Találatok a következő kifejezésre: Most már ha nem vagyok (243 db)

Szerintetek tonkreteszem az eletem ha egy olyan fiuhoz megyek ferjhez aki mar most kiabal, es dobal velem szembe dolgokat? Illetve ha nem vagyok teljesen bele szerelmes?

van 1 masik fiu akit nagyon szeretek de o nem erez irantam smemit. es atkozuttul szenvedek, 1 olyan fiutol aki a parom, es 1 maisktol aki nem az de szeretnem h az legyen. mit tegyek, sokszor volt mar h majdnem eldobtam az letem, es megis a korhazban megmentettek.

Legjobb válasz: semmi nem kötelezõ, csak azért mert épp nincs más nem menj hozzá egy idiótához. Ha meg hozzámész, akkor megérdemled amit kapsz. Fõleg hogy nem is vagy belé szerelmes. A másik pasit meg fogadd el hogy nem szeret, nem kell feltétlenül álladóan párkapcsolatban élni, meg kell tanulni egyedül is lenni, nem pedig állandóan valakin kiélni a szeretet éhségedet. A kórházas storyn meg nem hatódom meg, nincs önfegyelmed, nem tudod elfogadni, ami van. Benne vagy egy szar kapcsolatban, ami egyértelmûen nem mûködik és akkor egy olyan pasi felé menekülnél, aki nem érez semmit irántad. Kicsit jó lenne ha nem csak magaddal foglalkoznál, hanem mások igényeit is észrevennéd, és nem állandóan tapadni akarnál valakire, csak hogy ne legyél egyedül. Legyél egyedül és tanulj meg élni, ismerd meg magad, élvezd az életet, aztán majd eljön egy nap egy pasi aki neked való. Ilyen stílussal csak magadhoz hasonló idiótákat fogsz bevonzani, mert ezt sugárzod, majd ha rendbe tetted magad ( egyedül) akkor van esélyed egy normális kapcsolatra. Ha nem teszed, jó étvágyat ahoz amit fõztél. 27/N

semmi nem kötelezõ, csak azért mert épp nincs más nem menj hozzá egy idiótához. Ha meg hozzámész, akkor megérdemled amit kapsz. Fõleg hogy nem is vagy belé szerelmes. A másik pasit meg fogadd el hogy nem szeret, nem kell feltétlenül álladóan párkapcsolatban élni, meg kell tanulni egyedül is lenni, nem pedig állandóan valakin kiélni a szeretet éhségedet. A kórházas storyn meg nem hatódom meg, nincs önfegyelmed, nem tudod elfogadni, ami van. Benne vagy egy szar kapcsolatban, ami egyértelmûen nem mûködik és akkor egy olyan pasi felé menekülnél, aki nem érez semmit irántad. Kicsit jó lenne ha nem csak magaddal foglalkoznál, hanem mások igényeit is észrevennéd, és nem állandóan tapadni akarnál valakire, csak hogy ne legyél egyedül. Legyél egyedül és tanulj meg élni, ismerd meg magad, élvezd az életet, aztán majd eljön egy nap egy pasi aki neked való. Ilyen stílussal csak magadhoz hasonló idiótákat fogsz bevonzani, mert ezt sugárzod, majd ha rendbe tetted magad ( egyedül) akkor van esélyed egy normális kapcsolatra. Ha nem teszed, jó étvágyat ahoz amit fõztél. 27/N
a kulcsszó a nem vagyok igazán szerelmes..és a másik fiú... egyértelmûen hiba lenne hozzámenni.a kiabálás talán megoldható lenne, de ha valójában nem szereted, miért mennél hozzá??
hát ha már most dobál, akkor mi lesz ha férjed lesz(még többet enged meg magának). inkább élek szingliként, minthogy valaki terrorban tartson. még az kéne hogy rettegjek, mikor kever le egy pofont. a másik fiút most "felejtsd" el. itt elõbb a kapcsolatodat tedd rendbe(tehát szakíts, beszélj vele stb..).
Kesobbiekben gyereked is lesz.Igy harom eletet teszel tonkre.Megeri?
és így akarsz hozzámenni? ezt komolyan kérdezed???
Hát, év végén nem menthetnek fel jogszerûen. Mikor adtad be a kérvényt?
Az év vége még messze van, két és fél hónap van még hátra a tanévbõl.
A kérdező hozzászólása: A kérvényt kb másfél hete.

