Találatok a következő kifejezésre: Most lett a kapcsolatomnak (32 db)

Ismertek olyan párt akik szakítottak és rá pár hónapra vagy akár évre újra összejöttek és most működik a kapcsolatuk? Jobb lett a kapcsolatuk vagy semmi nem változott?

Legjobb válasz: Igen ismerek. A barátnõm tesója. Két gyerekük van, az egyik Down kóros. A fickó elhygata Õket mert nem mûködött az egész dolog. Aztán másfél évre rá összejöttek, de gyakorlatilag sz.arabb, mint volt. Szex nincs egy jó pár hónapja. Engem is elhagyott a férjem, két kisgyerekem van. De nem kezdeném vele ujra, mert az ember alapvetõen nem változik, tehát neki akkor is a számitógép lesz a fontosabb mint mi. Nagyon nagyon nagyon ritkán válik be az ujrakezdés. (Amit a környezetemben látok).

Igen ismerek. A barátnõm tesója. Két gyerekük van, az egyik Down kóros. A fickó elhygata Õket mert nem mûködött az egész dolog. Aztán másfél évre rá összejöttek, de gyakorlatilag sz.arabb, mint volt. Szex nincs egy jó pár hónapja. Engem is elhagyott a férjem, két kisgyerekem van. De nem kezdeném vele ujra, mert az ember alapvetõen nem változik, tehát neki akkor is a számitógép lesz a fontosabb mint mi. Nagyon nagyon nagyon ritkán válik be az ujrakezdés. (Amit a környezetemben látok).
Én 8 évig voltam az exemmel se veled se nélküled kapcsolatban. Volt amikor 1 évig külön voltunk, neki is, nekem is lett kapcsolatom, aztán azoknak vége szakadt és újra összejöttünk. Eleinte minden jobb lett, késõbb meg ugyanolyan unalmas, semerre nem tartó. Akkoriban azt hittem, ez életem végéig így lesz, hogy hol külön, hol együtt. De nem! Jött nekem a nagy Õ, szakítottam, összekerültünk a mostani, és remélem utolsó párommal. 3 éves a fiunk. Nem jó ez az "újrakezdõsdi", legalábbis az én tapasztalataim alapján.
Nem nem ismerek olyat ahol jó vége lett a kibékülésnek, vagy újbóli összejövésnek, én 4 után szakítottam, aztán 2 év után újra összejöttünk, 7 év után vége lett, és nem volt jobb a kapcsolat mint elõtte.Meg is csalt.
Én egy exemmel összejöttem újra fél év után, még 3 évig voltunk együtt majd szétmentünk. Ismerõs 8 évet pazarolt el így az életébõl. Egy barátnõmnél viszont rövid szakítás után újra összejöttek és együtt is maradtak, most várják második babájukat.
Igen, a szüleimet. :) Nem tudom pontosan, mi volt az oka, hogy pár hónap járás után szakítottak, de aztán valahogy újra egymásra találtak, és 29 éve élnek kiegyensúlyozott házasságban.
Én ismerek olyan párt. 6 hónapig nem voltak együtt.van egy kislányuk.Elég csúnyán váltak el és utána is sokszor veszekedtek mikor az apuka ment a kislányért de aztán ahogy telt az idõ ezek elmúltak.Egy nap a kislány aki akkor 5!éves volt azt mondta nekik, hogy most üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat én elmegyek a mamához.:) Akkor békültek ki.Ennek 7 éve.És jól megvannak.Mondjuk ott a pasi kicsit papucs.:)
Igaz csak félig-meddig szakítás volt, a férjem(akkor még csak barátom) és én...Egy hónapra elköltöztem itthonról, kibékültünk és rá pár hónapra összeházasodtunk. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk, mint elõtte. Mi az alatt az idõ alatt átgondoltuk, hogy mit és hogyan akarunk tovább, nekünk ez volt, ami ráébresztett, hogy nekünk valójában együtt a helyünk.
6 év járás után ismerõsömék szétmentek egy évre kb, de aztán újra összejöttek, mert nem bírták egymás nélkül. Már járnak 2 éve megint, jobb mint régen, mert ami régen rossz volt kijavították úgymond. Most házasodtak össze augusztusban :)
nem lesz jobb, hidd el. felesleges áltatni magad. mi 7 évet voltunk együtt, fél évre szétmentünk, majd újra összejöttünk, volt még 1 csodás évünk, majd elõjöttek ugyanazok a problémák, és újra szétmentünk. most újra próbálkozik, de kösz nem, több évet már nem pazarlok el. te se tedd. felmelegítve csak a káposzta jó ;)
Mi is így voltunk, jártunk, szakítottunk, fél év szünet, megint összejöttünk, pár év járás, eljegyzés, házasság, gyerekek, és azt mondom, akkor, tiniként az a fél év inkább segített elgondolkodni. Imádjuk egymást :)
Az én szüleim is kb. 8 év házasság után szétváltak, de aztán újra összejöttek. Azóta is boldogan élnek (már kb. 15 éve). De õk a szétvált szakaszban is kulturáltan viselkedtek - apa például mindenféle bírósági végzés nélkül is fizetett "gyerektartást".

