Találatok a következő kifejezésre: Most lesz férjem (38 db)

Most lesz a fiam ballagása, a férjem uj nőjének a gyerekének is most lesza ballagása. Kérhetem a volt férjemtől h annyi pénzt adjon a mi fiunknak h ugyanannyira jöjjön ki az összeg mint amennyit majd a nő gyereke fog kapni?

A nójének a volt anyósával együtt dolgozok,és ? mondta h akik mennek majd az unokája ballagására mindenkit?l 10.000Ft-ot fog kapni. kb 9-10 embert hívtak meg. Az én fiamén csak 5-en leszünk,igaz nem tudom ki mennyi pénzt szám rá

Legjobb válasz: Annyit ad, amennyit akar. Ne kérj semennyit.

Annyit ad, amennyit akar. Ne kérj semennyit.
Arra nem gondoltál, hogy a nõ gyereke az apai részrõl is kap pénzt? Onnan is vannak rokonai, nem? Ez hogy jön te gyerekedhez? Nem nagyon értem. Vagy ha már azt akarod, kezdj el spórolni, és a különbséget add oda neki te.
Honnan tudja, hogy a másik mennyit kap?mindenki kifüggeszti?
Hát arról nem a gyerek tehet, hogy nektek nincs annyi rokonotok, de elég nagy marhaság lenne elvárni, hogy 5 ember annyit adjon össze, mint amennyit 10. vagy hogy az apa "kipótolja" a gyereknek, hogy ne érezze rosszul magát. Ha a másik gyerek teszem azt kap egy lakást a nagyszülõktõl, akkor apuka vegyen egyet a köszös gyereketeknek? Inkább arra kellene nevelni a gyereket, hogy nem az anyagiak a fontosak.
Kicsinyes ember. Legalább a gyerekedbõl ne nevelj ilyen kicsinyes felnõttet.
Nem kérhetsz. Adjon annyit amennyit a másiknak. Vagy valamivel többet, mert a saját fia. De ne várj el 50 ezret csak pótlásként! NE LÉGY HASZONLESÕ!
Hát te hülye vagy, ne is haragudj...
Ugye nem kérdezed ezt komolyan??!! Szerintem ne kérj ilyet.
Amúgy arra a kérdésre miért nem válaszolsz, hogy MI A FENÉÉRT NEM PÓTOLOD KI TE a hiányzó összeget, ha úúúgy szeretnéd, hogy a fiad ne kapjon kevesebbet? Ésszerû megoldás lenne, nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: én egyedül nevelem a fiamat, az apja meg csak 25.000Ft-tal száll bele a nevelésébe, holott nem ennyibe kerül egy gyerek. Számlákat is kell fizetni, meg enni is kell. Én nem tudom kipótolni
No, ha te nem tudod mástól se várd el! Adni fog most biztos, de ezen felül a pótlás már nem az õ feladata! Szólj az "új gyerek" rokonainak, hogy legyenek szívesek adni a tiednek is, mert ha nem a lelki világod összetörik. Na kb ennyi logika van abban is, hogy a férjed kell kipótolja azt amit a mostohagyereke annak rokonaitól kap! Dilis némber!
25 ezer az egy szép gyerektzartás. ahhoz ugye neked is hozzá kell tenned a te 25 ezredet.és azért 50 ezerbõl szerintem rendesen lehet nevelni a gyereket. A gyerektartás nemazt jelenti, hogy az apa fizetmindent. Hanem azt, hogy a felét. A másik gyereknek pedig nem ad 25 ezret
Már értem, hogy miért exférj az illetõ :P Ilyen nõtõl csak válni lehet :D
Hát ha jól vettem ki a soraidból, apuka a te gyerekednek is megadja azt amit a másik gyereknek. Innentõl kezdve a probléma 0. Az meg, hogy az a másik gyerek mit és mennyit kap a rokonaitól, az egyáltalán nem tartozik rád. Az égvilágon semmi közöd nincsen hozzá.
Te nem vagy normális... Elárulom, én arany nyakláncot kaptam a ballagásomra, és a szüleim megengedték, hogy mûkörmöt csináltassak. Meg tudom adni a mûkörmös telefonszámát, nyilván azt is szeretnél a fiadnak, hiszen én, az idegen is kaptam :P
és hogy gondoltad? ballagás után átmentek a volt férjed családjához, a gyerek zsebeit kiforgatjátok és megszámoljátok mennyit kapott majd a te gyereked zsebeit is megnézitek és a különbözetet leperkálja apuka? :D szerintem a mai világban már az is szép, hogy a gyerektartáson kívül apukát érdekli a gyereke és ad neki plusz pénzt ballagására. mondjuk én biztos begyepesedett hülye vagyok, 8 éve ballagtam, szüleimtõl egy nagy csokor virágot kaptam és elvittek a párommal minket egy vacsira. de így visszagondolva lehet az asztalra kellett volna csapnom mert volt olyan osztálytársam aki autót kapott, az nekem is járt volna nem? vagy adj fel hirdetést, hogy pénzes pót nagynéniket és nagybácsikat kerestek a fiad ballagására!
Költözzön a gyerek az apjához, azzal két legyet is üt egy csapásra, az apja fizetését ugyanúgy élvezheti, és még az idegbeteg ostoba némber anyját se kell elviselnie.
miért írsz olyan hülyeségeket, hogy az "új gyereke"? nem a gyereke. van annak a gyereknek apja, anyja. azt írtad, hogy neki a férjed semmit nem ad. Akkor mi a hiszti oka? Szerintem csak te gondolod, hogy a gyerek rosszul érzi magát (bár ha neki is elmondod hatszor, lehet, hogy õ is szarul lesz), nem értem a gondolkodásodat
A kérdező hozzászólása: a másik gyereknek nem ad 25 ezret, de azokkal él a fizetése többi része oda megy, tehát az idegen gyerek többet kap, mint a sajátja. Apa az iylen?