Most már végképp tanácstalan vagyok, mindenfélét hallok! Apás szülés, vagy ne? Jó ha bentvan a férj, vagy nem? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szerintem fontos, hogy ott legyen az apa. Végülis az õ gyereke is, miért kellene õt kihagyni élete legfontosabb eseményébõl. Nálunk bent volt a férjem, azóta jobban tiszteli a nõket, és felnéz rám, hogy min mentem keresztül. Õ vágta el a köldökzsinórt, õ fogta meg elõször a babánkat. Együtt sírtunk boldogságunkban. Kihagytam volna ebbõl????

Szerintem fontos, hogy ott legyen az apa. Végülis az õ gyereke is, miért kellene õt kihagyni élete legfontosabb eseményébõl. Nálunk bent volt a férjem, azóta jobban tiszteli a nõket, és felnéz rám, hogy min mentem keresztül. Õ vágta el a köldökzsinórt, õ fogta meg elõször a babánkat. Együtt sírtunk boldogságunkban. Kihagytam volna ebbõl????
Az én párom rosszul van a kórházban, gyerekkori fóbia.Az elsõ lányunknál szerettem volna , ha bent van, persze kint volt a folyosón, de hiányzott a közelsége:(vákum lett a vége, úgyhogy nem maradhatott volna.A második lányunknál vidékre vitt a mentõ, mert koraszülés lett, de ott meg jó volt, hogy nem volt ott, szerintem megtakarta volna a szülésznõt, mert nagyon durva volt.
Én is teljesen tanácstalan vagyok.Szeretném is, meg nem is ha bejönne.Igazából csak annyi tart vissza, hogy 2 ismerõs férfitõl is hallottam, hogy egy idõre megundorodott a feleségétõl, nem kívánta.Olyan rossz volt hallani, hogy azóta is a szavaik visszhangoznak a fülemben, pedig nem én vagyok a feleségük.Jelenleg a párom is bizonytalan, nem biztos, hogy beszeretne jönni, úgyhogy nem erõltetem.Az õ döntése lesz.
Nekem bent volt a férjem, végig fogta a kezem, simogatta a hátamat, nem is tudom mit kezdtem volna nélküle, tényleg erõt adott. Azt mondta kihagyhatatlan élmény látni megszületni a kisfiát, és minden tisztelete a nõké :-)
Õ nem szeretett volna bejönni, és én sem erõltettem, mert inkább az egyedül szenvedõs típus vagyok. Jobban is jártam, mert vákuum lett a vége, és kidobták volna a szülõszobáról kétségek közt. A következõ szüléseimnél sem lesz bent. (még két babát szeretnék) Ez szerintem alkati kérdés, nekünk így a jó, másnak meg más a jó. Ja, nem érzem úgy, hogy kimaradt volna életünk legfontosabb eseményébõl. Szerintem életünk legfontosabb eseménye nem konkrétan az a nap volt, hanem akkor kezdõdött, és azóta is tart.
Szia! Szerintem mindenképpen õ döntse el, õ tudja, hogy mit bír. Ha kicsit is bizonytalan, inkább ne menjen be. Velem nem volt bent a férjem, és nem is bántam meg. Szülés után azt mondtam, hogy ha ezt elõre tudom, biztos fel sem merül, hogy bejöjjön. Nem azért, mert rossz vagy nagyon nehéz szülésem volt. Csak tudom, hogy én nem tudtam volna végignézni. Sajnos segíteni nem tudott volna túl sokat. De ezt mindenki maga tudja eldönteni. Könnyû szülést kívánok.
Nekem bent volt a férjem és nem bánta meg. Nem beszélve arról hogy nagyon nagy segítség volt nekem. Egy gyönyörû élmény maradt neki, legalábbis ezt mondja :) A szülõszobán ilyenkor nem csak egy baba születik hanem egy kis család is.
Szerintem az két emberen múlik, rajtad és rajta!Ha mindketten szeretnétek akkor menjen be, egy felejthetetlen élmény lesz számára, Neked meg biztonságot fog nyújtani, hogy ott van.Én nem bántam meg, hogy a párom bent volt!
Kérdezd meg tõle. Nekem nagyon jó volt, hogy ott volt, de ha nem akart volna bejönni, akkor nem kényszerítem. De vissza se lehetett volna tartani. Én rossz tapasztalatról még nem hallottam.
Az én páromnál ez úgy történne, hogy az orvos nem érne rá velem foglalkozni, az emberemet kéne újraélesztenie. Akkor is el akar ájulni, mikor az állatorvos oltást ad a kutyának, hát még egy szülésnél :)
