Találatok a következő kifejezésre: Most lesz hónapos (169 db)

Tenyleg lelassul a babak hosszanak növekedese egy idö utan? Ha a most 8 honapos kislanyom 75cm hosszu, akkor varhato, hogy felnött koraban is magas lesz?

Legjobb válasz: Ha logikusan gondolkozol, mar meg is kapod 1. kerdesedre a valaszt. Persze, hogy lelassul. 1 eves korukig nagyon gyorsan nonek. Lanyom 10 honapos koraig 1cm-t nott havonta. Mi alacsonyak vagyunk megis 54 cm-rel szuletett. Most ott tartunk, hogy 3-6 honap alatt no egy cm-t. Jovo honapban lesz 2 eves es most 82cm. Igazabol 1.5 eves korara erte el ezt a magassagot majdnem, mert akkor volt 80cm. Szoval masfel ev alatt 26cm:D Ha magasak vagytok ti is, eleg valoszinu, hogy o is az lesz, lehet, hogy ugyanannyi ido alatt a tied tobbet fog noni, mint az enyem. Ismerek egy kislanyt, 4 honappal idosebb az enyemnel, ot folyton 3-3,5-nek nezik.

Ha logikusan gondolkozol, mar meg is kapod 1. kerdesedre a valaszt. Persze, hogy lelassul. 1 eves korukig nagyon gyorsan nonek. Lanyom 10 honapos koraig 1cm-t nott havonta. Mi alacsonyak vagyunk megis 54 cm-rel szuletett. Most ott tartunk, hogy 3-6 honap alatt no egy cm-t. Jovo honapban lesz 2 eves es most 82cm. Igazabol 1.5 eves korara erte el ezt a magassagot majdnem, mert akkor volt 80cm. Szoval masfel ev alatt 26cm:D Ha magasak vagytok ti is, eleg valoszinu, hogy o is az lesz, lehet, hogy ugyanannyi ido alatt a tied tobbet fog noni, mint az enyem. Ismerek egy kislanyt, 4 honappal idosebb az enyemnel, ot folyton 3-3, 5-nek nezik.
Ja, az lemaradt, hogy azert nezik annyinak mert olyan magas.
Nekem azt mondta a doki, hogy számítsunk rá, hogy magas lesz a lányunk. Egy éves korára nõtt 30 centit. Most lesz 16 hónapos, 82 centi magas. Mindenki idõsebbnek nézi. :) Neki volt olyan hónap, hogy nõtt 6 centit. :)
Ti milyen magasak vagytok? A gyermek is azt fogja örökölni, bár tapasztalat szerint minden nemzedék egy kicsivel magasabb a szüleinél. A lányom 4 évesen 110 cm, a kiscsoportban õ a legnagyobb, de én is így voltam ezzel, szóval nincs min meglepõdni. De valóban 1 éves kor felett lelassul a növekedés.
A kérdező hozzászólása: Akkor kb. 1 éves koráig fog ilyen ütemben nõni. 50 cm-rel született, úgyhogy 8 hónap alatt nõtt 25 centit. Én 177vm magas, férjem 180 körül van.

7 honapos koratol egyfolytaban vezetesel labujj akkar menni most 13 honaposan felve egy kicsit meg all de ammikor ellindul elore dul es labujj hegyen szerintetek ebbol mikor lesz jaras?

Legjobb válasz: A 2-essel értek egyet. Persze van aki 2 hónaposan ülteti, mert cuki, meg vezetgeti 7-8 hónaposan, mert az övé ügyesebb, mint a többi. Lányomat 1 métert nem vezettem, nem is engedte, nem volt kompban, nem ültettem sportkocsiba 4-56 hónaposan, csak mikor önállóan ülni, mégis mászott 6hónaposan és egyedül járt alig több, mint 10 hónaposan. Egy újszülöttben is megvan a reflex, hogy állni-járni akar, de ezt nem szabad összetéveszteni a járás képességével. Amit önállóan tud azt és annyit csináljon amit bír, erõltetni nem szabad, csak a gyereknek ártasz. Egyébként szerintem talán néhány hét múlva talán fog egyedül járni.

