Találatok a következő kifejezésre: Most kezdtem 40. hetet, és (2 db)

Most kezdtem a 40. hetet, és görcsölgetek (de nem vészes) kezdek cseppekben vérezgetni, ez már a szülés kezdete? Érdemes beszélnem a Szülésznőmmel?

Legjobb válasz: Hívd fel a szülésznõt és az orvost...a vérezgetést mindig pontosítani kell, ráadásul a 40. hétben vagy. Szerintem be fognak hívni..

Hívd fel a szülésznõt és az orvost...a vérezgetést mindig pontosítani kell, ráadásul a 40. hétben vagy. Szerintem be fognak hívni..
Persze, nyugodtan hívd a szülésznõd. Valószínû behívnak. Könnyû szülést kívánok!

Most kezdtem a 40. hetet, és két egymás utáni ctg eredményem is magas lett, 180-200-ra is felment. Mennyire veszélyes ez? Lehet, hogy beindítják a szülést? Még teljesen zárt a méhszáj, jó az áramlás is.

Legjobb válasz: ez nem veszélyes, valószinûleg nagyon hamar anyuka leszel.Gratula!Ja és addig örülj míg nem érzed ezeket a (180-200-as)fájásokat.

ez nem veszélyes, valószinûleg nagyon hamar anyuka leszel.Gratula!Ja és addig örülj míg nem érzed ezeket a (180-200-as)fájásokat.
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=93&cid=48545 Olvasd el! Egy 34 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!