Találatok a következő kifejezésre: Most leszek 12 hetes terhes, (3 db)

Most 12 hetes terhes vagyok. Hányadik héten tudják megmondani, hogy fiam vagy lányom lesz-e?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 18 hetesen megmondták,hogy fiam lesz,azóta már többször megerõsítették ezt a tényt.De volt,aki csak a szülés után tudta meg,hogy milye lett,mert az ultrahangon egyszer sem fordult úgy,hogy látszódjon a micsodája.Ha szerencséd van,akkor hamar megmutatja,hogy mit rejteget a lába között.:-) 34 hetes kismama

Szia! Nekem 18 hetesen megmondták, hogy fiam lesz, azóta már többször megerõsítették ezt a tényt.De volt, aki csak a szülés után tudta meg, hogy milye lett, mert az ultrahangon egyszer sem fordult úgy, hogy látszódjon a micsodája.Ha szerencséd van, akkor hamar megmutatja, hogy mit rejteget a lába között.:-) 34 hetes kismama
Tudtommal 16 hét után látszik, de sokan beszámoltak arról, hogy a 12 hetesen már megmondták (amit én személy szerint kétlek)Nekem a 18 heti uhon mondták, bejött:-))
Szió! A 13. heti ultrahangon meg tudjak mondani, hogy pl félig van a hólyagja, meg ilyenek, de azt, h fiú vagy lány csak a 16. hét után (holnap megyek terheleses cukorra, 23.an ultrahangra, alig birok magammal, hogy megtudjam, hogy fiu e vagy lany :) ) Turelem :D egy hónap leghamarabb, és kiderul!
Szia Nekem eddig nem tudták megmondani.A 4D-nis csak annyitmondott a nõ, hogy õ lányra tippelne.Nem mutatta meg magát tutira.(ez a 19.héten volt) Jó babavárást 20 hetes kismama
Szia.Az én babám 14 hetesen mutatta meg a kukiját , képünk is van róla.Ha úgy fekszik ennyi idõsen már látják.28hetes kismami

Most leszek holnap 12 hetes terhes, és minden tüntem el mult 3 napja! Se hasszúrka, se hányinger, se mellfeszülés. Kezdjek el agódni? Vagy ez igy normális?

Nagyon agódom:((

Legjobb válasz: NEEEE!Ne aggódj semmiképp,úgyis mész dokihoz most genetikára,igaz?Ott megnyugszol,ha nem tudsz hívd fel az orvosod, de nem kell idegeskedni,a tünetek elmúlása nem jelent semmit,sokunknál elmúlik,nekem a 10.- héttõl nincsenek,most vagyunk24.

NEEEE!Ne aggódj semmiképp, úgyis mész dokihoz most genetikára, igaz?Ott megnyugszol, ha nem tudsz hívd fel az orvosod, de nem kell idegeskedni, a tünetek elmúlása nem jelent semmit, sokunknál elmúlik, nekem a 10.- héttõl nincsenek, most vagyunk24.
Ne aggódj! Ha szerencsés vagy, akkor nem is térnek vissza, de az is elõfordul, hogy egy ideig megszûnnek, aztán újra elõjönnek. 26 hetes kismami
Semmi gond, nekem 10 hetesen múlt el minden tünetem, semmit nem jelent, inkább örülj neki, a babának hidd el nincs semmi baja. A 12.-ik héten úgyis UH, akkor majd megnyugszol, hogy nincs semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!Csak annyi rosszat hallani, olvasni lehet ilyesmikrõl.Meg nyugodtam!Hálla nektek.Most olyan jól érzem magam, mind újkóromban:) Ez furcsa érzés, mert eddig végig szenvedtem.Jövöhéten megyek csütörtökön genetikára, és pénteken integrált tesztre is.Rajtam mulna minden héten meg nézzném pocak babám ultrahangon, jól van-e.Nagyon szép, és tünetmentes baba várást!Nagyon köszönöm a segitséget!!Szíjasztok!!
Utolsó válaszoló vagyok!!!! Én is így éreztem, ráaadásul mondom, nekem a 10-ik héten se hányinger, se mellfeszülés, semmi. Nagyon beparáztam, legszívesebben egy hordozható UH-al jártam volna, és minden percben megnéztem volna a babámat. Elmúlt ez a nagy aggódá, persze jöttek mások, de a lényeg, hogy neked is el fog, ez egy természetes aggodalom, és tapasztalatból mondom, hogy szuperül tú lépünk ám rajta. Pl. én most vagyok 25 hetes és most kezdett megint fájni a mellem, ja és alig nõtt valamit, de ezen sem aggódom, ez is alkati dolog, majd aszoptatásnál behozza a lemaradást és végül is az a lényeg!!!!!! Örülök nagyon, ha megnyugodtál!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm még egyszer, hogy meg osztottad velem tapasztalatodat!Hizni sem hizok, lehet tényleg alkat függõ:) Már akkor érzed ahogy pocak babád mozog!De jó neked!Vigyázz magadra, és a kis pocak lakóra is!Minden jót kivánok, egészséget, boldogságot!!Szíja!!
Miért kéne aggódni????? Van akinek egyáltalán nincs semmilyen terhességi tünete...akkor az is aggódjon hogy õ nincs/nem volt rosszul? Inkább örülj neki. Nem kell mindent elhinni amit hallasz mert megõrülsz mire megszülsz!