A 2-essel értek egyet. Persze van aki 2 hónaposan ülteti, mert cuki, meg vezetgeti 7-8 hónaposan, mert az övé ügyesebb, mint a többi. Lányomat 1 métert nem vezettem, nem is engedte, nem volt kompban, nem ültettem sportkocsiba 4-56 hónaposan, csak mikor önállóan ülni, mégis mászott 6hónaposan és egyedül járt alig több, mint 10 hónaposan. Egy újszülöttben is megvan a reflex, hogy állni-járni akar, de ezt nem szabad összetéveszteni a járás képességével. Amit önállóan tud azt és annyit csináljon amit bír, erõltetni nem szabad, csak a gyereknek ártasz. Egyébként szerintem talán néhány hét múlva talán fog egyedül járni.
Látod ez az eredménye, ha vezetgetve járatod a gyereket. Szegényt jól tönkretettétek. Legalább innentõl ne fogd a kezét, ne vezetgesd, hogy rendbe jöjjön a vázizomzata, egyensúlyérzéke.
ne aggódj, nálunk ugyanez volt és csak 15 hósan kezdett stabilan járni
az én lányom is ment segítséggel 8-9 hós korában, szülinapja után 1 héttel stabilan eljárt.

A kisfiam most egy hónapos, de már most azon agyalok, hogy ha nagyobb lesz elmondjam e neki, hogy az apukája évekkel ezelőtt börtönben ült. Nem szeretném, ha emiatt lenézné majd az apját. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Inkább Ti mondjátok el majd neki, minthogy mástól tudja meg. Egy hónapos a kisgyermek, ez azért még odébb lesz, hogy leülj vele, és fel is fogja mit közölsz vele. Egyébként az sem mindegy miért ült börtönben az apa. Nekem is van olyan ismerõsöm, sõt mondhatni barátom, aki börtönben ült, de ott teljesen megváltozott, jó ember lett. 10 éve ismerem, kevés normálisabb fickót ismerek, mint õt.

