Találatok a következő kifejezésre: Most már ha nem (733 db)

A Pntyőkém lerakott még 3 tojást most már végképp nem tudom mi lesz ha ki kel a 3 régi? De ül is rajtuk!

Legjobb válasz: Ha a 6 tojáson ül, akkor valószínû h ki is kelnek :) ha csak nem úgy csinálta, hogy ült rajtuk,majd hagyta kihûlni, mert úgy valószínû h nem kelnek ki. De náluk nem számít ha régi(nyilván nem évekre gondolok), ha most kezd ülni rajta és eddig nem tette. Ha kikeltek akkor meghirdeted majd valahol õket ha nem akarod megtartani :)

Ha a 6 tojáson ül, akkor valószínû h ki is kelnek :) ha csak nem úgy csinálta, hogy ült rajtuk, majd hagyta kihûlni, mert úgy valószínû h nem kelnek ki. De náluk nem számít ha régi(nyilván nem évekre gondolok), ha most kezd ülni rajta és eddig nem tette. Ha kikeltek akkor meghirdeted majd valahol õket ha nem akarod megtartani :)
A kérdező hozzászólása: az addig rendben, hogy kikelnek mert szeretnék jó sok madarat de nem-e kidobálják majd a kicsiket mert a friss tojásuk még nem kelt ki.
Ha hamarabb kelnek ki, akkor a még ki nem kelt tojásokat hagyja ott szerintem (legalábbis a tyúkoknál így van :D)
Akkor szenved a fiókákkal, ha túl vannak pörögve és még rakja a tojásokat. Ha nem etetted õket a kotlás alatt, nemhiszem, hogy lesz iylen baj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm már csak magot kapnak de már azóta még 2 tojást rakott

Hányadik dpo-n tarthatok? Már ha tartok is. Most már tényleg nem tudom megítélni.

ismét felteszem a görbéket, hátha ismét megnézitek.

Legjobb válasz: Szeritem a 18. napon volt peteérésed.

Szeritem a 18. napon volt peteérésed.
26-28.napon volt peteérésed, ha volt.

Fiam betelepitett valamit (yahoo messenger ujabb valtozata) de nekem nem tetszik, mert most mar ha be akarok menni a Mozillaba, nem nyitja hanem a yahoo keresoje jelenik meg. Hogy allithanak mindent vissza? Kezdo vagyok. Segitseg!

Legjobb válasz: Ha jól értem a kérdésedet , akkor ha megnyitod a böngészõt akkor megváltozott a kezdõlapod.Ha ez a probléma akkor , --Eszközök(felül ) ---Beállítások--Fõlap--Kezdõlap--Itt beírod azt az oldal címét ami ezelõtt volt a kezdõlapod és nyomsz egy OK-t.

Ha jól értem a kérdésedet , akkor ha megnyitod a böngészõt akkor megváltozott a kezdõlapod.Ha ez a probléma akkor , --Eszközök(felül ) ---Beállítások--Fõlap--Kezdõlap--Itt beírod azt az oldal címét ami ezelõtt volt a kezdõlapod és nyomsz egy OK-t.

Tegnap rettentõen fájt, de most már annyira nem, csak ha megnyomom, de a fülem mögött picit lejjebb ahol az állkapcsom kezdõdik meg van dagadva. Egy csomót vettem észre ott, ami eléggé fáj. Mitõl lehet? El fog múlni szerintetek a gyulladás?

Pénteken voltam élményfürdõben és tegnap eléggé begyulladt a fülem. Már nyáron is volt fülgyulladásom akkor is fürdõ után. Állítólag egy nagyon agresszív baci volt benne.

Legjobb válasz: Én tempósan orvoshoz fordulnék, hidd el nem jó kivárni, amíg a füledre vagy az állaposízületre tényleg rámegy ez a baci.

