Találatok a következő kifejezésre: Most leszunk baratommal fel (21 db)

Most lesz az első együttlét a barátommal, ő neki már nem az első. Nagyon félek hogy mi fog kisülni a dologból. én mit csináljak? Alakul minden magától? Csók stb.

Köszönöm a válaszokat! 17L

Legjobb válasz: Ne parázz; el fogod szúrni. :) Persze nem az lesz, hogy rossz lesz, de nem lesz jó sem. Majd belejössz, felteszem nem egyszer akarsz vele lefeküdni. Szóval engedd el magad, csináld, ami jólesik, és próbálj rájönni, hogy hogy jó! A többi meg majd kialakul.

Ne parázz; el fogod szúrni. :) Persze nem az lesz, hogy rossz lesz, de nem lesz jó sem. Majd belejössz, felteszem nem egyszer akarsz vele lefeküdni. Szóval engedd el magad, csináld, ami jólesik, és próbálj rájönni, hogy hogy jó! A többi meg majd kialakul.
Szerintem jönni fog az ösztönösen, fõleg mivel elõtte pettingeltetek (gondolom), így az elõjátéknál semmi gond nem lesz (ilyen téren nem vagy már tapasztalatlan, és tudod, hogy mi a jó neki), a szexnél pedig nem fog tõled elsõre sokat várni. Õ fogja irányítani az együttlétet, ne aggódj. De ha elõre megbeszélitek, hogy mikor lesz, akkor nem csodálom, hogy félsz, erre nem lehet rákészülni, spontán a legjobb.:) Mindesetre sok sikert nektek:)
szia:) Én is ilyen szituba voltam (nekem elsõ, barátomnak nem...) Féltem hogy valamit elszúrok vagy valami. Gondolom tudja hogy szûz vagy. (jobb ha tudja, meg szeretnek elsõk lenni a fiúk hogy csak az övé vagy és tanítani is ;) Nekem is tudta a barátom. Nem beszéltük meg hogy mikor hogy... (csak megvártuk a gyógyszert de akkor se volt megbeszélve hogy mikor utána) csak úgy megtörtént, minden magától alakult, egymás szemébe néztünk és akkor tudtunk hogy itt az idõ, rábíztam magam az érzésre és jó volt :) Örök élmény maradt :) Végig õ irányított. Annyira figyelt minden rezzenésemre hogy fáj-e stb. Szerintem ha a fiú hosszútávon szeretne veled lenni nem teszi rossz élménnyé hisz akkor elriaszt a dologtól és õ is rosszul jár... Ne félj hogy valamit elrontasz, idõvel bele fogsz jönni ;) Sok sikert :) 16/L

Már most félek a gimitől. Hogy nem lesznek barátaim, és én leszek a "nyomi" (? )

8-os vagyok, és állandóan azon parázok, hogy majd a gimiben mi hogy lesz. Mindig attól félek, hogy nem fogok tudni barátkozni, és hogy mindenki rajtam fog röhögni, engem fognak szívatni... Annyira rossz érzés, szinte állandóan ere gondolok. Meg a gólyatáborra...szinte azon múlik minden. Ha ott nem teszek jó benyomást a többiekre, akkor sok ideig (vagy soha) nem leszek jóba senkivel sem. Nem telik el nap, hogy ne gondolnék erre.

Legjobb válasz: Természetes, hogy félsz az új élethelyzetektõl. De azért ennyire nem kell. Elmész a gólyatáborba, (nem debisen, és szomorúan.) Mosolyogjál sokat, az jobb mint ha egy logószájú, jaj elnézést, hogy itt vagyok személyt látnának. Megcsinálod a feladatokat, és nevetsz rajtuk. Úgyis hülyét csinálnak az emberbõl, ezen megsértõdni nem szabad.