Szia! Az én férjem bennt volt, de csak míg a babám feje ki nem bújt. Aztán kiment, de nem a látvány miatt, hanem mert a doki teljes erõvel beletenyerelt a hasamba, hogy felgyorsítsa a kitolást, mert a babám szíve kezdett gyengülni. Nekem nagyon fel sem tûnt, hogy a doki hova tenyerelt, vagy mit csinált, de a férjemet nagyon felzaklatta. Aztán már amikor stoppoltak össze, akkor már végig velem volt, nem zavarta a vér meg ilyesmi dolgok. De azt nagyon sajnálja, hogy nem vághatta el a köldökzsinórt. 2hetes baba anyucija
nagyon nehéz lett volna apa nélkül...nagyon sokat segített, bíztatott, simogatott, masszírozott, szorította a kezem, hívta a dokit, szülésznõt elsõ nyikkanásra :) én csak javasolni tudom, hogy bent legyen. DE: van olyan pasi, akit ez az egész sokkol és nem a jó értelemben. Ha nem tud megbarátkozni a gondolattal, a vérrel, egyébb trutyik látványával és a nõje szenvedésével, akiért úgy érzi, nem sokat tehet, nem erõltetném. Meg kell beszélni és nem megértõdni, ha nem akarja. Szerencsére nálunk fel se merült, hogy ne jöjjön be :)
Szia! Engem még jobban imád a párom mióta szültem neki egy szépséges gyereket. A vajúdás ideje alatt velem volt. (2 napig, csak éjszakára jött haza aludni) De végül a 3. napon császár lett belõle és a mûtõbe nem jöhetett be, de gondolom nem is akart. :D Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen bátran viselkedett annak ellenére, hogy mindentõl fél és undorodik, még egy injekciós tû látványától is. Amikor bekötötték nekem az infúziót annyira sápadt volt szegény, hogy féltem, hogy össze ne essen. :) Nem bánta meg, hogy velem volt. Nekem is nagyon jó volt, sokat segített a jelenléte. Egyedül nem bírtam volna ki. Õ is büszke magára. Na meg az az élmény, hogy õ elõbb látta a gyereket mint én... Teljesen oda van. Imádja a fiát. :) ) Én meg õket! :) ) Szerintem ez egy nagy élmény az apák számára is és nem szabad kihagyni. Persze ha végképp nem akar ott lenni, erõltetni nem szabad, de én még nem láttam olyat aki megbánta volna, hogy bement a szülére. 3 hós királyfi anyukája
Szia! Én ezt nem értem. Eddigi összes babás ismerõsünk közül senki nem bánta meg hogy bent volt. Velem is ott volt a férjem elejétõl a végéig, és azért nem értem a dolgot mert nem lát semmi véreset és csúnyát. A fejednél áll, fogja kezed, bátorít, erõt ad, nem a lábadnál áll. Az az orvos és a szülésznõ dolga. Semmi olyat nem lát amitõl megundorodhat. A baba puszta látványa meg annyira felemelõ érzés neki is hogy esze ágában sincs arra gondolni hogy az ronda vagy ilyesmi :)
utolsónak: hát azért van amitõl undorodhat! Nekem folyott állandóan a magzatvíz, meconiumostól, 10 percenként cseréltem a betétet magam alatt, izzadtam, hánytam, csak úgy magam elé, mert hirtelen jött rám. Apa a fejemnél volt ugyan, mikor toltam, de hidd el azért onnan is mindent látott. A véres baba, ahogy sok véres nyákkal és a kék köldökzsinórral kibújik... :) õt nem zavarta, fotózott és én mondom utólag a képek alapján, hogy akinek ehhez nincs gyomra, idegzete, azt ne kényszerítsük be :) a születés egy csoda, a maga módján gyönyörû, de van, akinek alacsony az ingerküszöbe...:)
Nagyon függ TÕLED és TÕLE hogy jó-e az ha bent van.De tényleg. Én szivesen leírom nálunk hgy volt, és miért, de attól még nem bizts hogy közelebb leszel a "jó" megoldáshoz. Egy dolgot bizton állíthatok: ne olyasmiken gondolkodjatok, hyg pl párod bírja-e a vért stb...mert ezek akkor ott nem számítanak. (Én párom nem bírja, nálunk vérfürdõ volt és mégis hõsiesen kitartott).
