Találatok a következő kifejezésre: Most kezdtem a 3 (71 db)

Most kezdtük a 3. trimesztert. Az normális, hogy pár napja fele annyit mozog a baba mint a megelőző napokban?

Legjobb válasz: mármint pár napja fele annyit mozog...elnézést, a klaviatúra nem az igazi

A kérdező hozzászólása: mármint pár napja fele annyit mozog...elnézést, a klaviatúra nem az igazi
Szerintem nem baj. Ha belegondolsz, egyre kisebb a helye. Ha bármi baj lenne, valószínûleg észrevették volna, ha mégis aggódsz, menj el a dokihoz. De szerintem inkább lazulj el, légy boldog, és akkor a baba is az lesz:)
Egyre kisebb helye van, nem gond, ezért nem mozog annyit. Na meg a frontok is hatnak rá. A lényeg, hogy 24 óra latt legalább 1X érezd:-) Boldog babavárást.-)
Én most kezdtem a 29. hetet, és 1 hete érzem, hogy teljesen másképp mozog, már nem ficánkol úgy mint elõtte. Ismeretlen mozgolódást éreztem viszont a bordámnál, és sokkal fentebb, mint eddig. És a tegnapi uh-n kiderült, hogy a kis talpai tényleg a bordámnál vannak, és ma már erõteljesebb rúgást is éreztem, meg ki is tudtam tapintani. A pocakom alján pedig a kis keze és s könyöke van, s ezek a kis ütések most még nem olyan erõteljesek, amikor esetleg még a lába is odaért. Ne aggódj, mert elõbb-utóbb az új mozgolódásait is beazonosítod majd!!!

Most kezdtem el legelőször tablettát szedni. A tájékoztatóban az van hogy a 2. ill 3. napon jelentkezik megvonásos vérzés. Most vagyok a 3. napomon. Előfordulhat hogy ma vagy hnap vagy akár az 5. napon fog megjönni?

Gondolom még új a szervezetemnek a tabletta és ezért nem jött meg úgy els?re ahogy a tájékoztatóban le van írva?

Legjobb válasz: Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)

Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)
Én úgy tudom, hogy 3 hónap kell, amíg teljesen hozzászokik a szervezet, szóval lehet, hogy egyáltalán nem jön meg, de akkor sincs semmi baj. Sõt az is lehet, hogy majd idõközben jön meg. Az orvos errõl nem beszélt?!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy a szünet 2. vagy 3. napján jön meg
A kérdező hozzászólása: Meg kicsit keménynek érzem a hasamat a küldököm alatt és kicsit puffadtnak érzem magam :S Mitõl?
A kérdező hozzászólása: értem. és ezek amiket érzek (puffadás stb) ezek mellékhatásai lehetnek a mensinek? vagyis jelzi h nemsokára megjön? vagy ezek a tünetek másra utalnak?
valószínûleg a menszire utalnak, nem kell pánikolni

Most kezdtük a kóstoltatást. A védőnő azt mondta, kezdjem 3-4 kiskanállal, aztán naponta emeljem az adagot. Az új ízzel is fokozatosan kell?

Mert ha 3-4 naponta új ízt kóstolunk, akkor újra 3-4 kiskanállal kapjon az újból, aztán naponta emeljem az adagot (5-6, 7-8.... kiskanál), aztán itt megint kezdjem a harmadik ízzel, újból 3-4 kiskanállal?Így logikus, de akkor mikor jutunk el pl.az 1 dl vagy egy teljes bébiétel megevéséhez?Lehet kicsit bonyolultan tettem fel a kérdést és hülyeség is, amit kérdezek, de a gyerekorvosom elég rendesen rám pirított, mért csak 5-6 kiskanállal eszünk még, mikor már fél éves múlt, hiába mondtam, hogy 2 napja kezdtük el....

Legjobb válasz: elkezded az elsõ ízt,mondjuk az almát,adod neki délelõtt fokozatosan emelve,mondjuk 3-4 napig. ha semmi baja,bírja,akkor 4.-5. nap délelõtt megkóstoltatod vele a 2. gyümit,mondjuk az õszibarackot,ezt is kóstoljátok pár napig,de közben az almát adhatod neki délben is,már nagyobb adagban és így tovább. aztán adhatsz neki új ízt úgy is,hogy ha már evett almát,akkor alma-banán,és ebbõl a banán az új,de banánt akkor is keveset teszel bele elsõnek. én most már,hogy nagyobb adagokat eszünk úgy kóstoltatok,hogy tízórai kap pár kanál újat,és utána kapja a tízóraiját.