S. O. S! 12 hetes terhes vagyok! Most tudtam csak meg (hosszú, h. miért. Nem volt ciklus, hormonbaj, stb. nem is reméltem, h valaha sikerülhet. ) Dohányoztam egészen mostanáig. Szerintetek van esélyünk, h nem lesz semmi baj a cigi miatt?

:-((((

Legjobb válasz: Ez csak késõbb fog kiderülni, más kismamák végigcigizik az egész terhességüket, ismerek is ilyen lányt :(.Az orvos meg tudja mondani, hogy lesz, van e látható baja, de az még akkor sem 100% sajnos.

Ez csak késõbb fog kiderülni, más kismamák végigcigizik az egész terhességüket, ismerek is ilyen lányt :(.Az orvos meg tudja mondani, hogy lesz, van e látható baja, de az még akkor sem 100% sajnos.
Gratulálok neked!Szerintem nem lesz semmi baja a kis picúrkának.Bár már nekem is itt lenne a pocakomba egy kis baby.Sajna nekem is hormon+menszesz gondjaim vannak és félek, hogy nem is lesz babám.Neked melyik hormonod rendetlenkedett?
A méhlepény még csak most vette/veszi át a táplálás szerepét, gyakorlatilag eddig nagyon kevés jutott be a babához. Vigyázz most már magatokra :)
Még nincs baj, az biztos mert a 12.héttõl gond ahogy az elõttem levõ írta.De már nem dohányzol ugye?
A cigaretta, úgy tudom, kis súlyt és koraszülést okoz, okozhat. Tehát még van bõven idõd, olyan nagy kárt nem tehettél benne:-) Viszont innentõl kezdve cigi nuku, és ne is idegeskedj emiatt, mert azzal fogsz majd magatoknak ártani. Minden jót kívánok Nektek!
én is cigiztem elötte, sajnos, most a 25 hétben vagyok és semmi baj sincs a babóval.és tényleg vannak akik egész terhességük alatt cigiznek, hacsak egy-egy szálat akkor is.na az a felelõtlenség!!!Megmondom õszintén nekem nagyon hiányzik a cigi az elejétõl fogva mert én nem voltam rosszul tõle, de ezt mérlegelni kell!!!Bár nem tartom valószínûnek hogy te ráfogsz gyújtani a terhességed alatt
amerikai kutatók szerint 15. hétig kell elhagyni a cigit :) Én azért a helyedben elmennék egy sóbarlangba és egy nagy sétára, hogy gyorsabban kitisztuljon a szerveztedbõl :) 36h km :) jah és gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Fõleg a peteérésem nem volt rendben, progeszteron, stb...nem is tudom már, annyira belefáradtam már...és szinte teljesen hihetetlen, h egy kész kisbaba van a pocakomban:-) Neked is sikerülni fog!!!!!! Csak nagyon félek:-(
A kérdező hozzászólása: Látható baja nincsen!!!!!! Egyúttal megvolt ugye a 12.heti uh. Nagyon édes volt...izgett-mozgott, mindene jó helyen van:-)
a cigi nagyon sulyos az egézségetekre nézve..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!