Találatok a következő kifejezésre: Most keztem a (26 db)

Van itt köztetek olyan aki még csak most kezte a futást?

Mennyit birtatok el?ször? Miért futtok? Hány percb?l áll? Mien bemelegítást illetve nyujtást csináltok?

Legjobb válasz: Nem most kezdem, de most kezdem újra. Hogy javuljon az állóképességem, mert most [email protected] Változó, hogy meddig tart. Volt fél óra is, ha lassabban futottam , de volt már 6-8 perc is, rövidebb távon, kihajtva a belem.

Nem most kezdem, de most kezdem újra. Hogy javuljon az állóképességem, mert most [email protected] Változó, hogy meddig tart. Volt fél óra is, ha lassabban futottam , de volt már 6-8 perc is, rövidebb távon, kihajtva a belem.
Nem most kezdem, de nem is olyan régen. :) Személy szerint 2000 m mindig megvolt egyhuzamban. Ez átlagosan 10.45 alatt megvan. Minden lábra való bemelegítés, nyújtás jó, ezekbõl nem kell válogatni. Amit tudsz azt csináld! :) Azt javaslom ha van rá lehetõséged, akkor ne betonon vagy salakon fuss, hanem erdei, egyenletlen terepen és állandó tempóval. Néhol lassíts-gyorsíts és köbe végezz fekvõtámaszokat. Mondjuk Pár száz méterenként. Nem kell sok... szerintem 15-20 bõven elég. :)
Szia. Én 10.-én kezdtem, azóta 1 napot pihentem.nem sok idõ, de tekintve h milyen lusta vagyok akármit is mozogni, sztem jól haladok.Futópadozok mindennap, fél órával és 2km-rel kezdtem és ettõl se följebb se lejjebb.de érzem h hamarosan megy a több is és próbálkozok a gyorsabb tempóval.

Mikor lesz normalisa a kakija? 6 hós most keztuk a hozzátáplálást es nem nagyon van neki. Mikortól lesz kemeny? Lehet hogy mar most és ezert szenved?

Legjobb válasz: Mi kb. 1 hónapja eszünk szilárdat is. ( 6 hósak vagyunk) Elsõ pár nap volt gond a kakival. Amikor fogósabb ételt kap,amiben van esetleg s.répa, banán, akkor kap délután egy kis pacific bébiitalt (õszibarack) ez mindig segít. De kaphat szilva, és paradicsomlevet is (kimondottan bébiitalt)

Mi kb. 1 hónapja eszünk szilárdat is. ( 6 hósak vagyunk) Elsõ pár nap volt gond a kakival. Amikor fogósabb ételt kap, amiben van esetleg s.répa, banán, akkor kap délután egy kis pacific bébiitalt (õszibarack) ez mindig segít. De kaphat szilva, és paradicsomlevet is (kimondottan bébiitalt)
Igen , a szolárd étel bevezetésekor mi 1 hónapig szenvedtünk a kakitól, aztán minden fõzibe tettem lenmagolajat és ettõl minden rendbejött. Kell h átalljon a szervezete. Normális h ilyenkor megváltozik a széklete. Rendezõdni fog hidd el!
akkor mindenféleképpen kokszolj...
ez igazán a "háztartási gépek" kategoriába tartozik ...
Nyomassad a szteroidot, ha ennyi eszed van, és úgy fogsz kinézni, mint az a sok hülye testépítõ ember.(Nem a kisportoltakra gondolok, hanem azokra a rusnya szar izomtömegekre)
Én azért kicsit örülök is, hogy ennyi barom van a világon, akik így ítélik meg a testépítést, legalább nem tömegsport, és nincs konkurencia:)
utolsónak: ja bazze mert ilyen nulla tudással és otthoni súyzókkal szerinted valakibõl lehet olyan, mint az a sok "rusnya testépítõ"? szánalmas vagy. a kérdezõ pláne
Konditerem-bérletet vegyél.
mindenképp szedd, mert anélkül nincs értelme!!! De sokkal jobb lesz a hatás, ha análisan adod be magadnak, hidd el! Így egybõl a belekbe kerül, és az izmokba!

Mit Csináljak mostanában amikor letöltök újra indul a gépem eddig nem csinálta csak most kezte mit tegyek?