elkezded az elsõ ízt, mondjuk az almát, adod neki délelõtt fokozatosan emelve, mondjuk 3-4 napig. ha semmi baja, bírja, akkor 4.-5. nap délelõtt megkóstoltatod vele a 2. gyümit, mondjuk az õszibarackot, ezt is kóstoljátok pár napig, de közben az almát adhatod neki délben is, már nagyobb adagban és így tovább. aztán adhatsz neki új ízt úgy is, hogy ha már evett almát, akkor alma-banán, és ebbõl a banán az új, de banánt akkor is keveset teszel bele elsõnek. én most már, hogy nagyobb adagokat eszünk úgy kóstoltatok, hogy tízórai kap pár kanál újat, és utána kapja a tízóraiját.
Az a fontos, hogy újból napi 1*, de mellette a régit adhatod. Így akár két összetevõset is adhatsz neki, mivel a régit kizárhatod, ha netán gubanc lenne...
Hát én nem 2-3 kanállal adok a babámnak.5 hósan kezdtünk kóstolgatni(anyatejes) de én annyit adtam neki amennyit kért.Volt hogy csak 3-4 kanál, de bizony volt, hogy ízlett neki és többet is megevett.Ha valami baja van tõle, akkor mindegy mennyit eszik belõle.Nekem ez a véleményem.Mondjuk az anyatejes babákat nem lehet túletetni, jelzi nagyon szépen, hogy mikor elég.Ma kóstoltuk elõször a répát, almával adtam neki és két EVÕkanál simán lement neki + ugyanennyi alma.Próbáltam volna megállni az etetéssel...:) ))
A kérdező hozzászólása: ÁhÁ!!!! De hülye vagyok..... :) Szóval akkor napi 2x is kóstoltathatok!!! Mert a védõnõ azt mondta napi 1x, biztos ez zavart meg... Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Értem!!!! :) Biztos csak én bonyolítok mindent túl... :)
A kérdező hozzászólása: :) Kis torkos! :)
Nem. Az elsõ menzeszre még nem hat ilyen módon a tabletta. Biztos, hogy megjött?
Nekem elsõ alkalommal nem csökkentette sem a mennyiségét sem az idejét. Utána, második hónapban már igen, 3-4 napi volt meg maximum, de az sem olyan erõsségû mint elõtte. Embere válogatja, de én sem hiszem hogy elsõ alkalommal már lecsökkentené az idejét. Sõt én még 2 napig után barnáztam kicsit...
A kérdező hozzászólása: Biztos h megjött mert amúgy is kb most kellett h megjöjjön és 1napig normálisan megvolr, 2.nap már gyengébb volt a vérzés, de volt máskor is h ilyen rövid ideig tartott.

Heti 3 szal cigaretta fogamzasgatlo mellett mennyire noveli a trombozis veszelyt? (Most kezdtem a tabletta szedest) 18L

Legjobb válasz: számításaim szerint 17,58%-al, de kerekítés miatt lehet tévedés

számításaim szerint 17, 58%-al, de kerekítés miatt lehet tévedés
nem mind1? úgysem fogod letenni...
Lehet egy kérdésem õszintén? Fontos lenne. Írj rám érte.
Köszöni a miénk cég hogy ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula. Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékoztató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelõsség de más esetben nem tart felelõsség fenn szintén. Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, elõfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínûséggel bír. A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendõ bele Önnek szervezetében. Nem használ hashajtó rossz mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás elõtti hasmegy. Nem hány magatol, nem jó. Teherbe beleeshet ha hány magának ujjától. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének elõtte és után 2 óra minimum. Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követõt vár, hogy Ön vére folyása kezdõdik. Ez általánosságot megvéve egy hét. Egy nap vére folyása követõt pirula ismét nyeldes. Összes idõ négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét. Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét. Egyéb eshetõség Ön belees a teherbe. Ha kihagy kettõ pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következõ ciklus kezdete egy hét után való. Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, elsõ esetnél kivérezi magát nem megfelelõ idõpontnál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szõrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan. Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek! Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nõstény nyeldes pirula. Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart. Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdezõdjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítõ szakember. Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek, hogy miénk terméket Ön nyeli.
Ne a kifogásokat és kiskapukat keresd. Ha félsz a trombózistól, szokj le, ha nem félsz, akkor meg dohányozz amennyi jól esik.
a heti 3szál sosem annyi szokott lenni, a fogamzásgátló felírásakor pedig nem véletlen hogy szóba jön a dohányzás százalékra nem lehet megmondani, de növeli
Növeli. Százalékot erre nem lehet mondani, és nem is számít. Vagy kapsz, vagy nem. De ha valóban HETI 3 szálat szívsz el, akkor tedd le. Ha képes vagy ennyire keveset dohányozni, akkor képes vagy dohányzás nélkül is élni. Aki valóban rászokott, annak elképzelhetetlen egy-két napot kihagyni. Egyébként a cigaretta önmagában nagyobb mértékben növeli a trombózis veszélyét, mint a fogamzásgátló :)