Szia! Én megkérdeztem anno a férjem azt mondta nem szeretne bent lenni kint ült a folyosón 12 órán keresztül. Õ volt a második aki látta a fiunkat! Azt mondta a következõ szülésnél sem lesz bent elfogadtam a döntését. 9 hós kisfiú anyukája
Nekem mindhárom erddigi szülésemnél bent volt a férjem, és a puszta jelenlétével rengeteget segített, nagy biztonságot jelentett nekem. Alapvetõen õ sem bírja a véres dolgokat, de a szülés az teljesen más! Mindháromnál buzgón fotózott, amikor bújtak ki, és többször elmondta, hogy óriási élmény volt ezt látnia. És nem hogy összementem volna a szemeiben, vagy kevésbé találna emiatt nõiesnek, hogy látott szülni, hanem ellenkezõleg, becsül miatta. Most is közös szülésre készülünk a negyedik babánál, már el sem tudnám képzelni a férjem nélkül, és szerintem õ se hagyná ki... De ez csak az én személyes tapasztalatom, nálad lehet, hogy más jön be. Sok sikert hozzá!
Ó én még csak 19.hétben, és Székesfehérvár:) (8.)
A kérdező hozzászólása: Igen, nálunk is nagyjából ez a helyzet (mint a 8. válaszolónál)Csak még annyi , hogy itt van egy 2X 1 órás tanfolyam, amin ott kell lenni és akkor kapod meg a tuti együttszülõs szobát. Ha nem végzed el akkor is biztosítanak helyiséget, nem olyan modern és tuti, mint az. Szóval nekünk vasárnap már menni kell erre a tanfolyamra. De én úgy döntöttem ma szóba hozom és megmondom neki, hogy csináljuk meg a tanfolyamot és ha oda kerül a sor, akkor majd meglátjuk és eldönti, hogy bent lesz-e. A 8. válaszolótól kérdezem, hogy hol fog szülni és hányadik hétben van. Én 32 és Debrecen.
Mi úgy egyeztünk meg, hogy a vajúdás alatt bent lesz, a kitolásnál már nem. Én nem szerettem volna, ha a véres résznél bent van. Végül a 20 órás vajúdásom utolsó 4 órájára ért oda. Mire a kitoláshoz értünk volna belázasodtam, a gyerek meg magas egyenes állásban volt, úgyhogy elvittek császározni. A következõnél sem szeretném, ha végig bent lenne. Nekem egy szülész orvos mondta a szülésre felkészítõn, hogy nem szabad erõltetni az apás szülést, mert õ látott emiatt kapcsolatokat tönkre menni. Ugyanitt megkérdezte a jelen lévõ kismamákat, hogy miért szeretnék, hogy a párjuk bemenjen? A legtöbb válasz az volt, hogy az apuka lássa és átélje, mennyit kell szenvedni. Na ezt nagyon önzõ álláspontnak tartom. Volt aki azt mondta, hogy azért, hogy segítsen. Törölgesse a homlokát, masszírozza a hátát. Azt senki nem válaszolta, hogy csak azért, hogy részese legyen a gyermeke születésének.
Én vagyok a 8.válaszadó:) Nálunk is ugyanez van, egyszer azt mondja nem akar bejönni, másszor meg talán, majd meglátjuk....Lehet, hogy titokban azért az õ fejükben is megfordul, mi lesz ha undorítót látnak...Ezért nem hozom fel többet neki a témát, majd ha ott lesz, hogy szülni fogunk, had döntsön õ.Titokban vágyom, hogy bejöjjön, de ezt nem tudja, nem akarom, hogy az én akaratom segítségével döntsön. Nagyon rossz érzés, mert beszélgetnék vele errõl a témáról, de nem mutat hajlandóságot, én meg vívódok magamban...Ezek szerint nem csak bennem van ez az érzés?
A kérdező hozzászólása: A 8. válaszolóval vagyok hasonló helyzetben. A férjem azt mondja bent lesz, de igazából úgy érzem, hogy nem akar bent lenni, csak azért mondja, mert tudja, hogy én igényelném. Erõltetni nem akarom, de tényleg szükségem lenne rá. No meg félek, hogy a szagok, a vér stb látványa - mit szól majd hozzá, nem igazán bírja és mi van ha - ahogy az elõbbi válaszoló is írta - megundorodik tõlem.
elõttem szóló:) : persze én ezt értem is amiket leírtál, de a férjem is a fejemnél állt és mondja hogy semmit nem látott. Mondjuk én magára a kitolásra gondoltam.