Természetes, hogy félsz az új élethelyzetektõl. De azért ennyire nem kell. Elmész a gólyatáborba, (nem debisen, és szomorúan.) Mosolyogjál sokat, az jobb mint ha egy logószájú, jaj elnézést, hogy itt vagyok személyt látnának. Megcsinálod a feladatokat, és nevetsz rajtuk. Úgyis hülyét csinálnak az emberbõl, ezen megsértõdni nem szabad.
A kérdező hozzászólása: Illetve még leírnátok, hogy ti hogy kezdtétek a gimit, és most milyen? (barátokra gondolok) Milyen volt a gólyatábor?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg neked, utolsó, a a tartalmasabb választ, igyekszem betartani a tanácsokat! :)
Én is 14 vagyok , és én is parázok . Eléggé érdekes jellem vagyok , vannak hülye szokásaim és igen érdekesen fejezem ki a ragaszkodásomat (sokszor megharapom az embereket, de nem erõsen :S nem direkt van , valahogy jön.) TÚL nagy a képzelõerõm , amivel az emberek idegeire szoktam menni. Vagy szerencsés leszek és lesz még egy hasonló kaliberû ember az osztályomban , vagy nem és maradok a mostani legjobb haverom zaklatásánál. Reménykedek, hogy az elsõ lesz. Amúgy, nem tudok sok mindent ajánlani. Ne parázz annyit , próbálj nyitott lenni az emberekhez, ne félj odamenni és beszélgetést kezdeményezni (Szia ! Engem XY hívnak , és téged? :) ) , meg hasonlóak.
Szia:) Én is egy kicsit tartok tõle, mert én is visszahúzódó típus vagyok, meg nincs nagy szám, de remélem ahová jelentkeztem(és remélhetõleg felvesznek) nem a nagyszájú ribik mennek.:)
én 15 vagyok, de 6.után mentem át gimibe, és én is nagyon paráztam, fõleg, hogy nem mentem gólyatáborba, és az elõzõ osztáylomban azt hiszem 1-2 emberrel voltam jóban, és én voltam a kis kiedves lány, aki nem tudott öltözködni sem, és nem ment a többiekkel sehova. viszont átjöttem gimibe és láss csodát!:) elsõ két hétben ugye ismerkedtem, egy két ember, aztán kezdtek kialakulni a klikkek, és így minden jó lesz:) pár hónap után csináltattak velünk egy szociometriai felmérést, és az osztáyl engem jelölt a legnépszerûbbnek:D (ezt nem felvágásból:D csak biztatni akarlak) ..ja, és már öltözködni is tudok:) :D
14 évesen? Olvasd el még egyszer, amit leírtál.
Ha holnap meghalsz, akkor igen. Ha nem, akkor tuti lesz még jelentkezõ.
Úristen! Tényleg, mi lesz? A legjobb, ha már a jövõ héten összeházasodtok! :D
ha eddig elhivtak ezutan is elfognak! en is igy erzek, hogy soha nem leszek szerelmes. de tudom hogy leszek. es te is leszel. eljon majd a te idod is. inkabb a tanulasra hajts ra most mindjart evvege lesz meg idobe boven pasizni es szerelembe esni:)
Facepalm.

Most lesz egy "barátnõm" szülinapja és nem tudom, hogy vegyek-e neki valamit vagy csak köszöntsem fel? (Bõvebben)

Szóval, eddig élõben csak 1x találkoztunk amikor megismerkedtünk, de neten azóta elég sokat beszéltünk és szerintem barátság-féleség már kialakulhatott köztünk. (amennyi a netes beszélgetésbõl lehet..) Beszéltük már, hogy találkozunk csak nem jött össze, hol neki nem volt jó, hol nekem. :\

Legjobb válasz: Csak valami apróságot vegyél neki, 1 bon-bont, vagy egy aranyos kis plusst.

Csak valami apróságot vegyél neki, 1 bon-bont, vagy egy aranyos kis plusst.
Valami szexiset ;)
egy szép vacsi kettesben vagy egy pánõrsmás étteremben + valami apróság (képkeret , asztali dísz etc. )
Milyen apropóból? Szülinap, vagy..?
nekem fél évre egy verset írt a párom... azóta is nagyon kedves nekem, szerintem öreg korunkig õrzöm majd (mi azóta házasok is vagyunk)
szerintem ne vegyél semmi extrát. a lényeg hogy inkább valami romantikusat találj ki. én pl tökre el tudnék képzelni egy gyertyafényes vacsit egy csokor virággal. jobban értékelném mint vmi ajándékot.
Ha már a romantikus "csináld magad" dogoknál tartunk. A barátnõmnek a következõt csináltam 10 éve. Egy szép vers kinyomtatva sárga A5 lapra, ezt belerakni egy 0, 7-es fehér üvegbe úgy, hogy az irás kifelé nézzen, (tehát az üvegen át olvasható legyen), plusz egy rózsa fejét beleszuszmákolni, majd parafa dugó, és rácsorgatni gyertya viaszt. A legromantikusabb palack posta. A lány 9. éve a feleségem, az üveg pedig a polcán elõkelõ helyen van a mai napig is. :)
hûûû Dowd ez nagyon kreatív és szép ajándék lehetett. gondolom a lány el olvadt teljesen amikor megkapta :)
ha szereted akkor leszokáshoz valamit
Fél évet nem szokás ünnepelni...
Ötletek: - cigaretta tartó - vízi pipa - drágább bõrszivar - rendes pipa - 2000 forintot .... Most jönnek a hülye ötletek: -óvszert - korbács - kalapács - láncfûrész
A kérdező hozzászólása: 1 kommentelo : igen szeretem es mondtam neki hogy szokjon le, de nem jutott sokra 3 kommentelo: koszonom az otleteket es az 1 kommentelonek is!
Vehetsz neki egy sima pólót és rányomtathatod a kedvenc együttese szlogenjét vagy akár egy közös képeteket is.

