Találatok a következő kifejezésre: Most kezdtem szedni a (164 db)

legideálisabb szájon át, brutal gainert esetleg orrba. Egyél inkább rendesen

Most kezdtem szedni a fogamzásgátlót, normális hogy összesen 1 napig volt mensim?

Még sohasem szedtem fogamzásgátlót. Vasárnap délután megjött,este bevettem az első tablettát,hétfőn is estig megvolt,és azóta nem! lehetséges hogy ez a gyógyszertől van? Ti tapasztaltatok már ilyet?

Legjobb válasz: Szerintem ez normális.:)Én évek óta szedek tablettát.Tinédzser koromban min. 5-6 napig tartott nagy mennyiség,borzasztó fájdalom kiadásban:D mikor elkezdte a tablettát szedni párszor 1 vagy 2 napig tartott,és azóta sem szokott három napnál tovább meglenni.a görcsök is megszûntek.Ez kényelmes és fájdalommentes dolog,én nagyon szeretem:)Én az a három nap is nagyon jó! :D

Szerintem ez normális.:) Én évek óta szedek tablettát.Tinédzser koromban min. 5-6 napig tartott nagy mennyiség, borzasztó fájdalom kiadásban:D mikor elkezdte a tablettát szedni párszor 1 vagy 2 napig tartott, és azóta sem szokott három napnál tovább meglenni.a görcsök is megszûntek.Ez kényelmes és fájdalommentes dolog, én nagyon szeretem:) Én az a három nap is nagyon jó! :D

Lehet olyan, hogy most kezdtem szedni a fogamzásgátlót és van az a 7nap amikor nem kell szedni s abba a 7napban nem jön meg?

S ha nem jön meg akkor is fogjak neki a következ? levélnek?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat, hogy eleinte kimarad, egy, akár két menzesz is, ugyanúgy szedd tovább a gyógyszert, mint ahogy kéne és a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet is.

Igen, elõfordulhat, hogy eleinte kimarad, egy, akár két menzesz is, ugyanúgy szedd tovább a gyógyszert, mint ahogy kéne és a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet is.
Nekem a tablettamentes 7 nap 3. napján jött meg kb mindig... A hetedik nap után kell ismét szedni! Ha abszolút nem jött meg, menj vissza a nõgyógyászhoz...
A kérdező hozzászólása: Értem köszi a gyors választ.
Azt nem tudom, de nagyon ajánlom Neked az Emóció szedését. Neten találsz róla infót.
Crohn-ra nehogy vitaminokat szedj!!!!! Így is túl erõs az immunrendszered, téged támad, akkor hova akarod még erõsíteni???

Hany nap utan kezd el hatni a fogamzasgatlo? Most kezdtem szedni, elotte 3 honapig szedtem, de most kimaradt 3 het.3 napja ujra kezdtem. Mennyi ido kell?

Legjobb válasz: Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.

Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.
A kérdező hozzászólása: a menszesem 2 hete mult el kb. 1 het utan hat? tehat 3 napja szedem es nem a mensesem elso napjan kezdtem, arra varhatnek meg vagy 4 honapot!
Ha nem a menstruáció elsõ napján kezted szedni akkor 7 nap.
A kérdező hozzászólása: enis igy emlekeztem, koszonom.
Nem csak minden nap egyet vegyél be. az mindegy hogy mi van rajta hétfõ vagy kedd a tabletta ugyanaz.

Most kezdtem szedni Dienille fogamzásgátlót, érdekelne hogy tényleg jó a pattanásos bőrre, mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt hozza rendbe az arcot?

Legjobb válasz: remélem nem azért kezded el szedni, hogy eltûnjenek a pattanásaid. amugy a Dienille-t nem ismerem, viszont a Lindynette az a barátnõmnek 1 hónap alatt eltûntette az összeset, nekem pedig a görcseimet megszûntette havimnál :)

remélem nem azért kezded el szedni, hogy eltûnjenek a pattanásaid. amugy a Dienille-t nem ismerem, viszont a Lindynette az a barátnõmnek 1 hónap alatt eltûntette az összeset, nekem pedig a görcseimet megszûntette havimnál :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem csak azért, csak gondoltam jó volna egyszerre megoldani a két problémát :) Doki azt mondta hogyha három hónap alatt nem használ akor majd másikat irat fel.
sztem visszafog jönni az hamarosan
Szerintem örülj neki, hogy ennyvel megúsztad, van aki 2 hétig menstruál majd másfél hónapig barnázik utána. Sajnos kb csak ez a két véglet van. Én 3 hétig barnáztam :(
a fdogamzásgátló úgy hat, hogy "elhiteti" a szervezeteddel, hogy terhes vagy (mert amíg terhes vagy, nem eshetsz még egyszer teherbe).
ez az a dolog, amit úgy hívnak, hogy: tönkre tett a fogamzásgátló...
Mióta szeded? Lehetséges, hogy ez nem a te gyógyszered és váltanod kell, de ha még csak most kezdted el szedni, szerintem adj még ennek idõt. Ha ez nem változik, kérd ki a nõgyógyászod véleményét.
A kérdező hozzászólása: 3 hete szedem még csak, de így is eléggé zavar hogy tele lettem pattanással, és nagyon rossz érzés hogy egyszerûen kevésbé kívánom a barátomat.
Hát sokan tapasztalnak libidócsökkenést a tablettától. Várd meg a következõ levelet is, ha nem javul, menj vissza az orvoshoz, és kérj másikat. Ha az sem válik be, keressetek más módszert.
pedig én is ezt szedem, pedig nem lett tõle pattanásom, szép lett a bõrõm tõle, meg nem csökkent le a libióm.érdekes, amugy mindenkinek más a szervezete.lehet , h neked kénne váltani másikra.
Megjött vagy csak vérezgetsz?
Mert nem a vérzésed elsõ napján kell elkezdeni szedni, hanem az ötödik napjától, tudom így van a tájékoztatóban, de nekem mindig elmondja az orvosom, hogy az nem jó, és ezért nem menstruáltam még soha össze-vissza, pedig már két éve szedem és én is váltottam már egyszer.
Azt, hogy rosszul kezdted el szedni. kombinált tablettáról másik kombinált tablettára úgy váltunk, mindtha mi sem történt volna. Vagyis ugyanúgy megtartod az utolsó Diane után a 7 nap szünetet és a 8.-on elkezded szedni a Lindynettet. Én is váltottam már tabit, ezzel a módszerrel semmiféle fennakadást nem okozott a váltás. Amúgy ha jól kezded el szedni, akkor is elõfordulhat köztivérzés, mivel ez egy más összetételû tabi, ezt is meg kell szoknia a szervezetednek.
A kérdező hozzászólása: És akkor mikor leszek védett?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!