Inkább Ti mondjátok el majd neki, minthogy mástól tudja meg. Egy hónapos a kisgyermek, ez azért még odébb lesz, hogy leülj vele, és fel is fogja mit közölsz vele. Egyébként az sem mindegy miért ült börtönben az apa. Nekem is van olyan ismerõsöm, sõt mondhatni barátom, aki börtönben ült, de ott teljesen megváltozott, jó ember lett. 10 éve ismerem, kevés normálisabb fickót ismerek, mint õt.
Hát nem mindegy miért zárták be.
Szerintem ne itt kérj tanácsot, hanem keress fel egy gyermekpszichológust tanácsért.
Valószínûleg ezt tudják a rokonok is. Inkább tõled tudják meg, mint a jóindulatú nagynéniktõl.
Most ne rágódj ezen. Majd ha eljön az ideje, akkor elmondjátok. De mindig csak annyit szabad majd mondani, amennyit meg is tud emészteni.
Szerintem ne mond el neki. Vagy szegyellni fogja, vagy felnez ra, es o maga is ilyen sorsra jut.
Itt azzal van a baj hogy amikor kezd felnõni majd, az iskolában és óvodában rá dumálják a gyereknek a börtön rossz megítélését, ezáltal persze hogy utálni fogja Egy fiatalkorú gyereket igen nehéz meggyõzni az általa hallottak ellentétérõl Érdemes hallgatni errõl szerintem, nem attól jó vagy rossz ember valaki hogy elkövetett valamit és felelt is érte
Szerintem sem kell elmondani. Ha régen történt akkor úgysem fog rá emlékezni senki mire iskolába megy.
Miért kéne elmondani??? Szerintem nem kéne ezzel traktálni, megmérgezné a mindennapjait. Amirõl nem tud, az nem fáj és egyáltalá nem biztos hogy ki fog derülni.
Kérdezõ! Mondd el neki de azt, hogy miért ült azt szépítsd egy kicsit. Ha valaki más elmondja neki az igazat, tagadd le.
Nekem is furcsa, hogy még egy abszolút anonim oldalon is szégyelled, hogy mit követett el.
A fiadnak márpedig a rendes erkölcsi nevelést kap, akkor fontos lesz, hogy mi miatt ült az apja. Ha embert ölt, nõket erõszakolt, bankot rabolt... és mégis úgy nevelitek, hogy "de leülte, már nem számít", az régen rossz. Attól még, hogy valaki leülte a büntetését és "õ megváltozott" a halottakba nem tér vissza a lélek, a bûn nem változik nem megtörténté, a sebek nem múlnak el nyomtalanul. NAGYON nem mindegy, hogy mit követ el valaki!
Rendben, de akkor miért gondolod, hogy ha megtudná ezt a gyereked, akkor lenézné emiatt az apját? Szerintem ha azt látja a gyereked, hogy szereted az apját, õ viszontszeret téged, akkor baromian nem fogja érdekelni, hogy x évvel ezelõtt milyen törvényt szegett meg az apja. Az a fontos, hogy jól szeresse a gyerekét, akkor nem hiszem, hogy megutálná vagy lenézné ha megtudná, hogy mit tett.
Gondolom jó nagy fekete folt lehet amit tett, ha még egy anonim oldalon sem mered leírni, hogy mi volt az. Jól írják többen is, egyáltalán nem mindegy, miért volt a hûsön. Ehhez mérten mondanám el a gyereknek is, ha majd nagyobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Mikor a párom börtönben ült még nem éltünk együtt és mindegy mit tett én így fogadom el és a múltja ellenére szeretem.
11-esnek igaza van, nem mindegy azért miért kapta azt a büntetést. Az én párom is volt börtönben fél évet, azért, mert egy osztálytársnál füvet találtak, elkapták a rendõrök és beköpte a 18 éves barátomat, hogy nála is van. A srácot elengedték mert köpött, a barátom pedig fél évet kapott. Ez például számomra nem bûn, nem is szégyellem, a gyerekem elõtt se szégyellném. Viszont ha bántott valakit, ha erõszakos volt, akkor az nagyon más. Szerintem ne haragudj meg, de ez Neked okoz problémát, hogy a párod börtönben volt, te nem tudsz elszámolni a lelkiismereteddel és már most azon agyalsz, , hogy a gyereked vajon mit fog szólni hozzá. Ha megbocsátottál volna a gyerek apjának, akkor miért aggódnál annyira, hogy a gyereked nem így fog tenni?
Oka van annak, ha valaki börtönbe kerül! Persze, megváltozott. Mint a faszi akit 18 év után kiengedtek, 1 hét után meg megerõszakolt egy kislányt. Õ is nagy-nagyon megváltozott!
Abban egyetértünk, hogy tényleg nem mindegy. Gyilkosság, vagy pedofilizmus, sorozatos rablás vagy egy be nem fizetett adó miatt leülte inkább a pénzt.
Én nem fogom elmondani azt, hogy az apukája javítóintézetben volt. Ha megtalálja majd a bizonyítványát, akkor azt mondom, hogy az apja mindenképpen 1 bizonyos szakmát akart tanulni, ami ritka, és azért kellett Aszódon tanulnia. És ezt az apuka kérte, azóta meghalt, de ezt így mondom majd.
A kérdező hozzászólása: Az te vagy..... Szégyelhetnéd magad! Gondolom te tökéletesnek hiszed magad..
Hát azért nem mindegy. Mert a sikkasztást még elnézném apámnak, de a súlyos testi sértést NEM! Kutyából nem lesz szalonna, ez mindig így van!
A kérdező hozzászólása: Az, hogy miért zárták be az teljesen mindegy. Õ azért megkapta a büntetését.
A kérdező hozzászólása: 3. A párom is teljesen megváltozott, jobb ember lett, kedvesebb, közvetlenebb addig meg egy arogáns fickó volt.
Attól függ miért ült börtönben. Ha autóbaleset miatt akkor elmondhatod de ha megölt valakit vagy lopott az már gáz.


A hozzátáplálással kapcsolatosan egyeztetni kell a gyermekorvossal? Nekem most 4 hónapos a kisfiam, és én megkóstoltattam vele a baba desszertet, és ízlett neki. Nem lesz baja tőle?

Legjobb válasz: Tápszeres a babád? én a védõnõvel konzultáltam. Nem hinném hogy baja lenne tõle,bár úgy javasolják hogy az almával kell kezdeni,annak is a levével.de az én kisfiam nem itta a levét,az almát viszont ette.A bébi desszertben több gyümölcs is volt?Csak azért mert ha valami kijön rajta(kiütés) akkor nehéz lesz megállapítani hogy melyik gyümölcsre érzékeny.Minden újdonságtól lehet bármi,még 9 hónapos korában is.Gondolom 4 hónaposoknak való bébi desszertet adtál neki...!?

