Találatok a következő kifejezésre: Most leszunk baratommal (184 db)

A legjobb barátnõmnek most lesz a születésnapja és nem tudom mivel lepjem meg. Volt már valaki hasonló helyzetben?

Én hamarosan külföldre költözöm a szüleimmel és nagyon távol leszünk egymástól. Azt szeretném, hogy emlékezzen rám örökre és azokra az évekre amit együtt töltöttünk jóban -rosszban. Mind a ketten 19 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Nekem ezek a kérdések mindig olyan furcsák. A legjobb barátnõdnek nevezed, ergó te állsz hozzá a legközelebb. Nekem rengeteg ötletem lenne, hogy mit adnék és fogok is adni a legjobb barátnõmnek, mert ismerem és tudom minek örülne! A mostani (28.) szülinapjára már kitaláltam, hogy veszek egy üveg finom bort, olyat, amit mindketten nagyon szeretünk, veszek egy nagy, szülinapos héliumos lufit és váratlanul felszaladunk majd a párommal a napján hozzájuk (akkor fognak csak néhány hete az új lakásukban lakni)egy kis finomsággal és egy órácskát eltöltünk együtt, ünnepelünk. Akkor lesz a párom szülinapja is. Ezen felül kap még tõlem a kedvenc piperéjébõl, az mindig jól jön, de igazából az élményt szánom igazi ajándéknak. Természetesen az õ párjával összebeszélünk, hogy azért nehogy rossz idõben lepjük meg. :P Az a baj, hogy ezeket hiába mondom neked, a te barátnõd a te barátnõd, nem az enyém... mások.

Nekem ezek a kérdések mindig olyan furcsák. A legjobb barátnõdnek nevezed, ergó te állsz hozzá a legközelebb. Nekem rengeteg ötletem lenne, hogy mit adnék és fogok is adni a legjobb barátnõmnek, mert ismerem és tudom minek örülne! A mostani (28.) szülinapjára már kitaláltam, hogy veszek egy üveg finom bort, olyat, amit mindketten nagyon szeretünk, veszek egy nagy, szülinapos héliumos lufit és váratlanul felszaladunk majd a párommal a napján hozzájuk (akkor fognak csak néhány hete az új lakásukban lakni)egy kis finomsággal és egy órácskát eltöltünk együtt, ünnepelünk. Akkor lesz a párom szülinapja is. Ezen felül kap még tõlem a kedvenc piperéjébõl, az mindig jól jön, de igazából az élményt szánom igazi ajándéknak. Természetesen az õ párjával összebeszélünk, hogy azért nehogy rossz idõben lepjük meg. :P Az a baj, hogy ezeket hiába mondom neked, a te barátnõd a te barátnõd, nem az enyém... mások.
A kérdező hozzászólása: Csak tényleg már 15 éve ismerem és mindig szeretnék valami újat kitalálni aminek nagyon örülne. Igaz, hogy én ismerem a legjobban, de csak ötleteket szeretnék, ami már másoknak bevált.
Csak ne parfümöt, macit, barátság karkötõt és hasonló semmitmondó ajándékot vegyél. Ami mindenki másnak az eszébe juthat. Olyan adj neki, ami hozzá illik, aminek õ örülne. Szervezz egy napot, amit ketten töltötök el, oylan dolgokkal, amit szeret. Szerintem az lenne a legjobb emlék neki!
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Ettől így még lehet babánk? Tegnap együtt voltunk a barátommal, most lesz holnap kb peteérésem, és belém élvezett, szerintem nagy esélyünk van a babára.

Na most én már pár napja meg vagyok fázva, és ma reggelre rendesen megfájdult a torkom meg a fejem is. Vettem be gyógyszert, de még mindig nem érzem jól magam.A kérdésem az lenne, hogy ez befolyásolj-e a baba esetleges beágyazódását valamilyen mértékben? Vagy ett?l nem lehet baj?

Legjobb válasz: Ettöl nem lehet baj! :) Nálam is ugyanez a helyzet,de hála az ovut elcsíptük,megnézzük mi lesz belöle... szerintem most valami járvány lehet...mert a barátom is beteg lett 3 nap után... de a babaprojektbe ezt nem hiszem hogy befurakodhatna... Habár mindenre ráfogjuk,mi NÖK,ha épp nem sikerül... :) Gyógyulgass és pozit!!! +__+ :) szia

Ettöl nem lehet baj! :) Nálam is ugyanez a helyzet, de hála az ovut elcsíptük, megnézzük mi lesz belöle... szerintem most valami járvány lehet...mert a barátom is beteg lett 3 nap után... de a babaprojektbe ezt nem hiszem hogy befurakodhatna... Habár mindenre ráfogjuk, mi NÖK, ha épp nem sikerül... :) Gyógyulgass és pozit!!! +__+ :) szia

Mit szoltok? A baratommal egy eve vagyunk egyutt o mar nagyon szeretne es en is. Most lesz a szulinapja s akkorra akarom tervezni. Szerintetek rossz ha szuzek vagyunk mindketteken?

