Találatok a következő kifejezésre: Most kezdtem 2 (96 db)

Most kezdtem el legelőször tablettát szedni. A tájékoztatóban az van hogy a 2. ill 3. napon jelentkezik megvonásos vérzés. Most vagyok a 3. napomon. Előfordulhat hogy ma vagy hnap vagy akár az 5. napon fog megjönni?

Gondolom még új a szervezetemnek a tabletta és ezért nem jött meg úgy els?re ahogy a tájékoztatóban le van írva?

Legjobb válasz: Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)

Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)
Én úgy tudom, hogy 3 hónap kell, amíg teljesen hozzászokik a szervezet, szóval lehet, hogy egyáltalán nem jön meg, de akkor sincs semmi baj. Sõt az is lehet, hogy majd idõközben jön meg. Az orvos errõl nem beszélt?!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy a szünet 2. vagy 3. napján jön meg
A kérdező hozzászólása: Meg kicsit keménynek érzem a hasamat a küldököm alatt és kicsit puffadtnak érzem magam :S Mitõl?
A kérdező hozzászólása: értem. és ezek amiket érzek (puffadás stb) ezek mellékhatásai lehetnek a mensinek? vagyis jelzi h nemsokára megjön? vagy ezek a tünetek másra utalnak?
valószínûleg a menszire utalnak, nem kell pánikolni

36 hetes kismama vagyok. Szerintetek normális ha 2 hét alatt 34. hétről a 36. hétre csak 20dkg-ot híztam? 58 kg- val kezdtem és most 68, 2 kg vagyok?

Legjobb válasz: valószínû hogy a babád hízott csak és te nem!:) Szerintem ezzel semmi baj nincs. Én 57.2 kg-val kezdtem és most 30 hetesen vagyok 63kg..Pedig napjában többször is eszem és nem is keveset.. A kislányommal sem híztam sokat,9 kilót..

valószínû hogy a babád hízott csak és te nem!:) Szerintem ezzel semmi baj nincs. Én 57.2 kg-val kezdtem és most 30 hetesen vagyok 63kg..Pedig napjában többször is eszem és nem is keveset.. A kislányommal sem híztam sokat, 9 kilót..
Nem gond, az is lehet, hogy fogytál. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt hittem, hogy még az utolsó másfél hónapban hízom sokat. Örülök, hogy nem:)
szia.igen ez normális.nekem is volt hogy csak 20 dekát híztam a terhesség alatt.még viccelõdtünk is mert mondtam a védõnõnek ha nem reggeliztem volna akkor még ennyit se mért volna.én 47kilóval kezdtem a terhességet és 53kilóval mentem szülni.pedig ettem amit megkívántam, csak ilyen tipus vagyok

Lányom másfél éves, és most kezdtük az egyedül alvásra szoktatni. Az esti már jól megy, 2 perc kb. , de a nappali mennyi idő múlva áll be, hogy hamar elalszik?

Azt veszem észre,hogy nappal nehezebben alszik el egyedül 10-15 perc,mire rájön,ugyanaz van mint este.Aludj jól gyermekem c.könyv alapján már 1 hete csináljuk és tényleg jól bevált,de nappal 40 perc alvás után felsír,ki akar jönni,bemegyek hozzá,visszateszem,hogy aludjon még,és kijövök,aztán 5-10 percíg üvölt és visszaalszik.Este meg ugyanígy sordogál 2 percig és alszik,de ott nem sír fel 40-45 perc után,alszik jó sokáig,néha már reggelig is ,szerencsére.Miért ilyen nehéz nekik ezt megszokni.Mert régebben,ringatva,itatva alatattam nappal és aludt 1,másfél órát,van amikor 2-t is,de most megint nem olyan hosszúakat mint a másik módszerrel,s ez aggaszt.Segítsetek !!

Legjobb válasz: A véleményem szerint minél idõsebb egy gyerek annál nehezebben viseli a változást!Én 7 hónaposan kezdtem a módszert amit te is alkalmazol!Nálunk 1 hét után már sírás nélkül elaludt!Most már 2,5 éves de azóta is jó elalvó!Nem alszik el 5-10 percen belül,hanem beszélget még egy kicsit aztán szépen elalszik!