Tápszeres a babád? én a védõnõvel konzultáltam. Nem hinném hogy baja lenne tõle, bár úgy javasolják hogy az almával kell kezdeni, annak is a levével.de az én kisfiam nem itta a levét, az almát viszont ette.A bébi desszertben több gyümölcs is volt?Csak azért mert ha valami kijön rajta(kiütés) akkor nehéz lesz megállapítani hogy melyik gyümölcsre érzékeny.Minden újdonságtól lehet bármi, még 9 hónapos korában is.Gondolom 4 hónaposoknak való bébi desszertet adtál neki...!?
anyatejes vagy tápszeres a babád? ha tápszeres, akkor elkezdheted a kóstoltatást. ha anyatejes, akkor még várhatsz vele egy kicsit. az almával kezd, elõször csak néhány kiskanállal, majd fokozatosan többet. aztán jöhetnek az elsõ zöldségek: krumpli, répa, sütõtök, cékla a mi gyerekdokink adott egy nagyon jó útmutatót, hogymikor mit és hogyan adhatok a babámnak. de a felicitas kiadványokban is van jó táblázat. és igen, nyugodtan kérdezz rá a gyerekorvosnál, hogy elkezdheted-e. ha kevés neki a tej/tápszer, akkor ad tanácsot, hogy mit adhatsz neki. ált. a tejpépet is szokták javasolni.
A kérdező hozzászólása: tápszeres baba. az almát már megkóstoltattam vele, az ízlett neki. és baja sem volt tõle. csak a keresztanyukája hozott neki, és megkóstoltattam vele, tetszett neki. szíve szerint 4kanálnál többet evett volna.

A sziámi cicám aki most lesz 4 hónapos, néha teljesen zizi lesz. Fel le rohangál, harap, karmol és szétszedi a lakást. Ez mitől lehet?

Amúgy meg olyan, mint a kezes bárány, lehet, hogy az a baj ilyenkor, hogy nem voltunk itthon?

Legjobb válasz: Szerintem az a baja, hogy 4 hónapos :D A kiscicák igazi ördögfajzatok tudnak lenni, amíg megnõve le nem nyugszanak... Az én cicám is (7 éves lesz már) kicsiként teljesen õrült volt néha, ilyenkor szívesen kitekertem volna azt a szép cica-nyakát :DD, persze voltak angyali pillanatai is. De örülök, hogy nem tekertem, mert mostanra tök nyugis cica lett (kb 1,5-2 éves korától).