hát akkor költözzön a fiatok az apjához, majd õ eltartja. úgy is fejõs malac, nem igaz?
a kérdéssel kapcsolatos 2 fõ problémám: 1. a közös gyermeketek honnan fogja tudni, hogy a másik kevesebbet kapott, tehát neki most "rosszul kell éreznie magát" 2. te honnan fogod tudni, hogy a másik mennyit kapott, akár az exedtõl, akár az õ (másik gyerek) rokonaitól??? mindkét kérdés esetében valószínû a "SEHONNAN" válasz, tehát min pörögsz? én értem, hogy a saját, közös gyereknek akarsz minél több erõforrást, de ennek nem ez a módja és ideje
Hagyjátok! Vagy troll vagy csak simán elmebeteg a kérdezõ.
elõzõ vagyok elnézést a hangnemért csak egyszerûen nemértem minek kell más zsebében turkálni.
hát pótold ki te b+.
Szerintem akkor se szólhatsz semmit, ha a volt férjed a nevelt fiának is ad pénzt, hiszen most már õ is a családja része, akárcsak a közös gyereketek. Persze, nem vér szerinti gyereke, de attól még szeretheti, és nevelheti sajátjaként, rengeteg példa van erre. Egyébként pedig a ballagásnak nem arról kellene szólnia, hogy kit hogyan húzzunk le, illetve hogyan szítsunk családi vitát. Belegondoltál, hogy milyen helyzetbe hoznád a fiadat, ha elkezdenél ezen veszekedni? Nemcsak magadat, hanem Õt is nevetségessé tennéd. Gusztustalan dolog mások zsebében turkálni.
Nem hiszem el, hogy tényleg nem érted a lényeget...semmi közöd nincs a rokonágához. Azt még megérteném, ha annak a srácnak adna egy tízest, a tieteknek meg mondjuk kétezret, de errõl szó nincs. Az nem az õ dolga, hogy a srác többi 8-9 rokona mennyit ad. neked meg pláne semmi közöd nincs hozzá.
Nem tudom, hogy honnan ballagnak ezek a gyerekek. De az Istenért!!! Ez egy vetélkedõ, hogy ki mennyit kap?! Nekem a nyolcadikos ballagáson azt mondták a szüleim, hogy ugye nem gondolom, hogy dicsõség, és ajándék jár azért, mert elvégeztem az általános iskolát?! Teljesen egyetértettem velük. Tényleg azt kell, hogy mondjam, megértem a férjedet, hogy lelépett, mert különleges elképzeléseid vannak dolgokról. Gondolom a gyerek agyát is tömöd azzal, hogy mekkora szemét a volt férjed, meg az új nõje, meg r*h*djon meg mindenki. Nem kell mindig mindent megkapni egy gyereknek, ha jól neveled, nem hiszem, hogy ne fogná föl, hogy van aki ennyit kap, van aki meg annyit. Ne kérj a férjedtõl semmiféle pótlást, meg hasonlóakat.
De a lényegre még nem válaszoltál: MI KÖZÖD HOZZÁ, hogy mennyit kap a másik srác a SAJÁT rokonaitól a ballagására? Ha a majd mindketten dolgozni fognak, és a másik fiú mondjuk 1.000 Ft-al több fizetést kap, mint a te fiad, rohansz a férjedhez, hogy azonnal pótolja ki még egy ezressel? Szánalmas, pénzsóvár némber vagy!
te egy megkeseredett tyúk vagy aki nem tudja feldolgozni, hogy otthagyták. Nem a fiadat hagyta ott az apja, hanem téged. Mit kellett volna csinálnia? élni egy szar házasságban egy nõvel akit már nem szeret? aki uyganezt a cirkuszt csinálta gondolom neki is minden piszlicsáré dolog miatt? Nem, neki volt esze és elhagyott. Téged, nem a gyereket. És éli az életét. a fizetésébõl fizet a gyerekének, a többit magára költi. Miért nem próbálsz meg te is élni? Így csak mindenkivelmegutáltatod magad, és a gyerekedbõl is egy gyûlölködõ magányos valakit csinálsz.
A kérdező hozzászólása: én akkor lennék a legboldogabb ja annaka gyereknek semmit nem adna, csak és kizárólag mindent a sajátjának! Ez a normális nem?
Számomra az lenne a logikus, hogy az apa legalább annyit adjon a saját gyerekének, mint amennyit a másiknak is ad , mert ez így korrekt, ettõl függetlenül nem mondanám neki. Vagy tudja magától is, vagy ne is erõltessük. Viszont azt nem értem, hogy miért kellene azért többet fizetnie, mert a másik gyerekhez több rokon megy és így többet kap? Ha több pénzt akar adni, akkor azt magától tegye.
A kérdező hozzászólása: ti nem értitek h nem akarom h a fiam rosszul érezze mert õ nem kap annyit minta volt férjem új gyereke! Az apjának kötelessége h ha az én fiam esetleg kevesebb pénzt kap, kipótolni h egyforma legyen az összeg
Én nem érzem magam lelki nyomorultnak, de fel nem foghatom, hogy miért az apának kéne "kompenzálnia" bármit is. És ha a másik gyereknek nagy családja van és 100-an jönnek, akkor adjon egymilliót? A gyerek vagy tudja, hogy szereti az apja, vagy nem. (bár gondolom az anyjától egy jó szót nem hallott róla) ezt megvenni nem lehet. Valószínû a gyerekek nem is foglalkoznak ezzel, csak a kedves mama.