Adott Dell-500-as laptop. Mikor bekapcsolom csatlakozik a wifire majd egy 10-15 perc után felbontja a kapcsolatot és nem hozza létre újra. A wifi működik, a laptop most lett újra telepítve. Tippek?

Legjobb válasz: Próbálj meg vezetékes kapcsolatot, ha van rá lehetõséged. Ha akkor is elbont, akkor nem a wifi a hibás. De egy hiba kilõve.

Próbálj meg vezetékes kapcsolatot, ha van rá lehetõséged. Ha akkor is elbont, akkor nem a wifi a hibás. De egy hiba kilõve.
nekem például ugy volt hogy egy drivert kellet feltelepiteni a laptopre és aztán egyböl és aztán minden wifis dolog fogja a wifit

Tönkretette a volt barátom már 3 új kapcsolatomat, most lett egy barátnője és most én szeretném az ővét, hogy tudja milyen rossz érzés. Hogyan kezdjek neki?

Azóta van egy új kapcsolatom amit még ? sem tud tönkretenni, szóval nincs az a veszély, ha ? egyedül marad, akkor újra próálkozni fog. Már próbálkozott és rájött most nem fog sikerülni. Ha tudtok segítsetek! Ha esetleg valakinek tették már tönkre, akkor elmesélné nekem hogyan? Mindenki ötletét nagyon várom!

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Szerintem nincs még érettségid, ha ilyen gyerekes bosszúálláson töröd a fejed. Kell ehhez egy kis érettség, hogy belásd, a bosszú nem old meg semmit. Inkább örülj, hogy van egy jó kapcsolatod, amit nem tudnak mások tönkretenni.

