Találatok a következő kifejezésre: Most kezdtük 3 (78 db)

Jó ha szopi között kínálgatom a babámat? Most kezdtük 3. napja az almát, ma már fél almát megevett.

Legjobb válasz: Szerintem nemigazán. Mi úgy kezdtük, hogy a délelõtti szopi elõtt kapott gyümit és a többi cici, egészen addig, amig ki nem váltottunk egy étkezést. Van aki a délutánira esküszik, nekem a védõnõ ajánlotta, hogy kezdjem délelõtt, mert ha valamitõl megfájdulna a pocija, mégsem este fog fájni.

Szerintem nemigazán. Mi úgy kezdtük, hogy a délelõtti szopi elõtt kapott gyümit és a többi cici, egészen addig, amig ki nem váltottunk egy étkezést. Van aki a délutánira esküszik, nekem a védõnõ ajánlotta, hogy kezdjem délelõtt, mert ha valamitõl megfájdulna a pocija, mégsem este fog fájni.
Sokan csinálják étkezés közben. Én étkezés helyett kínáltam, és utána csak akkor kapott cicit, amikor kérte. Nagyon hamar ki tudtam váltani az étkezéseket.

Ha futok minden este 20 percet (még csak most kezdtem 3 napja) és esetleg utána ugrálókötelezek sikeres lehet a fogyás?

Gondolom majd a növelni kell a teljesítményt apránként,na de mennyivel és milyen tempóban?Próbálom kialakítani az egészséges étrendemet,tehát nincs csokoládé,süti egyebek...ha nagyon megkívánom az édességet akkor 1-2 müzli szeletet eszem.Nincs kenyér,tészta,ha mégis akkor kevés... Mennyi id?n bel?l dobok le pár kilót? 161 cm magas és 60kg vagyok.4 hónapja még csak 54 voltam. 20/L

Legjobb válasz: lehet hogy fogsz fogyni, de 20 perc futással sztem csak sokára. Ahoz max 1 óra kéne

lehet hogy fogsz fogyni, de 20 perc futással sztem csak sokára. Ahoz max 1 óra kéne
Szerintem kezdésnek még jó a 20 perc naponta, késõbb próbáld emelni a szintet :) (De ha elfáradsz közben [mármint futás közben], akkor inkább válts át sétára, és utána folytasd a futást :) )
Napi 20 perc helyett fussál hetente háromszor 45 percet, idõben ugyanott vagy, és sokkal hatásosabb lesz. 20 perc semmi.

Most kezdtem el legelőször tablettát szedni. A tájékoztatóban az van hogy a 2. ill 3. napon jelentkezik megvonásos vérzés. Most vagyok a 3. napomon. Előfordulhat hogy ma vagy hnap vagy akár az 5. napon fog megjönni?

Gondolom még új a szervezetemnek a tabletta és ezért nem jött meg úgy els?re ahogy a tájékoztatóban le van írva?

Legjobb válasz: Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)

Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)
Én úgy tudom, hogy 3 hónap kell, amíg teljesen hozzászokik a szervezet, szóval lehet, hogy egyáltalán nem jön meg, de akkor sincs semmi baj. Sõt az is lehet, hogy majd idõközben jön meg. Az orvos errõl nem beszélt?!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy a szünet 2. vagy 3. napján jön meg
A kérdező hozzászólása: Meg kicsit keménynek érzem a hasamat a küldököm alatt és kicsit puffadtnak érzem magam :S Mitõl?
A kérdező hozzászólása: értem. és ezek amiket érzek (puffadás stb) ezek mellékhatásai lehetnek a mensinek? vagyis jelzi h nemsokára megjön? vagy ezek a tünetek másra utalnak?
valószínûleg a menszire utalnak, nem kell pánikolni

Hany nap utan kezd el hatni a fogamzasgatlo? Most kezdtem szedni, elotte 3 honapig szedtem, de most kimaradt 3 het.3 napja ujra kezdtem. Mennyi ido kell?

Legjobb válasz: Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.

Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.
A kérdező hozzászólása: a menszesem 2 hete mult el kb. 1 het utan hat? tehat 3 napja szedem es nem a mensesem elso napjan kezdtem, arra varhatnek meg vagy 4 honapot!
Ha nem a menstruáció elsõ napján kezted szedni akkor 7 nap.
A kérdező hozzászólása: enis igy emlekeztem, koszonom.

Most kezdte az ovit a kisfiam, volt neki előtte lázas hasmenéses betegsége, de a hasmenése még mindig tart napi 1x.3 hete már, teljesen befelé forduló lett, alig eszik. A doktorunk szerint az ovi miatt, szorongás. Szerintetek? Másnál hasonló?

Legjobb válasz: nálunk a bölcsi miatt van hasonló. Mondjuk hasmenés nincs, sõt, ellenkezõleg. A félig- meddig szobatiszta gyerekemnél 3 hét alatt egy bepisilõs- bekakilós baleset sem volt a bölcsiben. Ennek örülni kéne? Sajnos az oka egyszerû: alig iszik és alig eszik, ráadásul kb 4-5 naponta van széklete, az is nagy nehezen. Viszont õ itthon teljesen normális, olyan, mint elõtte. Csak a bölcsiben viselkedik visszahúzódóan. 6 órát tölt ott, ebbõl 3 órát alszik, a maradék 3 órában egyik lábáról a másikra áll és néz ki a fejébõl. Ritkán sír, egy szava sincs. Egyébként csak ezen a héten kezdte ezt a depizést. az elsõ 2 hét jobban telt. A gondozónõk még nem igen láttak ilyen esetet, mert állandóan kérdezgetik, hogy nem beteg, vagy rosszul telt az éjszaka? Peedig szerintem ez az egész a bölcsikezdés miatt van. Nem hiszem, hogy az én gyerekem az elsõ, aki így viseli. Majd megszokja.

nálunk a bölcsi miatt van hasonló. Mondjuk hasmenés nincs, sõt, ellenkezõleg. A félig- meddig szobatiszta gyerekemnél 3 hét alatt egy bepisilõs- bekakilós baleset sem volt a bölcsiben. Ennek örülni kéne? Sajnos az oka egyszerû: alig iszik és alig eszik, ráadásul kb 4-5 naponta van széklete, az is nagy nehezen. Viszont õ itthon teljesen normális, olyan, mint elõtte. Csak a bölcsiben viselkedik visszahúzódóan. 6 órát tölt ott, ebbõl 3 órát alszik, a maradék 3 órában egyik lábáról a másikra áll és néz ki a fejébõl. Ritkán sír, egy szava sincs. Egyébként csak ezen a héten kezdte ezt a depizést. az elsõ 2 hét jobban telt. A gondozónõk még nem igen láttak ilyen esetet, mert állandóan kérdezgetik, hogy nem beteg, vagy rosszul telt az éjszaka? Peedig szerintem ez az egész a bölcsikezdés miatt van. Nem hiszem, hogy az én gyerekem az elsõ, aki így viseli. Majd megszokja.

Ma kezdtem el szerdni a Lyndinette 20 tablettát. Kicsivel kevesebb mint 3 óra múlva hasmenésem volt. Vegyek be mégegy gyógyszert? Vagy amiért most kezdtem csak el szedni nem muszáj?

Legjobb válasz: "Ha a drazsé bevételét követõen, 3-4 órán belül hányás lép fel, a drazsé felszívódása nem tökéletes. Ilyen esetben az elfelejtett tablettákra vonatkozó elõírásokat kell alkalmazni. Ha a drazsé bevétele nem történik meg a szokott idõben, úgy azt 12 órán belül pótolja. A következõ drazsét vegye be a szokott idõben. 12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben ne pótolja az elfelejtett drazsé(k) bevételét, hanem folytassa a drazsé szedését a megszokott módon. Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges." Ha 3-4 órán belül volt és erõsebb hasmenés, akkor pótolni kell. Nekem ezt mondta a doki. De ha nem pótolod, kieg. védekezés nélkül ne szexelj. De amúgy is várnál a tabi hatásának kialakulására legalább 2 hetet gondolom. 1 hónap már biztos elég lesz.

