Találatok a következő kifejezésre: Most lépek a (66 db)

Ma töltöm a 12. hetet, azaz a 13.-ba lépek. Az egyik könyv szerint most lépek a 2. trimeszterbe, a másik szerint a 16. héten. Hogy is van ez?

Tudom, hogy nem ez a fontos, csak a tisztánlátás miatt.

Legjobb válasz: 12. hét után már a 2.trimeszterben vagy. Én a másik számolásról nem is hallottam. Ha belegondolsz, általában 40 hét a terhesség, és így valóban a 40 harmada 13. Tehát a 13.hét már a 2. trimeszterbe tartozik. Szerintem ez a logikus, a másikat nem ismerem. Boldog babavárást. Vigyázz magadra és a babára. Üdv.: 16 hetes kismama

12. hét után már a 2.trimeszterben vagy. Én a másik számolásról nem is hallottam. Ha belegondolsz, általában 40 hét a terhesség, és így valóban a 40 harmada 13. Tehát a 13.hét már a 2. trimeszterbe tartozik. Szerintem ez a logikus, a másikat nem ismerem. Boldog babavárást. Vigyázz magadra és a babára. Üdv.: 16 hetes kismama
Az elsö trimeszter 14.hét-ig tart, a második 27.hét-ig és a harmadik kezd a 28-tól!
ezt mindenki másképp számolja, szerintem a dokik, védõnõk is. én is többféle változatot olvastam már
Az elsõ trimeszter a 16. hét végéig tart. A második 17-28, a harmadik 29-40. Az elsõ trimeszter hosszabb, a második és a harmadik is 12 hét, így jön össze a 40 hét. 18 hetes kismami.
Holnap leszel pont 6 hetes. Gratula:)
Én is úgy számoltam, ahogy az elõzõ válaszoló. Dec. 23-án leszel pont 6. hetes pocakos! Gratulálok! Vigyázz a babidra! :)
http://www.kismamablog.hu/szules-kalkulator én itt számolom, nagyon jó kis oldal - e szerint holnap leszel 6 hetes
Szia, nekem november 10-én volt meg utoljára, én pont ma vagyok 6 hetes, tehát te holnap leszel :) Vannak tüneteid? Gratula! :) Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Három napja szörnyû hányingerem van!
Nem akarok itt reklámozni, de én is hányós voltam az elsõ terhességemmel, most iszom a Lenkei KalMag-ját és semmi bajom...néha egy kis émelygés.. :) Én voltam a november 10-i :) Nagyon boldog babavárást és Karit! :)
A kérdező hozzászólása: kÖSZI A SEGÍTSÉGET, DE HOL LEHET EZT A LENKEI -T BESZEREZNI!NAGYON JÓ VOLNA VALAMI MERT TOTÁL KÉSZ VAGYOK A SOK ÖKLENDEZÉSTÕL ÉS HÁNYÁSTÓL.

Miért csak most lép a pasi, (aki eddig nem lépett pedig volt alkalma) amikor mással fogok randizni?

Feladtam vele kapcsolatban, és továbbléptem. Megismertem valakit nemrég, és randim lesz és erre a másik pasi is keresni kezdett újra.

Legjobb válasz: Maradj a mostaninál, találkozgass, ismerkedj...ha nagyon bejön akkor szerintem hagyd a másikat. Kérdezd meg a másikat, hogy miért csak most jutott eszébe hogy létezel?

Maradj a mostaninál, találkozgass, ismerkedj...ha nagyon bejön akkor szerintem hagyd a másikat. Kérdezd meg a másikat, hogy miért csak most jutott eszébe hogy létezel?

3. babánkat várjuk és a combom tövében olyan furcsa érzésem van. Az előző terhességeimnél is volt ilyen ( nyúltak a szalagok, inak) de nem ilyen korán. Most lépünk a 16. hétbe. Szerintetek ez nem baj?

Legjobb válasz: Az orvosnak jelezd, és szedj magnéziumot, de alapvetõen a többedik terhességnél a tünetek jelentkezhetnek hamarabb, anélkül, hogy ez baj jelentene. Persze jó, ha dokival megbeszéled.

Az orvosnak jelezd, és szedj magnéziumot, de alapvetõen a többedik terhességnél a tünetek jelentkezhetnek hamarabb, anélkül, hogy ez baj jelentene. Persze jó, ha dokival megbeszéled.
Én is azt mondanám, hogy az elõzõ terhességek már megviselték a szervezetedet, és azért érzed már ilyen korán. De tudod, ha nagyon aggaszt, inkább orvost kérdezz!:) Egyébként boldog babavárást és jó egészséget!:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok. Jövõhéten kedden mennem kell az orvoshoz és megkérdezem mindenféleképpen. Úgy érzem nincs baj, csak kellemetlen. Köszönöm mégegyszer.
Császárral szûlted valamelyiket?
A kérdező hozzászólása: Nem, mindkettõt hüvelyi úton.