Mennyi idõs vagy? Szerintem nincs még érettségid, ha ilyen gyerekes bosszúálláson töröd a fejed. Kell ehhez egy kis érettség, hogy belásd, a bosszú nem old meg semmit. Inkább örülj, hogy van egy jó kapcsolatod, amit nem tudnak mások tönkretenni.
ne süllyedj le a szintjére. lépj tovább
Ha megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel. Neked mi abba a jó, ha másnak rosszat okozol? Tudom, hogy tönkretette a kapcsolatod, de neked miért kell az övét? Csak olaj a tûzre és meglátod egyre rosszabb lesz, ha még uszítod is. Legalább neked lenne eszed. Hagyd a fenébe, elõbb utóbb õ is megunja, most van kapcsolata, békén hagy.
egyet értek az elsö válaszolóval! hagy békén a volt barid és felejtsd el... igy sokkal jobb lesz neked :)
Biztos sok-sok dolgon végig mentél.. (csúfolás? eldugta a hajgumid? nem adott ajándékot karácsonyra?) Nagyon gyerekes vagy. Egy 11 éves nem bosszúálláson töri a fejét, hanem fellélegzik, hogy végre békén hagyja. És te? Te ehelyett inkább tönkre akarod tenni a kapcsolatát és még ehhez segítséget is kérsz. Ez szánalmas... :) És a diplomád semmit sem jelent ilyen viselkedés (szánalmas, gyerekes stb.) mellett. Nem azzal kellene villognod, hanem inkább azzal a ténnyel, hogy felnõttél és nem süllyedsz ennél mélyebbre, hanem hagyod a picsába. De szerintem egyelõre normális kapcsolatod sem volt, ha tönkre tette. És hiába vagy huszon akárhány éves, még nem vagy érett. ÉS NE JÖJJ AZZAL, HOGY TE MENNYI MINDENEN KERESZTÜL MENTÉL - most kéne örülnöd, hogy békén hagy. Na jó, nem részletezem.
Egyetértek az utolsó két válaszolóval! Inkább az új kapcsolatodra fordítsd az energiád mint a volt palidra. A bosszú olyan kicsinyes dolog, és a buta, ostoba embereknek való!!! Ja és valaki diplomával is lehet hülye, úgyhogy szerintem nem kéne annyira felvágni arra, hogy van!
attól függetlenül hogy milyen papírjaid vannak egy csökönyös húgyagyú picsa vagy, semmivel sem különb mint a fasz exhaverod! különben meg hogyan sikerül valakinek kívülrõl tönkretenni egy másik kapcsolatát ha egyszer alapból szeretik egymást? áhh hagyjuk a szaros dumát!
Firkáld tele a falakat azzal, hogy hülye a barátod :D Ez mekkora bosszú mán! :) )) Sajnos tökéletesen hozzád illõ... Jól mûködõ kapcsolatot nem tud egyedül tönkretenni a volt barátod, ez csak akkor sikerülhet, ha a kapcsolatod eleve gyenge volt. Mindenek elõtt ezt be kell ismerned magadnak. Amúgy meg foglalkozz inkább a jelenlegi pároddal, õt szeresd, ne a volt barátodat gyûlöld, különben könnyen lehet, hogy öngólt lõsz: a jelenlegi párod megunja az éretlenségedet, és kidob. (Én legalábbis ezt tenném a helyében, és keresnék egy normális nõt magamnak, aki hajlandó a kapcsolatot építeni a céltalan gyûlölködés helyett.)
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok és van érettségim, diplomám:) Ti nem tudjátok mi mindenen mentem keresztül miatta. Segítséget kértem, nem azt hogy lebeszéljetek!
egyszerûen csak légy vele közömbös.nézz át rajta és ne foglalkozz vele.észre se vedd.ezzel jobban bántod mint bármilyen bosszúval.fõleg ha akar valamit.ha látja hogy boldog vagy mással, és õt egy nullának tekinted, az mindennél jobban bántja majd.
Szerintem is hagyd.De ezekszerint ha az exeddel törõdsz az azt jelenti h még mindig érdekel.Mert ha nem így lenne leszarnád az egészet.És õ is bbiztos h azért zaklatott mert azt hitte van még esélye.Most már õ is "új életet" kezdett.Szal ha visszaadod akkor a pasid/mostani/ gonosz libának és érettlennek tartana!Szóval szard le és ne foglalkozz vele. De ha annyira akarod akkor szúrj ki vele.És ennyi!NA szia
Sztem ha adódik egy jó alakalom akkor félvállról dobd esetleg fel a barátnõjének hogy miylen aljas alak a pasija... de mást ne nagyon tegyél... legalább azzal a lánnyal ne szúrj ki. Én megértem hogy dühös vagy és nem kéne mindenkinek lebasznia téged. Késõbb hideg fejjel viszont talán örülsz majd neki hogy lebeszéltek a bosszúról, mert akkor már jobban látod a helyzetet. Csillapodj és viselékedj úrinõként!

Nagy divat lett most ez a szülj 4-5-6 gyereket, hogy gyarapítsd a nemzetet, de lehet-e ennyi gyereknek megadni azt a törődést, mély szülő-gyermek kapcsolatot, mint 2, max 3 gyerek esetén?

Legjobb válasz: jó kérdés. Akiknek van, azok azt mondják, igen. Én a 2.-nál is azt éreztem, hogy tudom-e úgy szeretni, mint az elsõt. Nagyon szeretem, de másképp. Most egy ikerpár jön, tök véletlenül... Tehát 4-en lesznek. Most is ezen agyalok. De ha meglesznek, biztos majd azt mondom, hogy igen.

