Találatok a következő kifejezésre: Most kezdtem asztalos (2 db)

Most kezdtem az asztalos szakmát és még nincs gépem és csak kevés pénzem, van, hol tudnék olcsón jó géphez jutni?

Legjobb válasz: hírdetési újságok, számítógép bontó http://www.hungarocenter.com/informatika/pcbontok/ aukció: http://www.vatera.hu/szamitastechnika_pc_konfiguracio_c213.h.. vagy pl. itt: http://www.mistral.hu/service.pdf

Szerintem a kérdezõ esztergagépre gondolt, ha már így hangsúlyozta az asztalos szakmáját... Nem hinném, hogy számítógépre gondolt. Erre enged következtetni az is, hogy nem a számítástechnikai részen kérdezett. A mistralt pedig nem ajánlanám számtech eszköz vétele esetén sem. Javaslom, hogy hirdetési újságban (Expressz, megyei apró, stb.) adj fel hirdetést és böngéssz, valamint interneten egy-egy konkrét gépre keress rá.
Sztem is a neten keresgélj, nem tudom milyen irányában mozogsz az asztalos szakmának, de érdemes lenne elõször egy kombinált gépet venni, amit lehet használni egyengetõ és vastagsági gyalugépnek, marófejet és körfûrésztárcsát is lehessen rátenni, de ha van egy jó lakatos ismerõsöd akkor ezeket akár otthon is el lehet készíteni.De a biztonságra nagyon ügyelj! egyébként meg kézigépeket érdemes újakat venni barkácsáruházakban, figyelni kell az akciókat de ott is az ár-minõség arányra érdemes figyelni.

A 16 éves fiam első éves asztalos .2008 szeptemberbe kezdte az 5 éves képzést, és most 2009 áprilisba volt egy alkalmassági vizsgálat és alkalmatlanak találták a füle miatt elküldheti e az iskola emiatt vagy folytathatja e tovább?

13 évesen kiderült hogy közepesen rossz a füle kapott hallókészüléket

Legjobb válasz: Bár én nem vagyok szakavatott ebben, de szerintem az asztalos szakmában nem feltétel a kiváló hallás! Én így gondolom!

Bár én nem vagyok szakavatott ebben, de szerintem az asztalos szakmában nem feltétel a kiváló hallás! Én így gondolom!
DE az erõs hanghatások tovább ronthatják. Beszélj a tanáraival, osztályfõnökével, (esetleg háziorvossal) hogy mit javasolna, mert ha tényleg nem lenne jó neki ez a szakma, akkor ne pocsékoljon el még több évet az életébõl.
Fültok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!