Legjobb válasz: Miért lenne rossz, hogy szûzek vagytok mindketten? Nézzétek a pozitív oldalát: ti fedezitek fel elsõként a másik testét, mindkettõtönkek ez lesz az örök "elsõ" emléke, nem kaphattok el semmilyen fertõzést egymástól, és egyikõtök sem érezheti úgy, hogy tapasztalatlanabb a másiknál. Mindenképp használjatok óvszert, és örülj annak, hogy ilyen türelmes barátod van, hogy egy év alatt még nem feküdtetek le. De ugye nem a 14. szülinapja lesz? Sok sikert.

Miért lenne rossz, hogy szûzek vagytok mindketten? Nézzétek a pozitív oldalát: ti fedezitek fel elsõként a másik testét, mindkettõtönkek ez lesz az örök "elsõ" emléke, nem kaphattok el semmilyen fertõzést egymástól, és egyikõtök sem érezheti úgy, hogy tapasztalatlanabb a másiknál. Mindenképp használjatok óvszert, és örülj annak, hogy ilyen türelmes barátod van, hogy egy év alatt még nem feküdtetek le. De ugye nem a 14. szülinapja lesz? Sok sikert.
Meg akarod úszni a szülinapi ajándékot, mi?:) Ez ne alkalomtól függjön, hanem jöjjön magától. Miért lenne rossz hogy szüzek vagytok?
csókolóztál egy másik fiúval a barátod születésnapján?
Én semmit.
Az elõzõ válaszoló mindent leírt! Fogadd meg a tanácsát!
nem mindegy? lesz 1 jó napotok..istenem, hogy mindent meg kell kérdezni a gyik-en :S legalább együtt tanultok meg mindent, miért lenne baj, hogy szüzek vagytok mindketten????
b meg hat ez szep ajandek ezt jol megadtad szerencsetlennek
Ne feküdj le vele, ha nem szereted. Fiatal vagy k*rválkodni vagy megszánásból szexelni, meg fogod bánni...
A kérdező hozzászólása: azert tarrtok hozza....
A kérdező hozzászólása: nem... a 16 szulinapja van es elcsesztem mindent.... szeret de en nm... rajottem... es nagyon elcsesztem mivel egy masik fiuval csokoloztam es ezert osszeverekedtek... ez van... o meg mindig ki akar vlm bekulni de en nm nagyon tudom micsinajak....:D
A kérdező hozzászólása: ez van..... nm szeretem o csinalta a cirkuszt....

A barátommal most lesz a 3. hónap hogy együtt leszünk. Mit vehetnék vagy mivel készülhetnék neki?

Tanácstalan vagyok nagyon, 2. hónapra kiraktam rengeteg gyertyából, hogy "Szeretlek", szerintem ez jó ötlet volt, de most kérném a segítségeteket! Válaszaitokat elõre is köszönöm!:)

Legjobb válasz: gyertya??pfff!most akkor vadulj oralisan!

gyertya??pfff!most akkor vadulj oralisan!
Férfi vagyok. Szerintem semmi nem kell. Én azt mondom, hogy az ( talán ) 1 hét - 1 hónap - félév - ( biztos ) 1év és így évenként tovább.
Így van. Évfordulót kell ünnepelni, semmi mást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszaitokat:)

A barátommal most leszünk együtt egy éve. Naponta veszekszünk és szakítunk ilyeneket mondd ( takarodj haza, nem szeretlek, minek vagy még itt. ) és amikor elindulnék elkezd könyörögni hogy maradjak ne menjek sehova. Most ez mi? Mit akar?

ő mehet mindenhova bezár a házba én nem mehetek szinte társaságba se ... már nem bírom.

Legjobb válasz: Ebbõl már nem lesz jó párkapcsolat. Kérdés: akarod-e ezt még jó sokáig?