jó kérdés. Akiknek van, azok azt mondják, igen. Én a 2.-nál is azt éreztem, hogy tudom-e úgy szeretni, mint az elsõt. Nagyon szeretem, de másképp. Most egy ikerpár jön, tök véletlenül... Tehát 4-en lesznek. Most is ezen agyalok. De ha meglesznek, biztos majd azt mondom, hogy igen.
12 vagyok. Sejtettem, hogy saját tapasztalatból írtad. :) Nekem is nagyon hiányzik ez a kapcsolat a mai napig, pedig már 25 vagyok, de nem ítélem el érte. Mindenesetre tanultunk ebbõl és én is úgy látom, hogy mindent megteszek, hogy ha lesz gyerekem, ez ne történjen majd meg!
Most volt a hírekben szó a 3as ikrekrõl, összesen már 5en vannak testvérek. Pedig csak egy harmadik gyereket akartak. DE MÉGIS HOVA??? A fal nincs levakolva, padló sincs a házban, VÍZ sincs. Inkább legyen 1 gyerek de annak az életszínvonala ne a béka segge alatt legyen. Tényleg jó 5 gyerekkel éhezni? Tudom, a szeretet meg minden, de az édeskevés ezekben a helyzetekben. Szerintem nem lett divat, max beszélni róla divat. Remélem a többség még el tudja dönteni hogy hány gyereket tud vállalni arra a vagyonra amivel rendelkezik.
Érdekes felvetés. Fõleg, ha azt vesszük, mennyi a válás vagy az otthonról a "friss húsért" lelépõ "apuka". Akkor mi lesz a 4-5 gyerekkel?
11. az én gyerekkorom nagy része is így telt ahogyan leírtad, de tudom, hogy miért. Anyukám rengeteget dolgozott, hogy el tudjon tartani, mellette itthon a házimunkák, fáradt volt és életunt. De nem hibáztatom ezért, mert mellette felnevelt tisztességesen, anyagilag megadott mindent, persze e miatt nem kaptam annyi törõdést, beszélgetést, figyelmet, de nem hibáztatom érte. Ebbõl tanulva, igyekszem majd e mellett a rohanó világ mellett nem elkövetni ezt a hibát az én gyerekemmel. Ezért is nem fogok 4 gyereket szülni!
Szerintem a "Miért nem tudnak a szülõk elég idõt fordítani az egy szál gyermekükre?" egy kicsit összetettebb kérdést. Nem olyan rég voltam én még tizenéves és persze, aláírom, sok szeretõ család van, ahol a szülõket a munka akadályozza abban, hogy sok idõt legyenek együtt, de amennyit együtt vannak azt értékesen töltik el. De egyre inkább azt látom - és láttam 14 éves koromtól kezdve -, hogy mikor ment a gyerek pár családi percért, akkor apu/anyu nyomot egy tízezrest a zsebébe, hogy "jól van, eredjél, hagyjál békén, persze szeretlek, itt a pénz" vagy "most hagyjál, fáradt vagyok", aztán csodálkoznak, hogyha kiderül, hogy a fiúk 16 évesen szétdrogozza az agyát és a lányukat már 2 város is elhasználta. Ez azért szomorú. Szóval, ez a "mély szülõ-gyermek kapcsolat" nagyon sok családban nincs meg és az ilyen emberek azért ne vállaljanak még egy gyereket se, mert ezt várják el tõlük, hát még ötöt.
Én is nagyon max 2 gyereket szülök majd a jövõben, ha megértem arra, hogy szüljek (nem testileg, hanem lelkileg). De az is biztos, hogy ebbe az országba egyetlen egyet se óhajtok világra hozni. (Huh, ezért de alul fogok szállni százalékban, de ez van.) Egyébként én is agyalok azon, hogyha anya leszek, jó anya leszek-e, illetve két gyerek esetén nem leszek-e részrehajló, nem bánok-e velük másképp? De ez még távolabbi jövõ, de néha-néha már ma is elgondolkodok ilyeneken.
tegnap 21:58 vagyok. Egyet még én is szeretnék, mert utolsóval egyet értek (csak az anyagi helyzetet elõbb stabilizálni szeretnénk, gyesre nem vállalnék még egyet.) Viszont én nem bántam volna, ha nincs testvérem (nem az osztozkodás megúszása meg a szülõk kisajátítása stb miatt. Egyszerûen nagyon [email protected] kapcsolatunk van, féltestvér csak, és nem 100%-os. Idegbeteg, agresszív, és ingyenélõ.)
kettesnek: mi bajod azzal, aki bár állami segítséggel, de fel tudja tisztességesen nevelni a gyermekét? Vajon a te nyugdíjadért ki fog dolgozni? Azért tessék belegondolni, hogy mennyit kell majd dolgoznia 30-40 év múlva a munkaképeseknek, hogy a nyugdíjasokat eltartsák- azokat, akiknek legtöbbjüknek nincs, vagy csak 1 gyermekük van. Off: Ha ügyes vagy, és tényleg akarod, hogy megkapják az elegendõ törõdést, megfogják. Sok pozitív példák láttam. És annál több egykét, kivel alig foglalkoztak. A fontos, hogy tartalmasan töltsétek el az idõt..Amúgy én is nagy családban nõttem fel és büszke vagyok a szüleimre, hogy bevállalták. Voltak nehéz helyzetek, de elvileg annál több örömük..Nekik nincs ilyen "gyarapítsd a nemzetet" elvük, csak nagy családot akartak- úgy ahogy én is.
