Találatok a következő kifejezésre: Most lesz és (1856 db)

Popót művelők: előtte megbeszélitek, hogy most lesz és akkor kimossátok magatokat? Vagy csak a pillanat heve dönti el, hogy lesz anál is?

Legjobb válasz: Nálunk úgy szokott lenni, hogyha férjem megkívánja, akkor a nap folyamán diszkréten kiteszi az asztalra a síkosítót, és az egy jel, hogy szeretné. Aztán ha nekem is van kedvem, akkor egy kicsit "készülök", de ha tudom, hogy valami morgás van a gyomromban, akkor inkább visszarakom a síkosítót. :D Érdekes, ez magától alakult így, sose beszéltük meg, és ami még érdekesebb, hogy nem is használunk hozzá síkosítót, max. egy kis nyálat-puncinedvet. Eddig amúgy sosem volt baleset, csak olyankor csináljuk, amikor érzem, hogy minden ok.

Nálunk úgy szokott lenni, hogyha férjem megkívánja, akkor a nap folyamán diszkréten kiteszi az asztalra a síkosítót, és az egy jel, hogy szeretné. Aztán ha nekem is van kedvem, akkor egy kicsit "készülök", de ha tudom, hogy valami morgás van a gyomromban, akkor inkább visszarakom a síkosítót. :D Érdekes, ez magától alakult így, sose beszéltük meg, és ami még érdekesebb, hogy nem is használunk hozzá síkosítót, max. egy kis nyálat-puncinedvet. Eddig amúgy sosem volt baleset, csak olyankor csináljuk, amikor érzem, hogy minden ok.
Én mindig kimosom mind2 helyet, mert ilyen téren erre nagyon figyelek. Pedig NEM szoktam anál szexelni...
Én nem szoktam. Páromból mindíg elõjáték vagy menet közben bújik elõ a kisördög h csináljuk úgy is akkor meg már.... Ha mondjuk rendszeresen csinálnánk akkor talán, de ez ilyen pár havonta 1szer. Jah és még nem volt olyan h valami rajta maradt volna neki uh. 1. Te remélem azt tudod h a vaginát csak max intim lemosóval szabad mosni és azt sem ajánlott.
1. vagyok. Kívül mosom, belülre csak engedem a zuhanyt. És tudom, hogy nem ajánlatos, de nem bírom ki...
4. Igen mi is csak akkor csináljuk ha tudom h minden rendben van odalent. Am aranyosak vagytok :D 1. Az nem baj ha víz megy bele, de pl szappannal lemosod a természetes védelmét és így könyebben elkaphatsz bármit.
Nem szoktuk elõre megbeszélni sosem. Én általában alaposan megmosakodok hátul is, ki tudja mi lesz. Aztán idõ közben eldõl hogy lesz-e valami hátul is vagy nem. Még sose volt olyan gond hogy bármi "maradvány" lett volna...
Mi elõre megbeszéljük. Olyankor beöntést is adok+extra tisztálkodás. 29/L

Nagyon szeretném orálisan kényeztetni a barátomat. De szerinte ez nagyon megalázó tud lenni egy nő számára és nem engedte eddig. A szülinapja most lesz és szeretném rávenni. Szerintetek mit tegyek?

És igazság szerint félek attól, hogy béna leszek. Mit hogy csináljak?

Legjobb válasz: Ha már ágyban vagytok, és meztelenek vagytok, kezd el csókolgatni. Felsõtest, has, aztán hajrá! Ne akarj vele kommubnikálni, ne akard vele megbeszélni! Inkább csak kézmozdulatokkal nyugtasd le, ha le akar állítani. Talán az aktus elõtt finoman jelezd, hogy lesz valami meglepi. Légy nõies, add önmagad, nem leszel béna!!!

