Találatok a következő kifejezésre: Most kezdtem szedni a Tri-regolt. Mivel (2 db)

Most kezdtem el szedni a Tri-regolt. Mivel 21 tabletta van 1 levélben, és 7 napig nem kell szedni, az akkor is csak 28 nap. A másik 2-3 napon mit kell tenni?

A doki nem adott vmi b? tájékoztatót. és nem értem hogy kell szedni.

Legjobb válasz: Szia tehát ha mondjuk elsején kezded szedni akkor szeded 21 napig ez ugye 21.-e akkor 7 napig nem szeded azaz: 22 23 24 25 26 27 28 -án nem és 29. én megint kezded. És az alatt ameddig nem szedtem meg kell hogy jöjjön nem baj ha nem múlt el akkor is is el kell kezdeni szedni a 29. napon. remélem azért érthetõ volt.

Szia tehát ha mondjuk elsején kezded szedni akkor szeded 21 napig ez ugye 21.-e akkor 7 napig nem szeded azaz: 22 23 24 25 26 27 28 -án nem és 29. én megint kezded. És az alatt ameddig nem szedtem meg kell hogy jöjjön nem baj ha nem múlt el akkor is is el kell kezdeni szedni a 29. napon. remélem azért érthetõ volt.
igen mert egy ciklus 28 napbol áll nem a honap ugyanazon napján kell megjönnie hanem 28 naponta kell h megjöjön a mensid és az a 7 napos szünet amikor menstruálsz ha és ha letelt a 7 nap akkor kezdheted elõrõl és megint 28 napig szeded a gyogyszert
Ha ennyire tájékozatlan vagy, hogy nem tudod, hogy a menstruációs ciklus 28 és nem 30 vagy 31 napos, addig szerintem ne is szedj fogamzásgátlót!
Hát nem hiába van sorban! Szerintem szedd az elejérõl!
Ezt jobb lenne azzal megbeszélni, aki felírta, de én ebben a ciklusban máshogy is védekeznék, mert a Tri-Regol szemei három különféle hatóanyagkombinációban léteznek, az utolsó sorozat elvileg már a beágyazódást hivatott gátolni, de attól még tüszõérésed, tüszõrepedésed lehet (az elsõ két sorozat ugye ezt akadályozná meg). Szóval én most nem bíznék a tablettában ebben a ciklusban.
Ebben a hónapban használjatok kieg. védekezést mindenképpen! Szedd most már így, nagyobb gond lenne, ha most az elejét szedném, aztán a középsõket, aztán meg megint az utolsókból..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!