"Ha a drazsé bevételét követõen, 3-4 órán belül hányás lép fel, a drazsé felszívódása nem tökéletes. Ilyen esetben az elfelejtett tablettákra vonatkozó elõírásokat kell alkalmazni. Ha a drazsé bevétele nem történik meg a szokott idõben, úgy azt 12 órán belül pótolja. A következõ drazsét vegye be a szokott idõben. 12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben ne pótolja az elfelejtett drazsé(k) bevételét, hanem folytassa a drazsé szedését a megszokott módon. Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges." Ha 3-4 órán belül volt és erõsebb hasmenés, akkor pótolni kell. Nekem ezt mondta a doki. De ha nem pótolod, kieg. védekezés nélkül ne szexelj. De amúgy is várnál a tabi hatásának kialakulására legalább 2 hetet gondolom. 1 hónap már biztos elég lesz.
Mivel egyébként is várnál heteket a hatás kialakulására, így nem muszáj pótolni. Amúgy én most írattam ezt a tabit és akkor mondta a doki, hogy pótoljam. De így szerintem is felesleges, mivel amúgy is várnál még a szexszel.
velem volt hasonlo uezzel a tabival, csak regebb ota szedtem, en bevettem masikat, de a doki szerint nem kellett volna. ne vegyel be masikat, szedd uugy, de egy honapnal korabban semikeppen ne szexelj gumi nelkul.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor szerinted se pótoljam?
elso vagyok, nekem anno uezzel a dokim azt mondta, ne potoljam, de 7 nap maskent is vedekezes. neked amugy is kene egy honap, mire ved, tehat ne potold, de figyelj az 1 honapra.
Program az is ami bekér N számot és rendezi. Program egy vadiúj 3D játék is. Melyik típusból sikerült a 2 program/3 hét?
A kérdező hozzászólása: Elõszõr egy olyat ami megjegyzi amit beirsz név. Megkérdezi, hogy hívnak utána pedig kiirja , hogy üdvozöllek pl: Sanyi, István stb. A másik program amit sikerült megcsinálnom az pedig egy matek össze adást kivonást osztást elvégzõ program persze egybe nem bírtam rakni az összes mûveletet szóval külön vannak. Mind a két programom cmd-ben fut.
Hú akkor ez nagyon nehézkesen megy neked :S Én 4 napja tanulom a C++-t és most végeztem ki a dinamikus memóriakezelést :O
szerintem tanulld meg eloszor a turbo pascalt azutan konyyebb tapasztalat en is most tanulom a c t kozep suliban

Most kezdtem el egy új edzés tervet, eddig heti 5ször voltam terembe fejlõdtem de az izületeim nem bírják, folyton kimerült voltam és nem bírtam megmozdulni se! Most a szokásos 3 napos edzés tervet csinálom hétfõ, szerda, péntek?

Hétfõ:mell,bicepsz,csuklyás izom,has szerda:hát,tricepsz,has,péntek:láb,váll,has!az a problémám,hogy pl hétfõn tolok bicepszet és utánna egy hét pihenõ arra az izomra,és az utobbi idõben nem vettem észre túl nagy fejlõdést magamon!!ja és minden izomra 3 gyakorlatot végzek!!

Legjobb válasz: Minek gyúrsz mind a 3 nap hasra? Hétfõ: Mell-hát Szerda:Láb-has Péntek:Váll-kar Így csináld vagy innen válassz ki egy szimpatikust http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Igazság szerint az adott izomcsoportnak kell a regenerálódásra idõ, ez 1 hét, egy jó multivitamin +ba dob rajta. 3 különbözõ gyakorlat egy izomcsoporta 3x9-12 sorozatszámmal a fejlõdés meg hát sok mindentõl függ étrend+genetika+regenerálódás stb. ja és vegyél egy izületvédõt is, mert az fontos.

