Találatok a következő kifejezésre: Most már ha (1694 db)

Fifa 14 hiba. Valaki tud segíteni? Telepítem játék [Eredeti] és írja e0001 ezt a hibát már megoldottam viszont most már ha

valaki tud segíteni? Telepítem játék [Eredeti] és írja e0001 ezt a hibát már megoldottam viszont most már ha indítom bedob egy fehér képernyõt és azt írja nem válaszol

Legjobb válasz: rossz amit le toltottel probalkozz massal

rossz amit le toltottel probalkozz massal
hogy oldottad meg az e0001-es hibát nekem is ezt írja ez eredeti fifa 14-em kérlek segíts

Nálatok mikortól vált egyértelművé a külvilág számára is, hogy baba van a pocakban? Hányadik hétben? Mikor mondtátok azt a tükörbe nézve magatoknak, hogy most már ha akarnám se tudnám letagadni?

Legjobb válasz: A külvilág számára sajnos csak mióta lekerült rólam a kabát, és az nem olyan régen volt. :(((( Én már 12 hetes korom óta nézegetem a pocakom és nagyon büszke vagyok rá. :)

A külvilág számára sajnos csak mióta lekerült rólam a kabát, és az nem olyan régen volt. :(((( Én már 12 hetes korom óta nézegetem a pocakom és nagyon büszke vagyok rá. :)
12-13 hetesen. A 13 hetes korom óta meg mindenki észreveszi :) Én is , meg a régi nadrágoknak is búcsút kellett mondanom. :S
Most vagyok 12 hetes és még nem vette észre senki, pedig a munkahelyemen ugye nem kabátban ülök.:) kíváncsi leszek mikor kérdezik majd meg. Viszont tükörben meztelenül már látszik. Na meg a farmerem is kényelmetlen már néha.
A kérdező hozzászólása: :) köszi a válaszaitokat! én a 18. hétben járok és már kerekedik. nem álmom, hogy nagy pocakom legyen, de azért örülnék, ha már olyan igazi kismama pockosom lenne :D mindennek eljön az ideje persze, csak kíváncsi voltam Nektek mikor kezdett látszani. boldog babavárást mindenkinek! :)
9-10 hetesen már nem tudtam volna letagadni sem. :) Mondjuk akkor még kabátban járkáltam, úgyhogy akkor nem látszódott, de mikor lekerült a kabát egyértelmû volt mindenkinek.
Szia! Én 28 hetes vagyok és a mai napig a BKV-n nem akarja senki észrevenni, hogy babát várok. 100 cm a haskörfogatom, ami már nem olyan kicsit. Ez van, a maradék 3 hónapot valahogy csak kibírom. Boldog és problémamentes babavárást!
3. vagyok, én is azt akartam írni, hogy az elején alig vártam, hogy észrevegyék, és örültem, hogy tipikus várandós hasam lett viszonylag korán de most már felkelni sem tudok egyedül, egy nagy pocak vagyok (120 cm-es, kicsit több, mint 50 cm-t nõtt...!) :) Szóval mindennek van elõnye és hátránya!
Nekem nagyon hamar látszott. 15 hetesen voltam vizsgázni, és akkor már mindenki gratulált, a tanárral beszélgettünk a babáról...stb. Ez úgy bennem maradt, szóval akkor már biztosan. De ez nem biztos, hogy elõny, mert a végére meg akkor pocakom volt, hogy alig bírtam létezni vele. Örültem volna, ha nem nõ ekkorára. :S
Kissé molett vagyok, de kb 28. héttõl nagyon egyértelmû a dolog. Mikor véletlenül BKV-ztam, akkor meg átadták a helyet, és olyan jól esett :) Ez most volt 30. héten.
18. hét! :) Akkor adták át elõször a helyet a buszon. :) Elég vékony voltam, nulla hasizommal, így hamar látszódott. 37 hetes km
Az elsõ gyerekemnél szinte azonnal, mert 3 hónapig hánytam.Ezt le sem tudtam volna tagadni a munkahelyemen. A másik lányomnál 4-5 hónaposan, a fiamnál még 6 hónaposan is kevesen vették észre.
Átlagos testalkattal, második terhesség, és 18-19 hetesen! Addig ha csak mondtam akkor vették észre! :)