Hát én nem érzem magam Taigetosz pozitívnak azért, mert nem látok összefüggést a Kovács Pisti családja és a Sós Lacika családja között azon kívül, hogy Kovács Pisti apjaSós Laciékkal él. Attól a Sós család annyit adaa gyereknek, amennyit akar. Ha van egy multimilliomos amerikai nagybácsi a családjukban, aki meg akarja ajándékozni egy Hawaii 3 emeletes nyaralóval, akkor apuka menjen bankot rabolni, hogy a Pistikének is legyen, csak mert ex Kovácsné ennyire buta????
gondolom az apa mindkét gyerekének ugyan annyit fog adni, az meg hogy õk többen lesznek és esetleg több pénz jön össze az nem a te dolgod. nem szabhatod meg a vendégeknek hogy mennyit adjanak, nem errõl kéne hogy szóljon a dolog.
Hát megáll az eszem! Ennyi Taigetos pozitív "embert"!!! Titeket anya szült vagy tényleg ennyire lelki nyomorultak vagytok?! Igen, próbálj meg beszélni a fiad apjával, mondd el neki, hogy a gyerek érdekében, aki nem mellékesen az õ vérszerinti fia, szeretnéd, ha valamivel többet kapna a ballagására, mint az új társ gyereke, hogy érezze, hogy az apja attól még szereti õt is, gondol rá is, függetlenül attól, hogy már nem veletek él. Ha szereti a fiát, valahogy kompenzálja azt az ûrt, amit maga után hagyott szegény gyerekben. Ezt nyilván nem ajándékokkal kellene éreztetnie, de ha már ennyire ment a farka után, és nem képes szeretni, ennyit igazán megtehet!
én is most ballagos és nekünk se jönnek többen 5-nél. és még se siránkozok. megértem, hogy csak ennyi van és kész. ;)
Kamukérdés, a 16 éves gyerekes kérdés ihlette.
Amúgy pótold ki te, ha annyira akarod... Úgyis a te ötleted volt!
De könyörgöm, NEM A TE ROKONAIDTÓL KAP ANNYIT AZ A GYEREK!!! Akkor panaszkodhatnál ha a férjed családja nyomná úgy fel az összeget holott a tiednek nem adnak!
A kérdező hozzászólása: De mégis milyen dolog ez h annaka nõnek a gyereke többet kap?! Nem akarom ha fiam azt lássa h az apja azzala nõvel van, és még a gyereke is egy csomó mindent kap A volt anyósa mondta, h megbeszélték h mindenki egy 10est ad, így egy komoly összeget is kap az a gyerek, és nem fogja senki pénztárcája se megérezni. A volt anyósa a munkatársam, de õ nem tudja h én tudok h ki õ
13.56- ez jó volt :) Igazad van. Ha az apa nem add többet a másik gyereknek mint a sajátjának, hol itt a gond? Borzalom milyen pénzéhes emberek vannak.Nekem is most lesz a ballagásom, de én senkit nem hívok meg. Nekem egyszerûen nincs gyomrom az amúgy is szerényen éldegélõ családomat pénzzel lehúzni, mert tudom hogy sokaknak még egy csokor virág megvétele is gondot okoz. De ezek után még meggondolom a dolgot :) ))
A kérdező hozzászólása: A nõ gyerekéhez a volt férjemnek semmi köze. Remélem annak nem ad semmit, amit annak adna adja asaját fiának! nem fogom én ezt szó nélkül el tûrni ha az én fiamnak kevesebb jut, az biztos!!
nagy IQ bajnok lehetsz ha ennyi komment után nem érted a lényeget. hol élsz te? a fellegekben? ha azt akarod hogy a gyereked annyit kapjon mint egy idegen akkor add meg neki te..
A te szüleid véletlenül nem voltak túl közeli rokonok? Akkor szokott ilyesmi történni, mint te.
Gondolom azért van azzal az idegen gyerekkel és az anyjával, mert ti már nem tudtatok együttélni. Ezért miért õket kell gyûlölnöd? Én inkább azon gondolkodnék, hogy én mit csesztem el.
de nem érted, hogy az a gyerek nem a volt férjedtõl kap, hanem a saját családjától? ez nem ilyen méricskézõs játék
A kérdező hozzászólása: úgy gondolom a fiamnak joga van anynit kapni mint annaka gyereknek akikkel lakik a volt férjem! ha már nem él velünk, inkább azzal az idegen gyerekkel és az anyjával van, adjon meg ha kell erején felül is mindent a saját gyerekének!!!
ez az elkeserítõ. ok, véget ért a szerelem elváltatok. Ahelyett , hogy örülnél, hogy az ember, akit valaha szerettél, aki a gyerekedapja, talált valakit és boldogan él ehelyett gyûlölködsz, besavanyodsz és látom ahogy nyúlik meg az arcod. És ebben a szellemben neveled a fiad, akit elvileg szintén szeretsz. undorító
akkormost kapaszkodj, mert egy másik idegen, aki a fiam osztálytársa, õ egy robogót is kapott. Tehát most szaladj és szólj a volt férjednek (akit lassan kezdek megérteni nõ létemre) hogy vegyen egy robogót is a gyereknek, mert te azt nem tûrheted, hogy egy idegen többet kapjon mint a te fiad!
mi a franc közöd van akkor hogy idegenek családjának mennyi jön össze??? pláne ha az apa annak a gyereknek talán nem is fog annyit adni????? ha mondjuk van egy milliomos rokona annak a gyereknek és mondjuk félmilliót adna neki, akkor vernéd magad a földhöz hogy márpedig a te gyerekednek is adjon valaki annyit?? jééézusom.
Te menthetetlen vagy. Beasvanyodott, saját fájdalmában fetrengõ elhagyott buta tyúk. Remélhetõleg a gyerekednek több esze van, mint neked.
A kérdező hozzászólása: nem akarom h a fiam azt láss ah az apja nõjének gyereke bármivel i többet kap! Épp elég h az apja helyettünk velük él

