Találatok a következő kifejezésre: Most lassan hete nincs meg. Volt (2 db)

Most lassan 4 hete nincs meg. Volt barnázás, most néha néha vérezgetek, és nagyobb a mellem meg fájt, és érzékeny volt a bimbóm valameik nap. Elképzelhető, hogy terhes vagyok?

1 évig próbálkozunk, de a doki aztmonda, hogy szedjek egy fél évig fog.gátlót, hogy rendbejöjjön, mert már én nemtom, hogy mikor volt meg és mikor nem. Most lassan 4 hete nincs meg. volt barnázás, most néha néha vérezgetek, és nagyobb a mellem meg fájt, és érzékeny volt a bimbóm valameik nap. Még nemkezdtem el szedni a bogyót. Most akkor már nincs is rá szükségem??:D Jah, és korai, de többet eszem, és mindig édeset ennék.

Legjobb válasz: menj egy másik dokihoz, mert erre nem fogamzásgátlót kellett volna adni,Van más ami peteérést segít és ciklust beállít: norcolut, bromocriptin, clostilbeggy, duphaston..miért fogamzásgátló????? Menj másik dokihoz egy év próba után ezt nem a fogamzásgátló oldja meg! Lehet babás vagy tesztelj ha már késik.

menj egy másik dokihoz, mert erre nem fogamzásgátlót kellett volna adni, Van más ami peteérést segít és ciklust beállít: norcolut, bromocriptin, clostilbeggy, duphaston..miért fogamzásgátló????? Menj másik dokihoz egy év próba után ezt nem a fogamzásgátló oldja meg! Lehet babás vagy tesztelj ha már késik.
A kérdező hozzászólása: Azt nemmondtam, hogy próbálkozunk. Kellett volna, de ugydöntöttem, inkább elõször jöjjek rendbe aztán a baba. Igy korrekt. Ne egyszerre.
Szerintem tesztelj, ha biztosat szeretnél.A tünetekbõl lehetsz terhes is, de én tesztelnék a helyedben.

Missed ab után miért rendszertelen a menstriációm? Szeptemberben volt a műtét, utána 5 hétre volt, majd rá 7 hétre, és most megint nincs időben. Miért? Ettől még lehet, hogy van peteérésem? Lassan szeretnénk újra próbálkozni.

Legjobb válasz: Sajnallom ami tortent. :( Velem is ugyan ez volt. Nagyon felborult a ciklusom. Nallam olyan is volt, hogy 42 napos utan 17 napos ciklus kovetkezett aztan 29 napos es meg sorolhatnam. :( De nekem sikerult igy is ismet teherbe esni, fel ev kellett hozza. A babam egy 36 napos ciklusban fogant. 34 hetes kismama

Sajnallom ami tortent. :( Velem is ugyan ez volt. Nagyon felborult a ciklusom. Nallam olyan is volt, hogy 42 napos utan 17 napos ciklus kovetkezett aztan 29 napos es meg sorolhatnam. :( De nekem sikerult igy is ismet teherbe esni, fel ev kellett hozza. A babam egy 36 napos ciklusban fogant. 34 hetes kismama
sajnálom ami történt! nekem novemberben volt missed abom és nekem még csak most jött meg elösször január 6.án!nekem azt mondta a doki hogy ne aggodjak mert ez a mütét ezzel jár.idö kell hogy beálljon a mensid. A peteérésröl nem tudok mit mondani mert ugyanezt én is megkérdezném.lehet venni a dm-be peteérés tesztet és azzal nmézd meg.én is ezt fogom tenni.mi már próbálkozunk a babóval.nekem azt mondta a doki hogy nem lenne baj ha terhes lennék.sok sikert
Szia! Nekem a mûtét után egyszer megjött 6 hétre, de nem olyan volt mint egy normál mensi.Kevesebb, és inkább barnás.Aztán már meg sem jött.Kaptam rá Norculot-ot amit 5 napig kellett szednem.Rá 4-5 napjára spontán mensi jelentkezett.Azóta minden hónapban kb. ugyan ugy 30-31 napra meg is jött.Azaz ezt követõen a 3. hónapban már nem, mert teherbe is estem. Kívánom, hogy minél elõbb rendbe jöjj mind testileg, mind lelkileg, és ismét kismama légy!
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a doki, hogy hat hónapig ne is próbálkozzunk. Amikor a második mensi késett, a 6. héten visszamentem hozzá, és mondta, hogy remélem nem terhes, mert az nagyon nem lenne még jó. Miért ilyen nagyok az eltérések a várakozási idõt illetõen? Köszönöm a válaszokat, és gratulálok a kismamáknak, és bízom benne, hogy mi is hamarosan közétek tartozhatunk :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!