Találatok a következő kifejezésre: Most már ha nem vagyok szűz (6 db)

Most már ciki ha nem vagyok szűz?

Én nem értem, mármint nem akarok a sz?z lányok ellen szólni, úristen dehogy, csak itt kérdezik h a sz?z lányokat jobban szeretik e a fiúk és azt mondják hogy igen. Nyílván megértem mivel az mégis csak egy pasinak jó érzés és stb, de most akkor elássam magam hogy nem vagyok sz?z?:S:S

Legjobb válasz: Attól függ, mennyi idõs vagy. Ha 12, akkor kicsit ciki. De a srácok a tapasztalt és ügyes lányokat is szeretik:)

Attól függ, mennyi idõs vagy. Ha 12, akkor kicsit ciki. De a srácok a tapasztalt és ügyes lányokat is szeretik:)
Örül neki a pasi, ha szûz vagy, de nem ezért fog veled lenni. Ha szeret téged, akkor nem fogja érdekelni, hogy voltál már valakivel. Ne aggódj!:) Hány éves vagy amúgy?:)
A szüzességet csak egyszer lehet elveszteni...
Ez sztem eléggé lelki dolog, szóval ha szerelmesek egymásba és a lány szûz, és szerelembõl a srácnak adja magát, na ezt a normális pasik értékelik. De semmi nem ettõl függ. Mármint ha nem 14-15 éves vagy. :) Mert akkor még elég gáz, ha a többediknél tart az ember. Másrészt meg hogy ki milyen az ágyban, az függ attól, hogy milyen a viszonya a pasival meg eleve a fantáziájától, attól, mennyire engedi el magát, mit kap a pasitól stb. És van, akire elsõre jobb az ágyban bármelyik szétkúrt fapi...nál. Szóval nem lehet általánosítani. Meg visszacsinálni dolgokat sem, úgyhogy akinek nem tetszik, majd nem jár veled. Lesz sok, aki meg értelmesebb annál, hogy ez legyen az elsõdleges szempont.
hát én férfiként azt tudom mondani hogy engem pl nem érdekel ha egy lány szûz-e vagy se. sõt inkább ne legyen az. persze megvan hogy hány éves korban mennyi elõzõ barát elfogadott. megj.: két ismerõsöm szerette nagyon a szûzlányokat, namost mindkettõrõl késõbb kiderült pletykák utján hogy összes csajnál borzalmasak voltak az ágyban. szûzlányt könnyû átejteni :)
NEhogy cikinek érezd, hogy nemvagy az. amugy meg szerintem tökmindegy, hogy az e valaki vagy sem. Egy fiú ugysem azért fog veled összejöni hogy szûz vagy e vagy sem, hanem mert Te vagy. Nemciki sem a szüzesség sem az elvesztése. Inkább az ciki, hogy vannak pasik akik ez alapján választanak. de hülyeség. ugyis csak egy alkalomig szûz valaki...
van olyan, aki a kommentje óta nagyfiú/nagykislány lett? légyszi írjátok meg a tapasztalatot!:P köcce!
Egyrészt van annak varázsa, ha szerelmesek vagytok és eljuttok odáig, hogy odaadod a szüzességed egy fiúnak, ez nagyon jól esik ám és érzelmileg összeköti a feleket. Viszont mondjuk én kicsit szégyellném magam, ha összejönnék egy lánnyal egy éjszakára és kiderülne, hogy szûz mert akkor ezt nem nekem kéne elvennem, meg egy éjszakás kapcsolatban inkább gyakorlott legyen a lány. Másrészt a mostani barátnõm nem szûz és ez azután derült ki hogy összejöttünk, de ettõl egyáltalán nem szerettem kevésbé vagy ilyesmi, sõt kifejezetten jó volt, hogy volt elképzelése, hogy neki mi jó és nekem mi jó.