Legjobb válasz: mit töltesz le? milyen programmal? mikor indul újra? konkretizálj

mit töltesz le? milyen programmal? mikor indul újra? konkretizálj
A kérdező hozzászólása: akármit mondjuk egy sorozatnak akarom most a 3 évadát megnézni akár torrentel akár simán vagy zene újra indul és idegesít engem mert eddig nem csinálta tudnál segíteni?
ha akkor indul újra mikor a letöltés épp véget ér akkor a torrent kliens beállításai között kell keresni (lesz valami olyan hogy "letöltés után mit tegyen"... de ez minden kliensben máshogy van) viszont ha nem ez a probléma akkor tippem sincs mi lehet a gond azt ajánlom hogy nézesd meg egy hozzáértõvel
A kérdező hozzászólása: köszi de akkor indul amikor rá kattintok a letöltés gombra abban a pillanatban újraindul azelõtt nem csinált ilyet te szerinted mi a baj?
akkor felejtsd el amit mondtam... nézesd meg szakértõvel
A kérdező hozzászólása: köszi szerencsére van 1 ismerõsöm aki ért hozzá:D

Most keztük az ovit, de 2 nap után beteg lett a kislányom. Milyen vitamint ajánlanátok ami nálatok bevált?

Legjobb válasz: Én egész gyerekkoromban béres cseppet ittam minden reggel, és évi egyszer voltam max beteg.

Én egész gyerekkoromban béres cseppet ittam minden reggel, és évi egyszer voltam max beteg.
Én is a Bérest ajánlom.
Béres multikid
a nagynak(okt végén lesz 3) adoki a cebion 2x multit ajánlotta, a kicsi meg cebiont kap bérescseppel.
Béres csepp cebionnal + probiotikum!

Most keztem el gyúrni és izomlázam van. Mikor fogja megszokni a testem hogy mindig edzek?

...

Legjobb válasz: bunkó...Lehet feltudok sorolni pár nõt aki erõsebb nálad:)

Tényleg elég bunkó vagy, õ csak egy spórt kenõcsöt ajánlott neked hogy nelegyen izomlázad. Ha nem rendesen edzel akkor mindig lehet izomlázad. Egy jó edzéstervet kell összeállitani. Keress az interneten edzésterveket.
hmmm:) Van nõ, aki 5-6 éve kondizik?Na...
bunkó...Lehet feltudok sorolni pár nõt aki erõsebb nálad:)
A párom évek óta edz, minden nap már testrészre, és neki is van hogy izomláza van!Használj jó kis izomlazító krémet, pl ezt!http://www.bioszallito.hu/Richtofit-sportkrem?termek-8119 És minden edzés elõtt jól melegíts be!!!! És vigyázz az izomlázra edzéssel, sérüléseket okozhat!Ha izomlázad van, gyengébben edz azokon a napokon!
a kondi az nem sport.
A kérdező hozzászólása: és egy olyan férfi tanácsra aki már évek óta ûzi! nem lánytól kérek választ ti szart se tudtok a kondizásról, ismétlem tapasztalt férfiak tanácsát várom
A kérdező hozzászólása: akkor mi a faszom? hülyefasz....
Hallod, te hülye vagy.
"nem ez az elsõ kondizásom múlt évben is ezt a sportot ûztem" Nemá, hallod, te ilyen kemény vagy? Most tényleg arra a pár hónapos "edzésmúlt"-ra feszítesz? :D hmm.. nemsemmi.. Ha meg azt írtad, hogy viseled a fájdalmat akkor meg minek tetted fel egyáltalán a kérdést?
bírom az ilyeneket, akik vetítenek, hogy ilyen meg olyan izmosak, aztán közben kb. egy hete edzenek minden nap és nem tudnak mit kezdeni az izomlázzal.. tipikusan az "én jobban tudom" csírák, akik már csak azért sem néznek utána a dolgoknak.. a boxhoz meg lefogadom, hogy semmi közöd, mert akkor ismerõs lenne az izomláz
elsõnek: minden válaszra ment a zöld:)
Elsõ vagyok! Ne haragudj, bocs hogy segíteni akartam!A párom edz évek óta, konditermünk van, (ott dolgozom) így van némi fogalmam a gyúráshoz, veled ellentétben, aki most kezdi, ahogy te is írtad!De ha ekkora bunkó vagy, akkor csak gyúrj nyugodtan bemelegítés nélkül, krémek nélkül ahogy csak tudsz, mert te kemény gyerek vagy, csak majd ne sírdogálj ha izomhúzódásod lesz! De amúgy szívesen a válaszom, és hogy idõt szántam egy kreténre!gondolom normális hangnemben írtam neked, ahelyett hogy azt írtam volna hogy húzz vissza a tornaórára kis kezdõ csíra!Ha még azt sem tudod mit kell tenni izomláz esetén! Üdv: 27/nõ
A kérdező hozzászólása: nem vitatkozni szeretnék de tisztán gyúrok waze nekem nem kellenek ilyen szarságok viselem a fájdalmat azt viszont köszi hogy írtál :)
A kérdező hozzászólása: van benne valami de hidd el bennem megvan az a képesség mint bármelyk férfiéba... hiába izompacsirta a nõ meg ilyenek ha szart sem ért a "boxhoz" szal szerintem érted hogy mivan....
A kérdező hozzászólása: más tanácsra lenne szükségem
A kérdező hozzászólása: ööö az lehet am bocsi de tényleg más valaki véleményét várom aki ûzi is ezt a sportot a másik dolog meg egy lány engem akkor tudna lenyomni ha több lenne rajtam az izom. hidd el rajtam is van, nem hiába kérdeztem. nem ez az elsõ kondizásom múlt évben is ezt a sportot ûztem. :) no meg megvan rá az alkatom is :) köszi
akkor olyan válaszol, aki csinálja már 1 ideje..izomlázad lesz 1 darabig.a másik, h edzés végén nyújts! nem jó, h megdolgoztatod az izomcsoportot és felületet, aztán meg elmész haza..nyújtás az edzéshez tartozik. -brutal fever- ha esetleg nagyon nem bírnád:P

