Találatok a következő kifejezésre: Most kezdtem szedni a 3. level (4 db)

Most kezdtem el szedni a 3. levél yasminellét, 3-4napig tart a havim, de utána is 3-4napig barna folyásom szokott lenni. Ez normális vagy menjek vissza a dokihoz? (Más mellékhatás nincs)

Legjobb válasz: az elsõ 2-3 hónapban elõfordulhat rendszertelen vérzés, örülj hogy csak ennyi a bajod, majd elmúlik a 4-5. hónapra.

az elsõ 2-3 hónapban elõfordulhat rendszertelen vérzés, örülj hogy csak ennyi a bajod, majd elmúlik a 4-5. hónapra.

Most kezdtem el szedni a 3. level Belarat, 21 nap helyett 20 nap utan tartottam szunetet, mert 1szer kettot vettem be, most miota ezt a levelet szedem, faj a fejem, eddig semmi gond nem volt, mitol van ez? Lehetek terhes esetleg?

Legjobb válasz: Visszakérdeznék: miért vettél be egyszerre kettõt? Ilyet nem lehet, kivéve, ha a tegnapit elfelejtetted és a maival vetted be! Biztos, hogy nem vagy terhes, csak egy kicsit összezavarodott a szervezeted!

Visszakérdeznék: miért vettél be egyszerre kettõt? Ilyet nem lehet, kivéve, ha a tegnapit elfelejtetted és a maival vetted be! Biztos, hogy nem vagy terhes, csak egy kicsit összezavarodott a szervezeted!
A kérdező hozzászólása: Azert, mert az volt a gyogyszerre irva, hogy megegyet be kell venni, aztan masnap az orvostol megkerdeztem, azt mondta, jol tettem, hogy bevettem. Szoval remelem, ez most csak azert van, mert ossze van kicsit a szervezetem zavarodva, mert azota van fejfajas meg rosszulet, miota ezt a levelet elkezdtem, azelott a 7 napban szokasosan megjott.
Ha rendesen megjött a gyógyszermentes napokban, akkor ne aggódj, mert biztos, hogy nem vagy terhes! A fejfájás meg sok mindentõl lehet pl. front! (elsõ hozzászóló)

Ha most kezdtem el szedni a 3. levél Lindynette 20 fogamzásgátlót, akkor már nem kell kiegészítő védekezést használni?

Mert eddig még nem mertük kipróbálni óvszer nélkül, szerintetek mostmár nem lehet baj?

Legjobb válasz: Ha jól értem 3hónapja szeded a gyógyszert.Akkor már teljesen nyugodtan szeretkezhettek védekezés nélkül.Elvileg a gyógyszerek már két hét után hatnak,de rajta kell lennie a betegtájékoztatóján.

Ha jól értem 3hónapja szeded a gyógyszert.Akkor már teljesen nyugodtan szeretkezhettek védekezés nélkül.Elvileg a gyógyszerek már két hét után hatnak, de rajta kell lennie a betegtájékoztatóján.
Ha amikor elkezdted szedni, a mensid elsõ napjától szedted, akkor már 2 hét után védettséget ad! Nyugodtan szexelhettek már óvszer nélkül!
persze, én ugy tudtam, h 1hónap után véd!de 3hónap után már 1000000százalék!
én az elsõ szem tabinál nekiestem a barátnõmnek nagyügy nemlett semmi nem véletlen v vicc ami a papíron mellékelve van hozzá bá én nem olvastam megnézem most neten hihi
atyám hónapokig szedni az elsõ nagy nap elõtt elõtt akkor idézek mondjuk lehet a többi gyócer máshogy mûködik meg ha nem szedheti egyéb okokból pont ezt a fajtát akkor értem. Mikor kezdheti el az elsõ csomag szedését? Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az elõzõ hónapban. A Yadine szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Yadine szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az elsõ 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.
szerintem hívd fel a nõgyógyászod és kérdezd meg
Szia! Ez úgy mûködik, hogy az adott levelet még szedd végig. aztán jön a 7 napos szünet, utána pedig egyszerûen ne kezdj új levelet. Nem kell nõgyógyász, ez ilyen egyszerû. De szerintem ez még a tájékoztatón is ott van. ez saját tapasztalat. Hagyd csak abba, a levél végén. Nem lehet gond!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!