Nem, dehogy ciki, mint ahogy már emnlítették, ha nem kúrogatsz ide-oda, tartós kapcsolatod van, nem ciki. Csak valahogy az él az emberekben, hogy 18-21 évesen is ciki szûznek lenni, ami szerintem abszolut nem az. 21 évsen én is szûz vagyok, ismerkedek fiúkkal, eljárok bulizni, randizgatok, haverkodom, stb, de nem tehetek róla, hogy eddig még nem találtam olyat, akivel lefeküdtem volna, mert ha volt, annak sajnos vége lett. És sokáig én is azt hittem h ciki szûznek lenni, de rájöttem, hogy ha szerelmes az ember nem számít. Engem az sem érdekelne, ha 21 évesen a pasim szûz lenne, ha szeretem. Sokan azt hiszik, hogy ciki, ezért kérdezik meg, de ezt a szót, hogy ciki sajnos összefüggésbe hozzák a szüzességgel: szerintem mindenki maga döntse el, hogy veszti el. Én is volt úgy, hogy elvesztem egy haverral, csak hogy túl legyek rajta, de még idõben jöttem rá, hpgy hülyeség lenne. Úgy akarom, hogy megtörténjen, hogy mindketten szerelmesek vagyunk, más meg úgy, hogy legyen már túl rajta. Mindenki maga dönti el, mi a ciki a szüzességet illetõen, de egy kapcsolatban szerintem ez nem szempont...
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok:)
Az ciki, ha fiatalon már nem vagy szûz. gondolok itt a 12-13 évesekre. sokan már abba a korban nem szûzek, és amire elérik a 16-17 éves kort már vagy 10 pasin lesznek túl. Na ez CIKI. meg kitudja milyen f*rkak voltak benne. Már bocsi.. Ha viszont 16-17 körül vagy és van egy igazi komoly kapcsolatod, és szereted a srácot és vele vesztetted el, akkor ez mindjárt más, mintha végig ment volna rajtad mindenki. remélem érted a különbséget.
Sztem azért még egy 16 éves lányank szûznek kellene lennie. Az egyetemen volt egy csoporttásram, a hölgy egy világszépe volt. Komolyan mondom azóta sem láttam olyan szép nõt. Hosszú hamvasszõke haja volt, nagy mély zöld szemek, és hihetetlen jó alak (de nagggyon nagyon). Az egyetemen szószerint harc folyt érte. Volt egy egyetemi tanárom akit azért küldtek el, mert a hölgyet elkezdte zaklatni szerelmével. Sajna soha nem volt közöttünk semmit, de sokat dumáltunk, és elmondta nekem, hogy õ még ártatlan, akkor volt 22 éves. El sem akartam hinni, de tudtam hogy nem hazudik, mert egy nagyon aranyos, intelligens, minden nagyot mondástól mentes leányzó volt. Azt mondta, hogy õt 12 éves kora óta minden férfi csak meg akarta szerezni magának, és õ nem akar semmit sem a férfiaktól. Nagyon sajnáltam szegényt, mert pont a hihetetlen szépsége következtében nem talált magának rendes párt soha. Szerencsére mostmár férjnél van, és lassan kismama lesz. Lehet nem ideillik a sztorim, de nekem nagyon tetszett, hogy ártatlan volt, mert nagyon felnéztem rá. Egy nõ kezében az ártatlansága érték, és nagyon meg kell fontolni kinek is adjuk oda. G.
19 éves felnõtt nõ vagy! Semmi keresni valója a rendelõben az anyádnak!
én már 18 évesen egyedul mentem, vagy baratnovel.. a doki nem fog semmit elárulni, de miért ekkora titok ennyi évesen h nem vagy már szûz?
19 évesen miért nem egyedül mész dokihoz? pláne nem értem, anyád minek megy be veled a vizsgálatra
19 éves felnõtt nõ vagy. Nyilván anyukád is tisztában van azzal, hogy ebben a korban már teljesen normális, ha valaki szexuális életet él.
19 éves vagy, mit parázol?
anyad nem hulye.. biztos sejti
Szerinted a szüleid akkora perverzek, hogy hallgatnák, ahogy épp szeretkezel a pároddal?
16:59: Ez nem így van. Elég sok idõt töltöttem az adatvédelmi és az egészségügyi törvénnyel ... Ha kiskorú, akkor is vannak fokozatok természetesen. Tehát egy 9 éves (példa) esetében valóban hasonló a helyzet, de akkor is elöbb kórházi szociális munkás, utána, családvédelem és onnatól rendõrség ... ha szükséges. Kiskorú, vagy cselevõképtelen felügyelet alá vont személy esetében a szülõ vagy felügyeletet gyakorló a kompetens.