Szerintem az a baja, hogy 4 hónapos :D A kiscicák igazi ördögfajzatok tudnak lenni, amíg megnõve le nem nyugszanak... Az én cicám is (7 éves lesz már) kicsiként teljesen õrült volt néha, ilyenkor szívesen kitekertem volna azt a szép cica-nyakát :DD, persze voltak angyali pillanatai is. De örülök, hogy nem tekertem, mert mostanra tök nyugis cica lett (kb 1, 5-2 éves korától).
Nekem kettõ van, dettó ugyanezt csinálják, pont most vittem ki a virágomat, mert szét van rágva. :S Ha magában van a cica, akkor nem fárad úgy le mintha játszana veled.Én okos voltam mert beszereztem mellé másik cicát! :-)) Így õt nyúzza, és már szépen begyógyult a kezem a csikarásoktól. :-)
Ez természetes mivel nagy a mozgásigényük szerintem próbálj neki kartondobozokból bunkereket épiteni amibõl egyk dobozból a másikba rohangálhat negyobb papirgurigán amin átfér különbözõ csüngõs gombolyagokkal, fügönnyel /egyébként fantázia kérdése/ nekem bevált amig rohangál az egybeépitett dobozokban jól elfárad, lenyugszik, leszokni a rohangálásról csak a kor elõrehaladtával fog majd de az még egy kicsit odébb van.
Dúl benne az energia meg a hiperaktivitás. Minden kismacska ilyen.Az enyémet is ezt csinálják.Összehúzzák a szõnyeget, a függönyön csimpazkodnak, mindent lecibálnak a szekrény polcáról és még sorolhatnám tovább.Ilyenek a kiscicák.Játékosak.De majd felnõttkorukra kinövik ezt a gyerekes viselkedést.
Nekem is sziamim van, kolyokkent teljesen hiperaktiv, kesobb is eleg mozgekony es eszes cica, szeret rosszalkodni :-) De persze azert nagyreszt kinovi ezt.
Nekem házicicáim vannak, kb. 10 hónapos korukig csinálták ugyanezt, ez normális mert még "gyerek". :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Akkor megnyugodtam :) tehát még 1, 5 év :) a lényeg, hogy nincs baja. Nekem is volt házi cicám, de ilyesmit nem csinált, azért ilyedtem meg.A lényeg, hogy õ így okés. :) Köszi még egyszer!
Szia! Sziámi-tulajdonosként csak megerõsíteni tudom az elõttem szólók válaszait. A fiatal sziámira egészen pontosan illik a leírás, akár egész öregkoráig játékos marad! Ezen kívül szeret hangosan nyávogni, bútort kaparni (már csak azért is), függönyt leszedni, virágot leverni. :) Nagyon gazdicentrikus, szeret a gazdája közelében lenni, és nagyon ragaszkodó (házimacskáknál ez változó, bár sok kísértetiesen "sziámi-vérû"). Õt ilyennek kell szeretni, amilyen, és addig jó, amíg ilyen hiperaktív. Nekünk két sziámi nõstényünk van, illetve sajnos már csak egy. Az idõsebbik (Cilike) tavaly tavasszal ment el, hosszú betegség után, 16 évesen. :( Lánya, Picurka, idén lett 16 éves, és korához képest még mindig jó egészségnek örvend. Remélem, ez sokáig így lesz még! Szeresd, és hidd el, meghálálja! Továbbá ajánlhatom, hogy ha túl sokat van egyedül, ha megteheted, keríts mellé egy társat, persze legjobb másik sziámi, de változó sikerrel másik fajtával is összeszoktatható. Ha bármilyen sziámis kérdésed van, nyugodtan keress meg levélben, tapasztalataim alapján talán néhány speciális kérdésre is tudok választ adni (különösen, ha nõstényed van). Üdv: Tomi
A húgom anyósa csak simán (megmosva) lefagyasztotta õket.
Nem vagyok profi a kérdésben, annyit tudok, hogy a bogyós gyümölcsöket (eper, málna stb.) csak egyéves kor után szabad adni, de a helyedben bemennék egy üzlet bébiételes polcához, és megnézném, hogy a négyhónapos babáknak készülõ gyümölcsös kajákhoz milyen gyümölcsöket használnak fel. Akkor tutira nem tévedhetsz.
A kérdező hozzászólása: Én a sárga és õszibarackra, meggyre, szilvára gondoltam pürésítve reszelõn lereszelve.
Kis adagokban lefagyasztva, úgy a vitaminok is megmaradnak bennük :) .
Én kimagoztam õket, és negyedekre vágtam a barackot, szilvát félbe (meggyet ugye egészben). Pici tálakba fagyasztottam le.

Szerintetek mikor pároztassam az afrikai fehérhasú törpesünimet Borkát? Most lesz 6 hónapos. Vagy egyáltalán pároztassam?

Legjobb válasz: köszönöm szépen!(Borka-Dorka)télleg jó:))) oké..én is olvastam egyébként hogy 6-7 hónap.az enyém most 6 hónapos egyébként:ONa és lettek kisbabák???

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!(Borka-Dorka)télleg jó:) )) oké..én is olvastam egyébként hogy 6-7 hónap.az enyém most 6 hónapos egyébként:ONa és lettek kisbabák???
csak is egy éves kora után szabad pároztatni.Még túl fiatal lenne hozzá.
Ne hallgass az elsõre! Ha pároztatni szeretnéd akkor az elsõ alkalom mindenképpen 6-7 hónapos kora körül legyen, majd utána egy évben max. 2x, tehát kb fél év teljen el két párzás között. Az én Dorkám (Dorka-Borka) :D most volt 6 hónapos és most van egy kisfiúnál, hétvégén jön vissza hozzám, kíváncsi vagyok h lesznek-e babák :) Sok sikert!

Ha rámegy a kakas a tyúkra mennyi idő múlva lesz tojás? Most 5 hónaposak, de én úgy hallottam csak 6 hónaposan kezdenek tojni. A kakas már kukorékol és láttuk is mikor ráment a tyúkra.

Legjobb válasz: Mert a kakas megbóbitálja a tyúkot attól még nem lesz tojás, fordítva is igaz. A tyukokban eleve vannak tojások, ezek a tojástartóban helyezkednek el, s idõvel megnõnek. A kakas bóbitálása csupán annyiban játszik szerepet, hogy a tojások petések legyenek, azaz azok a tojások amiket a kakas nem "petéztetett" be azokban költéskor megkotlósodnak azaz nem kel ki belõllük ki kiscsirke.