Jár-e lakáshasználati jog ellenérték ha a közösen épített házunkból a férjem elüldözött, lecserélte a zárat? Befolyásolja-e az, hogy hitellel terhelt házról van szó? Most lesz a tárgyalás, közös ügyvédünk erről a lehetőségről elfelejtett tájékoztatni

Legjobb válasz: Ha a hitelt közösen vettétek fel, a bank mindkettõtöktõl egyetemlegesen várja a hitel visszafizetését, ez nem függ attól, hogy Te ott laksz, vagy sem. Szerintem jár lakáshasználat, ha bizonyítani tudod, hogy nem szabad akaratodból távoztál a lakásból. Mire jó ilyen esetben a közös ügyvéd, ha Ti rossz viszonyban vagytok egymással a férjeddel? Nem tudom elképzelni, hogy mindkettõtök érdekeit egyformán tudja képviselni, hiszen nálatok érdekellentét van.

Ha a hitelt közösen vettétek fel, a bank mindkettõtöktõl egyetemlegesen várja a hitel visszafizetését, ez nem függ attól, hogy Te ott laksz, vagy sem. Szerintem jár lakáshasználat, ha bizonyítani tudod, hogy nem szabad akaratodból távoztál a lakásból. Mire jó ilyen esetben a közös ügyvéd, ha Ti rossz viszonyban vagytok egymással a férjeddel? Nem tudom elképzelni, hogy mindkettõtök érdekeit egyformán tudja képviselni, hiszen nálatok érdekellentét van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hát igen, jó lett volna külön ügyvéd, de az albérlet mellett nekem nem telik arra, és közös megegyezéses válást szerettünk volna, de rájöttem átvágtak.
És ha kifizeti a lakáshasználati jog ellenértékét az egyik fél, akkor azzal automatikusan megkapja a teljes tulajdonjogot is, vagy az csak egy idõre szól?
"A lakásból távozó házastárs a lakáshasználati jog ellenértékének rá esõ részére jogosult. Közös tulajdonban vagy valamelyik házastárs tulajdonában álló lakás esetén A lakáshasználati jog ellenértéke a lakás beköltözhetõ és lakott forgalmi értékének különbözete."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
A zárat nincs joga úgy lecserélni, hogy neked nem ad kulcsot, még akkor sem, ha nem laksz ott, amíg nincs bírósági végzés a lakáshasználatról. Emiatt hívhatsz rendõrt és hivatalosan töresd fel velük. Ez bûncselekmény, akár le is csukhatják érte.

E honapban hazasodtam masodszor, es a mostani ferjem is. A volt felesegenek most lesz a szulinapja es engem bant, hogy meg szulinapi sms koszontok vannak. Jogos e a kiakadasom, hisztim e miatt?

14 hetes terhes vagyok, de a volt felesege miatt allando a vita.

Legjobb válasz: Nem értem, hogy miért vagy ezen kiakadva. Akkor is tudtad, hogy van exfeleség, amikor megismerkedtél vele, és igent mondtál arra, hogy a felesége leszel. Kár ezen hisztizni, mert így könnyen exfeleség lesz belõled is. Vagy nem érzed stabilnak a kapcsolatotokat?

