Találatok a következő kifejezésre: Most léptem 36. hétbe, (4 db)

Tegnap este elég erős jóslóim voltak, most léptük a 36 hétbe. Fájt a hasam pár órát rendszertelenül, majd elmúlt. Kihúzhatok igy még vagy kéthetet?

Már a járás is nehezen megy alig várom hogy pihenhesek,most megint vannak jóslóim de szintén rendszertelen,voltam ma NST azt mondta a doki rendben van ne foglalkozak vele már a gép is jelezte.Szinte semmit nem tudok csinálni a fekvésen kivül,kihúzok még igy kéthetet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is a 36. héten kezdõdtek a jósló fájások ,szintén rendszertelenül.Nagyon sokat pihentem és kihúztam a 39.hétig. Az orvosom azt mondta a 36. héten,hogyha most születne meg a baba már akkor sem lenne semmi gond. Ne izgulj!

Szia! Nekem is a 36. héten kezdõdtek a jósló fájások , szintén rendszertelenül.Nagyon sokat pihentem és kihúztam a 39.hétig. Az orvosom azt mondta a 36. héten, hogyha most születne meg a baba már akkor sem lenne semmi gond. Ne izgulj!

Most léptem a 36. hétbe, ha most születne meg a babám akkor már jó esélyei lennének az életben maradásra?

Legjobb válasz: Pontosan a 36. hét az, amikortól már megszülethet a baba úgy, hogy még akár inkubátorba is csak a biztonság kedvéért teszik. Teljesen érett, születésre felkészült!! Ne aggódj! Boldog babázást, szép szülést! :o)

Pontosan a 36. hét az, amikortól már megszülethet a baba úgy, hogy még akár inkubátorba is csak a biztonság kedvéért teszik. Teljesen érett, születésre felkészült!! Ne aggódj! Boldog babázást, szép szülést! :o)
Minden nappal egyre nagyobb az esélye, és már beléptél a 9.hónapba.Nem kell aggódni.Rendben lesz itt minden.Erre mifelénk a 38.héttõl bármelynaposnak mondják a kismamát.:)
Életbemarad, ne aggodjj! Gratula!
Unokatesóm ikrei a 34. héten születtek, és nem lett semmi bajuk. Már 10 hónaposak, és minden rendben van náluk.
Szia! Kisfiam éppen a 36. héten döntött úgy, hogy õ kibújik. Minden rendben volt, igaz várta egy gyerekorvos team, de még csak a légzésében sem kellett támogatni. 9-10-es apgarral született.

Most léptem a 36. hétbe, és kb 3 napja szinte egyfolytába görcsöl a hasam, nem mondom, hogy elviselhetetlenül, de van amikor nagyon. Ugye nem a szülés közelségét jelzi?

Tegnap például 2 óra alatt 4szer. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Igen, jelezheti a szülés közelségét. Én tegnap ezért voltam kórházbaN, mert megijedtem, hogy eGy órán belül is nagyon sokszor és erõsen görcsöltem. Már bánom, hogy bementem! Ott aztán négy órán át NST-n figyeltek, kétszer mondták, hogy szülünk, kétszer, hogy nem:) A leginkább azért bánom, mert tágítottak, aminek hatására most sárgás-barnás valami folyik belõlem... Azt mondták a kórházban, hogy az a lényeg, hogy ha rendszeresen, erõsen érzed a fájásokat (5-6 perc) vagy elfolyik, szivárog a magzatvíz, esetleg vérzel, akkor irány a kórház. Addig kitartás:)

Szia! Igen, jelezheti a szülés közelségét. Én tegnap ezért voltam kórházbaN, mert megijedtem, hogy eGy órán belül is nagyon sokszor és erõsen görcsöltem. Már bánom, hogy bementem! Ott aztán négy órán át NST-n figyeltek, kétszer mondták, hogy szülünk, kétszer, hogy nem:) A leginkább azért bánom, mert tágítottak, aminek hatására most sárgás-barnás valami folyik belõlem... Azt mondták a kórházban, hogy az a lényeg, hogy ha rendszeresen, erõsen érzed a fájásokat (5-6 perc) vagy elfolyik, szivárog a magzatvíz, esetleg vérzel, akkor irány a kórház. Addig kitartás:)
Elõzõ vagyok. A két óra alatt 4 keményedés nem sok szerintem. És én is 36. hétben vagyok.
Szia!!!Én is ugyan ezzel küszködök , már a 36 hétõl és most vagyok 40hetes és még semi nem akar ki bujni a babom és néha nagyon erõsek voltak a joslo fájásaim , készülödik még csak a babád.Ugy hogy ne aggodj!!!Én már nagyon türetmetlen vagyok.Jo baba várást!!!