Menyit fogyok még? Most járok a 48. napnál és -7kg. Hány kg várhato még? 79-kg rol keztem.

Legjobb válasz: Milyen egy fax kérdés XD olyan jókat lehet röhögni ezen az oldalon XD

Milyen egy fax kérdés XD olyan jókat lehet röhögni ezen az oldalon XD
Addig fogysz és annyit ameddig és ahogy fogyókúrázol. És egyben üdvözlöm körünkben az újabb gyógyegér kategóriájú kérdést.
A kérdező hozzászólása: Gyógyegér vagy te nem muszáj válaszolni.Akkor minek irsz, okostojás.
Igazad van, mert beállhat egy több hetes stagnálás. Tudni kéne a magasságod és hogy mennyire szigorúan tartod be a diétát. De az eredményedet látva kb. u.ennyi még lemehet:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a normális választ :) az utolso válaszolonak 164-cm magas vagyok. Volt amikor bünöztem de nagyrészt betartom, most már tornázok is minden nap, most már tényleg betartom.:)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c85c7baa9b6db4bc6a08e1..
A kérdező hozzászólása: Ma felment 1 tízedet!Nem tudom ez mit jelent!Elvileg holnap kellene nem megjönnie!!!
Szia!Én a belinkelésben tudok segíteni.Ha a ciklus.hu-n vezeted a hõdet. Megnyitod a diagrammodat, és ott alul lesz, hogy ezt a görbét ezzel a linkkel oszthatod meg másokkal. Arra rákattintasz, megnyilik egy új ablakban. Aztán ahová szoktad irni a http://www. oldal nevét, ott katt rá jobb egérrel , majd másolés, és visszajössz erre a lapra, ahová irni kell oda katt jobb egérrel, és beillesztés. Én igy szoktam, lehet, van egyszerûbb módja is, de amig más nem ir mást, addig próbáld ezzel :-) Sok sikert!
Hát ne haragudj, de szerintem mensi lesz. Hozzáteszem, láttam már olyan görbét, ahol egy napra lement a hõ, és utána visszament a baba miatt! Ha holnap visszamegy az jó, de azért ne éld bele magad!
A kérdező hozzászólása: Á sikerült köszönöm az elsõnek a segítséget!
Nagyon szivesen :-) Remélem most már olyan is jön, aki értékelni tudja, igy látva a görbédet, mert sajnos ebben nem tudok segíteni. És remélem csak jót fog mondani :-)

Ez normális a hőnél ha most keztem el teázni?

az els? ciklus napomtól iszom a teát már a 3. naptól észrevehet?en látszik,de 3. naptól 35.9-nél csak felfele megy már 36.5-nél járok,ma vagyok a 7. ciklusnapon.Ez normális?vagy ne legyek ennyire türelmetlen?majd beáll a h?m?

Legjobb válasz: Görbét nem tudsz csatolni? Úgy jobban átlátható lenne, és könnyebb lenne a vélemény nyilvánítás. Amúgy én is teázok és olyan gyönyörû görbéim vannak tõle, hogy csak na.

Görbét nem tudsz csatolni? Úgy jobban átlátható lenne, és könnyebb lenne a vélemény nyilvánítás. Amúgy én is teázok és olyan gyönyörû görbéim vannak tõle, hogy csak na.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem :( de itt vannak az eredmények: 35.9, 36.1, 36.15, 36.4
Hol méred a hõdet? Ezek iszonyat alacsony értékek! Remélem tudod, hogy csak a nyelv alatt, vagy a hüvelyben mért értékekbõl lehet megfelelõ görbét készíteni. Ezek olyanok mintha hónaljban mérted volna.
A kérdező hozzászólása: nyelv alatt higanyossal
Ha nyelv alatt méred legalább 3 percig és ilyenek az eredményeid, akkor nem akarlak megilyeszteni, de valószínûsíthetõ némi pajzsmirigy probléma. Mert az alaphõnek 36, 2 felett kell lennie.
A kérdező hozzászólása: az alaphõm 36.2 felett szokott lenni, volt 36.4, 36.2 és 36.6 volt eddig az alaphõm most nem tudom mennyi lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!