Én ebbõl nem csinálnék ügyet. Nézd meg, hogy hány olyan válás van, ami rossz viszonnyal végzõdik, keresztbe tesznek egymásnak, ahol csak tudnak a felek, még a gyerekeket is felhasználják egymás mellett. Szerintem az nagyon jó, ha ilyen békésen tudtak elválni. Ez nem azt jelenti, hogy a volt feleség jelent valamit szerelmi/romantikus értelemben, de ettõl emberileg miért kellene õt elfelejteni, ha nem rossz ember? Miért várod a férjedtõl, hogy x évnyi emléket kitöröljön? Ettõl még téged szeret, hisz veled él, téged vett el. A két dolog teljesen más. Szerintem örülj neki, hogy ilyen békében vannak. Ritka az ilyen.
Nem értem, hogy miért vagy ezen kiakadva. Akkor is tudtad, hogy van exfeleség, amikor megismerkedtél vele, és igent mondtál arra, hogy a felesége leszel. Kár ezen hisztizni, mert így könnyen exfeleség lesz belõled is. Vagy nem érzed stabilnak a kapcsolatotokat?
Nálunk is felköszöntik egymást az exável, persze csak sms-ben vagy emailben. Szerintem ebben nincs semmi. A gyerekének az anyja és nekem nincs ellenérzésem.
Ezen ne akadj mert, felesleges.Nálunk a férjemnek én vagyok a második felesége.Azért vált el mert nem igy döntött.Tehát a tiéd is.Nálunk barátságban váltak el, és ez igy van jol.Egyáltalán nem zavar ha szülinap vagy ünnepekkor sms vagy telcsi megy.Engem szeret velem boldog.Ahogy téged szeret a párod és veled boldog.Tedd tul magad mert, a sok vita meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat és még a babának is ártasz vele.Nálunk mikor meglett a baba, még ajándékot is hozott.Azota neki is lett párja és ö is boldog.Mindig jusson eszedbe ha elvált és téged vett el.Akkor nincs okod aggodni.Szeresd a férjed ne vitatkozz vele.Hidd el én tudom.
Szerintem nem gond ha szülinapon felköszöntik egymást. Azért mert elváltak nem kell ellenségeknek lenniük, sokan vannak akik barátként válnak el. Gondolj bele barátokat, ismerõsöket, munkatársakat is felköszönt az ember a szülinapján, nem kell rögtön arra gondolni, hogy akar tõle valamit. Nem tudom ezenkiül van-e egyéb oka amiért a feleség miatt veszekedtek, de szerintem ez ártalmatlan
10.57 -es vagyok.//Mert igy döntött:)
Fogadd el, hogy van volt feleség. Ne akard magadhoz kötözni, mert elmenekül. Vissza akarja hódítani a férjedet, vagy csak jó ismerõs akar lenni? Szerintem egyik sem jó ötlet, , de a másodikat el kell fogadni, ha úgy alakul, hogy a férjedben nem okozz disszonanciát.
Szia! Szerintem jogos. Hiába házasság meg x év, azért szerintem ami volt le kell zárni. Én viccesen megjegyezném a páromnak, hogy oké, de akkor már képeslapot is küldjünk, természetesen ketten aláírva, és ha majd lesz gyerekünk, õ is aláírja majd minden évben :DD
Szerintem meg mi a fakxnak foglalkozik a "volt" feleségével. Az a múlt, õrizze meg emlékként, és veled foglalkozzon. Én sem örülnék, ha az exet emlegetné a párom, vagy az exe sms-ne neki.
ne vitázzunk!:) Aki jóban akar lenni a párja exével, vagy semmi kifogása nincs hogy a párja jóban maradjon vele, az tegye úgy! Mi, kevés többség nem így gondoljuk, de legyen ez a mi bajunk. Gondolom a nagy bizalom, meg az õszinteség miatt vannak 20 évig tartó házasságok, kapcsolatok.
12:12-nek: Mire gondolsz? Mit csinálok rosszul? Én nem szidom az exet se a férjemnek, se a gyereknek! De én nem birom elviselni!
Nézd attól, mert elváltak, még egy-egy szülinapi, névnapi, karácsonyi sms belefér szerintem! Fõleg, ha kultúremberek módjára nem haraggal és utálattal váltak el, ami nagyon ritka. Én is elváltam, nem haragszunk egymásra a volt férjemmel, nem mûködött, ennyi. De attól még egy-egy szülinapi, névnapi, ünnepi sms belefér. Néha még fel is hív szülinapomon. A mostani férjem is tudja, nem mondom, hogy könnyû elviselni, de tudja, hogy ebben semmi nincs az ég világon, még elõtte is beszéltünk telefonon, mert épp akkor hívott egy szülinapomon, amikor a férjem is otthon volt. Semmi különös. Ilyen apróságokért ne legyél féltékeny, mert a féltékenység megmérgezi a legjobb kapcsolatot is. Nyilván egy-egy sms-en kívül más már nekem sem férne bele. A volt férjem pl. mondta, hogy néha beszélgessünk csak úgy telefonon, de én ezt nem tartottam jó ötletnek a férjem miatt, tudom, hogy nagyon rosszul esne Neki.
Elõzõ vagyok. Akinek volt elõzõ házassága, annak közös múltja van a volt házastárssal. Azt azért nem lehet meg nem történtté tenni. Nekünk is 10 év volt.
Szerintem csak az állapotod miatt vagy ilyen féltékeny. Próbáld meg túltenni magad a témán. Legyél nagyon boldog: van egy szerelmes párod akivel gyermeket vártok. Ne hagyd, hogy a hormonok játszadozzanak veled. Sok boldogságot.:) )
Ne legyél féltékeny, nincs rá okod. Ez csak egy szülinapi sms... kedves gesztus. De egy pasinak se tetszik egy féltékeny nõ.
Hol vagy kérdezõ?? Kérdeztem Tõled valamit, de nem válaszolsz. Miért?
Hol vagy kérdezõ???
ha csak smsben köszönti fel akkor nem jelent már neki semmit csak formalitásból teszi, mert így szokták meg.
12:06 - Olvastam, de akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Szerinted a gyerek nem érzi, hogy valami nem stimmel?
12:02! Ha figyelmesen elolvastad volna, éppen azt írtam, hogy én próbálom a gyerek érdekeit nézni! És nem akarom , hogy haragban legyenek, de nem is kell jópofizni!
Mi ezzel a bajod? Nem vagy kibékülve önmagaddal? Félsz az extõl? Miért hisztizel? Az már régen rossz, ha hisztivel éred el, hogy ne tegyen egy kedves gesztust a volt felesége felé. (Pláne, ha esetleg még gyerekük is van)Ha most hisztivel eléred, hogy ne küldje el azt a sz*ros sms-t, jövõre majd elküldi titokban. Jobb lesz?
Ha téged ez ennyire zavar, akkor szerintem válj el tõle is, és a következõ pasid olyan legyen, akinek se volt kapcsolata se volt házassága nincs, vagyis legközelebb kezdjél egy kezdõvel! Komolyan, miért csinálsz ebbõl problémát? Jóban vannak, baj? A hiba benned van, nézz magadba, hogy belõled kitelne-e egy ilyen emberi gesztus? Nagyon csúnyán elfajult a világ.
Ha az sms egy szokásos szülinapi üdvözlet, akkor ne csialj belöle´ügyet, nem jelent többet, mintha bármelyik másik ismerösnek szólna. Szerintem csak annyit jelent, hogy a férjed egy rendes, udvarias ember. Ha viszont ugy érzefd, hogy egy sms elég ahhoz, hogy a kettötök kapcsolata veszélybe kerüljön, akkor vagy a férjedben nem bízol, vagy betegesen féltékeny vagy. Az Ex hozzátartozik a párod életéhez, ezt el kell fogadnod. Egyébként a férjem mindig aláirja a szülinapi (és egyéb) üdvözleteket, amit a volt férjemnek küldünk, és ezmiatt nem csinál semmi balhét.
az utolsó hozzászólóval tökéletesen egyetértek. A többiek vajon tapasztalatból írnak??
11:51 - Tapasztalatból írtam, hogy nem jogos a kérdezõ féltékenykedése. De remélem, csak a terhesség mellékhatása.
Kedves kérdezõ! kaptál hideget, meleget. Megkérdezhetem, hogy miért akadtál ezen ki? (és miért vitázol állandóan a volt feleség miatt?) De õszintén válaszolj, kérlek.
11:44-es vagyok! Ennyi embernek fáj az igazság???
Ahol minden OK egy kapcsolatban, ilyesmi nem lehet gond. Egy sms miatt féltékenynek lenni elég nagy bizalmatlanságot sejtet. Ettõl függetlenül tudom, hogy ez nem olyasmi, amit az ember elhatároz és akkor úgy van. "Mától nem vagyok féltékeny a páromra." Sajna nem ilyen egyszerû. Ha egyenrangú, õszinte kapcsolatban él az ember, eszébe sem kellene jutnia, hogy ilyesmin agyaljon.
11:58 - Ez csak a te igazságod, lehet, hogy mások nem akarnak haragot tartani és képesek normálisan és békésen viselkedni, és ha gyerek is van, akkor ez a béke az embereknek kötelessége is. Most ne az elvált és újra házasodott felek helyébe képzeld magad, hanem egy elvált szülõk gyerekének a helyébe, hogy éreznéd magad, ha anyu-apu haragban van?
A kérdező hozzászólása: Oszinten koszonom mindenkinek, aki szakitott ram idot es megirta a velemenyet, kaptam hideget meleget, de asszem tanultam mind kettobol. Oszinten szolvan lehet tul reagalom ezt a kerdest, de mivel nem vagyok a veszekedos fajtabol, ezert is tettem fel nektek, hogy megtalaljam a segitsegetekkel a helyes utat. Es megtalaltam -megtalaltuk. Megmutattam ferjemnek a valaszotokat es megis nyugodtam. Nincs okom feltekenykedni, erre ti es mar o is ra dobbentett.Koszonom a jokivansagokat es szamitok ratok maskor is. Szeretettel egy leveliro.