Régebben nem voltam valami érzékeny típus, nem hatottak meg a filmek stb, de most már azon képes vagyok elpityeredni, ha eszembe jut, hogy mennyire szeretem a barátomat. Nagyon durva. Miért van ez?

Amúgy annyi is elég, hogy aranyosan néz, vagy mond valamit. Már kezdek megijedni magamtól :D

Legjobb válasz: Úgy tûnik te ilyen érzékeny lélek vagy! Irigylem a barátod, hogy ilyen párja lehet mint te.

Úgy tûnik te ilyen érzékeny lélek vagy! Irigylem a barátod, hogy ilyen párja lehet mint te.
Én is ilyen voltam, még én mondtam valakinek, hogy ne sírjon már egy film miatt... Most meg én kezdek rá elõször :D De ez akár menzesszel is összefüggésben lehet (nálam legalábbis, elsõ napokban meg elõtte való héten teljes patakot képes vagyok gyártani :) ), de úgy egyébként is érzékenyebbé váltam. Ha páromra gondolok, akkor dettó... :) Ez aranyos :)
mielõtt megjön én is ilyen vagyok. ja, egy jó tanács, nem árt figyelni, mert akkor is ilyen voltam mikor teherbe estem és még nem tudtam, de észrevettem, h nagyon érzékeny vagyok
éniss ijen vagyok! legtobbszor romantikus filmeken pityergek .. éss olyankor mindig a filmm helyébe magamat képzelem el meg a barátoomat:P lehet h ez beteges v nemtuddom :DD de ijen vagyok(:

Fiam betelepitett valamit (yahoo messenger ujabb valtozata) de nekem nem tetszik, mert most mar ha be akarok menni a Mozillaba, nem nyitja hanem a yahoo keresoje jelenik meg. Hogy allithanak mindent vissza? Kezdo vagyok. Segitseg!

Legjobb válasz: Ha jól értem a kérdésedet , akkor ha megnyitod a böngészõt akkor megváltozott a kezdõlapod.Ha ez a probléma akkor , --Eszközök(felül ) ---Beállítások--Fõlap--Kezdõlap--Itt beírod azt az oldal címét ami ezelõtt volt a kezdõlapod és nyomsz egy OK-t.

Ha jól értem a kérdésedet , akkor ha megnyitod a böngészõt akkor megváltozott a kezdõlapod.Ha ez a probléma akkor , --Eszközök(felül ) ---Beállítások--Fõlap--Kezdõlap--Itt beírod azt az oldal címét ami ezelõtt volt a kezdõlapod és nyomsz egy OK-t.

Most már ciki ha nem vagyok szűz?

