szer háromnegyed -1 órát)súlyzó van 1 10kilós és 1 5 kilós súlyzóm azzal is szoktam gyakorlatokat csinálni + néha tornázok norbira , evés meg úgy kevesebb h csak hozzászokni nehéz , mostmár nem is tudnék annyit enni mint régen , nem is kívánom . És mostmár sztem is vékonyabb vagyok meg a környezetem szerint is bár én még formásítanék a hasamon mert annyira nem tetszik azé , és még 1 kérdés még a végére mellizmot mivel is lehet fejleszteni?
Az elsõ vagyok és ezt mennyi idõ alatt érted el?
A kérdező hozzászólása: kb 2 hónap.
A kérdező hozzászólása: Ja és mégvalami nem tudtok milyen edzséseket lehet csinálni hasra?
Ha szeretnél formás hasat azt hasizomfejlesztéssel lehet elérni. Én személy szerint a felülést ajánlom a felsõ hasizomra, de nem a hagyományosat, hanem: felemelkedsz földrõl kb.10 centit, és onnan még fel 2 centit, majd vissza is 2 centit. (Ártalmatlannak tûnik, de mikor csinálod rájössz, hogy nem is az.) Alsó hasizomra szerintem a lábemelés a legjobb. De ha nem csak formásabb hasat akarsz, hanem még fogyni is, akkor viszont ajánlom a kardió edzéseket a hasizomerõsítés mellé. (Ha nem szeretnél többet fogyni akkor meg azért, mert nagyon jó a szívnek)

Most már lehet a Thökölyrõl balra kanyarodni pont a Fiumei útra a Keleti Pályaudvarnál?

Újpalota felõl mennék. Vagy megint szarakodni kell a kis utcákban?

Legjobb válasz: Legutóbb azt hazudták, hogy átadták azt a keresztezõdést és lehet balra fordulni a Fiumei-re. Bár ezektõl az is kitelik, hogy már megint szétszedték! Legrosszabb esetben mész egy kanyart az Alsóerdõsor-Rózsák tere felé!

Legutóbb azt hazudták, hogy átadták azt a keresztezõdést és lehet balra fordulni a Fiumei-re. Bár ezektõl az is kitelik, hogy már megint szétszedték! Legrosszabb esetben mész egy kanyart az Alsóerdõsor-Rózsák tere felé!

Most mar lehet utalni a bankszamla szamomra? (Lent)

Tegnap csinaltattunk OTP JUNIORT, es raktunk ra 2ezer ft-ot. Kb. 10 napot kell varni a kartyara , amig kikuldik. Ha most szeretne utalni az 1ik ismerosom, akkor mar tud utalni ?? Vagy meg kell varni amig megerkezik a kartya ? Elore is koszi.

Legjobb válasz: Már lehet rá utalni, attól a pillanattól kezdve, hogy megnyílt a számla.

Már lehet rá utalni, attól a pillanattól kezdve, hogy megnyílt a számla.


Most már lehet váltani téliről nyári gumira?

vagy még várjak 1-2 hónapot és utána ? ti lecseréltétek már az autón a téli gumit nyárira ?

Legjobb válasz: Március végéig ráérsz, én is csak akkor fogom, még most márciusban is lesznek elvileg mínuszok az idõkép.hu szerint.

Március végéig ráérsz, én is csak akkor fogom, még most márciusban is lesznek elvileg mínuszok az idõkép.hu szerint.
Én is március végén fogom cserélni õket. Még ráér.
A jovohetet vard meg mindenkepp!! utana talan lelehet venni
Lehûlést és még havazást is jósolnak március középsõ harmadában. Megtévesztõ lehet a levegõ hõmérsékletének emelkedése; bár még az sem állandósult. A talaj, az út; vagyis a környezet lassabban melegszik fel. Sokan azt hiszik, hogy csak a csúszós út miatt kell a téli gumi. A nyári gumi a száraz, de hideg úton is rosszabbul tapad, mint a téli. Nyugodtan várhat még vagy két hetet. Jó utat kívánok - egyelõre még téli gumival!
Én tavaly márciusban csúsztam árokba lefagyott úton. Szerintem várjál vele...
Csak akkor válts ha éjszaka se megy 7 fok alá a hõmérséklet. A jövõ hétre még elég kemény minuszokat és havazást is mond...