Most lesz 1 éve h elvetéltem spontán.19 éves nõ vagyok, férjemmel szeretnénk vállalni 1 babát?

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok. 1 éve spntán elvetéltem, ennek , olait nem lehet tudni.fél évig ugy jött meg a menszeszem h a dokim irt minden honapban fell 1 gyogy,és most idáig meg jött gyogyszer nélkül is. És most kellet volna neki meg jönni-e 2013.10.28 én . de semmi. Terhességi teszt 1 csík. hogy tudnák könyen heherbe esni? az orvosom írt fell 1 gyogyszer mitöl lesz pete érésem. clostilbegyt.. Várom válaszotokat.

Legjobb válasz: ne a nõgyógyásztól várd a választ, endokrinológushoz menj, ahogy Te is írtad, a nõgyógyász gyógyszerrel meghozta a vérzésed, de nem ez a cél, hanem az, hogy magától természetesen idõben megjöjjön, ehhez az okot kell megtalálni háziorvostól beutaló endokrinológiára, ott pedig hormonlabor és a probléma feltérképezése, kezelése meglátod, ha beáll a menstruációd, akkor érkezni fog a baba is

ne a nõgyógyásztól várd a választ, endokrinológushoz menj, ahogy Te is írtad, a nõgyógyász gyógyszerrel meghozta a vérzésed, de nem ez a cél, hanem az, hogy magától természetesen idõben megjöjjön, ehhez az okot kell megtalálni háziorvostól beutaló endokrinológiára, ott pedig hormonlabor és a probléma feltérképezése, kezelése meglátod, ha beáll a menstruációd, akkor érkezni fog a baba is
melyik hormonértéked magas? Több hormon is befolyásolja a teherbeesést. továbbra is az endokrinológust javaslom, mert így ebbõl nem lesz baba
akkor menj sztk endokrinológushoz, a tb fedezi jobb, mint minden felesleges nyavalyával tömni a szervezeted ülj le és gondold végig, hogy ért-e valamit az elmúlt 6 havi kezelés megjött magától gyógyszer nélkül? nem rendben van a ciklusod? nincs hormonpaneled megfelelõ? nem terhes vagy? nem van spontán peteérésed? nincs jó úton haladsz? nem ezek után én váltanék, nem másik nõgyógyászra, hanem olyan szakemberre, aki a hormonjaiddal foglalkozik, nem tünetileg kezel persze a döntés a Tiéd, ez nem kétséges
Nagyon becsüllek amiért 19 évesen már férjed van és babát szeretnél. Sok sikert a baba megfoganásához! És jó egészséget és boldogságot!:)
Elõbb tanulj még, mielõtt babát vállalsz! Borzalmas a helyesírásod!!Hogy írhat így egy 19 éves lány???
Hormonértékeket néztek? Vagy a doki mi alapján írta fel a clostit? Elõször egy hormonpanel vizsgálat kéne, utána pedig egy endokrinológus, hogy megtudd, pontosan mi a problémád! Addig be ne szedd a clostit, mert árthat!
próbáld ki az inofolicot, nekünk segített, két év után terhes vagyok:)
TSH? T3? T4?
A kérdező hozzászólása: Ez volt rá írval a vizsgálati papiromra: FSH:2.6 Mu Ml...896 LH 5.4 MU ML. 983 Ösztradiol 546.6 Pmol/1 894 Progeszteron 6.8 Nmol /1 983ezt alá huzta a dokim. Tesztoszterom 1.5 nmol 0.2 le irtam nektek ez az eredményem.
A kérdező hozzászólása: már nagyon sok pénzembe került ellmenem, és ki fizetnem a horrmon vizsgálataimat. én nem a pénzrõl van itt a szó nekem azt mont az orvosom h szegyem ezt a gyogy.clostilbegyt. De most megint nem jött meg. 1 éve volt a spontán vetélésem okait nem lehet tudni. de fél évig megsem jütt el mentem az orvoshozz az fel irt 1 gyogyszert minden honapra és igg y jöt meg . és azt a gyogyszert már nem szedem 1-2 honapja . Idegileg is oda vagyok . érzem valami gond van . De az orvos nem csinál semit. õ jónak látt mindet monta. Váltotam már orvost is.
A kérdező hozzászólása: Igen voltam hormon vizsgálaton kiderült h magas a horrmonom. és nincs elegendõ pete érésem sem. Ezért a dokim ezt a gyogy irta fell. De nem vetem be mert nem jött meg a menszesz megint. :/
Kedves 8-as válaszoló: Szerintem külföldi lehet a Kérdezõ - ez látszik abból ahogy fogalmaz.
vegyél egy motoros csörlõt. lasszót a nyakába s kapcsold be.
Igen, ez látszik kézenfekvõnek.
igen. Ha pedig majd be akar menni, akkor normális emberi módón fogadd, kínáld meg egy kávéval.stb. mig a gyerek elkészül.
Igen, nálunk is így csinálták a szüleim.
Ha nem hajlandó bemenni, akkor mást nem tudsz tenni...
Nem a keresztapád az aki a keresztelésnél a keresztapád volt.
Javítok: Nem, a keresztapád ...
Nem.
Nem. A kereszteléskor kell legalább 1 keresztszülõ, aki a gyerek keresztény nevelésérõl gondoskodik - persze a szülõ mellett. Általában két keresztszülõ van, de 1 is elég. Ha csak keresztanyád volt jelen a kereszteléskor, akkor nem lesz keresztapád soha.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Visszavonjátok egy levélben vagy a tárgyaláson a kereseteteket.
A második tárgyalásra kaptál valami idézést, azon van egy telefonszám, felhívod, megkérdezed. (A bírósági titkárok/titkárnõk igen gyakorlottak, biztosan látott már ilyet, megmondja. Amúgy is túlterheltek, ha idõben odaszólsz, legalább lesz egy jó napjuk nekik is.) Ha jól értem békültök. Ehhez gratulálok! Ritkaság. :)
No, ezért is van a békéltetõ tárgyalás. Nem Ti vagytok a Hûbele Balázs, és Balázsné?