Ha már ágyban vagytok, és meztelenek vagytok, kezd el csókolgatni. Felsõtest, has, aztán hajrá! Ne akarj vele kommubnikálni, ne akard vele megbeszélni! Inkább csak kézmozdulatokkal nyugtasd le, ha le akar állítani. Talán az aktus elõtt finoman jelezd, hogy lesz valami meglepi. Légy nõies, add önmagad, nem leszel béna!!!
"utólag látni fogod" Honnan tudod mikor végeztél? :D A banán is el tud menni? (am jó ötlet:) )
A fogazásról úgy tudsz meggyõzõdni, ha elõtte kipróbálod magad egy hámozott banánon. Nem vicc, keress egy nagyobb méretût, hámozd meg, kapd be, és szopogassad néhány percig, mintha pénisz lenne! Mivel a banán felülete puha, ezért a fogaid nyoma megmarad rajta, ha esetleg valahol hozzáértél közben. Úgyhogy utólag látni fogod. ;)
a hogyan csináld-ra találsz itt választ, meg még a neten jó pár helyen. A hogyan kellene rávenni - amikor alszik, nem tud ellen állni - bár ez már dupla ajándék. ha még így sem, szerintem lesz itt jó pár jelentkezõ, akin gyakorolhatsz/megteheted. (egye fene, még én is:) )
Figyi! Tudod, mi az a fogazás? Ha még nem csináltad, akkor nem... Csináld az ajkaiddal, nyelveddel, ha bekapod, vigyázz, hogy ne harapj rá... Ennyi? Láttad már a cerkáját? Befér a szádba? ha igen, akkor nem fogsz fogazni... Csak egy picit kell figyelni.
"nem engedte eddig. A szülinapja most lesz és szeretném rávenni. Szerintetek mit tegyek?" Ne vedd rá, ha nem szeretné, föleg nem a szülinapján. (Tudod ez egy kicsit ugy hangzik, hogy csakazért is jo leszek hozzád, ha bele döglesz is.)
nyald a golyóit is kökeményen a makkra összpontositsz én igazán tapasztalt vagyok les*optam pár jópár méter f*äszt :PP :) 19L
A kérdező hozzászólása: a viszonzásról õ sem gondol semmi ilyet, tudja, hogy nagyon élvezem csinálja is. csak az nem igazán akar menni, hogy én csináljam
Érdekes, mert általában a legtöbb fiúnak eszébe se jut ilyen. Bár egy kicsit én is így vagyok vele, de a viszonzás részérõl (puncinyalás) már cseppet sem gondolok ilyet. 30/f
Ez nem fér a fejembe, hogy miért õ dönti el, hogy neked mi a megalázó! Szerintem csak kifogás! L
A kérdező hozzászólása: tényleg csak attól félek hogy fogazni fogok vagy valami. nekem õ az elsõ és lehetséges, hogy õ is ettõl tart?
3.válaszoló.az enyémet is bekapnád..?:D:$$$
Egy kis alkohol, például pezsgõ, ha már úgyis szülinapja van, segíthet. De csak annyit, hogy a feszültséget oldja, ne itasd le merev részegre, mert akkor meg nem fog felállni neki. :D
Na, sort kerítettetek rá? Ha igen, milyen volt?

Milyen volt az első alkalom? Nekem most lesz és kíváncsi vagyok a tapasztalatokra (többi lenn)

Hali,

Legjobb válasz: elsõ általába fáj de nem ugy mitha levágnák a karod szal ne parázz :D 3 4. alkalom volt amikor már élvezte a barátnõm :)

