Találatok a következő kifejezésre: Most lesz barátnőmnek a (73 db)

Mit vegyek a legjobb barátnőmnek? Kb egy hét múlva itt a szülinapja és nem tudom hogy mit vegyek/készítsek neki. Most lesz 14 éves és 2 éve vagyunk barátnők.

Olvasni nem szeret (vagyis ő azt mondja hogy olvasna csak nincs rá ideje). Láttam olyan ötleteket, hogy albumot készítsek a közös képeinkkel. Ez jó ötlet lenne csak az a baj, hogy nincs igazán sok közös képünk.

Legjobb válasz: a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......

a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......
Hívd meg egy mozi nézésre.
A kérdező hozzászólása: De voltak ötleteim. De valami olyat szeretnék amit tényleg szeretne. Nem csak egy olyan valamit aminek örül aztán felrakja a polcra, hogy fogja a port. Sajnos olyan helyen lakom ahol a mozinézés nem megoldható. Messzebbre pedig nem engednek el.
Boldog szülinapot neki!

Barátnőmmel most leszunk egybe fél éve es azon a napon is lesz a névnapja szerintetek mit vegyek neki?

nemtudok hirtelen semi joot segitenétek pls??

Legjobb válasz: Ne mutasd meg neki a kérdést. Hatalmas ajándék lesz, hogy nem látja a helyesírásodat :D

Ne mutasd meg neki a kérdést. Hatalmas ajándék lesz, hogy nem látja a helyesírásodat :D
kedvenc csokija hmmm....virag, vagy karkoto, vagy nyaklanc vagy fulbevalo...vagy hasonloak
Szerintem a legjobban annak örülne, ha megtanulnál helyesen írni.
várd meg mig szakitanak aztán probálkozz... de addig tarts a kapcsolatott vele. nehogy elhidegülj, bár mire szakitanak már ugyis elfogsz :D
Ha te kellenél neki, veled lenne! Legyen ennyi önbecsülésed, hogy ezt belátod.
A kérdező hozzászólása: De én szeretném ha több lenne köztünk mit haverság!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mit csináljak??
Az osztálytársaddal gurul és rád is hajt? Lehet hogy kérdésre kérdéssel válaszolni gáz dolog, de ha nála megcsinálja, akkor szerinted nálad nem fogja? Egy ilyen kis r.bi miatt akarsz összeveszni az osztálytársaddal? Ráadásul nem szabad senkivel sem kezdeni akivel egy suliba jársz. Sok ember járt már emiatt rosszul

Milyen ajandekot tudjak venni a legjobb baratnomnek, most lesz 18? es nem kerem azt hogy hat te ismered meg ilyenek, mert nagyon sok ajandekot vettem mar neki es most enm tudom hogy mit

Legjobb válasz: én most lettem 18 és a barátnõimtõl egy pezsit kaptam mert már legális !:P meg egy polót amire egy 18-as kör volt rányomtatva, a hátuljára meg ráírták a nevüket, h boldog sznapot,egy kedves sort, stb.nekem nagyon tetszet!:)

én most lettem 18 és a barátnõimtõl egy pezsit kaptam mert már legális !:P meg egy polót amire egy 18-as kör volt rányomtatva, a hátuljára meg ráírták a nevüket, h boldog sznapot, egy kedves sort, stb.nekem nagyon tetszet!:)
Szerintem mivel most lépett át a felnõtt korba, én biztos valami fajzán dolgot vennék, amit sexshoppokba lehet kapni és vicces. Ha van bátorságod bemenni egybe, akkor ott majd ajánlanak valamit, nincs konkrét ötletem. Bocsi ha nem ilyen válaszra vártál, nekem ez jutott elõsször eszembe.
A kérdező hozzászólása: en is gondoltam szexshoppos ajandekra de mivel en meg nem vagyok 18 es nem tudom azert nem szivesen mennek be , miven nem pesten lakom es igy nagyon sokan meglathatnak , de majd vaklami erdekeset ki kene talalnom:P
A 18 karikás póló nagyon jó ötlet, én is azt kaptam. De tavaly pl befizettük a legjobb barátnõmet egy csokimasszázsra.

A legjobb barátnőmnek most lesz a 18. születésnapi bulija, és mielőtt elkapná az ajándékot megszeretnénk szivatni. Van jó ötletetek?

Ne legyenek nagyon durvák,mivel a szülei is ott lesznek :D

Legjobb válasz: Szerintem süssétek bele a tortába, elég furcsa reakciói lesznek... :D

Szerintem süssétek bele a tortába, elég furcsa reakciói lesznek... :D
Mûanyag kígyó egy dobozban, persze csak ha fél az ilyen dolgoktól, ha nem annyira akkor javasolnám az élõt ától valamennyire mindenki megijed úgy is.

A barátnőmmel most leszünk egy évesek. Jó ötlet, ha írok neki egy (rap) számot?

Min?ségi munka lenne.Felrappelném studioba és a zenében mondanám el neki,hogy a legjobb évem volt.Szerintem így sokkal jobban kitudom fejezni magam.