Igen, meg fog vizsgálni. Amúgy ha valaki nemi életet él, akkor KÖTELEZÕ a saját érdekében évente legalább egyszer elmenni nõgyógyászati vizsgálatra. Ne parázz tõle, nem nagy valami a vizsgálat, pár perc és kész. 26/N
nem vesz vért. azt reggel veszik, nem ott mindjart.. elkuld vérvételre, vagy nem.. de jobb, ha igen. engem sose kuldtek. :S
fogamzásgátlót csak negatív rákszûrés eredménnyel írnak fel (elvileg)- vagyis megvizsgál és kenetet vesz
igen, de a rákszûrésnek is meg kell várni az eredményét. a dokik meg meg rogton irják a tablettát.. annyira szánalmas :SS
és persze az összes többi módszert lesz.rják, csak a tabi a jó, semmi más..
Ez valóban misztikus, hogy felnõt nõ miért anyukájával jár dokihoz??? De egyébként meg sem mondhatja a doki: titoktartás. Ha kiskorú lennél és szülõi felügyelet alatt, akkor megmondhatja, illetve ha megkéred, akkor eldönti, hogy megmondja vagy nem. De a Te esetedben ez nem áll, mert felnõtt vagy (legalább is papíron ...) Egyébként meg szüleid nem naívak, neked nincs fantáziád ... szerinted Te hogy fogantál?
Mert gondolom anyád nem sejti, hogy lefeküdtetek, amikor többször ott aludt nálad :)
ha kiskorú lenne, akkor a doki, nem az anyjának, hanem a rendõröknek mondaná, hogy nem szûz....fiatalkorú esetén pedig kijár neki az orvosi titoktartás éppúgy, mintha nagykorú lenne
Igen, megvizsgál akkor és vért is vesz. Szerintem inkább anyukád helyett a párod kísérjen el.
A kérdező hozzászólása: Ha kérem, h írjon fel fogamzásgátlót akkor az mindenképpen együtt jár a megvizsgálással?
Mi a frászkarikát kell egy 19 éves, felnõtt NÕT orvoshoz kísérgetni? Miért baj, ha egy 19 felnõtt nõ él szexuális életet? Valami vallási fanatikusok vagytok, vagy mi? Mondd meg anyucinak, hogy egyedül szeretnél menni, mert a te korodban ez már kínos.
Hát de ezt beszoptad de amugy anyád ugyse szeret szal leszarja hogy nem vagy szüz amugymeg hanem hüly ugyis tudja.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem jön be velem a rendelõbe konkrétan, csak elkísér. Am. meg nem vagyok az a ribanc típus akinek minden héten más pasija van, sõtt. Ez az elsõ kapcsim ami 3hónapja tart...Szval anyám nem sejt semmit.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy a szobám és a szüleimét kb papírvékony falak választják el. Ha elmondtam volna, hogy már szexelünk a barátommal, aki mellesleg sokszor itt aludt már nálunk akarva akaratlanul azon törtem volna a fejem, h ugye nem hallgatóznak...Vhogy nem volt kedvem erre gondolni. Most meg már elég nagy hazugsággá terebélyesedett ez a dolog.
A kérdező hozzászólása: Mondom, papír vékony falak. Amíg azt hiszik, h alszunk addig véletlen se figyelnek, de ha tudnák, h lehet, h szexelünk. Lehet nem tudnának aludni.
persze.. azt hiszik, h alszatok.. ezt ugye te se hiszed el? :DD egyébként vmi gond van, h orvoshoz mész??
A kérdező hozzászólása: Nem, csak fogamzásgátló kell. Am a szüleim azt hiszem elég naívak XD
azt te csak hiszed.. :)
Nem, az orvos ránézésre meg sem tudja állapítani, hogy szûz vagy e még.De nyugodtan megkérheted, hogy kezeljétek diszkréten a dolgot.
ha megvizsgalja, akkor megallapitja, sõt, meg is kérdezi.
A barátnõmet már 17 évesen is én kísértem nõgyógyászhoz, és nem az anyja. Amúgy meg ezt nagyon nem vágom... Fogamzásgátló miatt mész. Ezt anyukád is tudja nyilván. Akkor meg nem hiszem, hogy nem sejti, mire kell az a fogamzásgátló. Innentõl fogva halál mindegy, hogy tudja-e, hogy szûz vagy-e. Egyébként is tök mindegy, megmondom õszintén, ez a véleményem. 19 évesen senki másnak semmi köze hozzá.