elsõ általába fáj de nem ugy mitha levágnák a karod szal ne parázz :D 3 4. alkalom volt amikor már élvezte a barátnõm :)
:D ez õszinte volt:D
ha akarsz, szedhetsz.. biztonsagosabb.
A kérdező hozzászólása: a gumi természetesen egyértelmû volt.. azért arra figyelek:) gyógyszert is kéne szedni?:/
mindegyik rövid, ha a pasi is szûz.. de az késõbb majd hosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: kínosan rövid?:) remélem itt nem lesz olyan..:) ) de ott miért volt rövid?
igen a gumi.
A kérdező hozzászólása: mármint a gumi? dehogynem!:D
hú hát kínosan rövid volt :D 18F
vagy ez eddig nem volt egyértelmû?
A kérdező hozzászólása: xDD oksa;)
a lényeg h gumi nelkul ne.. nem akarok már több lehetek terhes kérdést..
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:$ remélem h minden jó lesz:) )
én sem voltam még senkivel sem de szerintem szoritok hogy neked minden jo legyen :)
A kérdező hozzászólása: értem, köszi

Fogszabályzós vagyok állandó van feltéve és van a szájpadlásomon is egy ív aminek a fele most leszakadt és nem tudok menni vele fogorvoshoz mert hétvégén nincsenek mit tehetnék?

nagyon idegesít? mert így nem tudok enni sem és inni sem mert zavar hogy lóg

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen, próbld a ki lyukba visszarakni

nekem is volt ilyen, próbld a ki lyukba visszarakni
A kérdező hozzászólása: de sajnos nem megy :S
én lerágtam :P de amúgy nekem azt mondta hogy ha véletlen leesik akkor vágjam le./ mert mondtam neki hogy kirándulni leszek és akkor nem tudok elmenni hozzá/
akkor a másik felét vedd ki

Én most leszek 8 ik os de nagyon izgulok a tovább tanulás miatt. A kérdés: bencés gimnázium miskolc, aki oda járt vagy tudja hogy milyen suli és milyen átlag kell oda?

Legjobb válasz: hát nem tudom az milyen gimi, de nálunk csak szinte szín ötösök mentek gimibe, max 1-2 négyesük volt, gondolom ott is ez a helyzet(bár kevés a gyerek meg minden most már akkor még sok volt, szóval már más a helyzet). Amúgy meg ne félj... gimiben az utolsó év elõtt sokkal rosszabb lesz... akkor már tényleg a jövõdrõl döntesz... most akkor döntenél arról, ha pl szakiskolába mennél, de egy gimi meg szakközép szinte semmi, majd lesz érettségid... ennyi, na akkor majd ha 1 éved van az érettségig azért jobban érzed a súlyát a dolgoknak, kihúzzák alólad szinte a talajt..

hát nem tudom az milyen gimi, de nálunk csak szinte szín ötösök mentek gimibe, max 1-2 négyesük volt, gondolom ott is ez a helyzet(bár kevés a gyerek meg minden most már akkor még sok volt, szóval már más a helyzet). Amúgy meg ne félj... gimiben az utolsó év elõtt sokkal rosszabb lesz... akkor már tényleg a jövõdrõl döntesz... most akkor döntenél arról, ha pl szakiskolába mennél, de egy gimi meg szakközép szinte semmi, majd lesz érettségid... ennyi, na akkor majd ha 1 éved van az érettségig azért jobban érzed a súlyát a dolgoknak, kihúzzák alólad szinte a talajt..

Most megyek szeptemberbe 9 dik be és kolis leszek és elégé félek szerintetek van okom félni? Vagy fölösleges enyire parázni?

Legjobb válasz: Én is most megyek 9.-be és én is kolis leszek. Szerintem nincs okod félni,nem lesz semmi probléma :)

Én is most megyek 9.-be és én is kolis leszek. Szerintem nincs okod félni, nem lesz semmi probléma :)
A kérdező hozzászólása: Hát én is remélem de amelyik koliba mész ott lesz ismerõsöd ?
Nem lesz senki ismerõsöm. Még a suliban sem. De pozitívan állok inkább hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ti a koliba hányan lesztek ?
Hát egy szobában 4en de pontos létszámot nem tudok
A kérdező hozzászólása: Mi az egész koliba 24 én enyiböl jo:)
énis most leszek elsõs, 4 szobás ágyakban, 500ember van a koliban...:) és mondhatni senkit sem ismerek:/, majd pénteken irok, hogy mik a tapasztalataim:)
A kérdező hozzászólása: ok köszi :)

19 vagyok, köldökpiercingem van 2 éve, most olvastam, hogy terhesség alatt van, akinek csúnya lesz, ha most kiveszem, és kb.25 évesen szülök, akkor még beforrhat szépre?