A barátommal most leszünk fél évesek. Arra gondoltam hogy 6 darab kis díszdobozt veszek és megszámozom őket. Minden hónapban kibonthat egyet. és ezt az egészet egy szép tasiba. A kérdés hogy mit rakjak a kis dobozkákba? ötlet? 16/L

Hónapfordulókat nem ünneplünk mert mindkettőnk szerint hülyeség.. azonban a fél év mindkettőnknek fontos. tipikus fiú. semmi különösebb hobbija nincs.

Legjobb válasz: Szerintem ne tervezz annyival elõre mint amennyi ideig jártatok közbejöhet bármi!!

Szerintem ne tervezz annyival elõre mint amennyi ideig jártatok közbejöhet bármi!!
Csokit, kedveskedo uzeneteket kis papirrairva pl: Mindig te leszel a legfontosabb szamomra.
Szerintem számítógépes játékokat.

15 éves lány vagyok, a barátom nemsokára 19 éves lesz. Egy ideje tervezem hogy lefekszek vele, ő régebben már párszor bepróbálkozot, de mindig elutasítottam szegénykémet. Szerintetek örűlne neki ha most én hoznám fel a témát?

Lassan 5 hónapja vagyunk együt. a Barátom nagyon szeret, megért?...

Legjobb válasz: akkor vágj bele, ha te is igazán akarod, csak azért ne, mert tudod hogy õ szeretné. egyébként a kérdés hülyeség, miért gondolod hogy elhajtana, hogy "nem drágám, nem akarok veled sexelni..." nyílván örülni fog neki. esetleg ha meglepiként szervezed meg neki, mégjobban fog örülni. az elsõt érdemes olyan helyen csinálni ahol jól érzed magad: mondjuk otthon, szülõket elküldeni (nézd anya, vettem nektek színházjegyet :), szobát romantikusan berendezni (rózsaszirmok, stb...) . amikor átmegy hozzátok vagy egybõl le fogja vágni, de ha másnem utána nagyon meg fogja neked köszönni

akkor vágj bele, ha te is igazán akarod, csak azért ne, mert tudod hogy õ szeretné. egyébként a kérdés hülyeség, miért gondolod hogy elhajtana, hogy "nem drágám, nem akarok veled sexelni..." nyílván örülni fog neki. esetleg ha meglepiként szervezed meg neki, mégjobban fog örülni. az elsõt érdemes olyan helyen csinálni ahol jól érzed magad: mondjuk otthon, szülõket elküldeni (nézd anya, vettem nektek színházjegyet :) , szobát romantikusan berendezni (rózsaszirmok, stb...) . amikor átmegy hozzátok vagy egybõl le fogja vágni, de ha másnem utána nagyon meg fogja neked köszönni
Annak jobban örûlne ha nem beszéled meg vele egyszer csak kezdeményezed felé a sexet. Próbáld úgy szervezni a közös alvást hogy csak áthívod hogy alodjon ott nálad vagy te alszol nála.
persze, hogy örülni fog:) ügyesen, és ésszel! jó szórakozást:) 18/L
nyugodtan hozd fel neki a témát 100% hogy örülni fog. Ui.:érezzétek jól magatokat
Nagyon jófej barátod van, becsüld meg;) Azt tanácsolom, várj addig a szexszel, ameddig szeretnél, muszájból ne tedd meg! Azonban ha már érettnek érzed magad hozzá, nyugodtan hozd fel a témát:) Lényeg: védekezzetek és érezzétek jól magatokat (meg egymást):P L/17
Persze, hogy örülne. Érezzétek jól magatok ;). Ja és használjatok gumit. :D
Nem fog örülni.... Majd csak esküvõ után...
szerintem meg ne csinálj vele még semmit ha ö kanos simogasd neki szeritnem ö enyivel is be éri...elvered neki és kész !
szõke vagy, érzem.
Kerlek te csaj irj nekem egy emailt mert szeretnek neked mondani valamit!!De nem szeretnem masok elott mondani!Koszonom:*
Ha biztos vagy benne, hogy akarod tedd meg!Vedekezz!Es ugyelj arra, hogy ne verjen at a baratod!Mert megtortenhet, hogy utana kidob!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok cigány!!!! Alap h védekezünk xD
pedig cigányéknál igenis pulyátkell ilyenkor csinálni.amennyibe nemvagy cigó használj gumit.amúgy szerintem még korai.:)
A kérdező hozzászólása: úgy értem h csakis gumival, a barátom is mondta h csak gumival nem akar még családot:D
és h érted, h alap? mivel? mert a te korodbeli csajok jönnek aztan sirni ide, h terhesek-e, mert nem védekeztek, csak vigyáztak.. :S
jó szex-et:)
A kérdező hozzászólása: Alap h védekezünk:D és köszönöm az értelmes válaszokat:) amúgy amikor megismertem a barátom nem tudtam h hány éves, és engem nem izgat h 18 elmúlt :D
pedobear mod V1.3 most komolyan...mit esztek a 18+ srácokban?? tegnap olyat láttam...13 éves KISLÁNY írta myviprandin: pasit keresek 15-19 éveset -.-" hát no comm.
DEFEND! védekezz mindenképpen, lehetõleg Shield Blockkal, amit 75%-os block ratet ad 10 sec-re. A Shield wall azért nem jó mert csak csökkenti a damredet 50%-al, viszont az armor mitigációd igyis magas!! bubit csak akkor használj ha HSelni akarsz!
utolsó, el se hiszem, h vannak itt, gyk-n még olyan normalis emberek, akik tudnak a védekezésrõl!! :) ) jo volt ezt olvasni..
23:55 [email protected] hülye vagy már bocs, hogy lehet ilyen tanácsot adni valakinek, védekezni márpedig fontos, olyan nincs, hogy majd vigyáz, vegyél gumit kérdezõ!
utolsó, ekkora baromságot ne mondj már 1 15 éves csajnak, h csinalja gumi nelkul!!!!! kérdezõ, védekezni, mégpedig gumival!! hacsak nem akarsz terhes lenni.. itt nincs mire vigyázni.. pff.. :S
Ha te is felvagy keszulve akkor igen!De vigyazz mert megbanhatod!A baratod biztosan orulne neki! Hasznaljatok gumit biztonsagosabb!!Az is igaz, hogy gumi nelkul jobban erzed es jobb erzes de ezt te dontod el, hogy akarod de ha vegul is ugy dontesz, hogy gumi nelkul akkor mond a baratodnak, hogy vigyazzon de szerintem o mar tapasztalt ebben!
15 évesen még nem kellene.. ha 1 év után is még veled lenne, akkor tenném meg..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szõke:D Am köszönöm a választ: 00:22 és 00:34:)
egyet értek a harmadikkal majd ráér esküvõ után!