Én tempósan orvoshoz fordulnék, hidd el nem jó kivárni, amíg a füledre vagy az állaposízületre tényleg rámegy ez a baci.
hogy vagy kedves kerdezo? Nyaron mivel kezeltek a fuled?Kulso fulgyulladasod volt? Nekem is begyulladt a kulso hallojaratom mara. Esetleg tudsz javasolni jo ful-orr gegeszt? Irhatsz priviben is. Koszi
Menj el orvoshoz még Karácsony elõtt
A kérdező hozzászólása: Elmentem ovoshoz. Azt mondta, hogy az más baktérium volt. Nyáron a víztõl kaptam el most meg mikor jöttem haza thermalbol biztos még vizes volt a fülem belülrõl és erõs huzatot kaptam. A doktornõ csodálkozott hogy még hallok rá úgy be vol dagadva. Azt mondta teljesen száraz nem gennyedzik, kiírt nekem egy 8 óráds antibiotikumot és poros fájdalomcsillapítót. Már nincs semmi bajom. De azt ajánlom mindenkinek, ha fürdeni mentek ilyen helyekre, legyen aká mile tiszta a víz VATTA A FÜLEKBE és lányoknak még OBt is kellene használni az intim helyre. Nagyon sok betegséget lehet kapni ezekbõl a fürdõkbõl!!
A kérdező hozzászólása: Ajánlanék neked szivesen egy nagyon jót :) Csak az a baj, hogy Szlovákiában élek így nembiztos hogy sok hasznát vennéd. De am ajánlom Fuksová Gabriellát :) Jah és a nyáron elkapott fülgyulladásra eg Otiplax nevû csöpögöt (nem használt semimit ez a fájdalomcsillapító) és egy Uniflox nevû csöpögöt (2használat után csökkent a fájdalom) de van llyan betegség is ami fürdés után 1 héttel jelentkezik az általában csak jóddal gyõzhetõ le. De ha tesztek a fületekbe valamit akkor elkerulhetõ ez a probléma. Sziasztok :)

Valami gondja van a programaim nagy részének. Vajon mi lehet a probléma és ha eddig működött, akkor most már miért nem?

Egy ideje (1-2 hete) a multis játékok nem akarnak csatlakozni 1 szerverre sem + az összes programom, sem bír magától az interneten magának updtatet keresni ott is ilyen server connect hibaszerűség van). Már sok dolgot próbáltam de eddig semmi sem vált be. Eddig arra a válaszra jutottam, hogy wifis netre kellene átállnom ( vezetékesem van ).

9hetes 2napos vagyok nemrég kellett volna megjönni"8. dikán"már ha nem lenne a pici ügye. De most görcsöl a hasam meg fáj a derekam ez mitől lehet?

3napja voltam hüvelyi ultrahangon ver a kicsi szive 18.8mm és a méhszájam is zárt.

Legjobb válasz: Köcce a válaszokat!Hát a görcs elég fájdalmas e hála az égnek vérzés nincs.Eléggé félek mert elsõ babóm!

A kérdező hozzászólása: Köcce a válaszokat!Hát a görcs elég fájdalmas e hála az égnek vérzés nincs.Eléggé félek mert elsõ babóm!
Nagyon erõsen görcsölsz?Ha nem akkor nem biztos, hogy aggódnod kell, én az elsõ 3 hónapban folyamatosan úgy éreztem, hogy mindjárt megjön.Feküdj le ha tudsz, pihenj attól lehet, hogy elmúlik.Szokták ajánlani a MAGNE B6-ot görcsoldásra, én csak akkor vettem be ha már minden kötél szakadt... Kitartás!!! H.
Szia.Ha nincs vérzés meg nagyon erõs görcs akkor minden oké.Nekem még a 12.hét környékén is volt ilyen, kb.akkor mikor meg kellet volna jönnie.Pihizz sokat, meg fog szünni, csak a szervezetnek rá kell hangolódnia, hogy babás vagy:) .Jó gömbölyödést kívánok és ne idegeskedj:) 4hónapos baba anyucija

Most őszintén, minden kismama abban reménykedik a szíve mélyén, hogy 37. hét után minél előbb megszülessen a babája, csak nem vallják be? És miért ciki beismerni, ha nem szívesen várjuk emg a 40, 41-ik hetet, hiszen a baba már "kész" van?