Érdekes kérdés Szerintem 4 már durva, maximum 3 és akkor mindenkire jut idõ De szerintem a legideálisabb ha 2-en vannak testvérek, mert 3 gyerek esetén a 2 összefoghat az 1 ellen stb 1 gyerek meg szerintem nem az igazi, egy testvér mindenféleképpen kell.Legalábbis az én gyerekkorom nagyon szürke lett volna testvér nélkül
Nem is a törõdés és a szeretet a gond, hanem a pénz. 5-6 gyerek esetében minimum hét számjegyû fizetésre van szükség.
12-es: Én is így nõttem fel, egyke gyerek vagyok, egyedülálló anyám rengeteget gürcölt, hogy megéljünk. Sok van a sztoriban, lényeg, hogy nem hibáztatom érte, õ nevelt fel, még ha nagyon sok mindennel nem is értek egyet és õ is tudja, hogy nem volt szuperjó anya (és nem azért, mert tényleg alig láttam). Mélyen tisztelem, mert simán eldobhatott volna (volt rá példa a családban), de nem, õ végigcsinálta, de nem volt és már sosem lesz meg a az tipikus anya - lánya kapcsolat köztünk és ez nekem nagyon hiányzik. Mikor nekem lesz/lesznek gyerekem/gyerekeim én nagyon szeretnék arra törekedni, hogy együtt legyek velük lélekben is, ez szerintem nagyon fontos.
Ez annyira hülyeség nem is divat a 4-5-6 gyerek. Én egyetlen egy párt sem ismerek ahol ennyi gyerek van. Második: ne ítélkezik, lehet dolgozott már egy csomó évet a gyerekek ellõtt, és a fizetése 1/3-át elvivõ adóknál nem kérdezed meg az állam bácsit, hogy az adóm nélkül mit tenne.
Senkit nem érdekel, mert õk nem gyerekeket látnak, hanem jövõbeni adófizetõket.
mi négyen vagyunk testvérek, és azt tapasztalom, hogy egyáltalán nem foglalkoznak mindnyájunkkal a szüleink, leg csak panaszkodnak (pont hogy így év eleje van) hogy ennek ez kell ennek az, mindenhova mindent be kell fizetni, én idén érettségizek, és nem hogy tanácsot adnának a továbbtanulásomhoz, de ha elkezdek beszélni róla, kikérem a véleményüket velem ordibálnak hogy van elég dolguk és nézzem meg a neten :/ És sajnos ez volt egész gyerekkoromban. Pl a táncvizsgámra nem jött el anyukám, azzal a kifogással, hogy a tánc nem az õ világa és még sorolhatnám. Egy nagyon jó barátnõmnek2 éve született a legkisebb testvére, így már 5-en vannak testvérek, és amiket mesél, náluk is hasonló a helyzet. Drága ennyi embernek elmenni akár hova, így nem csinálnak együtt semmit, csak a veszekedések és a problémák maradnak. Ezzel nem arra célzok hogy lehetetlen megadni 4+ gyereknek a törõdést, ezek csak az én tapasztalataim, amiket kevésbé látok keesebb gyerekes családokban. Én pl eldöntöttem hogy max 2 gyereket szeretnék, akikkel törõdni is fogok majd, nem csak úgy egy házban lakok velük és annyi...
A kérdező hozzászólása: jó, a divat szót ne abban az értelemben vegyétek most, hogy versengés lett abból, ki szül 5-6 gyereket. csak furcsának találom, hogy pont a konzervatív oldal erõlteti ezt a meghitt családdal együtt, miközben nekem már ez is furcsa, hogy miképp lehet ennyi gyermekkel olyan mély, meghitt, bizalmas kapcsolatot ápolni, mintha csak pl. ketten lennének. egyszerûen maga az idõ korlátozza ezt, hiszen egy nap csak 24 órából áll...
Na de vajon miért nem tudnak manapság még egy gyerekre se annyi idõt, türelmet, szeretet, gondoskodást fordítani a szülõk? Mert leköti õket a munka, annak a kevés pénznek a hajszolása. Ma már más világ van mint régen, mikor a nõk 18-20 évesen már férjhez mentek szültek. Érdekes, hogy ezt a dumát lökik, mert eddig az volt a fontos, hogy tanuljál, egyetemre járjál, diplomát, nyelvvizsgát szerezzél. Ezek mellett hogy szüljenek a nõk, 4-5 gyereket, és ki fogja õket eltartani? A fõiskolás férjük? Vicc!
én ismerek olyan családot, ahol öten vannak testvérek, és igen, az összes gyerek megkapta a szeretetet, törõdést, útnak indítást az életbe... Náluk is vannak problémák, de nálunk is voltak, úgy, hogy mi csak ketten vagyunk testvérek...Szóval szerintem ez maximálisan szülõ függõ...aki ordibál, az valószínûleg eggyel is ordítana, és van, aki 5-tel is elbír és szépen felneveli õket..