15 éves lány vagyok, most lesz az első randim. Ebédelni megyünk a barátommal iskola után. Mit vegyek fel, hogy ne legyek túl kihívó a suliban?

Legjobb válasz: Szerintem is eg farmernaci, és egy testhez simuló felsõ jó, de a felsõre suliba vegyél valamit:D

Szerintem is eg farmernaci, és egy testhez simuló felsõ jó, de a felsõre suliba vegyél valamit:D
én egy csinos farmerre és egy rád feszülõ fekete, bulisabb pólóra szavaznék :) ha szeretnél mély dekoltázsosat felvenni, vagy pl. kinn van belõle a hasad, akkor suli idejére vegyél rá egy pulcsit vagy egy inget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:D
A kérdező hozzászólása: Köszi:D

A barátommal fél éve leszünk együtt. Már mindenen keresztülmentünk. Jón is, rosszon is. Már egy húron pendüllünk minden téren. Most nincs semmi baj. Közeledik a Valentin nap és az is, hogy 6 hónapja van velem. Mit vegyek neki?

Valami olyat szeretnék aminek valóban tudna örülni. Plüsst semmiféle képpen nem! Valami személyeset. Segitsetek! Adjatok valami ötletet. Õ 20 lesz én 19. Köszike

Legjobb válasz: Szerintem lepd meg valami finom vacsival, desszertnek pedig csinálj valami szivecskés dolgot (pl. pudingot, amit szív formába öntesz) vagy a desszert lehetsz te is az ágyban csokival, tejszínhabbal és eperrel!

Szerintem lepd meg valami finom vacsival, desszertnek pedig csinálj valami szivecskés dolgot (pl. pudingot, amit szív formába öntesz) vagy a desszert lehetsz te is az ágyban csokival, tejszínhabbal és eperrel!
Szia! Nem tudom mennyire érzelmes a barátod, és hogy cikinek tartja-e a nagyon személyes ajándékokat. Ajánlanám figyelmedbe a http://www.egyediajandek.hu/ oldalt. Nagyon sok kedves ajándék van ott, amik közül kedvedre válogathatsz. Én egy kispárnahuzatot rendeltem közös fotóval a võlegényemnek. Nagyon örült neki és szereti. Szerintem precízen és megbízhatóan dolgoznak, és ez az ajándék biztos egyedi. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!