Most már lehet áramot vezetni a kertbe?

Állítólag alkotmányban rögzítették az ön és tulajdon védelmet és így már nem nézik, hogy arányosan védekezett aki tulajdonát védte meg igazából eddig is lehetett áramot vezetni a kertbe csak ne haljon meg senki a hippi akit megvágott az áram össze vissza égett ebből kifolyólag óránként legalább egy kilowatt ment át rajta arra gondoltam beiktatok az áramkörbe három db 100w-os izzót és egy csengőt ami jelez ha kapás van és 300 wattnál több nem mehet át rajta És rövidzárlattal sem lehet majd hatástalanítani Vélemény?

Legjobb válasz: Az Alaptörvény nem írja felül a Btk-t, ami most áll módosítás alatt. Amíg az újat el nem fogadják, a régi van életben.

Az Alaptörvény nem írja felül a Btk-t, ami most áll módosítás alatt. Amíg az újat el nem fogadják, a régi van életben.
ki kell írni, de az analfabétákkal így is gond lesz ! Egyszerûbb, ha a mozgásérzékelõre magnó indul, és csak fenyegtsz az árammal
Nem tudom mi van az Alaptörvényben , mert Alkotmányunk már nincs. De bármi van benne, az csak akkor lesz érvényes és egyértelmû, ha a hozzácsatlakozó törvényeket meghozzák. Minden cikkelyével éppen ez a baj, hogy többféleképpen lehet értelmezni. Addig nem tanácsolom, hogy vezess áramot a kerítésedbe, amíg ezt nem szabályozzák törvényileg egyértelmûen.
aha, és a telefonodon nincs vesszõ...
az a javaslatom, hogy tanulj meg normálisan írni, mert ez így olvashatatlan
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi van az Alaptörvényben , mert Alkotmányunk már nincs. krumpli, burgonya De bármi van benne, az csak akkor lesz érvényes és egyértelmû, ha a hozzácsatlakozó törvényeket meghozzák. Minden cikkelyével éppen ez a baj, hogy többféleképpen lehet értelmezni. Addig nem tanácsolom, hogy vezess áramot a kerítésedbe, amíg ezt nem szabályozzák törvényileg egyértelmûen. Arrol is volt szó a tv-ben hogy az alaptörvény felülirja az eddigi törvényeket és az alaptörvény alapján kell bírálni, és nem közvetlenül a keritésbe hanem vennék boltbol villanypásztor karót külön készülék is van csak a cipõt hordó állatok ellen nem véd.
Lehet.
"aha, és a telefonodon nincs vesszõ..." Mostmár én is megkérlek, hogy menj a pizsába! Nem kell itt púposkodni minden szaron. Utána meg te leszel legjobban felháborodva mikor leanyáznak.
Ohh, ha most már te is, akkor komolyan átgondolom... :D
A kertbe eddig is lehetett áramot vezetni, hiszen valamivel világítani kell este. Hogy a kerítésbe is lehetne-e, azt kétlem.
Hali:) Jól írta a kérdezõ, hogy a kertbe, mert nem a kerítésbe, hanem a kerítésen belül x méterre. Nem okozhat halált, figyelmeztetõ táblákat kell kirakni. A lényege, hogy véletlenül senkit ne rázzon meg az áram. Igen, a Btk. módosítása után.:)

Új lakásba költöztünk és most már lehet különszobában 10hónapos kislányom. Eddig mindig egy szobában aludtunk. Éjszaka elég sokszor alszik köztünk és többször cicizik is?

Hasonló korú kisbabások nálatok mi a helyzet hogy telnek az éjszakák? Együtt vagy külön alszotok babátokkal? Ti hogyan kezdenétek hozzá az átszoktatáshoz? Üdv:O

Legjobb válasz: Kicsit már nagyobb a babám, mi 14 hónapos korában költöztünk el és lett külön szobája. Mi egybõl oda tettük le aludni, kb. három napig nem aludt el csak velünk (közöttünk), utána elaludt simán de éjjel felkelt és végül velünk aludt. Ez összesen kb. két hétig tartott, utána már nem kelt fel. Ritkán még velünk alszik de csak ha valami miatt nincs jól, mostanában a fogai kínozzák, néha gondolom rosszat álmodik. De tényleg kb háromhetente egy alkalom. Az még nagyon klassz hogy tényleg magától elalszik, a régi lakásban erre nem volt hajlandó, órát-másfelet ordibált mire kidõlt. Itt meg leteszem, puszi-puszi és szépen elalszik, a kezdettõl semmi üvöltözés.