Ebbõl már nem lesz jó párkapcsolat. Kérdés: akarod-e ezt még jó sokáig?
Mondd meg neki. Neked is van szád. Ha nem bírod, hagyd ott.
Nem tisztel, birtokol, mi értelme? Hosszú távon semmi! Merj kilépni, hidd el, kapsz jobbat!
Rendõrség, ha komolyan megfenyegetne, vagy egy nagyobb darab haverral elintéztetni. Nem szereted, csak fügssz tõle, menekülj ettõl.
Hát öcsém! ne csodálkozz ha pár év múlva el is ver! Megszoksz vagy megszöksz! Az én exem is evvel fenyegetõzött, 6 évig zaklatott, most lenyugodott.
Ezt minek? Ha ennyire bunkó p*cs minek vagy még vele?
Ha még egyszer ilyesmi kicsúszna a száján, tuti hogy úgy szájba vágnám! Ez hülye, csak uralni akar, ne legyél papucs lány!
A kérdező hozzászólása: Mert azt mondta tönkre tesz ha szakítunk. meg fogom bánni hogy meg ismertem meg ilyenek... meg még talán érzek iránta valamit...
A kérdező hozzászólása: már kérdeztem tõle hogy mi a baja ... és utána nem mondd semmit folyton bocsánatot kér elhalmoz ajándékokkal... én még próbálnám rendbe hozni ezt az egészet...
Ugye tudod hogy ez nem normális dolog? hogy ez nem kapcsolat? Terrorba tartani a másikat...? Én nem kiokosítani akarlak, hiszen pont így jártam én is. NEkem is ilyen volt a párom az eleje fele, aztán nem votl elég a kiabálás, utána már ráncigált. kilökött az ajtón, mikor elhatároztam, h elmegyek, akkor hajamnál fogva rángatott vissza szakadó esõben. kék- lila foltok voltak rajtam szüleimnek mindent hazudtam, hogy ne buktassam le, hiszen szerettem. A végén már fojtogatás, és verés is volt, és soha nem felejtem el azt az agresszív arcot amit akkor vágott. Aztán persze könyörgött, sírt, mint egy kisgyerek, m hogy ne hagyjam el.. hogy bármit megtesz, hogy megváltozik. 2 nap múlva ugyanez. nagyon nehezen szakadtam ki ebbõl a kapcsolatból.És a mai napig viselem nyomait. Testileg, lelkileg is. Azóta csodás kapcsolatom van, Annyira hogy már az esküvõt szervezzük, viszont nagyon sokáig, hónapokig a volt pasim miatt aludni nem bírtam rendesen, pánikbeteg lettem. Nem mertem buszra szállni, egyedül nagyon féltem, többször elájultam, evési gondjaim voltak...stb...Kell ez neked? ... hidd el , nagyon sokat szenvedhetsz még, és ne várd meg hogy ide fajuljon.

Mit ajándékozzak neki? A barátomnak most lesz a születésnapja és tanácstalan vagyok.

Gondoltam rá, hogy egy neki szóló gravíroztatott min?ségi bort ajándékozok. Mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: Nem rossz ötlet, magamévá is tettem, a következõ alkalommal nálunk is jó lesz. Cserébe: én egy szép toll-öngyújtó-kulcstartó készletet néztem most, az is jó férfinak, már akkor ha cigizik és esetleg írdogálni is szokott (az enyém irodista). valamilyen férfi "szaklap" elõfizetés egy, fél stb.. évre (igényesebb autós v. sport magazin, esetleg barkács)

Nem rossz ötlet, magamévá is tettem, a következõ alkalommal nálunk is jó lesz. Cserébe: én egy szép toll-öngyújtó-kulcstartó készletet néztem most, az is jó férfinak, már akkor ha cigizik és esetleg írdogálni is szokott (az enyém irodista). valamilyen férfi "szaklap" elõfizetés egy, fél stb.. évre (igényesebb autós v. sport magazin, esetleg barkács)
Nézz itt körül: http://www.egyedimeglepi.hu

Most lesz az első együttlét a barátommal, ő neki már nem az első. Nagyon félek hogy mi fog kisülni a dologból. én mit csináljak? Alakul minden magától? Csók stb.

Köszönöm a válaszokat! 17L

Legjobb válasz: Ne parázz; el fogod szúrni. :) Persze nem az lesz, hogy rossz lesz, de nem lesz jó sem. Majd belejössz, felteszem nem egyszer akarsz vele lefeküdni. Szóval engedd el magad, csináld, ami jólesik, és próbálj rájönni, hogy hogy jó! A többi meg majd kialakul.