A véleményem szerint minél idõsebb egy gyerek annál nehezebben viseli a változást!Én 7 hónaposan kezdtem a módszert amit te is alkalmazol!Nálunk 1 hét után már sírás nélkül elaludt!Most már 2, 5 éves de azóta is jó elalvó!Nem alszik el 5-10 percen belül, hanem beszélget még egy kicsit aztán szépen elalszik!
A kérdező hozzászólása: KÖSZI, sajnos csak most tudtunk erre a szintre jutni, hogy egyedül aludjon el, mert eddig nem is volt saját szobája, most költöztünk nagyobb lakásba, eddig együtt volt velünk, így végre rá tudtuk magunkat szánni, hogy bevezetjük a módszert.No, most épp alszik amugy, és ma õ is elkezdte a macijának való éneklést :) !Aztán 5 perc múlva újra sírt, bementem és 6-8 percre rá aludt is már.Aztán felébredt alig fél óra után, bementem hozzá, visszatettem, az még 5 perces sírásba tellett, s azóta alszik.De eddig meg már végre jól aludt napközben, a ringatva, cumisüvegbõl, víz , tea elaltatásra..másfél 2 órákat, mert anno 1 éves koráig is szinte keveseket aludt fél-40 perceket szinte..szóval ezért aggódom, hogy újra most megint rövid idõ múlva felébred(de szerencsére talán egyszercsak ezt is megszokja és nem fog talán ?)Lehet a sírás miatt, mivel sírva, zaklatva aludt el, így nem olyan mélyen alszik ahhoz, hogy egyhuzamban aludja le a másfél óráját.Mert így akkor kétszer 45 perc lesz, és nem egyben megaludt.No, lehet kicsit zavaros voltam, de ez nekem is az már ! :) ) Bocsi
elsõ válaszoló: az én 3 és fél éves tesóm is ugyanezt csinálja mi kezdettõl fogva együtt alszunk anyukánk és apuknánk a másik szobába és õ megszokta.délután nem mindig alszik el. sok sikert a szoktatáshoz!!!

Most kezdtem el szedni a Xanax-ot (0, 25mg) 3x1 és a Cipralexet (10mg) 1x1/2. Szedi valaki ezt a két gyógyszert? Megosztanátok a tapasztalataitokat, véleményeiteket, esetleg mellékhatásaitokat?

Kinek mikor kezdett el hatni?

Legjobb válasz: Együtt tudok veled érezni most... én is most kezdtem el a gyógyszer szedést, csak én citalopramot és frontint szedek másfél hete. Hol elvagyok, hol meg végem van...Kitartás Nekünk!!!;)