Tegnap mikor együtt voltunk a férjemmel akkor (picit elviselhetetlen) mensi szerü alhasi szurkálást éreztem (de már 2napja)! Ez ma a 12. napom, most lesz majd a pé-em? Ezután ha 2 naponta szeretkezünk akkor össze jöhet még a baba?

Legjobb válasz: szia! nyugodj meg,pont egy cipõbe járunk! én is ma vagyok a 12.napon,és nekem is görcsölget a hasam 3 napja! tuti pé! mindent bele,ha babót akartok!!! itt a legesélyesebb a baba! én szorítok!!! én is nagyon szeretnék már!!!

szia! nyugodj meg, pont egy cipõbe járunk! én is ma vagyok a 12.napon, és nekem is görcsölget a hasam 3 napja! tuti pé! mindent bele, ha babót akartok!!! itt a legesélyesebb a baba! én szorítok!!! én is nagyon szeretnék már!!!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Asszem te vagy a 2vel alattam lévé kérdezö nem?Mert neked meg én válaszolgatok!!Tuti most lesz a pé-ed neked is+nekem is!Csak azért irtam igy mert nagyon fájt a hasam tegnap sz..és közben!Ez nem tudom mennyire jó!Itt azt olvastam, hogy sokan pont ezért nem sexel-ek mert fáj pedig ekkor a legjobb!!!!Szia
kétnaponta !!! egy hétig legalább és akkor meg lesz a jó pillanat. hajrá!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszike a választ de még 1 hétig?Mi a mensi elsö napjátol már 2naponta voltunk együtt az 5.napig aztán a 8.és a 11.nap és még elvieg 19-ig jók vagyunk nem?
Nekem volt, hogy azt hittük vakbélgyulladásom volt, persze nem is "csináltunk" olyasmit, szóval ez ördögi kör. Mert ha fáj és nem élvezi az ember, akkor kevesebb az esélye, ha meg ezért nem csinálja, nem lesz baba.

Férjem hétvégeken elvitte a három gyermeket mindig vissza is hozta. Husvét elött az egyik gyereket elvitte és nem hozta vissza. Azota oda sem adja nekem. Az elsö tárgyalásunk most lesz. Vissza kaphatom a gyermekem? Mennyire vett ez roszfényt rá?

A férjem édesanja oda költözött hozzá és igy tud neki segiteni.Az mennyire számit?

Legjobb válasz: mi az hogy nem hozta vissza?sajnälom,de én aban a percben hivtam volna a zsarukat nemhogy még ennyi idöt vàrjak....ne ülj a seggeden,bocs de tényleg,hanem tegyel valamit...kb räd is rossz fényt vet sajnos hogy nem léptél mär akkor...de rà mindenképpen hogy igy elvitte..és nem vitte vissza....sztem szämitson arra hogy ha feljelented...nem sokat läthatja agyerekeket,ràadäsul csak felügyelet mellett.pusz

mi az hogy nem hozta vissza?sajnälom, de én aban a percben hivtam volna a zsarukat nemhogy még ennyi idöt vàrjak....ne ülj a seggeden, bocs de tényleg, hanem tegyel valamit...kb räd is rossz fényt vet sajnos hogy nem léptél mär akkor...de rà mindenképpen hogy igy elvitte..és nem vitte vissza....sztem szämitson arra hogy ha feljelented...nem sokat läthatja agyerekeket, ràadäsul csak felügyelet mellett.pusz
Itt azért egy nagyon fontos dolgot nem említettél, hogy még NEM VÁLTATOK EL, illetve leginkább azt, hogy a gyermekelhelyezésrõl nincs egyezség és ítélet. Így az apa ugyanolyan jogon "birtokol", mint az anya. Ha egyezség vagy ítélet van, hogy az apának láthatása van, és az anyához ítélik életvitelszerû életre a gyermeket, akkor ez már bûncselekmény, de addig ez "apai szeretet..."
rendõrség nem tud beavatkozni mind addig amig a hivatalos papir nincs róla..menj el család segítõbe , szerintem ott teljeskörû felvilágositást tudnak adni...
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, de én sem ültem a fenekemen.Egyböl hivtam is a rendörséget, de mivel neki ugyanannyi joga van mint nekem nem tehetnek semmit.Megprobáltam mindent, de egyenlöre nem tudok csinálni semmit.
A kérdező hozzászólása: Már ott is voltam.Sajnos ameddig nincs papir addig semmit nem tudok lépni.
szia4 érdekelne h mi történt? Elváltál mér? gyerköcök knél vannak?
Egy albán bérgyilkos sok mindent meg tud oldani...ha nem hiányozna a gyerektartási.