Ma léptem a 36. hétbe és tegnap nagyon sokat keményedett a hasam. Az NST-n a hölgy azt mondta, hogy most már ne akarjak szedni MagneB6-ot. Ha továbbra is sokat keményedik a hasam, akkor befektetnek és kapok infúziót? Vagy mi történik?

Legjobb válasz: Szia. Rendszeres fájásoknál kell csak menni. Ha már szabályos idõközönként jelentkezik, és nagyjából ugyanaddig tart, addig úgyis csak hazazavarnak. Tapasztalat. De ha már szültél, akkor fel fogod ismerni az igazi fájásokat.

Szia. Rendszeres fájásoknál kell csak menni. Ha már szabályos idõközönként jelentkezik, és nagyjából ugyanaddig tart, addig úgyis csak hazazavarnak. Tapasztalat. De ha már szültél, akkor fel fogod ismerni az igazi fájásokat.
Szia. Nekem sem szabad már szednem, az orvosom azt mondta. Nekem is vannak fõleg éjjel josló fájásaim, de szerintem ettõl még nem fogunk elõbb megszülni. A magnézium megakadályozhatja a tágulást. Nekem sokszor volt 3x2 mg mellett is keményedés, mégsem nyílt a méhszájam ki. Különben a 36-ik héttõl már nem számít koraszülöttnek.Minden jót! Szintén 36 hetes kismama.
Ha a 36. hét után születik a baba, akkor már semmi gond.Ne aggódj ezen.Van olyan ismerõsöm a 10en valahanyadik héten kinyílt egy ujjnyira, és 1 héttel még túl is hordta a gyereket. Nem fektetnek sehova.Ha továbbra is keményedik a hasad, akkor egyszercsak megszülsz.Ez az élet rendje.És tényleg ne szedjél magne B6ot, mert tompíthatják a szülési fájások intenzitását, ezzel megnyújtva a vajúdást, amibõl néhány óra is elég kimerítõ, hátmég sok. Ne aggódj és rakd össze a kórházi cuccod! Könnyû szülést!
Én szólnék az orvosnak, ha van fogadott annak, ha nincs akkor a kórházban, max hazaküldenek.Én is keményedtem, volt infúzió, gyógyszerek, meg szigorú fekvés, persze a végén már csak a fekvés, de be kellett feküdnöm.Mindenkinél más, minden terhesség más, ha szólsz abból baj nem lehet.Csak jószándékból írtam.1-.voltam
Ha nem múlik a keményedés , lehet igen, kapsz infit amivel tudják késleltetni még egy kicsit a dolgokat, de ne ijedj meg, ha esetleg elõbb akarna jönni a baba már jó idõben vagytok, de azért pihenj sokat otthon, sok fekvés, azzal segíthetsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat. Az elsõ gyermekem 34. hétre szültem, ezért a 36. hét miatt nem aggódom. Mivel idáig terhességgel még nem jutottam el, nem tudom pontosan, hogy mi is fog történni ezután:) . A keményedések aggasztanak igazából, mert nem tudom, hogy ezzel most jelentkeznem kell-e a dokinál vagy tényleg csak várni, hogy rendszeresek legyenek és szüljek. Most sem vagyok biztos a dologban, mert egyikõtök azt írta várjak, a másik, hogy menjek és infúzió:) Most akkor mit kell tenni?
A kérdező hozzászólása: Hát, császárral szültem, de azt hiszem, hogy még a kisebb fájások is elég intenzívek ahhoz, hogy az felismerhetõ legyen:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, legfõképpen az utolsó hozzászólónak! Tulajdonképpen én is így gondolnám, csak szükségem volt megerõsítésre. Titokban én is reménykedem, hogy kezdek nyílni és nem bánnám, ha kicsit elõbb meglenne, azt sem, ha természetes úton tudnék szülni a császár után.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!