Visszahúzódott a fogínyem, már kb.2 hete tart, most már ha a nyelvemmel megmasszírozom, is vérzik, mi lehet a probléma? (szedek vitamint, öblögetek direkt erre készült szerrel)

Az utóbbi 2-3 hónapban voltam 17 kilót, még most is tart a diéta. Közben megpróbálok elég mennyiség? vitamint bevinni. Eddig naponta sok kólát ittam, most már kb. 1-2 hete ezzel is felhagytam, a dohányzást azonban csak csökkentettem, nem hagytam abba. A kérdésem, hogy szabad-e dohányoznom ennyire érzékeny és sebes fogínnyel?

Legjobb válasz: A szöveg elején a "voltam" szó "fogytam" akart lenni, nem tudom, hogyan sikerült így :-)

A kérdező hozzászólása: A szöveg elején a "voltam" szó "fogytam" akart lenni, nem tudom, hogyan sikerült így :-)
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de a dohányzók sokkal korábban elveszítik fogaikat, mint nemdohányzó társaik. Ennek a kérdésnek fel sem szabadott volna merülnie, azonnal abbahagyni a dohányzást! Vegyél Parodontax fogkrémet (használj mellette másikat is, mert ha Classic-ot veszel, abban nincs fluorid), illetve Meridol szájvizet, ezek nagyon jók fogínysorvadásra (feltehetõen neked ez van, de ez majd a fogorvosnál kiderül). Ja és félévente kontroll!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, sajnos én is ettõl tartottam, most jött el az a pont, amikor eldobom ezt a büdös és káros szokást.

A ciklusom 30-35 napos szokott lenni. Most már ha a normális 28. naptólis számítjuk már késik 9 napot. Várjak még vagy teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem várni kéne, mert elvileg a peteérés a mensitõl visszafelé számolva a 14. napon van. Tehát akinek 35 napos a ciklusa, annak a 34-14. napon van. de ez csak a nagykönyv.

Szerintem várni kéne, mert elvileg a peteérés a mensitõl visszafelé számolva a 14. napon van. Tehát akinek 35 napos a ciklusa, annak a 34-14. napon van. de ez csak a nagykönyv.
De ha 30-35 naposak és most a 28-hoz képest késik 9 napja, akkor már a 37. napon tart. Vagy rosszul értelmezem?
Szia! Hát szerintem menj el dokihoz most már! Ha ultrahangon lát valamit, akkot OK, ha nem, akkorelküld vérvételre, és azzal tutira kiderül, hogy mi a helyzet! Ne várj tovább, akár baba, akár vmi probléma, most már a doki mrg tudja mondani, mi az ábra! Drukkolok neked, hogy baba legyen! :o)
Szerintem tesztelhetsz! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs Mensi!!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este és ma reggel is teszteltem, de negatív lett. Mensi még nincs.
Addig csinálod, amíg pozi nem lesz...ez aranyos:) ))
Szia! Ha a te ciklusod 35 napos, akkor azzal számolj, ne a 28-cal. De ha jól számolom, akkor 28+9=37, már mindenképpen késésben van a mensid, nyugodtan tesztelhetsz. :o) Ha nega, de nem jön meg, akkor se keseredj el, 2-3 nap múlva megint ellõsz egyet, és ezt addig csinálod, amíg pozi nem lesz! :o)
A kérdező hozzászólása: nincs egyikrõl sem eredményem. Az a helyzet hogy már 3 gyerkõcöm van és mindegyiknél másként jelenkeztek a terhesség tünetei. Az utolsó kettõ ikrek.
Nincs hõgörbéd? Vagy nem csináltál ovu tesztet véletlenül?
Csütörtökön tesztelj akkor már biztos, hogy valós eredményt fog mutatni. Nekem 40 naposra is ki szokott tolódni a ciklusom. (össze-vissza van) én a nemvárt után 12 nappal teszteltem és erõs pozitív lett.:) )) Már 16 hónapos :) Megy a drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Igen én is annyinak számoltam. Bár 1 hetet általában szokott is késni. De ez már a 9. nap azért tettem fel a kérdésemet.
Szerintem is most már mindenképpen el kellene menned orvoshoz! Ha terhes vagy akkor azért ha nem akkor meg hogy kiderüljön, hogy miért nem jöttél meg. Minden esetre én még drukkolok neked! :)

