Találatok a következő kifejezésre: Most lett a kapcsolatomnak nagy vita (1 db)

Most lett vége a kapcsolatomnak nagy vita árán. Tettem feljelentést de mivel gyógyszer behatása alatt voltam a tárgyaláson visszavontam. Tehetek e mégegyszer feljelentést ha nem fellebbezhetek-e?

Legjobb válasz: Miért akarsz feljelentést tenni? Egyébként újból kell majd feljelentést tenned, mert a gyógyszer/alkohol/megtévesztés/fenyegetés/tévedésben tartés ezek megtámadási okok, szóval semmis az ilyen feljelentés.

Miért akarsz feljelentést tenni? Egyébként újból kell majd feljelentést tenned, mert a gyógyszer/alkohol/megtévesztés/fenyegetés/tévedésben tartés ezek megtámadási okok, szóval semmis az ilyen feljelentés.
Elfelejtettem odaírni, hogy mikor a tárgyaláosn visszavontad, és ott voltál begyógyszerezve, az volt semmis, nem is értem, hogy a képviselõd meg a bíróság ezt hogy fogadhatta el. Keress ügyvédet, aki majd eligazít, mert utólag ezt nagyon macera bizonyítani.
A kérdező hozzászólása: A volt barátom titokba készétette rolam aktképeket és felrakta chat.hu-ra engedélyem nélkül.Ezért voltam kiborulva amikor kitette a netre és akkor tudtam meg, hogy ilyet tett velem.
A kérdező hozzászólása: Szoval nem is tudom, hogy mi lesz a következménye a volt barimnak, mert miért kéri az én ügyvédet nevét?De én semilyen adatokat nem adtam ki neki semmit, csak annyit mondtam neki, hogy keres személyesen, ha valamit akar és ne írjon többet nekem, mert semmi köze hozzá a saját ügyvédemmel tárgyalni. õ megfog e keresni engem, mert nem kereset meg eddig 2 hét, csak megörizte a leveleimet?Vagy a bíroság után megkeres e engem? Milyen büntetést fog kapni?Én milyen kártérítésben fogok részesülni?
A kérdező hozzászólása: ja és még valamit, hogy 6 honap eltelt ujra lehet feljelenteni? Szoval korházban voltam és nem voltam beszámítható, mert kábult voltam a sok nyugtató gyogyszer miatt és nem értettem a tárgyaláson semmit.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem voltak jobbak azok az idők mikor még a férfi volt az úr a háznál?

47

Hogyam dolgozzam fel?

egy 14éves fiú vagyok. Szinte a lehető legrosszab volt a gyerekkorom. Néha ilyen rohamféleség jön rám este felé.(mert ekkor tudok kikapcsolódni és gondolkozni..) ezek a ''rohamok'' olyanok mint egy gyerekkori "ujra élés". ez jónak és szépnek hangzik.Csak hogy nekem szinte semmi jó nem ugrik be a gyerekkoromból.Számítógép függő lettem már az ovodától kezdve, mert anyukám nem foglalkozott vagy nem tudott velem foglalkozni.. Sokszor költöztűnk több helyre. mivel anyukámat többször is ütötték verték ezért lettem főképp ilyen. ő gyógyszerezte magát. emlékszem egyszer arra mentem ki a konyha fele hogy anyukámat fojtogatva nyomja kifele az erkéjröl a mostoha apukám( itt emeletes házban laktunk). sőt volt hogy előttem verte meg és én is kaptam egy párszor mikor próbáltam védeni anyát.sok ilyen helyzet volt amit nem szeretnék megosztani senkivel.segitséget szeretnék kérni tőletek hogy mit tehetnék ebben a helyzetben? magamban hogy győzhetném le ezeket a gondolatokat.?így biztos nem birnám sokáig.eddig én is szedtem titokban nyugtatót addig ugy nem bántott annyira a dolog mivel tudatomon kivűl voltam.Könyörgöm találjatok ki egy megoldást erre!
(elnézést a helyesírási hibákért meg az összefüggetlen sorokért de nem tudom mi van velem.)értelmes válaszokat kérnék ha már sirva le irtam röviden a gyerekkorom.

8

Akiknál külön kassza van miért?

15

Szerinted melyik a szebb név?

Nagy Hajnalka Dominika
Nagy Luca Sàra
Nagy Zsófia Maja

Nagy Dàniel Attila

Fiù nevet mèg ajànlanàtok. Nem tudjuk mèg a nemèt.
Üdv. 34 hkm

9

Kedves akartam lenni, és nagy balhé lett a vége. Tényleg ennyire rosszat tettem?

Páromnak az előző kapcsolatából van egy kislánya. Pénteken műtötték (kiszedték a manduláját).
Mi kint vagyunk külföldön a Párommal, csak Karácsonyra tudunk haza menni.
Adtam fel egy csomagot a kislánynak, kb úgy számoltam hogy mire hazaér a kórházból, otthon várja a csomag.
A meglepit tegnap vitte ki a postás, a kislány nagyon örült, az ex csak annyit mondott hogy figyelmes volt tőlünk az ajándék.
A párom viszont teljesen kiakadt, mert hogy pénzt keresni jöttünk ki, és spórolunk ezerrel, miért kellett a postára költenem, mert ez drága meg így személytelen az egész.
Csak örömet akartam okozni a kislánynak, mert még jó 2 hónap mire találkozunk.
:(

19

Volt olyan aki az esküvőjén menstruált?

Hogy oldottátok meg a nagy ruhában a tamponcserét?
Nem volt kellemetlen?Nem görcsöltetek?
Rettegek,hogy pont a nagy napon fog megjönni a vérzésem.

40

Elvállalnátok úgy munkát, ha egy családtag szerezné, de folyton felhozná, hogy ez mekkora szívesség volt?

Adott esetben elvár cserébe dolgokat, mert ő intézte el, és úgy érzi, jár neki a segítség bizonyos helyzetekben.

11

Amennyiben bizonyosodnátok róla hogy édesanyátok csalja apukátokat szóvá tennétek? Vagy mit tennétek a helyemben? 21L

22

Az emelt szintű családipótlékot csak az anyuka veheti igénybe? Vagy akkor is jár a kedvezmény ha az apuka igényli?

9

Van itt jogban járatos egyén? Hogy van ez?

Házasság alatt lett eladva a ház, ahol tulajdonos voltam. Tehát különvagyon keletkezett ezáltal. Viszont felújítottuk azt a házat, amiben a férjemmel lakunk ahol csak ő a tulajdonos. A felújítás jórészt ebből a pénzből ment. Válás esetén vissza tudnék követelni valamennyit vagy semmi sem jár? Számlák nincsenek.
Csak értelmes, normális válaszokat kérek. Köszi.

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!