Ne parázz; el fogod szúrni. :) Persze nem az lesz, hogy rossz lesz, de nem lesz jó sem. Majd belejössz, felteszem nem egyszer akarsz vele lefeküdni. Szóval engedd el magad, csináld, ami jólesik, és próbálj rájönni, hogy hogy jó! A többi meg majd kialakul.
Szerintem jönni fog az ösztönösen, fõleg mivel elõtte pettingeltetek (gondolom), így az elõjátéknál semmi gond nem lesz (ilyen téren nem vagy már tapasztalatlan, és tudod, hogy mi a jó neki), a szexnél pedig nem fog tõled elsõre sokat várni. Õ fogja irányítani az együttlétet, ne aggódj. De ha elõre megbeszélitek, hogy mikor lesz, akkor nem csodálom, hogy félsz, erre nem lehet rákészülni, spontán a legjobb.:) Mindesetre sok sikert nektek:)
szia:) Én is ilyen szituba voltam (nekem elsõ, barátomnak nem...) Féltem hogy valamit elszúrok vagy valami. Gondolom tudja hogy szûz vagy. (jobb ha tudja, meg szeretnek elsõk lenni a fiúk hogy csak az övé vagy és tanítani is ;) Nekem is tudta a barátom. Nem beszéltük meg hogy mikor hogy... (csak megvártuk a gyógyszert de akkor se volt megbeszélve hogy mikor utána) csak úgy megtörtént, minden magától alakult, egymás szemébe néztünk és akkor tudtunk hogy itt az idõ, rábíztam magam az érzésre és jó volt :) Örök élmény maradt :) Végig õ irányított. Annyira figyelt minden rezzenésemre hogy fáj-e stb. Szerintem ha a fiú hosszútávon szeretne veled lenni nem teszi rossz élménnyé hisz akkor elriaszt a dologtól és õ is rosszul jár... Ne félj hogy valamit elrontasz, idõvel bele fogsz jönni ;) Sok sikert :) 16/L
Cseszheted a humán tudásod, ha egy ilyen "problémához" egy kérdést kell feltenned itt...
Így van, most lesz 21 (mármint december 4.-én) és hülye vagy:P
Ha 1992 decemberben született, akkor 2002 decemberben volt 10, 2012 decemberben 20 éves, és valóban 2013 decemberben azaz idén lesz 21.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy a számokhoz sötét vagyok. Humán dolgokban viszont bárkit lenyomok. :)
Ha ennyire nem tudsz számolni, akkor ott a számológép. :D

Ajándékot szeretnék venni a barátomnak aki most lesz 19 éves, szeretnék neki valami személyeset és maradandót adni, ötletek?

A barátomról annyit kell tudni hogy szereti a játékokat főleg a league of legends-et de mindenféle számítógépes játékot is szeret, emellett egy színházban dolgozik ahol táncos. Gondolkodtam hogy sütök neki valamit de mivel távkapcsolatban élünk nem tudnám meglepni vele, mert egy hétvégét töltenék nála és kedden lenne a születésnapja,addig pedig nem tudom úgy elkészíteni hogy ő is ott van. A közös nyaklánc medállal is kilőve mert már kaptam tőle. Valami meglepetés bulit szervezzek neki, az a baj hogy nagyon még nem ismerem az új baráti körét. A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Hm.. :) Én a helyedben küldenék neki egy csomagot, hamár aznap nem fogtok találkozni. Persze attól is függ mit adj, mióta vagytok együtt. Pl. nálunk a barátom 20. szülinapja volt az elsõ, akkor gyertya fény meglepi vacsi a tetõn, zene válogatás, és olyan dolgok amik utaltak a közös élményeinkre. Tavaly elõtt 'már csak' második világháborús könyveket kapott és szexi alsó nacit. Viszont idén az egyetem miatt már mi is távol kerültünk egymástól, és még ugyan szülinapja nem jött el, az évfordulónk napjára én csomagot küldtem neki, szerelmes levéllel, szivecske párnával és egy plüss bilinccsel :D -> csak hogy tudja mi várja hétvégén!

Hm.. :) Én a helyedben küldenék neki egy csomagot, hamár aznap nem fogtok találkozni. Persze attól is függ mit adj, mióta vagytok együtt. Pl. nálunk a barátom 20. szülinapja volt az elsõ, akkor gyertya fény meglepi vacsi a tetõn, zene válogatás, és olyan dolgok amik utaltak a közös élményeinkre. Tavaly elõtt 'már csak' második világháborús könyveket kapott és szexi alsó nacit. Viszont idén az egyetem miatt már mi is távol kerültünk egymástól, és még ugyan szülinapja nem jött el, az évfordulónk napjára én csomagot küldtem neki, szerelmes levéllel, szivecske párnával és egy plüss bilinccsel :D -> csak hogy tudja mi várja hétvégén!
valami LoL-os lenne a legjobb ha az a kedvence. én páromnak megvettem a kedvenc karijához egy skin-t :) én is lolozok (igen...lolos csaj...20 is elmúltam pedig :D) szóval tudtam, hogy melyik a kedvence és melyik skin lesz az ami tetszeni fog neki...nem nyúltam mellé vele szerencsére. bár ez nálunk afféle csak úgy meglepem mert szeretem meglepi volt :) lehet szülinapra nem ez lenne a legjobb :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!