Fiam betelepitett valamit (yahoo messenger ujabb valtozata) de nekem nem tetszik, mert most mar ha be akarok menni a Mozillaba, nem nyitja hanem a yahoo keresoje jelenik meg. Hogy allithanak mindent vissza? Kezdo vagyok. Segitseg!

Legjobb válasz: Ha jól értem a kérdésedet , akkor ha megnyitod a böngészõt akkor megváltozott a kezdõlapod.Ha ez a probléma akkor , --Eszközök(felül ) ---Beállítások--Fõlap--Kezdõlap--Itt beírod azt az oldal címét ami ezelõtt volt a kezdõlapod és nyomsz egy OK-t.

Ha jól értem a kérdésedet , akkor ha megnyitod a böngészõt akkor megváltozott a kezdõlapod.Ha ez a probléma akkor , --Eszközök(felül ) ---Beállítások--Fõlap--Kezdõlap--Itt beírod azt az oldal címét ami ezelõtt volt a kezdõlapod és nyomsz egy OK-t.
Szia! Lehet ivarzik mindkettõ és zavarja õket ha macerálod õket.
Tudod mi a baj? Hogy nem néztél utána az általad tartott állatfajnak és együtt tartod a MAGÁNYOSAN ÉLÕ ÁLLATOKAT!!! -.-"
#2-nél a pont. Magányos állatok, vedd õket külön. Meg fogja ölni a gyengébb az erõsebbet, ha nem veszed külön õket.
A kérdező hozzászólása: Elõször is én nem szoktam piszkálni õket másodszor erre rájöttem és nekiadtam az egyiket az ismerõsömnek úgyhogy gond letudva!

28 hetes vagyok, és eléggé fáj a méhen, amikor leülök, vagy lépek, de most már ha mozog a pici, attól is fáj. Mitől lehet? Előfordulhat, hogy fáj, ha mozog a baba?

Legjobb válasz: Nekem farfekvéses volt és elég nagyokat rúgott.Fájt a hasam alja mintha fel lennék fázva meg néha a fenekem is. Volt hogy 2 órán keresztûl csak járkáltam mert hogyha leültem akkor mégjobban éreztem. Azért azt hozzáteszem,hogy csak akkor fájt hogyha mozgott. Hogyha mindig fáj akkor szólj az orvosodnak.

Nekem farfekvéses volt és elég nagyokat rúgott.Fájt a hasam alja mintha fel lennék fázva meg néha a fenekem is. Volt hogy 2 órán keresztûl csak járkáltam mert hogyha leültem akkor mégjobban éreztem. Azért azt hozzáteszem, hogy csak akkor fájt hogyha mozgott. Hogyha mindig fáj akkor szólj az orvosodnak.
szia! Én két hete szültem, még friss az élmény...Nekem a vége felé már fájt mindenhol, rosszul feküdt a baba és a gerincemet-vesémet rugdosta. Szerintem ha bizonytalan vagy valamiben, mindenképp kérdezd meg az orvosodat, jó ha megvizsgál!
Néha nekem is olyan, mintha be lenne gyulladva a méhfalam és azt mozgatná.Szabályosan fáj, pedig magas a fájdalomküszöböm (legalábbis az volt:) ).Viszont egy óra múlva ha ismét mozog már minden rendben, így biztos nincs nagy baj.Azért beszélj a dokival.Nekem is voltak olyan tüneteim amire azt hittem normális, aztán kiderült mégsem és irány az ágy egy hétig.Mivel nálad nem csak akkor fáj ha mozog, így mindenképp jó ha lát az orvos.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, és azt mondta, hogy 3*1 magne b6 helyett szedjek 3*2-t.És ha nem múlik el, akkor egy hét múlva menjek vissza.Lehet, hogy nem várom meg az 1 hetet.Köszönöm mindenkinek
Szia! Ultrahangon mikor voltál, és mit írtak magzatvíz mennyiségnek? Azt hallottam, akkor is jobban fáj egy-egy mozdulata a porontynak, ha kevesebb a magzatvíz. Jó egészséget! 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva kell mennem a kórházba, sajnos csak akkora kaptam idõpontot.Köszönöm