Én nem értem, mármint nem akarok a sz?z lányok ellen szólni, úristen dehogy, csak itt kérdezik h a sz?z lányokat jobban szeretik e a fiúk és azt mondják hogy igen. Nyílván megértem mivel az mégis csak egy pasinak jó érzés és stb, de most akkor elássam magam hogy nem vagyok sz?z?:S:S

Legjobb válasz: Attól függ, mennyi idõs vagy. Ha 12, akkor kicsit ciki. De a srácok a tapasztalt és ügyes lányokat is szeretik:)

Attól függ, mennyi idõs vagy. Ha 12, akkor kicsit ciki. De a srácok a tapasztalt és ügyes lányokat is szeretik:)
Örül neki a pasi, ha szûz vagy, de nem ezért fog veled lenni. Ha szeret téged, akkor nem fogja érdekelni, hogy voltál már valakivel. Ne aggódj!:) Hány éves vagy amúgy?:)
A szüzességet csak egyszer lehet elveszteni...
Ez sztem eléggé lelki dolog, szóval ha szerelmesek egymásba és a lány szûz, és szerelembõl a srácnak adja magát, na ezt a normális pasik értékelik. De semmi nem ettõl függ. Mármint ha nem 14-15 éves vagy. :) Mert akkor még elég gáz, ha a többediknél tart az ember. Másrészt meg hogy ki milyen az ágyban, az függ attól, hogy milyen a viszonya a pasival meg eleve a fantáziájától, attól, mennyire engedi el magát, mit kap a pasitól stb. És van, akire elsõre jobb az ágyban bármelyik szétkúrt fapi...nál. Szóval nem lehet általánosítani. Meg visszacsinálni dolgokat sem, úgyhogy akinek nem tetszik, majd nem jár veled. Lesz sok, aki meg értelmesebb annál, hogy ez legyen az elsõdleges szempont.
hát én férfiként azt tudom mondani hogy engem pl nem érdekel ha egy lány szûz-e vagy se. sõt inkább ne legyen az. persze megvan hogy hány éves korban mennyi elõzõ barát elfogadott. megj.: két ismerõsöm szerette nagyon a szûzlányokat, namost mindkettõrõl késõbb kiderült pletykák utján hogy összes csajnál borzalmasak voltak az ágyban. szûzlányt könnyû átejteni :)
NEhogy cikinek érezd, hogy nemvagy az. amugy meg szerintem tökmindegy, hogy az e valaki vagy sem. Egy fiú ugysem azért fog veled összejöni hogy szûz vagy e vagy sem, hanem mert Te vagy. Nemciki sem a szüzesség sem az elvesztése. Inkább az ciki, hogy vannak pasik akik ez alapján választanak. de hülyeség. ugyis csak egy alkalomig szûz valaki...
van olyan, aki a kommentje óta nagyfiú/nagykislány lett? légyszi írjátok meg a tapasztalatot!:P köcce!
Egyrészt van annak varázsa, ha szerelmesek vagytok és eljuttok odáig, hogy odaadod a szüzességed egy fiúnak, ez nagyon jól esik ám és érzelmileg összeköti a feleket. Viszont mondjuk én kicsit szégyellném magam, ha összejönnék egy lánnyal egy éjszakára és kiderülne, hogy szûz mert akkor ezt nem nekem kéne elvennem, meg egy éjszakás kapcsolatban inkább gyakorlott legyen a lány. Másrészt a mostani barátnõm nem szûz és ez azután derült ki hogy összejöttünk, de ettõl egyáltalán nem szerettem kevésbé vagy ilyesmi, sõt kifejezetten jó volt, hogy volt elképzelése, hogy neki mi jó és nekem mi jó.
Nem, dehogy ciki, mint ahogy már emnlítették, ha nem kúrogatsz ide-oda, tartós kapcsolatod van, nem ciki. Csak valahogy az él az emberekben, hogy 18-21 évesen is ciki szûznek lenni, ami szerintem abszolut nem az. 21 évsen én is szûz vagyok, ismerkedek fiúkkal, eljárok bulizni, randizgatok, haverkodom, stb, de nem tehetek róla, hogy eddig még nem találtam olyat, akivel lefeküdtem volna, mert ha volt, annak sajnos vége lett. És sokáig én is azt hittem h ciki szûznek lenni, de rájöttem, hogy ha szerelmes az ember nem számít. Engem az sem érdekelne, ha 21 évesen a pasim szûz lenne, ha szeretem. Sokan azt hiszik, hogy ciki, ezért kérdezik meg, de ezt a szót, hogy ciki sajnos összefüggésbe hozzák a szüzességgel: szerintem mindenki maga döntse el, hogy veszti el. Én is volt úgy, hogy elvesztem egy haverral, csak hogy túl legyek rajta, de még idõben jöttem rá, hpgy hülyeség lenne. Úgy akarom, hogy megtörténjen, hogy mindketten szerelmesek vagyunk, más meg úgy, hogy legyen már túl rajta. Mindenki maga dönti el, mi a ciki a szüzességet illetõen, de egy kapcsolatban szerintem ez nem szempont...
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok:)
Az ciki, ha fiatalon már nem vagy szûz. gondolok itt a 12-13 évesekre. sokan már abba a korban nem szûzek, és amire elérik a 16-17 éves kort már vagy 10 pasin lesznek túl. Na ez CIKI. meg kitudja milyen f*rkak voltak benne. Már bocsi.. Ha viszont 16-17 körül vagy és van egy igazi komoly kapcsolatod, és szereted a srácot és vele vesztetted el, akkor ez mindjárt más, mintha végig ment volna rajtad mindenki. remélem érted a különbséget.
Sztem azért még egy 16 éves lányank szûznek kellene lennie. Az egyetemen volt egy csoporttásram, a hölgy egy világszépe volt. Komolyan mondom azóta sem láttam olyan szép nõt. Hosszú hamvasszõke haja volt, nagy mély zöld szemek, és hihetetlen jó alak (de nagggyon nagyon). Az egyetemen szószerint harc folyt érte. Volt egy egyetemi tanárom akit azért küldtek el, mert a hölgyet elkezdte zaklatni szerelmével. Sajna soha nem volt közöttünk semmit, de sokat dumáltunk, és elmondta nekem, hogy õ még ártatlan, akkor volt 22 éves. El sem akartam hinni, de tudtam hogy nem hazudik, mert egy nagyon aranyos, intelligens, minden nagyot mondástól mentes leányzó volt. Azt mondta, hogy õt 12 éves kora óta minden férfi csak meg akarta szerezni magának, és õ nem akar semmit sem a férfiaktól. Nagyon sajnáltam szegényt, mert pont a hihetetlen szépsége következtében nem talált magának rendes párt soha. Szerencsére mostmár férjnél van, és lassan kismama lesz. Lehet nem ideillik a sztorim, de nekem nagyon tetszett, hogy ártatlan volt, mert nagyon felnéztem rá. Egy nõ kezében az ártatlansága érték, és nagyon meg kell fontolni kinek is adjuk oda. G.