A babám sajnos 6 hetesen hasfájós lett! Most próbáljuk a Colief cseppek. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Kivárjátok a 30 percet mielőtt odaadjátok? Melegítitek mikróban?

Legjobb válasz: Tápszeres vagy anyatejes??? Én nem vártam ki ,tápszeresek vagyunk,de lehet ha tápis a tápszer miatt lett hasfájós

Tápszeres vagy anyatejes??? Én nem vártam ki , tápszeresek vagyunk, de lehet ha tápis a tápszer miatt lett hasfájós
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm a választ. Tápszeres és már más forrásból tudtam tájékozódni az ügyben.
Akkor esetleg megosztanád velünk a választ, mert engem is érdekelne a kérdés. Én annyit tudok, hogy mikróban melegítés nem ajánlott, mert akkor elbomlik az enzim.
Sziasztok! Én adtam a kicsinek, nagyon hasfájós volt. Nem mindig sikerült kivárni a 20 percet, volt, hogy feloldottam és egybõl odaadtam, aztán etettem. (Igény szerinti szoptatásnál kicsit macera a 20 perc...) Aztán volt, hogy szoptattam, és közben (mikor kb 15 perce evett a kicsi) akkor adtam neki, de fenn áll a veszély, hogy nem akar tovább enni cicibõl - gyerekfüggõ!!!! A legjobb, hogy beletettem a lefejt tejbe, azt pedig a hûtõbe, és mikor jött az evés, csak megmelegítettem gyorsan (azt a 15 ml-t hamar lehet meleg vízben melegíteni! 8-) )

Beleszeretten egy fiuaba (29 éves), akinek most lett vége a kapcsolatanak. Ami 5 evig tartott. Lehet nala eselyem, vagy most csak vigasztalodna?

Verjem ki a fejembol, ugye?!

Legjobb válasz: egyenlõre verd ki a fejedbõl.Vigasztalódásnak kellenél neki egyenlõre

egyenlõre verd ki a fejedbõl.Vigasztalódásnak kellenél neki egyenlõre
A férfiakat ismerve csak vigasztalódásból ugrana bele ilyen hamar egy újabb kapcsolatba. Ne hagyd, hogy összetörjék a szívedet!
Nyugodtan kezdj vele, én 33 vagyok, most ért véget kb. 10 éves kapcsolatom de már évekkel ezelõtt beállt a klinikai halál csak nem mertük lekapcsolni a géprõl. Ilyenkor már nem a vigasztalódás kategoriában van az ember. Persze ha a csaj dobta ki és még szerelmes....ezt ki kell valahogy derítened.
És mikor volt az a szakítás? mit jelent, hogy most? hetekkel ezelõtt, netán pár hónapja? megpróbálta újrakezdeni a volt barátnõvel?
A kérdező hozzászólása: kb 2 hete szakitottak, de nem tudom, h ki vagy miert, vagy estleg mind a ketten igy lattak jonak... de sajnos az a megerzesem, hogy a csaj dobta....

1-hónapos kapcsolatomnak most lett vége. Meg újazot és ahogy most szakítotunk azt vágta a fejemhez hogy nem vagyok szűz mert tapogatta a szűzhártyám szerintetek?

Legjobb válasz: Figy: Ha kamu kérdéseket szeretnél feltenni, akkor legalább ne írd ki a neved. Mert így annyira nyilvánvaló az egész, hogy már fáj.