Óvatosan légyszi a kommentekkel, mert nagyon meg vagyok ijedve, köszi! :) Akinek van esetleg tapasztalata hasonlóval, az is érdekelne.

Legjobb válasz: Akkor most jól értem, 19 évesen attól félsz, hogy ha majd 25 évesen szülni fogsz szép marad-e a köldököd? A napokban nemrég láttam itt egy pocakfotót, amin volt piercing, és szép volt. Persze, ez nem statisztika, csak egyetlen eset. Ha ennyire félsz, vedd ki, persze. De azért 6 évre elõre tervezni a köldök-szépséget, meg úgy egyáltalán a babát, szerintem merész. Én a helyedben élném az életem úgy, ahogy eddig. Nem lesz semmi baja a köldöködnek.

Akkor most jól értem, 19 évesen attól félsz, hogy ha majd 25 évesen szülni fogsz szép marad-e a köldököd? A napokban nemrég láttam itt egy pocakfotót, amin volt piercing, és szép volt. Persze, ez nem statisztika, csak egyetlen eset. Ha ennyire félsz, vedd ki, persze. De azért 6 évre elõre tervezni a köldök-szépséget, meg úgy egyáltalán a babát, szerintem merész. Én a helyedben élném az életem úgy, ahogy eddig. Nem lesz semmi baja a köldöködnek.
A kérdező hozzászólása: Mi ebben a korai? Egyszer biztos, hogy szeretnék majd babát, köldökpiercingem meg van, ezért jobb elõre gondolkodni. Olvastam egy esetet, ami megrémített, ezért tettem fel a kérdést, mondjuk az csak 1 volt a sok közül... :)
Nekem volt.Olyan a bõröm hogy hiába veszem ki, nem forr be a lyuk, csak középen nõ be picit.terhességem alatt ki kellett vennem, mert ki is fordult a köldököm, nagy volt a hasam.Ahol a piercing átmegy a bõr alatt, nekem az a rész megnyúlt, és ott csíkosodott ki csak a bõröm, szoval nem szép, az azló és felsõ rész(a két lyuk) pedig kitágult, igy van két nagy lyuk és a közepén egy hártyás résznyire nõtt csak be.Ha ezt mondta volna nekem valaki hogy ilyen is lehet, tutti nem csináltatom meg.Van akinek viszont nem is látszik a helye, vagy nem nyúlik meg és olyan mint volt(én ha visszateszem, olyat kéne vennem amin nincs szinte a 2 golyó között szár, oléyan kis vékony a bõr ami tartja, és már 4 éve szültem)
Nekem is volt. A terhesség miatt kivettem, összeforrt, visszatenni már nem tudtam. A lyuk látszik, pont annyira, mint ahogy látszott akkor is, mikor kivettem. Annál nem lett se csúnyább se szebb. A nagy pocakomnál sem torzult el, kb terhesen is ennyire látszott.
Ha két éve bent van a piercinged akkor az már soha nem fog nyomtalanul meggyógyulni. Örökre ott marad a helye. Vannak akik az egész terhesség alatt tudják viselni a piercinget. Én 10 hetes terhesen vettem ki (3 év után) mert éreztem, hogy feszül. Jelenleg olyan a piercing helye mintha még mindig be tudnám tenni (alul-felül látszik a luk), de már nem megy bele a pc mert a közepe össze van forrva. 26 hkm
Szia! Én évek óta nem hordom a piercingemet, de nem forrt be. Most a 24.hétben összeforrt a felsõ lyuk. De ez legyen a legnagyobb problémám!
Szerintem mostmár vedd ki! Szülés után vissza fogod tudni tenni, ennyi idõ alatt nem forr be (nekem sem forrt be hónapok alatt).