Milyen mikor keményedik a has? A menstruácios görcsök egynap egyszer vagy kétszer jelentkenek. De nagyon gyengén. A babám nagyon fent van még nem inult el lefelé. én most lépek a 37 hétbe

Legjobb válasz: nekem olyan a bekeményedés, hogy összeugrik egy "kockába" a hasam, és levegõt is alig kapok.nagyon feszítõ, fájó érzés.36hetes vagyok.

nekem olyan a bekeményedés, hogy összeugrik egy "kockába" a hasam, és levegõt is alig kapok.nagyon feszítõ, fájó érzés.36hetes vagyok.
Olyan mintha hirtelen összerándulna és kopogni lehet rajta.:) 40 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Akkor én ezt még nem éreztem eddig az nem baj ugye de ez mindenképpen jelentkezni fog?
Szia. Persze, hogy nem baj. Én mondjuk elég hamar elkezdtem keményedni és szedtem is rá magnéziumot. Én már a 38 héten járok, de olyan mensi szerû jóslófájásom még egyetlen egy alkalommal volt. Bár keményedésem van, fõleg ha sokat állok fõzés vagy mosogatás közben. De ha olyankor leülök, rövid idõn belül elmúlik. A baba még nekem is fenn van, de ez nem jelent semmit állítólag. Üdv
Ha keményedik a hasad, akkor olyan lesz mintha egy jó keményre fújt focilabda lenne a hasaban :) ilyen lehet korábban is, Braxton Hicks féle méh összehúzódások már a második trimesztertõl érezhetõek. a fájások pedig fájnak is kicsit :) a 37. héten még kell legyenek fájásaid, majd a 39-40.-en. észre fogd venni, DE HA SZEDSZ MAGNÉZIUMOT, AKKOR ITT AZ IDEJE LEÁLLNI VELE. mert a magnézium izomgörcs oldót hatása miatt nem fognak jönni "fájások" és túl hordhatod a babádat. Kérdezd a dokidat, de általában a 36. hét után már nem javasolt szedni magnéziumot. Még van egy hónapod szülésig! örülj neki, ha nem keményedik a hasad. (Én ilyenkor még dolgoztam az elõzõ terhességemmel) most 25 hetes kismama

Holnap lépek a 8. hétbe. Lehetséges, hogy olyan érzésem van mintha megjönne? Most lenne az ideje.

Legjobb válasz: Ez normális. Ha erõsödik, vegyél be Magne-b6-ot. Ha görcsölsz, akkor hívd az orvosod.

Ez normális. Ha erõsödik, vegyél be Magne-b6-ot. Ha görcsölsz, akkor hívd az orvosod.
Igen, normális. Ha görcsöléssel vagy vérzéssel jár, akkor keresd az orvosodat. Egyébként biztosan minden rendben. :)
Nekem még a 17.héten is volt olyan érzésem, mintha meg akarna jönni. Azt mondták, hogy ez normális. Ha keményedik is a pocid, akkor vegyél meg MagneB6-ot vagy sima magnéziumot.

Most olvastam a neten, hogy megszűnnek az adókedvezmények, pl. amit életbiztosítás után lehet igénybe venni. Ez igaz lehet? Ha igen akkor mikortól lép életbe?

Olyan válaszoljon aki tényleg tudja a választ, mert a napokban akartam kötni egy biztosítást, de így már nem lenne aktuális, szóval fontos lenne tudnom, köszi.

Legjobb válasz: Amíg az országgyûlés nem szavazta meg, semmi biztosat nem lehet tudni.

Amíg az országgyûlés nem szavazta meg, semmi biztosat nem lehet tudni.

Most lépek bele a 20. hétbe, és nincs valami nagy pocim, az baj?

Nem vagyok csont vékony, mert 59 kg-val kezdtem a terhességet, és 165 cm vagyok hozzá, de nem nagyon van pocim, inkább csak akkor látszik, ha olyan szabású pulcsi van rajtam. Ez baj? És idáig csak 2-3 kg-ot híztam. Az nem kevés?

Legjobb válasz: Szia! szerintem egyatalan nem baj, ha meg nincs nagy hasad, en is ugyanugy voltam, alig lehetett latni rajtam, hogy terhes vagyok, de most mikor a 38. hetben vagyok, olyan vagyok, mint a lufi.Csak vard ki a veget :}}

Szia! szerintem egyatalan nem baj, ha meg nincs nagy hasad, en is ugyanugy voltam, alig lehetett latni rajtam, hogy terhes vagyok, de most mikor a 38. hetben vagyok, olyan vagyok, mint a lufi.Csak vard ki a veget :}}
A 20. héten nekem is alig volt.Aztán a 23-24.en úgy megnõtt mintha muszáj lett volna:)
Nekem se volt, pedig annyira nagyon akartam mutogatni! Csak ca a 19. hét után kezdett nõni, úgyhogy türelem! Valami olyasmit hallottam, hogy ha hátrahajló méhed van, kevésbé látszik a baba. Gõzöm sincs ez tévhit vagy orvosias válasz. Szerintem viszont azért lassan illene elkezdeni kicsit hízni. A védõnõdre halgass. Magzatvédõ vitamint ha nem szedsz, lehet, hogy azért nem nõtt meg az étvágyad. Nem kötelezõ 20 kg-ot hízni, egészséges táplálozás mellett 6-9 kg is megfelelõ, csak a baba ne éhezzen.
Valamit nagyon félre érthettél!Ilyen törvény nincs, és szerintem nem is terveznek.
Nem hallottam róla. 3 gyermeket nevelek egyedül, rendszeresen képben vagyok a hírekkel kapcsolatban, de errõl még említést sem hallottam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!