Legjobb válasz: Én nagyon élveztem a terhességem. A végefelé bele voltam betegedve, hogy mindjárt vége. Nekem a legtöbb kismama éppen azt mondta, hogy már alig várja, hogy megszülessen, mert nagyon nem bírja már, vagy mert nagyon kíváncsi. Én viszont úgy éreztem, hogy hipp-hopp elszaladt a 9 hónap és én nagyon élveztem, hogy kismama vagyok, jól viseltem a nyári hõséget is (augusztusi babám volt), így én végig azt mondtam, hogy még fél évet simán ráhúznék. :) 40+5 naposan született a kisfiam, úgyhogy szerencsére "szót fogadott" és kihasználta az idõt. Jelenleg 29 hetes terhes vagyok, szeptember végére várjuk a kisöcsit. Most viszont nehezebben viselem, hiszen a 3,5 éves fiammal nem tudok már úgy játszani, nem tudok vele futkározni, bírkózni mint régebben, még a földön ülés is fizikai fájdalommal jár. Most sokkal hamarabb kezdett nõni a pocim és már kb. akkora, mint annó az elsõvel 9 hónaposan volt. Valahogy lelkileg is most jobban várom, hiszen tudom már, hogy mire számíthatok, hiányzik a kis babatest, a babaillat. :D Ettõl függetlenül remélem, hogy õ sem jön hamarabb, hiszen valószínûleg utoljára vagyok terhes, így szeretném minden pillanatát kiélvezni. Szóval énszerintem a legtöbben inkább azt hangoztatják, hogy már szeretnék, ha kint lenne, nem tudom mire alapozod, hogy titkolják, vagy cikinek tartják ezt.