Kicsit már nagyobb a babám, mi 14 hónapos korában költöztünk el és lett külön szobája. Mi egybõl oda tettük le aludni, kb. három napig nem aludt el csak velünk (közöttünk), utána elaludt simán de éjjel felkelt és végül velünk aludt. Ez összesen kb. két hétig tartott, utána már nem kelt fel. Ritkán még velünk alszik de csak ha valami miatt nincs jól, mostanában a fogai kínozzák, néha gondolom rosszat álmodik. De tényleg kb háromhetente egy alkalom. Az még nagyon klassz hogy tényleg magától elalszik, a régi lakásban erre nem volt hajlandó, órát-másfelet ordibált mire kidõlt. Itt meg leteszem, puszi-puszi és szépen elalszik, a kezdettõl semmi üvöltözés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat remélem mi is hamar meg szokjuk a változást.

Lányok, ugye most már lehet baba? Szerintetek? Bővebben lennt.

6 hónapja próbálkozunk a párommal.Eddig sajnos sikertelenül.Elkezdtem mérni a h?met.10-én volt pém,7-ét?l 13-ig együttvoltunk a párommal.28-ára nem várom,a h?m még mindíg 37,1 és 37,3 között van.A melleim fájnak.Néha kevés folyásom van,amúgy meg semmi.Tesztelni félek.

Legjobb válasz: remény mindig van, de normalis peteérésnel minden ciklus második felében magasan van a hõ, ez csak azt jelzi, hogy biztosan volt tuszorepedesed. 28-án, ha nem jön a menzid, marad a 37folott és pozit tesztelsz, na akkor mar ott biztos.szoritok

remény mindig van, de normalis peteérésnel minden ciklus második felében magasan van a hõ, ez csak azt jelzi, hogy biztosan volt tuszorepedesed. 28-án, ha nem jön a menzid, marad a 37folott és pozit tesztelsz, na akkor mar ott biztos.szoritok
Még korai tesztelni, de 29-30 körül már megcsinálnám a helyedben. Drukkolok! :)
Nekem még menzi alatt is fent maradt sokszor. Ez nem mérvadó. Mikor terhes lettem trifázisos lett, az volt gyanús. Önmagában a magas hõ nem. Ma már tesztelhetsz, vagy holnap reggel. Szorítunk!
Gyerünk, tesztelni! Biztosat csak úgyis az mutathat, én szorítok:)
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, de ma estére megjött.fura, hogy ennyi nappal elõbb.
A kérdező hozzászólása: és nem volt semmi elõjele, pedig szokott görcsölni elõtte a hasam.Majd máskor sikerül:(

Most már lehet? Lindynette 20at szedek, most lett vége az első levelemnek, megtartottam a hét napos szünetet (3. -ik napon meg is jött).

Csütörtökön kezdem el a második levelet. Pénteken már lehetek együtt a barátommal nyugodtan, kiegészít? védekezés nélkül?

Legjobb válasz: igen bammeg....

igen bammeg....
Igen, nyugodtan.
2 hét után már véd, nekem ezt mondta a dokim (én is ezt szedem). De CSAK AKKOR, ha rendesen szedted és figyeltél a gyógyszerkölcsönhatásokra, nem volt hasmenésed és nem hánytál, vagy pótoltad a tabit.
A kérdező hozzászólása: nem szedtem más gyógyszert, és minden nap ugyanabban az idõpontban vettem be(este 8). De reggelenként hasmenésem van vszeg a gyógyszertõl:S bnõmnek is volt de neki elmúlt 1-2 hónap után.