Trabant 1.1 autómnak ingadozik az alapjárat, sőt most már, ha meleg a motor le is áll. Valamint brutál megnőtt a fogyasztás 5literből mentem 35-40Km. Mi okozza ezt?

Legjobb válasz: Nõ létemre lehúztam egy autóbontóban sok -sok évet, és ez szerintem karburátor. Kilyukadt a membrán és ömlik bele a benzin. Tipikus trabant 1,1 és wartburg 1,3 hiba.

Nõ létemre lehúztam egy autóbontóban sok -sok évet, és ez szerintem karburátor. Kilyukadt a membrán és ömlik bele a benzin. Tipikus trabant 1, 1 és wartburg 1, 3 hiba.
Ha nincs semmi bajuk ezek az autók alapban sokat esznek(9L) Hány henger megy vajon? Én egy Co-t méretnék rajta. (van ezekben már lambdaszonda?)
biztos högy nem normális dolog, 45km 5liter

Hisztek benne, hogy az ember megérzi ha babát vár? 1.5 éev próbálkozunk, de semmi, eddig minden hónapba be voltam zsongva, hogy na majd most. De most már előre érzem, hogy nem! Tapasztalatok? Meg lehet érezni?

Legjobb válasz: Én is minden hónapban terhes vagyok:)Tesztre annyit költöttem már hogy csak na!De végül is idén már 3-szor összejött a babó de elis mentek sajnos!Most is olyan tüneteim vannak hogy na én most tuti az vagyok ma tesztelek is egyet rendeltem a vateráról 20-db-os tesztet!Te mit érzel most hogy azt mondod hogy na most nem?

Én is minden hónapban terhes vagyok:) Tesztre annyit költöttem már hogy csak na!De végül is idén már 3-szor összejött a babó de elis mentek sajnos!Most is olyan tüneteim vannak hogy na én most tuti az vagyok ma tesztelek is egyet rendeltem a vateráról 20-db-os tesztet!Te mit érzel most hogy azt mondod hogy na most nem?
A kérdező hozzászólása: Semmit....nincs semmi ráutaló tünet, de mondjuk nem törvényszerû hogy legyen(édesanyám egyik terhessége során se volt rosszul), eddig minden hónapba be voltam zsongva, hogy tesztelhessek, és jól mondod, egy vagyon ment el tesztre, de most azt sem akarok....És persze kitört rajtam a szexmánia ami minden hónapba mensi elõtt:-)És valahogy a lelkem mélyén érzem, hogy nem!
Elsõ vagyok!Drukkolok neked hogy minél elõbb babás légy mert látom nagyon vágysz rá!Nekem van már egy 2 éves pasim Õ rá 7 évet vártam elsem akartam hinni hogy 2 csíkom van csináltam is 7-et gyorsan:) 2 hét mulva úgy mentem dokihoz á én biztos nem vagyok terhes mert nekem nem lehet ugysem!Bementem mondtam hogy hormonzavarom van mert kimaradt a menszim meg ilyenek!Na mondta akkor csináljunk elõbb egy rákszürést és utána megbeszéljük mi lehet ez!Amikor vette le a mintát már akkor mondta hogy babás vagyok!Irány az ultrahang!6 hetes voltam és szívhangja is volt!És akár hiszed akár nem az égvilágon semmi de semmi tünetem nem volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!