Ha most megjött, már tuti nem vagyok terhes?

arátommal védekezés nélkül lefeküdtem, a ciklusom 23.napján, nem ment el bennem, de el?váladéktol tartva 2 nap mulva (25.napon)bevettem az esemény utáni tablettát. tegnap, a ciklus 32.napján megjött a mensim-gondolom kis késéssel a gyógyszer miatt-, szokásosan rosszul voltam t?le és nem a leggyengébb.. ha most megjött és normális, akkor már 100% hogy nem vagyok terhes ugye?

Legjobb válasz: Biztos hogy nem vagy terhes nyugodj meg!

Biztos hogy nem vagy terhes nyugodj meg!
a második válaszolónak azt üzenem hogy az, hogy az elõváladékban kevés a spermium és rossz úszók, az szerintem(tapasztalat)alkat kérdése, mert volt egy barátom akitõl nem termékenyûltem meg az elõváladéktól(hálistennek), és a mostani párommal együtt voltunk és kiszállt belõlem, és még védekeztünk is a pharmatex nevû hormonmentes fogamzásgátlással, és mégis terhes lettem az elõvûladéktól.szóval abszolut alkat kérdése.ameddig nem derült ki hogy babát várunk nem ment el bennem.és ráadásul menstruáltam közbe.
Igen, így van, nem vagy terhes. A peteérési középidõt is túlléptétek már mikor együtt voltatok, így valószínû hogy mindenképp elkéstek a "fiúk" a megtermékenyítéssel. Az elõváladékban csak kis mennyiségû spermium van, és nem a legjobb úszók. :-)
A terhesség alatt jelentkezó menses rövidebb ideig tart, mennyisége kevesebb, mint a szokásos, általában. De ritkán elõfordul az is, hogy akár félideig is rendes vérzés jelentkezik. Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de a helyedben visszamennék kontrollra. Vegyél tesztet!