Figy: Ha kamu kérdéseket szeretnél feltenni, akkor legalább ne írd ki a neved. Mert így annyira nyilvánvaló az egész, hogy már fáj.
Én ezt logikailag nemértem. Mi a kérdés? Ha tapogatta a szûzhártyád, akkor meg megvolt még...
A pasi okleveles nõgyógyász.
Szerintem borzalmas a helyesírásod. A srác meg nincs tisztában a dolgokkal, ha kitapogatta a szûzhártyát, akkor miért is nem vagy szûz? persze, az nem lyukad ki teljesen, de nem hinném, hogy szakértõje lenne a témának.
Biológiából egyes! A szûzhártya nem egy zárt valami, amit aztán a pénisz átszakít.A szûzhártyán van nyílás, rés, lyuk, kinek hogy tetszik a megnevezés.Ezen keresztül menstruálsz és a tampont is ezen át helyezed fel.Egy férfi ujja is simán átfér rajta.A pénisz már jóval vastagabb, így ha azzal akarnak áthatolni rajta, akkor megreped.Ez történik vele az elsõ aktus során.Van, akinek annyira rugalmas, hogy nem reped, nem vérzik és nem fáj, de ez a ritkább.Szóval ujjazásnál az amúgy is létezõ nyílást érezhette. Mivel annyira alulmûvelt, hogy fogalma sincs hogy néz ki egy nõi test belülrõl, így nem csoda, hogy azt hitte már nem vagy szûz.Ez természetesen nem mentség arra, hogy nem hitte el neked, hogy még az vagy. Máskor keress egy olyan pasit, aki nem kérdõjelezi meg a szavaidat és legalább egy nyolcadikos szintjén van biológiából.
jááááj...agyatokegyfejfájáscsillapítót!!!! leírtad a választ a kérdesben: Tapogatta a szûzhátyjádat! Tapogatni meg Átszakitani nemugyanaz..
1 hónap után szakítottatok... :D Biztos egy kis tahó volt. :) Ha véletlen meg is ujjazott és megsértette a szûzhártyádat, akkor legalább nem fog annyira fájni az elsõ. :) Túl sokat aggódsz! Ha nem vagy muszlim, akkor nincs akkora jelentósége a szüzességednek! :)
és most te nem tudod hogy szûz vagy e vagy sem??? Vagy itt mi a kérdés? A szüzességedet akkor fogod elveszteni ha egy fiú beléd dugja a micsodáját (szépen megfogalmazva). Szóval ha járt benned vkinek a f.rka akkor már nem vagy szûz és a srác rátapintott a lényegre! Nem tudom amúgy hány évesek lehettek, de sztem nem több 14nél.
nézd meg a sínek közt
alapból is van lyuk a szûzhártyán, hisz azon át távozik menzeszkor a vér.
A kérdező hozzászólása: istenem... tapogata és érite hogy át van szakadva és félek ezért kérdeztelek meg titeket
Ha tapogatta akk még szûzvagy-.-"xdxdxdxduuristen tudatlan ge*iikxDXDXDXD-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

2 hete lett vége a kapcsolatomnak és elég csúnyán az elsõ hétben beszélni alig tudtunk egymással mostanában viszont már elhülyéskedünk és találkozgatunk is. Õ azt mondta, h most legyünk barátok de elképzelhetõ, h még érdeklem?

ugy gondolom ha nem érdekelném egyáltalán stb akkor nem beszélne és végképp nem talizna velem.. ha találkozunk normális és közvetlen.

Legjobb válasz: Érdekled, mint embert. Ha ez nem elég, inkább ne találkozzatok.

Érdekled, mint embert. Ha ez nem elég, inkább ne találkozzatok.
A kérdező hozzászólása: gondolod, hogy idõvel lehet több is újra belõle?

Most lett vége egy 9 éves kapcsolatomnak. Én 24 éves fiú. Õ 23 éves lány. A hosszú évek alatt szép lassan elhanyagoltam a barátaimat. Most teljesen egyedül érzem magam. Teljesen tönkre ment az életem, amit vele akartam leélni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. De komolyan. Idõvel megoldódik minden, ráadásul pozitív irányban. :) Én egy hétéves kapcsolatból léptem ki jó pár éve, és "visszatértek" a barátaim. A jelenlegi párom elfogadja õket, és õk is a páromat. És ez így van jól.