Mert a kakas megbóbitálja a tyúkot attól még nem lesz tojás, fordítva is igaz. A tyukokban eleve vannak tojások, ezek a tojástartóban helyezkednek el, s idõvel megnõnek. A kakas bóbitálása csupán annyiban játszik szerepet, hogy a tojások petések legyenek, azaz azok a tojások amiket a kakas nem "petéztetett" be azokban költéskor megkotlósodnak azaz nem kel ki belõllük ki kiscsirke.
Igen, a jércék kb fél évesek amikor tojni kezdenek kakastól függetlenül.
a tyúk kakas nélkül is tojik és majdnem mindíg a nap végén ezért eredményesebb a párzás ha az a reggeli órákban történik.

A hozzátáplálás első hónapjára miből tankoljak fel? Bevásárlólista? Mi az ami mindenképp kell? És sütőtököt adhatok már neki karácsonykor? Most 5 hónapos, akkor lesz 6.

Legjobb válasz: Alma, õszibarack, sütõtök, sárgarépa, krumpli, cékla, brokkoli. Én ezeket szerezném be és kb. ilyen sorrendben is adnám neki. Lányommal 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást és 6 hónaposa koráig almát, õszit, sütõtököt, sárgarépát evett nagyrészt, aztán jutottunk el a többihez. Karácsonykor már simán adhatsz neki sütõtököt.

Alma, õszibarack, sütõtök, sárgarépa, krumpli, cékla, brokkoli. Én ezeket szerezném be és kb. ilyen sorrendben is adnám neki. Lányommal 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást és 6 hónaposa koráig almát, õszit, sütõtököt, sárgarépát evett nagyrészt, aztán jutottunk el a többihez. Karácsonykor már simán adhatsz neki sütõtököt.
Feltankolni felesleges, mert elenyészõ mennyiségeket fog enni. Elsõzör alma, õszibarack, meggy (héj nélkül), krumpli, sárgarépa, sütõtök, cékla, gesztenye, majd ezek keverése. Ebbõl áll az elsõ hónap.
Második válaszolónak teljesen igaza van :) Annyit még hozzátennék, hogy se bébiitalt, se bébiételt nem érdemes ilyenkor venni, ugyanabból az okból. Ami mindenképp kell: egy fõzõedény, amiben csak neki fõzöl, egy szûrõ, egy üveg almareszelõ, kistányér (én az elején még az Aventes tejespoharat használtam), puha mûanyag kiskanál. Sütõtököt adhatsz nyugodtan.
Utolsó vagyok. Amúgy feltankolni semmibõl sem kel. Mindig inkább frissen vedd meg az alapanyagot, helyi termelõtõl. Ami mindenképpen kell, az egy botmixer/turmix. És elõke, kiskanál.
Ja és cukkini. Brokkolit késõbb adtam, az puffaszt.
Elsõ vagyok: feltankolni tényleg nem kell. A cukkini is tényleg jó lesz. Brokkolit 6 hónapos kora után adtam, akkor már nem volt tõle baja. Azért írtam, mert hogy az elsõ hónapban még nem kapta, csak késõbb. Kérdezõ, te már elkezdted a hozzátáplálást?
A kérdező hozzászólása: Még nem kezdtem el a hozzátáplálást, decemberben kezdem. Mindent fõzzek meg neki, gondolom ennyi a lényeg, meg pürésítsem. Meg hogy egy-egy új íz között teljen el 3-4 nap...? Tápszerrel lehet/kell keverni a bevezetendõ ételeket? (pl a barackpürénél? ezt rakjak bele? vagy fõtt kruplit?) És az új étel után jön a szokásos tápszer, amit már ismer, szeret, ugye? Elõször a 11h-ás evésnél próbálkozok, úgy jó, igaz? Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt eddig. És az ezutániaknak is:)
A kérdező hozzászólása: Mégvalami: a reszelt almát is fõzni kell??

Van egy yorkim, most lesz 4 hónapos. Tegnap este óta nagyon folyik a nyála és egyfolytában rág. Ez lehet attól hogy most vált fogat?

Legjobb válasz: Lehet..a fogváltás 4-6 hónapos kor körûl zajlik.Bár attól függ mennyire nyálzik.

Lehet..a fogváltás 4-6 hónapos kor körûl zajlik.Bár attól függ mennyire nyálzik.
Igen lehet, sõt biztos! :)
Valószínûleg attól van, az enyém is 4 hónapos kora körül kezdte :)
az enyémnél oltás után is ez van mindig....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!