Ha holnapra nem várom és most van egy kis barnázás akkor már tuti nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Mikor mi probalkoztunk es nem sikerult a honapban akkor mindg elkezdtem barnazni es utana rendesen meg is jott. Mikor terhes voltam semmi nem volt, csak menzi szeru erzes. De se barnazas semmi. Ez csak az en peldam nalad ne tudom h ez van-e, de szerintem nem valoszinu h sikerult. Sajnalom.

Mikor mi probalkoztunk es nem sikerult a honapban akkor mindg elkezdtem barnazni es utana rendesen meg is jott. Mikor terhes voltam semmi nem volt, csak menzi szeru erzes. De se barnazas semmi. Ez csak az en peldam nalad ne tudom h ez van-e, de szerintem nem valoszinu h sikerult. Sajnalom.
A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességemnél nekem se volt semmi, és már reménykedtem mert normál esetben már a menzi elõtt 3-4-5 nappal elkezdek barnázni és eddig nem volt semmi és a hasam is sokat görcsölt mint az elsõ teherbeesésemnél.
Két napig azt hittem, hogy megjött/kezd megjönni. Eszemben sem volt terhesség. Aztán gyanús lett a második napon, hogy nagyon kevés ez ahhoz. 3. nap már semmi nem volt. 4. napon teszteltem. Terhes voltam.
nekem pont mikor meg kellett volna jönni, volt egy halvány minimális vérzés és azota barnázás , de csak vizeléskor egy kevés.2 napja.eddig normál volt a menzim.lehetett beágyazódás???én nem hiszem, de bízom benne
Nálam is ugyanez a helyzet.Nekem tegnap kellett volna megjönnie.Ma reggel meg már barnázás...aztán lehet beindul a vérzés.Én azért bizom abban, hogy ez beágyazódás tünete.Szorítok Neked is!
Nekem már teljesen elmúlt a barnázás!Két éve volt egy középidõs (16 hetes)vetélésem.1-2 nap mulva tesztelek.

9hetes 2napos vagyok nemrég kellett volna megjönni"8. dikán"már ha nem lenne a pici ügye. De most görcsöl a hasam meg fáj a derekam ez mitől lehet?

3napja voltam hüvelyi ultrahangon ver a kicsi szive 18.8mm és a méhszájam is zárt.

Legjobb válasz: Köcce a válaszokat!Hát a görcs elég fájdalmas e hála az égnek vérzés nincs.Eléggé félek mert elsõ babóm!

A kérdező hozzászólása: Köcce a válaszokat!Hát a görcs elég fájdalmas e hála az égnek vérzés nincs.Eléggé félek mert elsõ babóm!
Nagyon erõsen görcsölsz?Ha nem akkor nem biztos, hogy aggódnod kell, én az elsõ 3 hónapban folyamatosan úgy éreztem, hogy mindjárt megjön.Feküdj le ha tudsz, pihenj attól lehet, hogy elmúlik.Szokták ajánlani a MAGNE B6-ot görcsoldásra, én csak akkor vettem be ha már minden kötél szakadt... Kitartás!!! H.
Szia.Ha nincs vérzés meg nagyon erõs görcs akkor minden oké.Nekem még a 12.hét környékén is volt ilyen, kb.akkor mikor meg kellet volna jönnie.Pihizz sokat, meg fog szünni, csak a szervezetnek rá kell hangolódnia, hogy babás vagy:) .Jó gömbölyödést kívánok és ne idegeskedj:) 4hónapos baba anyucija

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!