Szerintetek gáz ha 20 évesen szűz vagyok? 14 évesen nem akartam elveszíteni discoba és most már csak olyan lánnyal szeretném akit igazán szeretek. Van is kiszemelt. Biztos volt már de nekem is ilyen problémám lenne.20 F

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz! Azzal jó elveszíteni akihez kötõdsz érzelmileg! Szép emlék marad legalább. Én még örülnék is , ha a pasim szûz lenne. :-D Mivel én is az vagyok. Sok Sikert;) 18,l

Szerintem nem gáz! Azzal jó elveszíteni akihez kötõdsz érzelmileg! Szép emlék marad legalább. Én még örülnék is , ha a pasim szûz lenne. :-D Mivel én is az vagyok. Sok Sikert;) 18, l
tegnapelõtt 02:04 teljesen igazad van:) 26f
pusztítsd el magad!
Én 18/L vagyok és szûz. A barátnõim közül már csak én vagyok az, de mivel õk nem néznek le, ezért nem is érdekel. Nem járok diszkókba, igazából elég visszahúzódó vagyok és talán az én hibám is, h nem találok magamnak pasit, de inkább ez, minthogy a fél falu átmenjen rajtam.
szerintem a lényeg hogy téged zavar-e ha nem(ami a kérdésbõl úgy tûnik) akkor nem az és én is hasonló cipõben vagyok 26 évesen de nem zavar mások véleménye meg nem érdekel.ha megtalálod a párodat akkor úgyis elfogad így.
A kiszemelt azt jelenti, hogy van egy lány, aki tetszik de még meg sem merted szólítani, vagy van barátnõd?
Értékes ember vagy!
No problém :) Exem 21 és még szûz, egyik haverom 24 és még az, mert ugyan úgy szerelembõl akarja és megis lesz neki mert most fogott egy aranyos csajt :) :P van ismerõsöm aki 22 volt mikor elvesztette. szal szerintem nem olyan nagy probléma :) )) L/17
sok ilyen kérdés volt már, mindenre ugyanaz a válasz, nem gáz, sõt becsülendõ
Csajok! Miért hiszitek hogy egy férfi szüzessége ugyanolyan jó dolog, mint ha egy nõ még érintetlen? A csávó, ha 14 évesen elveszítette volna, ma ugyanúgy nem emlékezne rá túlzottan, mintha ma elveszítené és 6 év múlva visszagondolna rá. Viszont azóta már meghúzott volna néhány csajt, lenne mind szexuális mind pedig párkapcsolati tapasztalata és 20 évesen nem ott tartana még mindig hogy csak kiszemelt valakit. Eszem megáll! Fõleg hogy a 26 éves lúzer szüzeknek mindig hozzá kell szólniuk! Az nem élet, ami nekik van!

14 vagyok szűz. Nem baj ha már most elkezdem önkielégíteni magam?

Legjobb válasz: miért lenne baj? én is nem rég kezdtem el:) 14/L:)

