Találatok a következő kifejezésre: Most kezdtem szedni a Tri-regolt (3 db)

Most kezdtem el szedni a Tri-regolt. Mivel 21 tabletta van 1 levélben, és 7 napig nem kell szedni, az akkor is csak 28 nap. A másik 2-3 napon mit kell tenni?

A doki nem adott vmi b? tájékoztatót. és nem értem hogy kell szedni.

Legjobb válasz: Szia tehát ha mondjuk elsején kezded szedni akkor szeded 21 napig ez ugye 21.-e akkor 7 napig nem szeded azaz: 22 23 24 25 26 27 28 -án nem és 29. én megint kezded. És az alatt ameddig nem szedtem meg kell hogy jöjjön nem baj ha nem múlt el akkor is is el kell kezdeni szedni a 29. napon. remélem azért érthetõ volt.

Szia tehát ha mondjuk elsején kezded szedni akkor szeded 21 napig ez ugye 21.-e akkor 7 napig nem szeded azaz: 22 23 24 25 26 27 28 -án nem és 29. én megint kezded. És az alatt ameddig nem szedtem meg kell hogy jöjjön nem baj ha nem múlt el akkor is is el kell kezdeni szedni a 29. napon. remélem azért érthetõ volt.
igen mert egy ciklus 28 napbol áll nem a honap ugyanazon napján kell megjönnie hanem 28 naponta kell h megjöjön a mensid és az a 7 napos szünet amikor menstruálsz ha és ha letelt a 7 nap akkor kezdheted elõrõl és megint 28 napig szeded a gyogyszert
Ha ennyire tájékozatlan vagy, hogy nem tudod, hogy a menstruációs ciklus 28 és nem 30 vagy 31 napos, addig szerintem ne is szedj fogamzásgátlót!
Hát nem hiába van sorban! Szerintem szedd az elejérõl!
Ezt jobb lenne azzal megbeszélni, aki felírta, de én ebben a ciklusban máshogy is védekeznék, mert a Tri-Regol szemei három különféle hatóanyagkombinációban léteznek, az utolsó sorozat elvileg már a beágyazódást hivatott gátolni, de attól még tüszõérésed, tüszõrepedésed lehet (az elsõ két sorozat ugye ezt akadályozná meg). Szóval én most nem bíznék a tablettában ebben a ciklusban.
Ebben a hónapban használjatok kieg. védekezést mindenképpen! Szedd most már így, nagyobb gond lenne, ha most az elejét szedném, aztán a középsõket, aztán meg megint az utolsókból..

Tegnap este együtt voltam a párommal és kiszakadt a gumi és későn vettük észre. És még csak most kezdtem el szedni a tablettát tegnap vettem be a 6. szemet! Kellene félnem? Tri-Regolt szedek

És még annyit hogy ha beveszem a tabit,azt mennyi id? alatt szívódik fel?Mert volt egy kis hasmenésem ami nem volt vészes de kb a tabi beszedése után 3-4órával volt...

Legjobb válasz: a fejfajascsillapitonak semmi koze. mit mondott a doki, mikortol ved a gyogyszer? ha meg nem ved tutira akkor lehet h bajban vagy. menj vissza surgosen az orvoshoz. itt nme fogsz sem hozzaerto sem hasznos valaszt kapni csak toltod az idod. ha 72 oras kell ,azt ugyis csak orvos irhatja fel. kockaztatni meg nem erdemes. na meg ha itt 1 hulye valaszra hallgatsz lehet h ramegy az egeszseged. menj el orvoshoz meg ma!!!!

a fejfajascsillapitonak semmi koze. mit mondott a doki, mikortol ved a gyogyszer? ha meg nem ved tutira akkor lehet h bajban vagy. menj vissza surgosen az orvoshoz. itt nme fogsz sem hozzaerto sem hasznos valaszt kapni csak toltod az idod. ha 72 oras kell , azt ugyis csak orvos irhatja fel. kockaztatni meg nem erdemes. na meg ha itt 1 hulye valaszra hallgatsz lehet h ramegy az egeszseged. menj el orvoshoz meg ma!!!!
A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy tegnap elõtt bevettem egy fájdalom csillapítót mert nagyon fájt a fejem!Ez gyengítette a fogámzásgátlót?válaszokat köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nemtudok elmenni mert3hós a kisfiam és nem tudom kire bízni a legközelebbi nõdoki pedig 40km-re van...már oda sem érnék rendelésre:S
Ha a mensid elsõ napján kezdted szedni, akkor onnantól már védve vagy. A hasmenés akkor hasmenés, ha napi nagyon sok alkalommal vizes f*sás van, egyszeri lágyabb széklet még nem hasmenés, tehát nem befolyásolja a felszívódást. Szerintem ne aggódj!
Szülést vagy vetélést követõen az orvos utasítása szerint, de legkorábban a második menstruáció jelentkezésének 1. napján ajánlott a drazsé szedését elkezdeni. Amennyiben orvosi okokból a fogamzásgátlás még korábbi megkezdése indokolt, akkor a drazsé szedését az elsõ menstruáció 1. napján kell elkezdeni, de az elsõ 2 héten még egyéb (nem hormonális) fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!