Minek gyúrsz mind a 3 nap hasra? Hétfõ: Mell-hát Szerda:Láb-has Péntek:Váll-kar Így csináld vagy innen válassz ki egy szimpatikust http://shop.builder.hu/edzesek_index.htm4 Igazság szerint az adott izomcsoportnak kell a regenerálódásra idõ, ez 1 hét, egy jó multivitamin +ba dob rajta. 3 különbözõ gyakorlat egy izomcsoporta 3x9-12 sorozatszámmal a fejlõdés meg hát sok mindentõl függ étrend+genetika+regenerálódás stb. ja és vegyél egy izületvédõt is, mert az fontos.
A kérdező hozzászólása: Kösz a gyors választ!Étrend megvan vitamin is csak eddig gyorsabb volt a fejlõdés igy is nehezen hízó alkat vagyok de most felszedtem egy kis izmot!Csak azt érdekelne hogyan tudnám újra beindítani ezt a fejlõdést mert szerintem most egyáltalán nem fejlõdök csak maximum szinten tartom az izomzatom!!
Biztos van eredmény csak lehet te nem látod :) mérd meg most es 2 hónap múlva de növelheted a napi bevitt fehérjet legfõképp a ch-t :)
Ja meg a kezdeti gyors.fejlõdés után lelassul ám.

Mi a jobb? ha sir vagy nem? Fiam 2, 5 evs most kezdte az ovit ez a 3. -ik napja

a lenyeg,hogy lelkesen indulunk reggel is eddig mind 3 nap,delutan,meg alig akar hazajönni,örul,hogy ottvagyok,de nem ugrik a nyakamba semmi extra,allitolag nem is sir.csak az az erdekes,hogy roppant anyas,ugyhogy furcsalom ezt a helyzetet.szerintetek?mondjuk örulök,h elvan jol erzi magat,nem hisztizik,csak nem ertem.ez meg valtozni fog?vagy szeretni fogja tovabbra is?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, minden egészséges beszokós gyerek sír. És minél elõbb, annál jobb. Az én fiam a 4. napon kezdte, és kb. egy hétig tartott. Érdekes módon nem a reggeli elválásnál sírt, hanem délután, amikor a többieket sorban vitték haza, és érte még mindig nem jöttek. Minden ajtónyitásra rohant, hátha mi vagyunk. A szívem szakadt érte, de aztán szépen megszokta, szeret járni, a kezdeti betegséges korszak is elmúlt.

Nekem azt mondták, minden egészséges beszokós gyerek sír. És minél elõbb, annál jobb. Az én fiam a 4. napon kezdte, és kb. egy hétig tartott. Érdekes módon nem a reggeli elválásnál sírt, hanem délután, amikor a többieket sorban vitték haza, és érte még mindig nem jöttek. Minden ajtónyitásra rohant, hátha mi vagyunk. A szívem szakadt érte, de aztán szépen megszokta, szeret járni, a kezdeti betegséges korszak is elmúlt.
szerintem idövel változni fog csak türelem
Lehet, hogy még nem tudatosult benne, hogy most már mindig oviba kell járni, nem csak valami pár napos kis programról van szó. Szerintem pár nap és rájön, majd akkor lehet sírás.
A kérdező hozzászólása: hat en csak azert furcsallom, mert az en fiam, nagyon anyas, eddig mindig csak velem volt, senki, nem vigyazott ra, es sosem jatszott el egyedul, egesznap csak követett, minden lepesemet, ezrt furcsalom.szerintetek meg elötör belöle?bar nem kivanom, mert jo ez igy csak furcsa nagyon
Nincs ezzel semmi gond. Lehet azért majd, hogy késõbb rájön, és másképp reagál a különválásra. Egy barátnõm viszont épp így járt, viszont náluk számomra egyértelmû volt, hogy épp azért volt a gyermek ilyen, mert nagyon anyás volt. Illetve az anya volt nagyon babás, és a gyermek már szerintem örült, hogy mehetett máshova is élményt halmozni. Anyuka kicsit túl magához akarta fogni, a játszón is ha már egy csoport jött, a gyereket berakta a babakocsiba, hogy megvédje.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!