Most lesz a férjem 30 éves és szeretném valami különleges, maradandó dologgal meglepni. Mit ajándékozzak neki?

7 éve együtt vagyunk és így picit nehéz valami újat kitalálnom neki.

Legjobb válasz: Beszéld le a fõnökével a háta mögött,h kap egy szabad hosszú hétvégét.De errõl õ nem tudhat.Aztán egy szállodában foglalsz egy szobát.Mindent elrendezel(kutya,macska,gyerek).Majd amikor az indulás napján reggel menne dolgozni,közlöd vele,h csomagoljon,mert mentek,és ma nem megy dolgozni:):)

Beszéld le a fõnökével a háta mögött, h kap egy szabad hosszú hétvégét.De errõl õ nem tudhat.Aztán egy szállodában foglalsz egy szobát.Mindent elrendezel(kutya, macska, gyerek).Majd amikor az indulás napján reggel menne dolgozni, közlöd vele, h csomagoljon, mert mentek, és ma nem megy dolgozni:) :)
Szerintem ha eltöltenétek egy hétvégét együtt kettesben valahol, annak tuti örülne. Csak egymásra figyelnétek, lazítanátok és kényeztetnétek egymást. :)
Gyermek van már a családban? Egy kétcsíkos terhességi teszt csodás ajándék.
Ezt én is megtettem amit az elöttem író mondott, csak én össze is csomagoltam a cuccait és titokban kivittem a kocsiba!Közöltem vele, hogy én vezetek és majd ha odaérünk megtudja hova!Azt hitte csak pár órára elugrunk valahova, de annak is örült nagyon!Majd befordultam egy házhoz (elõre lefoglaltam a szobát) és közöltem, hogy megjöttünk!:) Viszont az elötte író ötlete is nagyon jó!Szintén tapasztalat!Ja és a két meglepi nem zárja ki egymást!Ha valami játékszer beszerzését túl bizzarnak tartod, akkor elég az is, hogy szexi fehérnemûben a kabátod alatt megjelensz!Esetleg nagyon jó póthajakat vagy parókákat is lehet már kapni egyész olcsón, az még fokozza a dolgot!:) Ha így várod munka után, biztos örül neki és nem felejti el!Nekem a párom egyszer meglepi bulit szervezett!Elmentünk sétálni, mire hazaértünk mindenki ott volt a lakásban!Lufikat fújtak, stb..Arra is gondolt, hogy a kocsik másik utcában parkoltak le, hogy ne vegyem észre amikor hazaértünk, csak már bent a lakásban!Ezek szerintem emlékezetesebb ajándékok, mint bármi vagyoni tárgy!No és amikor megkérdezik majd tõle, hogy mit kapott szülinapjára igencsak dagadni fog a melle!:)
Gondolom nem vagytok milliomosok, mint ahogy még rengeteg ember.Ha egy lakásban éltek, akkor van egy ötletem.Szervezd úgy, hogy legyen idõd készülõdni...a fõzõtudományod elmélyítésében segítségedre lehet egy jó szakácskönyv.Vegyél egy romantikus DVD-t és a gyertyák se hiányozzanak.Ajándéknak vehetsz nagyon sok dolgot, és mi lenne ha kipróbálnál valami extrém ajándélkot?Budapesten vannak szexboltok, egész nyugodtan benézhetsz.Vannak hasznos holmik neki is.Tuti levennéd a lábáról...:P Tapasztalatból beszélek. :D
vegyél egy hordó sört! de vicc nélkül.ha iszik alkoholos italt próbálj meg valami nagyon ritka bort, pezsgõt vagy ilyesmi!vagy a szüleitõl kérj el egy babát vagy valami ilyen régi játékot vagy hasonlót, amivel gyerekkorában játszott, nagyon szerette, ilyesmi!de ez a szexboltos...már ne is haragudjatok, de......
A kérdező hozzászólása: Ez vicces volt :D
Én kipróbáltam a szexi fehérnemût, gyertyákat, ahogy mondtátok, meg a pótjátékot is (feltettem ahogy kell), és volt póthaj is, hogy a feleségem érezze, hogy most valami nagyon különös történik... Õ ragaszkodik hozzá, hogy ez inkább volt bizarr... (Csak poén!!!!!!)
Az én férjem például nem imádja a meglepetéseket, azt pláne nem, hogyha a háta mögött szervezkedek. Nálunk a barátok az udvaron (tele) sörösdobozokból kiraktak egy nagy 30-as számot és együtt ettünk, mindenki hozott valamit: húst, salátát, köretet, tortát.. Az is lehet, hogy lefoglaltok nyárra egy utat valami szép helyre. Mi a hobbija? Lehet, hogy annak is örülne, ha szûk családi körben a kedvencét fõzve ünnepeltek. Ha figyelsz rá az a legfontosabb. Lehet, hogy õ magától céloz rá, hogy minek örülne.
és a gyertyafényes vacsorát, meg a romantikus filmet nem ajánlom(bár elvileg nem rossz ötlet) de sok férfi nem zsereti az ilyen úgymond "csöpögõs" dolgokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!