Babám 4 napja nem kakilt. Most kezdtük a szilva kóstoltatást, tegnap kapott 3-4 kiskanállal, ma 5-6-tal. Mikor hozza meg a hőn áhított kakit?

(anyatejes, 6 és fél hónapos, és eddig csak süt?tököt kapott ill. szilvát)Laevolac nem segít, sem a kamilla tea, most paraffin olajat is kap. Dokik semmit nem találtak.Már 2 hete csak kúppal van széklete, az sem mindig az els? kúpra....tudom,hogy nem baj akár 6-7 nap is, ha nincs kaki, de ? kakilna, csak nem tud, és gyakran sír is... ezért szeretném annyira a kakit...

Legjobb válasz: A mi kislányunknál is volt ilyen "probléma".A helyes ürítés ilyen korban az 1-2 naptól akár 7-10 napig is eltarthat,ez még normális.Szerintem ne aggódj!Különben a házi,hagyományos szilvalekvár nekünk bejött.Esetleg masszírozd át finoman a pocakját.

A mi kislányunknál is volt ilyen "probléma".A helyes ürítés ilyen korban az 1-2 naptól akár 7-10 napig is eltarthat, ez még normális.Szerintem ne aggódj!Különben a házi, hagyományos szilvalekvár nekünk bejött.Esetleg masszírozd át finoman a pocakját.
Szia! Az én kislányommal is voltak ilyen problémák, nekünk a szélcsõ segített! http://www.babanet.hu/szak/gy214.php Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: jó, de mikorra "hat" a szilva? Én kecskeméti szilvát adtam. Nem aggódom, csak sajnálom, amikor szenved....bár hála Istennek 2 napja mosolygós. :)

Hany nap utan kezd el hatni a fogamzasgatlo? Most kezdtem szedni, elotte 3 honapig szedtem, de most kimaradt 3 het.3 napja ujra kezdtem. Mennyi ido kell?

Legjobb válasz: Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.

Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.
A kérdező hozzászólása: a menszesem 2 hete mult el kb. 1 het utan hat? tehat 3 napja szedem es nem a mensesem elso napjan kezdtem, arra varhatnek meg vagy 4 honapot!
Ha nem a menstruáció elsõ napján kezted szedni akkor 7 nap.
A kérdező hozzászólása: enis igy emlekeztem, koszonom.

Most kezdte az ovit a kisfiam, volt neki előtte lázas hasmenéses betegsége, de a hasmenése még mindig tart napi 1x.3 hete már, teljesen befelé forduló lett, alig eszik. A doktorunk szerint az ovi miatt, szorongás. Szerintetek? Másnál hasonló?

Legjobb válasz: nálunk a bölcsi miatt van hasonló. Mondjuk hasmenés nincs, sõt, ellenkezõleg. A félig- meddig szobatiszta gyerekemnél 3 hét alatt egy bepisilõs- bekakilós baleset sem volt a bölcsiben. Ennek örülni kéne? Sajnos az oka egyszerû: alig iszik és alig eszik, ráadásul kb 4-5 naponta van széklete, az is nagy nehezen. Viszont õ itthon teljesen normális, olyan, mint elõtte. Csak a bölcsiben viselkedik visszahúzódóan. 6 órát tölt ott, ebbõl 3 órát alszik, a maradék 3 órában egyik lábáról a másikra áll és néz ki a fejébõl. Ritkán sír, egy szava sincs. Egyébként csak ezen a héten kezdte ezt a depizést. az elsõ 2 hét jobban telt. A gondozónõk még nem igen láttak ilyen esetet, mert állandóan kérdezgetik, hogy nem beteg, vagy rosszul telt az éjszaka? Peedig szerintem ez az egész a bölcsikezdés miatt van. Nem hiszem, hogy az én gyerekem az elsõ, aki így viseli. Majd megszokja.