Én nagyon élveztem a terhességem. A végefelé bele voltam betegedve, hogy mindjárt vége. Nekem a legtöbb kismama éppen azt mondta, hogy már alig várja, hogy megszülessen, mert nagyon nem bírja már, vagy mert nagyon kíváncsi. Én viszont úgy éreztem, hogy hipp-hopp elszaladt a 9 hónap és én nagyon élveztem, hogy kismama vagyok, jól viseltem a nyári hõséget is (augusztusi babám volt), így én végig azt mondtam, hogy még fél évet simán ráhúznék. :) 40+5 naposan született a kisfiam, úgyhogy szerencsére "szót fogadott" és kihasználta az idõt. Jelenleg 29 hetes terhes vagyok, szeptember végére várjuk a kisöcsit. Most viszont nehezebben viselem, hiszen a 3, 5 éves fiammal nem tudok már úgy játszani, nem tudok vele futkározni, bírkózni mint régebben, még a földön ülés is fizikai fájdalommal jár. Most sokkal hamarabb kezdett nõni a pocim és már kb. akkora, mint annó az elsõvel 9 hónaposan volt. Valahogy lelkileg is most jobban várom, hiszen tudom már, hogy mire számíthatok, hiányzik a kis babatest, a babaillat. :D Ettõl függetlenül remélem, hogy õ sem jön hamarabb, hiszen valószínûleg utoljára vagyok terhes, így szeretném minden pillanatát kiélvezni. Szóval énszerintem a legtöbben inkább azt hangoztatják, hogy már szeretnék, ha kint lenne, nem tudom mire alapozod, hogy titkolják, vagy cikinek tartják ezt.
Én vártam is meg nem is. Lövésem sincs kinek milyen indoka van a dologra. Ez enyém csak és csupán az aktuális lelki állapotra vonatkozott. Ha éppen erõsnek érzetem magam, akkor túl akartam lenni magán a szülésen, ha gyengébbnek, akkor odáztam volna még. Ha volt valami program, akkor azon imádkoztam, hogy ezt a pár napot még bírja ki odabent. Ha nagyon szenvedtem a melegtõl, nem alvástól, akkor meg azon, hogy jöhetne már.  Szóval nálam ez csak nyûglõdés volt.
Nem akartam korán szülni, sõt ha lehetett volna bármeddig elhúztam volna a dolgot. Én IMÁDTAM várandós lenni. Igaz könnyen beszélek, mert én a terhesség alatt egyszer se voltam rosszul. Az elején és a végén sürûbben kellett pisilnem, de ennyi. Szerintem az én terhességem tökéletes volt. Így nem vártam a szülést, jó volt szimbiózisban élnem a babómmal. A barátnõm viszont nem titkolva mondta el mindenkinek, hogy õ nem igazán akar sokáig várandós lenni ha lehet a 37-dik héten szülne. Ezt a várandóssága egész ideje alatt hangoztatta és meg is szült 37 hetesen. Megértem azokat az anyákat akik mihamarabb meg akarnak szülni, ha a várandóságuk egy szenvedés volt.
En nagyon varom mar ot es igen remelem hogy a 37.het utan minel hamarabb kijon. Egyreszt elso babank es annyira szeretnenk mar a karjainkba tartani, masreszt es nagyon feltem ot es biztonsagban akarom tudni magunk mellett. Mondjuk az sem egy lenyegtelen dolog h 33hetes uh-on eleg nagyra becsultek es mire vege, 4kg-val zarnank, ami eleg nehez lenne a testalkatomhoz kepest. 35hkm
Nekem az ismerõseim közül is többen mondták, hogy már ennyi idõsen jöjjön, szóval nem értem, miért ne vallották volna be. Én vártam volna, de a pontosan a 38. hét betöltésekor jött. Utólag már nem bántam, mert így is 4 kiló és 54 cm volt, szóval ha maradt volna még 1-2-3 hétig....
Én is nagyon vártam, hogy mondjuk a 38. hét körül megszületik, erre tessék! Sehol, senki :) 40+3 hkm
Huuu én nagyon vártam hogy hamarabb jöjjön legalább egy héttel, mert nagyon vizes voltam és óriás volt a pocakom, ráadásul be kerültem a kórházba 39 hetesen és onnantól még hosszabb volt.. És nem siette el..41+1 naposan lett meg a szép nagy kislányom 4150g-mal és 53cm-el.
én nem szeretném, ha hamarabb jönne, várja csak ki az idejét:) Az elsõ babánál viszont nagyon türelmetlen voltam, alig vártam, hogy megszülessen, de most a másodiknál inkább húznám még. Pláne, hogy még semmi nincs kész, csak nagy vonalakban haladok:) Sok még a munka, és mielõtt megszületik, a nagyobbal is szeretnék együtt lenni egy kis idõt:)
En azon "szerencsesek" koze tartozom, akik a 9 honap alatt vegig rosszul voltak, emelle jott meg az iszonyatos hatfajas, az allandoan feltoro gyomorsav, a szedules, a fejfajas, a fajo labak, igy en komolyan alig vartam, hogy vege legyen. Vegul 38 hetre szuletett a kisfiam, de egy csepp rossz erzes sem volt bennem, hogy elobb jott.
Én bevallottan vártam a végét. Imádtam terhesnek lenni, de a vége nagyon kemény volt. 3 darab 4-4, 5 kiló közötti gyereket szültem, a végén már lépni is fájdalmas volt, a nagy súlyuk, nagy fejük nyomta, törte a medencecsontom, a hólyagomnak nulla hely maradt, 15 percenként pisiltem, éjjel az ágyban megfordulni is kész mutatvány volt. 38+4 40+2 és 38+0 hétre születtek.
Én elsõ babánál többé kevésbé végig élveztem a terhességet, felõlem akár a 42. héten is születhetett volna...Nade a 2.!!! Itt volt már a"nagyobb", állandóan kérdez, figyelni kell rá...a 37. héten azt hittem, ha nem szülök meg, kész.... Van a terhességnek egy nagyon szép korszaka, kb. 4 hónapos kortól úgy 7-(talán 8.) hónapig, akkor a kismama nagyon aktív tud lenni normál terhességben. Ez nálam is így volt, ablakot pucoltam, naponta porszívóztam, felmostam.....de a 37. hét után, mint a lufi, leeresztettem. Semmihez se volt nagyon kedvem, már nagy volt a "terhem" is, mindig aludtam volna(de nem lehetett)....szóval mikor elhagytuk a 40. hetet is , már Nagyon nagyon türelmetlen voltam, /voltunk.... De szerintem nem ciki ezt beismerni, sõõõõt, itt a GK-n is sok ilyen kérdéssel találkozom.
5 ös vagyok úgy értem hogy az alvásRPOBLÉMÁK maradhattak volna ki, nem az alvás természetesen:)
Hát nem tudom hogy MINDEN kismama e de én reménykedtem:) Ennek ellenére 41 hetes voltam az elsõnél mire megszültem, hozzátenném hogy 38.héttõl lett kb. 30 csíkom a hasamon, elõtte semmi...:(((És királyul kitágult a hasfalam :( A második harmadik babámnál ilyen értelemben már tökmindegy volt de õk se jöttek hamarabb. A vizesedés, alvás, gyomorégés is az utolsó 1-2 hétben már nem lett volna rossz ha kimarad, kb. bálnának éreztem magam és úgy is mozogtam (pedig nem híztam sokat, 10 és 8 kilókat)
Hát én nem vártam, hogy kibújjon. Olyan jó volt pocakosnak lenni. Persze, utána még jobb volt.:) A második babánál meg már fõleg nem bántam, hogy bent van még, tudtam, addig van nyugi. Élveztük a kellemes estéket a férjemmel kettesben, amikor a lányonk elaludt.:)
Én nem vártam, szerettem terhes lenni, nem akartam sietettni! A kiírt napon született.
én nagyon várom, irtó türelmetlen vagyok amúgy is mindenben, :) de néha azért eszembe jut, hogy na innetõl jön majd csak a java (angolok erre azt mondanák: Beware what you wish for = kb. vigyázz mit kívánsz, mert még a végén valóra válik)szóval lõttek a hétvégi henyélésnek, meg az elugrunk ide-oda életmódnak..de hát valamit valamiért, nem? Amúgy totál tünetmentes terhességem volt, csak annyit észleltem, hogy nõ a hasam, szóval nem ezért várom a végét. Most két hete vizesedik a lábam de ez is inkább esztétikai bibi, mert amúgy hátrányát nem érzem vasárnap már jó lenne szülni...:) 38+1 hkm