Együtt tudok veled érezni most... én is most kezdtem el a gyógyszer szedést, csak én citalopramot és frontint szedek másfél hete. Hol elvagyok, hol meg végem van...Kitartás Nekünk!!!;)
Én szedtem ezt a párosítást, elõtte ugyanennyi Xanaxot szedtem 20 mg Paroxat-tal, de attól híztam. A Cipralextõl jól voltam lelkileg, de nem híztam tovább. Azt mondják kell 2-3 hét az antidepinek amíg beáll, ha elõtte nem szedtél semmi ilyesmit, és cipralexbõl a terápiás dózis napi 10 mg, azt nem lehet mindjárt az elején beállítani
Látom most nem csak én szenvedek a hozzászokástól! Én még csak kedd óta szedem, de én is elég érdekesen érzem magam tõle!Én rexetint szedek meg xanax sr-t (0, 5) Az jó jelnek számít, ha felerõsödik a tünet, mert ez azt jelenti hatni fog!
A kérdező hozzászólása: Én nem értem mért vagyunk szarul, meg hogy miért ugyanaz a mellékhatás, mint amire szedjük a gyógyszert. Kitartás Neked is!
A kérdező hozzászólása: A Cipralexet csak 5 napig kell szednem fél szemmel, utánna egészet kell. De a Xanax az tényleg kiüt nemsokra rá, hogy beveszem. Úgy érzem nagy kitartás kell az eredmény eléréséhez. Pedig most nagyon rossz!!! :(
Ez egy jó összeállítás. Amíg a dokiddal nem beszéltél, ne változtass semmin. Ez az elsõ idõszak arra kell, hogy beállíthassa a tartós szedés dózisát. Elmondod majd a tapasztalataidat, és aszerint fog változtatni. Ahogy olvaslak, sokallom a xanaxot, és keveslem a Cipralexet. De ezt csak orvos változtathatja meg. És ne ijedj meg, az elsõ két hétban az antidepi inkább kicsit felerõsíti a pánik tüneteit. Ez természetes hatás. Ahogy a szervezeted megszokja, jó lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok változtatni az adagoláson, még csak csütörtök óta szedem õket. Estére meg nekem az egy xanax bõven elég, így is úgy alszok tõle, mint akit fejbe vertek, még wc-re se megyek ki, olyan kómás vagyok tõle. Jövõ héten beszélek az orvosommal, és majd megmondja mi legyen. Szerencse, hogy neked nem voltak mellékhatások a Cipralextõl, olyan sokat olvasok itt, hogy mennyinek van/volt.
Hát ezek inkább a Xanaxtól lehetnek szerintem, eleinte nem a szorongásoldó hatás érvényesül, hanem az álmosító mellékhatása. Szerintem csoportosítsd át reggel 1, este 2 tablettára (én így szedem). Aztán a szorongások, pánikrohamok a Cipralextõl csökkennek, de ugye annak tényleg kell egy pár hét. A Paroxattól volt a hízásos mellékhatás, nekem a Cipralex nem okozott bajt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! Még soha nem szedtem ilyeneket, de sajnos most már muszáj. Neked nem voltak mellékhatások? Én olyan nyomott vagyok, ásítozok egész nap és néha ugyanúgy rám tör a pánik. Lehet most ez az idõjárás is rátesz, de olyan rossz közérzetem van, csak kóválygok, mint egy lecsapott légy :( semmihez nincs kedvem, hangulatom. Étvágyam se sok van.
Cipralex xanax-al nagyon megy, az biztos. Dupla Cipralexet adnék, fele ennyi xanax-al, de remélem már nincs szuksége rá :)
Program az is ami bekér N számot és rendezi. Program egy vadiúj 3D játék is. Melyik típusból sikerült a 2 program/3 hét?
A kérdező hozzászólása: Elõszõr egy olyat ami megjegyzi amit beirsz név. Megkérdezi, hogy hívnak utána pedig kiirja , hogy üdvozöllek pl: Sanyi, István stb. A másik program amit sikerült megcsinálnom az pedig egy matek össze adást kivonást osztást elvégzõ program persze egybe nem bírtam rakni az összes mûveletet szóval külön vannak. Mind a két programom cmd-ben fut.
Hú akkor ez nagyon nehézkesen megy neked :S Én 4 napja tanulom a C++-t és most végeztem ki a dinamikus memóriakezelést :O
szerintem tanulld meg eloszor a turbo pascalt azutan konyyebb tapasztalat en is most tanulom a c t kozep suliban

Most járok a tabim 2. hónapjába. Második levelet most kezdtem pénteken. Tegnap lefeküdtünk barátommal és el is ment bennem. De így nem lehetek terhes nem? Mert hát ez már a 2. hónap. Vélemények?

Legjobb válasz: Erre miért akkor gondolsz, mikor már megtörtént a dolog? az ilyet sosem fogom megérteni... egyébként nem lehetsz terhes, ha normálisan szeded a fogamzásgátlót. az elsõ levél "elfogyasztása" utána már elmehet benned a barátod. de most komolyan. tájékozódjál már, mielõtt neki állsz a szexuális életednek.

Erre miért akkor gondolsz, mikor már megtörtént a dolog? az ilyet sosem fogom megérteni... egyébként nem lehetsz terhes, ha normálisan szeded a fogamzásgátlót. az elsõ levél "elfogyasztása" utána már elmehet benned a barátod. de most komolyan. tájékozódjál már, mielõtt neki állsz a szexuális életednek.
ha rendesen minden nap beszedted, nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Rendesen tájékozódok képzeld el. De mivel a családommal nem jó a kapcsolatom másra nem tudok számítani. Ezért tájékozódok itt. De tudtommal ezért van az oldal. Szóval nem értem minek kell bírálni ilyen miatt másokat, amikor fogalmad sincs h milyen a háttere.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak meg köszönöm a normális választ:)
Ez szerintem gyógyszerfüggõ. Pl az én gyógyszerem (Jangee 0, 2mg/3mg) betegtájékoztatójában az van írva, hogy ha a menstruáció elsõ napján kezdem el szedni akkor azonnal védve vagyok. De hát ezt gyógyszere válogatja, mert hallottam olyanról amivel 1 hónapig várni kell. .hónapban nem lehet gond sztem.
Ha a menstruáció elsõ napján kezdted el szedni, akkor teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: A harmadikon.
Bármelyik napon kezdted is, ez egy gyakori mellékhatás, nem a megfázással van összefüggésben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Én 3 évesen kezdtem beszélni. Minden iskolában kitûnõ voltam :-)
Én 2, 5 éves koromban kezdtem el rendesen beszélni, 1, 5 éves koromban már tudtam pár szót mondani, 2 évesen még egy mondatot sem bírtam rendesen összerakni. 2, 5 évesen már elég jól ment minden. ovis koromban sokszor jártam logopédushoz, mert voltak gondok még a beszédemmel. Általános iskolába a 3. osztály még nehezen ment csak 3 asok jöttek össze, onnantól már felfelé haladtam a jegyek szempontjából. 4. osztályt 3, 8 as átlaggal végeztem 5-6. osztályt 4, 2 es átlag. 7-8. osztály 4, 5 ös átlag, egyedül a matek meg a fizika volt gyengébb a többibõl kitûnõ voltam. Gimi már kissé nehezebb volt ott a maximális csak a 4-es volt, érettségi meg csak 4 es lett sajnos.
Én fiam májusban lesz 2. Sajnos õ sem beszél, most járunk kivizsgálásokra.
A fiaim is ennyit beszéltek, alig pár szót 2 évesen. 2 év 1 hósak voltak, mikor nagyon belelendültek, most 2, 5 évesek, és be nem áll a szájuk. Én nem aggódnék :-)
Az én kisfiam is így volt, de már többé-kevésbé behozta, most lesz 3. Sok kisfiú van, aki nem beszél még 2 évesen, ez független attól, hogy hány verset meg dalt mondotok neki. Mi is sokat mondókáztunk, aztán mégis késõn kezdte.
Én elvittem 2 évesen logopédushoz beszédindításra. Két hét után elkezdett beszélni és azóta sem hagyta abba.