Gyümölcsfák oltása érdekelne. Most már lehet oltani őket vagy már késő? Hol kell pontosan összeérni-e az alanynak és a oltónak?

nekem eddig még nem sikerültek az oltásaim, minden féle korú fával próbálkoztam már... de lehet, hogy rosszul illesztem őket össze? pontosan hol kell érintkezniük? Zöld résznél vagy az alatt? Március elején szedtem meg a oltóvesszőket, de nekem nem tűnnek valami életerősnek... hűtőben tároltam őket egy zacskóban .
Ugyan mi lehet ijesztõ és gonosz egy kölyökkutya fején?
Értem hogy mire gondolsz, nekem is ez ugrott be hirtelen róluk elsõre. Késõbb átrendezõdik de ha megszeretsz egyet már nem fogod annak látni, meg gondolom a fekete folt a szemük körül és még fura kicsit szemük kicsinek talán azért. Olyan mintha csúnyán nézne ügye?:D Ez pont olyan mint hogy szerintem öregít egy kutyát a fehér szemöldök szõrzet.
Hát még milyen gonosz kis ördögök kölyökként! Nem kizárólag kép alapján kell kutyát választani, nem árt utána nézni a belsõ tulajdonságaiknak sem!
Huskyból van barna szemû is, nem csak kék. A kék szem egy picit ridegebb tekintetet ad, de gyönyörû. A barna szem "barátságosabb" hatású.
AKkor ne hyskyt vegyél hanem MALAMUT-ot vagy AKITÁT ha nem tetszik a ki nézete , az akitának és a malamutnak is barna a szeme szinte emberi !!!
Nekünk is volt huskynk. Szép világos kék szemekkel. Azt hittük, hogy elég neki annyi törõdés és fegyelem, mint elõtte a német juhászunk nak. (Napi 24-bõl kb 18óra, kinti-benti kutyák voltak) Rengeteget sétáltattuk, még is mindíg "el engedte magát" plusz sétára, ha csak egy picit nem figyeltünk oda. Más kutyákkal ilyen problémám sosem volt/van. Imádtuk nagyon. De többet nem kéne ez a fajta.
Osztom az elõttem szóló véleményét, elég makacsak. Nekem pont malamutom van, de csak olyan embernek ajánlom, aki magabiztos, vezéregyéniség és tud fegyelmezni. Már csak azért is mert ha nem fegyelmezed kellõképpen, nem fog a falkavezérének tekinteni, és ha nem tekint annak gyorsan a ranglétra aljára kerülsz :) És nem csak fizikailag de szellemileg is le kell õket fárasztani mert nagyon intelligensek :D
8-as! Miért kell arra sarkallni a kérdezõt hogy Szibériai Husky helyett Malamutot vagy Akitát vegyen? Nem is írta azt hogy akar venni... De ha szeretne is nem külsõ alapján kell fajtát választani. Ráadásul a Akita és a Malamut is sok idõt és erõt igényel, mivel mindkét fajta nagyon makacs. Nagyon szépek, de egyik sem való egy "átlagembernek".
A kérdező hozzászólása: Nem kinézet alapján szoktam venni kutyát, vannak kedvenc kutyafajtáim, csupán csak az interneten böngésztem és akkor bukkantam rá a képekre...
Nekem két ezüst fehérem van és nem génhibás, tehát barna szemûek és nem ilyesztoek.A kék szemû fekete fehér szinüek tudnak " gondoszul nezni", de ez megint csak egy emberi marhaság...egyébként meg ha kinézet szerint veszel kutyát akkor inkáb játsz földigilisztával.
Nekem huskym van, de kölyöknek mindenki elolvadt tõle, most meg már csodákat zengnek a városban, mert csak nekem van huskym és van aki csak azért jön erre, hogy megnézhesse:D szerintem nem ijesztõek kölyöknek se. bár az enyém felemás szemû, de nekem a kék jobban tetszik
ez mind igaz , is lehetne mindkét típusú kutyám volt , falkavezér voltam leszek ez így rendjén való és ha , nem tudsz a kutyával bánni akkor meg ne kutyát vegyél hanem arany hörcsögöt annak nincsen kék szeme és gonosz feje :-))) ja bocs kérdezõ te csak kutyát nézegettél nem venni akartál !!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!