Hisztek benne, hogy az ember megérzi ha babát vár? 1.5 éev próbálkozunk, de semmi, eddig minden hónapba be voltam zsongva, hogy na majd most. De most már előre érzem, hogy nem! Tapasztalatok? Meg lehet érezni?

Legjobb válasz: Én is minden hónapban terhes vagyok:)Tesztre annyit költöttem már hogy csak na!De végül is idén már 3-szor összejött a babó de elis mentek sajnos!Most is olyan tüneteim vannak hogy na én most tuti az vagyok ma tesztelek is egyet rendeltem a vateráról 20-db-os tesztet!Te mit érzel most hogy azt mondod hogy na most nem?

Én is minden hónapban terhes vagyok:) Tesztre annyit költöttem már hogy csak na!De végül is idén már 3-szor összejött a babó de elis mentek sajnos!Most is olyan tüneteim vannak hogy na én most tuti az vagyok ma tesztelek is egyet rendeltem a vateráról 20-db-os tesztet!Te mit érzel most hogy azt mondod hogy na most nem?
A kérdező hozzászólása: Semmit....nincs semmi ráutaló tünet, de mondjuk nem törvényszerû hogy legyen(édesanyám egyik terhessége során se volt rosszul), eddig minden hónapba be voltam zsongva, hogy tesztelhessek, és jól mondod, egy vagyon ment el tesztre, de most azt sem akarok....És persze kitört rajtam a szexmánia ami minden hónapba mensi elõtt:-)És valahogy a lelkem mélyén érzem, hogy nem!
Elsõ vagyok!Drukkolok neked hogy minél elõbb babás légy mert látom nagyon vágysz rá!Nekem van már egy 2 éves pasim Õ rá 7 évet vártam elsem akartam hinni hogy 2 csíkom van csináltam is 7-et gyorsan:) 2 hét mulva úgy mentem dokihoz á én biztos nem vagyok terhes mert nekem nem lehet ugysem!Bementem mondtam hogy hormonzavarom van mert kimaradt a menszim meg ilyenek!Na mondta akkor csináljunk elõbb egy rákszürést és utána megbeszéljük mi lehet ez!Amikor vette le a mintát már akkor mondta hogy babás vagyok!Irány az ultrahang!6 hetes voltam és szívhangja is volt!És akár hiszed akár nem az égvilágon semmi de semmi tünetem nem volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!