Semmit. De komolyan. Idõvel megoldódik minden, ráadásul pozitív irányban. :) Én egy hétéves kapcsolatból léptem ki jó pár éve, és "visszatértek" a barátaim. A jelenlegi párom elfogadja õket, és õk is a páromat. És ez így van jól.
Nagyon fiatal vagy hozzá, hogy így elkeseredj.Mozdulj ki minél többet, még akkor is ha nincs kedved, ismerkedj, szerezz barátokat.Nagyon nyugdíjas életet élhettetek, ha nincsenek barátaid.Ha megnyugodtál, ismerkedj lányokkal is.
Kétezret a Fradira.
Dolgozzáá, tanuljáá, sportoljáá
Hajrá Fradi! Valaki linkeljen már valami szép számot. Youtube.
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam, eljárkáltunk sétálni, rokonokhoz, vásárolgatni, állatkert, ide-oda. néha 1-2 volt osztálytárssal iszogatni. De magunknak valók voltunk. Nem szerettük a nyüzsit. És mindent együtt csináltunk. E miatt most olyan üres az életem. Mert eddig mindig volt mellettem valaki, akivel le akartam élni az életem...
Nem próbáltátok átbeszélni a dolgokat? Mindig csak otthon ültetek? Nem voltak közös programjaitok?
A kérdező hozzászólása: Sajnos voltak terveink. Gyerek, eljegyzés. De mire eljutottunk oda hogy bele tudjunk vágni. Jött ez a kiélem magam korszak. És elkezdett félre kacsingatni...
Hasonló helyzetben vagyok én is, annyi különbséggel, hogy mi nem mentünk szét, de a páromnak egyre fontosabbak lettek a barátok. Én meg most egyedül érzem magam mellette, neki élek és ez nem jó. Muszáj önállónak lenni és így is élvezni az életet, nem függni tõle! Erre már én is rájöttem, úgyhogy nem kell kétségbe esni, új dolgokba kell belefogni. pl. beiratkozni nyelviskolába, elmenni táncolni, sportolni, új hobbikat kitalálni, emberek közt mozogni! :)
Ez ismerõs. Sokáig együtt voltatok, semmi extra dolog, semmi nagy terv vagy cselekedet. Ezt elõbb-utóbb az egyik fél megunja.
Akkor miért lett vége?
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok összetörve mert csak egymásnak éltünk. Nagyon ragaszkodunk egymáshoz... semmi más nem érdekelt minket csak a másik... Nem voltunk bulizósok, inkább összebújva filmeztünk.
Nem tudod a kapcsolatotokat új alapokra helyezve megjavítani? 9 év nagy idõ! Miért hagyod elveszni?

Most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. A barátaim már akkor elfordultak tőlem amikor összejöttem a sráccal. Most pedig nagyon elkeseredett és szomorú vagyok, nem megyek sehova. Mégis mit tudnék csinálni így egyedül?

Nem szeretem a magányt! De nagyon rosszul esik, hogy mindenki így elhagyott. Ezért jelenleg nem túl nagy az önbizalmam sem. :(

Legjobb válasz: Bár nem tudom miért hagytak el ,de akkor õk nem is igazi barátok,ha nem a te hibádból akkor ne fuss utánuk. Gondold át mi voolt az oka és ha tehetsz ellene beszélj velük. Emelett valahogy probáld emg elterelni a figyelmed. Tudom hogy rossz,de gondolj bele pasi nélkül mennyi mindent tudsz csinálni. Esetleg sportolj,menj el fodrászhoz stb ,vásárolgass,sétálj,látogasd meg a szeretteidet ,ha van valami ismerösöd aki szimpatikus hivd el bulizni,ismerkedj másokkal,fözöcskézz otthon..:)

Bár nem tudom miért hagytak el , de akkor õk nem is igazi barátok, ha nem a te hibádból akkor ne fuss utánuk. Gondold át mi voolt az oka és ha tehetsz ellene beszélj velük. Emelett valahogy probáld emg elterelni a figyelmed. Tudom hogy rossz, de gondolj bele pasi nélkül mennyi mindent tudsz csinálni. Esetleg sportolj, menj el fodrászhoz stb , vásárolgass, sétálj, látogasd meg a szeretteidet , ha van valami ismerösöd aki szimpatikus hivd el bulizni, ismerkedj másokkal, fözöcskézz otthon..:)
A barátok valószínûleg azért fordultak el tõled, mert a hosszú kapcsolatod alatt elhanyagoltad õket, kevés idõt szenteltél rájuk, tovább léptek õk is, új barátok, új kapcsolatok. Valójában nem is lenne korrekt tõled most megkeresni õket a bánatoddal, mert úgy jönne le, hogy csak a bajban van rájuk szükséged. Mikor én padlót fogtam, elkezdtem chat-elni. Egyre viszont vigyázni kell, hogy ne add ki magad idegeneknek. (telefon, cím, név- azt semmiképp se!), csak beszélgess, érezd jól magad, idõvel majd úgyis kiszûröd kivel érdemes igazán is barátkozni, és kit kell szelektálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!