Mi a jobb? ha sir vagy nem? Fiam 2, 5 evs most kezdte az ovit ez a 3. -ik napja

a lenyeg,hogy lelkesen indulunk reggel is eddig mind 3 nap,delutan,meg alig akar hazajönni,örul,hogy ottvagyok,de nem ugrik a nyakamba semmi extra,allitolag nem is sir.csak az az erdekes,hogy roppant anyas,ugyhogy furcsalom ezt a helyzetet.szerintetek?mondjuk örulök,h elvan jol erzi magat,nem hisztizik,csak nem ertem.ez meg valtozni fog?vagy szeretni fogja tovabbra is?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, minden egészséges beszokós gyerek sír. És minél elõbb, annál jobb. Az én fiam a 4. napon kezdte, és kb. egy hétig tartott. Érdekes módon nem a reggeli elválásnál sírt, hanem délután, amikor a többieket sorban vitték haza, és érte még mindig nem jöttek. Minden ajtónyitásra rohant, hátha mi vagyunk. A szívem szakadt érte, de aztán szépen megszokta, szeret járni, a kezdeti betegséges korszak is elmúlt.

Nekem azt mondták, minden egészséges beszokós gyerek sír. És minél elõbb, annál jobb. Az én fiam a 4. napon kezdte, és kb. egy hétig tartott. Érdekes módon nem a reggeli elválásnál sírt, hanem délután, amikor a többieket sorban vitték haza, és érte még mindig nem jöttek. Minden ajtónyitásra rohant, hátha mi vagyunk. A szívem szakadt érte, de aztán szépen megszokta, szeret járni, a kezdeti betegséges korszak is elmúlt.
szerintem idövel változni fog csak türelem
Lehet, hogy még nem tudatosult benne, hogy most már mindig oviba kell járni, nem csak valami pár napos kis programról van szó. Szerintem pár nap és rájön, majd akkor lehet sírás.
A kérdező hozzászólása: hat en csak azert furcsallom, mert az en fiam, nagyon anyas, eddig mindig csak velem volt, senki, nem vigyazott ra, es sosem jatszott el egyedul, egesznap csak követett, minden lepesemet, ezrt furcsalom.szerintetek meg elötör belöle?bar nem kivanom, mert jo ez igy csak furcsa nagyon
Nincs ezzel semmi gond. Lehet azért majd, hogy késõbb rájön, és másképp reagál a különválásra. Egy barátnõm viszont épp így járt, viszont náluk számomra egyértelmû volt, hogy épp azért volt a gyermek ilyen, mert nagyon anyás volt. Illetve az anya volt nagyon babás, és a gyermek már szerintem örült, hogy mehetett máshova is élményt halmozni. Anyuka kicsit túl magához akarta fogni, a játszón is ha már egy csoport jött, a gyereket berakta a babakocsiba, hogy megvédje.
Nem csak minden nap egyet vegyél be. az mindegy hogy mi van rajta hétfõ vagy kedd a tabletta ugyanaz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!