miért lenne baj? én is nem rég kezdtem el:) 14/L:)
Miért lenne, minden 8 éves magához nyúl, mégha tudattalanul is.
inkább ez mint a nagybetûs SZEX ennyi idõsen.
Az önkielégítéstõl nem lesz semmi bajod! Csináld ha jól esik, amikor csak akarod!
Nyugodtan csinálhatod, a szexszel viszont még várni kellene.
A tárgyak feldugdosása éppúgy járhat a szûzhártya átszakadásával, mint az ujjazás és minden ilyesmi. Nem javasolnám, ha nem ez a cél. Vibrátorral el lehet lenni pasihiány esetén, idõsebb korban. Addig csak finoman.
én 12 évesen keztem el ....miért lenne baj mindenki cs...sõt ha jól esik meg tárgyakat is tugdoshatsz fel csak olyasmit amit a szádba is tennél.Vagy ha van barátod kérd meg õt , hogy ujjazzon meg , simogathassátok egymást de a sexel még várj az ráér!
Nyugodtan csináld amikor csak akarod! Én is korán kezdtem! Én már 10 évesen elkezdtem mert akkor éreztem úgy hogy kell! Ja és tényleg ne legyen miatta bûntudatod hisz nem csinálsz semmi rosszat! Csupán örömet okozol magadnak! :D 18
Csak nyugodtan, ne legyen miatta bûntudatod.
nem baj..én is 14 vok, és 12 éves korom óta csinálom:D

Sokszor eszembe jut, hogy ha egyik fiú velem lenne mit tennék vele stb. szűz vagyok nem jövök össze most bárkivel csak a sex kedvéért szinte már olyanokat is megkívánok akik kevésbé tetszenek vagy egyáltalánnem. Normális?

Normális ez? Lehet ellene valamit tenni azon kívül h várok? Lányok tapasztalataitok? 17L