nálunk a bölcsi miatt van hasonló. Mondjuk hasmenés nincs, sõt, ellenkezõleg. A félig- meddig szobatiszta gyerekemnél 3 hét alatt egy bepisilõs- bekakilós baleset sem volt a bölcsiben. Ennek örülni kéne? Sajnos az oka egyszerû: alig iszik és alig eszik, ráadásul kb 4-5 naponta van széklete, az is nagy nehezen. Viszont õ itthon teljesen normális, olyan, mint elõtte. Csak a bölcsiben viselkedik visszahúzódóan. 6 órát tölt ott, ebbõl 3 órát alszik, a maradék 3 órában egyik lábáról a másikra áll és néz ki a fejébõl. Ritkán sír, egy szava sincs. Egyébként csak ezen a héten kezdte ezt a depizést. az elsõ 2 hét jobban telt. A gondozónõk még nem igen láttak ilyen esetet, mert állandóan kérdezgetik, hogy nem beteg, vagy rosszul telt az éjszaka? Peedig szerintem ez az egész a bölcsikezdés miatt van. Nem hiszem, hogy az én gyerekem az elsõ, aki így viseli. Majd megszokja.
Program az is ami bekér N számot és rendezi. Program egy vadiúj 3D játék is. Melyik típusból sikerült a 2 program/3 hét?
A kérdező hozzászólása: Elõszõr egy olyat ami megjegyzi amit beirsz név. Megkérdezi, hogy hívnak utána pedig kiirja , hogy üdvozöllek pl: Sanyi, István stb. A másik program amit sikerült megcsinálnom az pedig egy matek össze adást kivonást osztást elvégzõ program persze egybe nem bírtam rakni az összes mûveletet szóval külön vannak. Mind a két programom cmd-ben fut.
Hú akkor ez nagyon nehézkesen megy neked :S Én 4 napja tanulom a C++-t és most végeztem ki a dinamikus memóriakezelést :O
szerintem tanulld meg eloszor a turbo pascalt azutan konyyebb tapasztalat en is most tanulom a c t kozep suliban

Most vagyok 27 + 4 hetes kismama ( 163 cm magas és 87, 8 kg-al kezdtem a terhességet) híztam 10, 5 kg-ot, vagyis most vagyok 98, 3 kg ( reggel) kell diétáznom? ( nem vagyok cukros)

Legjobb válasz: Én 31+4 hetes vagyok. 165 cm és 76,4rõl kezdtem. Most járok 86,1nél, de egy hónapja egy dekát se híztam. Nem eszem kevesebbet, se többet, Picúr fejlõdik rendesen, sõt a szonográfus szerint még meg is haladja a korát minimum 1 héttel, jó kis húsba van. A védõnõ szerint ideális a súlyom. Eszek sok gyümit, rengeteget vizet iszok. Szerencsére nem vizesedek.

Én 31+4 hetes vagyok. 165 cm és 76, 4rõl kezdtem. Most járok 86, 1nél, de egy hónapja egy dekát se híztam. Nem eszem kevesebbet, se többet, Picúr fejlõdik rendesen, sõt a szonográfus szerint még meg is haladja a korát minimum 1 héttel, jó kis húsba van. A védõnõ szerint ideális a súlyom. Eszek sok gyümit, rengeteget vizet iszok. Szerencsére nem vizesedek.
Én most csak 22 hetes vagyok, de én is 163cm és én 89kg-val kezdtem a terhességet. Eddig rám csak 3kg jött fel, de én nagyon vizesedem. :( A doki épp múlt héten mondta, hogy azért nem kéne 12kg-nál többet híznom. Hát nem tudom, mert csodálkozom saját magamon is, hogy nem híztam többet, hiszen nagyon hajlamos vagyok rá. Az elmúlt évben 10kg ugrott fel rám, amióta abbahagytam a gyógyszert. Még messze a vége nekem is. Én mondjuk nem diétázom meg semmi, egyszerûen nem is bírok sokat enni. Édességet nem nagyon szeretem, így az sem veszélyes. Azért picit vigyázz te is, próbálj meg nem fehér kenyeret meg ilyesmiket enni.
van aki 20 kilót is hízik a terhesség alatt (régieket olvasd vissza) amint szült egy csomó lemegy , aztán a szoptatás során újból egy csomó. aztán jöhet a torna. egyél egészségeset, többször keveset. ha valamit kívánsz edd meg, de túlzásba nem kell esni. amúgy van ilyen terhes torna, sztem járhatnál arra is, nekem sokat segített a szülésnél is, nem megerõltetõ és formában tart.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!