Legjobb válasz: jaj, ez szerintem nagyon aranyos! mindenképpen jó ötlet!!

jaj, ez szerintem nagyon aranyos! mindenképpen jó ötlet!!
jó ötlet :)
Aranyos :) Egyik ismi csajszi is ezt mutogatta melyik rapper exe melyik számot írta neki meg melyiket miután dobta õket :D Persze nálad ilyen ne forduljon elõ, csak mondom. :) 22/F
Egy évesen barátnõ? nem korai kicsit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:) Utolsó:Wow, elég durva poén volt :D.Nagyon jó a humorérzéked :D Örülnél te, ha nem a gép elõtt kéne ülnöd és a pornora verni a kis pö*södet :D

Mit adjak a legjobb barátnőmnek születésnapjára? Most lesz 14 éves

Nem vagyok valami kreatív,saját készitésü dolgot nem hiszem hogy tudok adni neki..És semmi ötletem,hogy mit vegyek neki :S

Legjobb válasz: Mennyi pénzt szánsz rá ?:)

Mennyi pénzt szánsz rá ?:)
Akkor örülök, ha tetszett neki . : )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma van a születésnapja, de tegnap találkoztunk. Adtam neki egy karkötõt egy csokit meg körömlakkot. Nagyon örült nekiik:)
Szerintem vegyél neki körömlakkot, ha ilyen csajosabb.: ) Vagy idén nyáron a rikító színû felsõk a menõk, vegyél neki egyet, ha csak nem 3-4 ezer forintok.. Vagy valami kis bestfriends-es nyakéket. : )
Én egy karkötõt, egy gyertyatartót és csokit vettem neki Örült neki nagyon, tavaly egy táskát kapott
én egy cdt írtam neki, a sok közös zenénkel:) nagyon örült neki :)
Én ékszert vennék. Sok szép dolog van a bizsus boltokban ennyiért:)
Szerintem állíts össze neki egy kosárba sok csokid, gumicukrot, sós rágcsát.Ilyesmit..:)
Csinálhatsz olyat, hogy egy közös kép kinyomtatva, berakva egy képkeretbe. Esetleg valami ékszer, parfüm, körömlakk hasonlók? Vagy vannak ilyen bögrék meg tollak amin rajt van a neve az illetõnek, bár szerintem ez olyan semmilyen, nekem nem igazán tetszene. Vagy talán csokik... Könyv Te ismered igazán, így nekünk elég nehéz.
A kérdező hozzászólása: 1200FT-om van rá
Nekem a barátnõm tortát sütött nekem. Én meg rózsát adtam neki. 14/F

A legjobb barátnőm most lesz 14, mivel lepjem meg?

Nagyon régóta ismerem és jó barátn?k vagyunk :) vlm különlegeset akarok de nem teljesen , mert reménykedem benne ,h sokáig barátn?k leszünk és a 18-ra neki nagyon különlegest szeretnék adni egy jó bulit és egy meglepetést de azt nem árulom el mert ? is szok itt olvasgatni :D:) Köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: "õ is szok itt olvasgatni":DDD azt úgy mondják,hogy szokott.;) amúgy szerintem tök jó ajándék lehet egy póló vagy egy bögre,amin kettõtökrõl készült fénykép van.így emlékezni fog arra,hogy tõled kapta.

"õ is szok itt olvasgatni":DDD azt úgy mondják, hogy szokott.;) amúgy szerintem tök jó ajándék lehet egy póló vagy egy bögre, amin kettõtökrõl készült fénykép van.így emlékezni fog arra, hogy tõled kapta.
én az Lb-m szülinapjára egy videótcsináltam:) nem nagy kunszt de nagyon örült neki
készíthetsz neki egy fényképalbumot, amiben ti vagytok, én is kaptam egy ilyet a legjobb barátnõmtõl, nagyon jó érzés volt visszanézegetni a közös élményeinket! :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen az elsõnek köszi! és a hiba hát az becsúszott :D A többieknek is Köszi! És amúgy ezt akartam volna , hog y1videót amit kivetítettünk volna a falra , vagy egy fotóalbumot :D Hát igen köszi a tanácsokat! :)

Fiúk, lányok! Vmi jó hely? Hova vihetnénk el? A barátnőm most lesz 16 éves. Egy meglepetés bulira gondoltunk. Mert bulizni akar menni vmi jóhelyre. Semmi öteltem sincsen. N Budapesten!

10-20ember lenne, kb ez a korosztály

Legjobb válasz: amikor nekem meglepi bulit szerveztek, akkor kibérelték az egyik koli ebédlõjét de akár egy kissebb szórakozóhelyet, cukrázdát, kávézót is felkereshetnétek..

amikor nekem meglepi bulit szerveztek, akkor kibérelték az egyik koli ebédlõjét de akár egy kissebb szórakozóhelyet, cukrázdát, kávézót is felkereshetnétek..
A kérdező hozzászólása: hmm, köszönöm szépen az ötletet..csak a baj, hogy nincs túl sok pénzünk :D
sztem biztos találtok oléyan helyet ahol nem kell sokat fizetni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!