Legjobb válasz: Persze normális, egészséges fiatal vagy. Én is.. :D

Persze normális, egészséges fiatal vagy. Én is.. :D
Én azt tudom ajánlani, hogy próbálj meg egy fiút "összeszedni". Bár elég gátlásos tud lenni az ember, ha szûz - tapasztalat :P. Amúgy ez egy egyszerû folyamat, mindenki szokott ilyenekrõl képzelegni, ha nincs senkije és mindenkitõl azt hallja, hogy így a párom, úgy a párom. (Ez engem is rendszeresen irritál, tekintve, hogy szingli vagyok most én is.) Amúgy a szüzességed ne is add oda bárkinek. Csak annak, akiben megbízól és olyannak fogad el amilyen vagy. 17/F
normális, kár hogy nem ismerlek:(
Hát persze h normális. :) A tested okosabb mint te. Te még az ideáloknak élsz, míg a tested vágyakozik. Hallgass inkább rá!
A kérdező hozzászólása: :) másképp nem is köszi az eddigi válaszadóknak
Ilyen korban teljesen természetes. Szerencséje lesz a barátodnak, hogy ennyire kívánod a szexet.
Hát én is ilyen vagyok...olyan sokmindenkit megkívánok, hogy néha már , agam sem értem :D. Najó, nem akárkit, meg nem annyit azért, de annyi helyes pasit látok, és már nagyon kívánom a szexet. Pedig én is szûz vagyok. És nincs barátom sem. :'(.
Jah, és 18L vagyok.
Hmmm.... Velem megtehetnél sokmindent. És még ki is tanitanálak a mesterfogásokra. :D 33/f
Ja persze, ahogy azt Pistike elképzeli. MInek körülnézni mielõtt átmész az úton? Tegnap sem jött semmi!
amúgy sem hal bele ha egyszer gumival csinálja. neked lesz az elsõ, nem neki. jóhogynemmár.
Ha emiatt szakít, akkor jobban is jársz nélküle.
szard le a köcsögöt, ha szeret akkor azt nézné hogy neked mi lenne a jobb
Nézd, mindenképp védekezzetek valahogy. Ha nem is gumival, akkor másképp, de tényleg használjatok valamit. Nincs rosszabb egy nem kívánt terhességnél, vagy ha nem is leszel terhes, de hetekig érezni fogod a hányingert, késni fog a menstruációd, minden bajod lesz, mert be fogod képzelni a terhességet. Tényleg védekezzetek, fõleg így elsõre, ne rontsátok el a legelsõ alkalmat.
Szia! A nem kívánt terhesség szempontjából mindenképpen ajánlott a védekezés. Elhiszem, hogy nem akarja óvszerben, mert hát nem kellemes egy férfinek, na de elsõ alkalommal kellõ biztonságot nyújtana neked. Próbáld rábeszélni hátha...utána választhattok más védekezési módszert, de az elsõ alkalmat nem szabad tönkretenni a félelemmel, hogy mi lesz ha. Így is választhattok spermicides védekezési lehetõséget, de mivel írtad, hogy neked ez lesz az elsõ, nem valószínû, hogy úgy tudnád használni, ahogy szükséges.
hát akkor ne csináld gumi nélkül. és mondd is meg neki.
Na , ha eddig is igy csinálta nem hiszem hogy a legnagyobb félelmed a megejtés lehet.... retafdog
A kérdező hozzászólása: de ha én utána sem szeretném gumi nélkül , akkor szerintetek szakít ? :/
Hagyd ott azt az algát. Mi az, h õ csak gumi nélkül csinálja??? Te meg csak gumival. Aztán az erõsebb kutya b*ik. :) Csak okosan!!!
pff hagyd ott!! találsz rendesebb pasit is!!! ez tiszta gáz!!rohad.k..szted megér ennyit egy pasi? belevisz a hülyeségébe aztán jön a gyerek.. ha ezt anyukád tudná..ne legyél már ennyire szánalmas!lealacsonyodni a szintjére... sztem normálatlan vagy ha ezt megteszed érte..nem is szeret igazán!hülye p.cs!!!
Nem beszélve arról, hogy nem csak a nem kívánt terhesség jelenthet problémát, hanem, ha eddig csak gumi nélkül csinálta mással is, számtalan nemi betegség fenyegethet... Én a helyedben beszélnék a fejével, vegye már észre magát! Ha így sem, akkor tényleg hagyd ott. Értelmes lánynak tûnsz, ne hagyd hogy kihasználja a naivságod, és azt, hogy szereted, fõleg ne az elsõnél. Az nagyon fontos. Tapasztalatból mondom. (egy 17 éves lány, akinek szintén 20 a barátja, és ilyen soha eszébe sem jutott még máig sem, nemhogy az elsõnél!) Minden jót!
Vedd már észre, hogy csak le akar feküdni veled !!! Ha szeretne téged, akkor odafigyelne rád, és hogy neked , hogy a legjobb. Érdekes, hogy bennem van 19 évesen annyi felelõsség, hogy felhúzom azt a gumit... És attól, hogy eddig nem volt baj, most lehet , hogy lesz. Baleset mindig történhet. És az elõváladék is tartalmaz spermiumot szóval ügyesen... Valamivel védekezzetek mindenképp , ha nagyon akarod, de szerintem az értelmes nõk már rég otthagyták volna az ilyen gyereket. 19F
Fiú vagyok. És szerintem az a pasi aki az elsõt már gumi nélkül szeretné veled az bunkó, vagy csak a sex érdekli. ha igazán szeret megérti hogy félsz. És szeretnéd veszélyek nélkül elveszteni.
kuld el a p*csaba. kulonben is, mi a garancia arra, hogy elotted nem fekudt meg le x emberrel gumi nelkul? te meg ezzel akarod elvesziteni, gratulalok
A fiú elég felelõtlennek tûnik, de te ne legyél az. Ha ennyire konok, de mégis szeretnéd, kezdj fogamzásgátlót szedni, és várjátok meg, amíg biztosan hatni kezd. 25/f
Komolyan attól félsz, hogy szakítani fog veled?! Ne légy buta! Ez a srác csak ki a kar használni, papucsnak kellesz neki! Legyen már saját akaratod is! Ha nem akarsz gyereket, akkor pedig védekezz! És mivel Tiéd a nagyobb felelõsség (ezek után nem hinném, hogy bármekkora felelõsségtudata is lenne a srácnak), ezért Te döntöd el, hogy hogyan védekeztek. (Arra figyelj, hogy ha gumi, akkor tényleg felhúzza, és maradjon is rajt végig!) 23/f
A kérdező hozzászólása: Én próbáltam neki mondani de õ nem szeretné gumival. Mindig azt mondja hogy eddig mindig úgy csinálta és mégse lett baj. És ha most mégis? :/
Megértem a fiút, mert gumival olyan mintha zokniba mosnál lábat, nem érzed úgy a melegséget és a szoritásait..manapság ez a nyerõ de ez meg nem szex!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!