Mit lehet venni ajándékot fiúknak évfordulóra? Pontosabban most leszünk 1 évesek és fogalmam sincs hogy mit vegyek!

Legjobb válasz: Mi is most leszünk egy évesek a párommal, de nálunk már bevett szokás, hogy saját magunk készítjük el az ajándékot. Most nem írom le, hogy én mit adok, mert lehet elolvassa :) De egyébként már rengetegszer festettem vagy rajzoltam neki. Most valami egészen mást találtam ki.

Mi is most leszünk egy évesek a párommal, de nálunk már bevett szokás, hogy saját magunk készítjük el az ajándékot. Most nem írom le, hogy én mit adok, mert lehet elolvassa :) De egyébként már rengetegszer festettem vagy rajzoltam neki. Most valami egészen mást találtam ki.

Hány hetesen tudják megmondani hogy kisfu lesz vagy kislány? Most leszek 14 hetes és jövöhét után megyek nögyógyászhoz akkor már megtudják mondani?

Legjobb válasz: Szia. Én 16 hetesen voltam 4D-n és ott megmondták, hogy fiú lesz, azóta is annak mutatta magát, most már hamarosan kiderül. Elvileg tehát, ha megmutatja magát, akkor meg fogják már tudni mondani. Boldog babavárást! 39+3 kismama.

Szia. Én 16 hetesen voltam 4D-n és ott megmondták, hogy fiú lesz, azóta is annak mutatta magát, most már hamarosan kiderül. Elvileg tehát, ha megmutatja magát, akkor meg fogják már tudni mondani. Boldog babavárást! 39+3 kismama.
Szia! Nekem a 18 hetes genetikai ultrahangon már megmondták, hogy fiam lesz. A 4D-s ultrahangon elõbb is látszik ha úgy fordul a baba. Jó babavárást.
Én pont 17 hetesen voltam 4D-n, és fiúra tippeltek. Akkor még csak tipp volt, de azóta már számtalanszor megerõsítették ezt a tényt :-) 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D! Már nagyon várom és kiváncsi vagyok hogy nálunk mi lesz;)!
szia! 28 hetes vagyok...eddig akárhányszor rákérdeztem, mindig mást mondott az orvosom..nekem nem látszik egyértelmûen...készülünk lánynévvel és fiunévvel is...:) :)
Utolsó vagyok. Nem nevére, hanem a nemére vonatkozóan.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Mi 20 hetesek vagyunk és még mindig nem tudjuk ki lakik a pocakban.:) )
Én 18. hétben tudtam meg mi lesz, de sima uh-n.

Május 27-én kezdődött a menszim, 31-éig tartott és elseje óta minden nap szeretkezünk, babát szeretnénk. Szerda óta szurkál a jobb petefészkem, görcsölget a hasam, meg enyhe nyomást érzek a petefészkemnél! Most lesz peteérésem?

Átlagosan 33 napos a ciklusom.Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: lehet most érik a tüszõ, aztán lesz peteérés, na most kell belehúzni, de elég kétnaponta, mert a párodnak frissítenie kell az állományt!!

lehet most érik a tüszõ, aztán lesz peteérés, na most kell belehúzni, de elég kétnaponta, mert a párodnak frissítenie kell az állományt!!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!Igyekszünk:) ))
A mindennapi szeretkezéssel azért is jó vigyázni, ha tényleg babát akartok, mert ilyen gyakorinál csökken a megtermékenyítésre alkalmas spermiumok száma. Menszesz után nyugodtan lehet 1-1, 5 hetet pihenni és utána szeretkezni másnaponta, a spermiumok 72 órán át élet- és megtermékenyítõ képesek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!