Találatok a következő kifejezésre: Most keresünk a babánknak. Áron, Dominik (1 db)

Most keresünk nevet a babánknak. Áron, Dominik vagy Kristóf nevet válasszuk?

De szivesen várok ötleteket is.

Legjobb válasz: Nekem az itt felsorolt 3 nevbol a Dominik tetszik.De fiu nevbol tenyleg nehez donteni,nekem leglabb is azert mert nem annyira fognak meg, viszont lany nev van rengeteg kedvenc.

Nekem az itt felsorolt 3 nevbol a Dominik tetszik.De fiu nevbol tenyleg nehez donteni, nekem leglabb is azert mert nem annyira fognak meg, viszont lany nev van rengeteg kedvenc.
Én a 27hétben vok és Dominik lesz a kicsi neve :) Nekünk nagyon tetszik :)
Nekem Áron nagyon tetszik, Dominik és kristóf nem befutó. D emondjuk függ a vezetéknévtõl is.
Sokmindentõl függ... De én az Áronra szavazok! Különben meg ki tudja mi jut még az eszedbe a szülõszobán! :)
Nálunk a Kristóf sokáig aranyérmes volt, végül Krisztián Patrik lessz a csöppem :o)
Hát ha 2 nevet akartok neki, akkor az Áron Dominik jól hangzik. A Kristóf nekem annyira nem tetszik, meg azt nem is nagyon lehet hogy becézni. De a ti döntésetek! Mi már eldöntöttük mik lesznek a nevek, bár még csak a 24. hétbe vagyunk.:) Ha fiú lesz a babánk, akkor Dániel. Egyébként gondolkodtunk a Róbert, Zoltán és Attila nevekben is, de mostanra eldöntöttük. Sok boldogságot nektek!:)
Én az Áronra szavazok. A Dominik nem tetszik, a Kristóf semleges.
Szerintem nem az a lényeges, hogy ki mit szól a névválasztásotokhoz, hanem az, hogy nektek mennyire tetszik az adott név.És még függ a vezetéknevétõl is.Lehetõleg ne ugyanolyan v. hasonló betûre végzõdõ legyen az utónév mint a vezetéknév. Egyébként nekem 2 lányom van, és szinte az utolsó pillanatig variáltunk mindkétszer. Amúgy gratula a babához!
A kérdező hozzászólása: Koszike a válaszokat és a gratuláciot! Mi is az Áron mellett döntöttünk...az passzol a vezeték névhez....az nem is kérdéses...csak a másik kettöt nem tudtuk... Köszönöm mindenkinek a választ és a fáradtságot, h válaszolt nekem! Amugx gratulálok én is minden kismamaának és anyukának!
Szerintem lehet Vlad.Az gyönyörû név.De lehet Ervin Kristóf de a Vlad a legszebb:X
Nekem a Kristóf annyira nem tetszik, az Áron és Dominik közül pedig nem tom. Nekem 2 öcsém van, az egyik Áron, másik Dominik és szerintem mind kettõ gyönyörû XD
A kérdező hozzászólása: Koszi.Edes vagy. A fiam lassan10 honapos es vegul Aron-Levente lett.(a Leventet az apukaja utan :D )
gratula :) jó választás


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok a Lilien névről?

8

Hol tudok én venni baba holmikat (cumisüveg, pelenka, légzésfigyelő stb), ahol van egészségkártya terminál is? Tehát ahol lehet közvetlen kártyával fizetni?

Köszönöm a válaszokat

2

Az első 3 hónapban nem kapott K-vitamint a babám, pedig anyatejes. Ez nagy baj?

"Elfelejtette" felírni a doki, mi meg nem kérdeztünk rá, mivel nem tudtuk, hogy kellene neki, a védőnő sem mondta. Most, mikor a 4 hónapos oltásra vittük, akkor szidott le minket egy másik védőnő, hogy miért nem adtunk neki K-vitamint, mert havonta kellett volna.

3

A szülésre beengeditek, de hüvelyi ultrahangra nem?

Volt már sok kérdés az apás-szülést illetően, és mondhatni a válaszadók 90%-a szeretné, ha a párja bennt lenne. Ehhez képest, ha hüvelyi ultrahangról van szó, 90% mondja azt, hogy nem szeretné, ha a férje bemenne.

Kérdezem én, miért? Szülésnél azzal érvelnek, hogy ha nem akar látni valamit az apuka, akkor nem néz oda le, becsukja a szemét, stb. Akkor az UH-nál miért más? Mitől kell azt jobban szégyellni annál, mint amikor kijön ott lenn szülésnél pisi, kaki, vér, a doki könyékig benned, vág, varr... Természetesen a baba a lényeg, de könyörgöm, az ultrahangnál nem? Nem érdemli meg az apa, hogy ő is lássa a monitoron a gyermekét? Hogy ő is hallhassa az első szívdobogását?

12

Inszemmel fogant babád lány vagy fiú lett?

3

Melyiket válasszuk: Lora, Lara, Lili, vagy Liliána?

A sok-sok variációból eljutottunk oda, hogy ez a 4 név tetszik nekem is és a férjemnek is, ebből kellene valahogy választanunk.
Melyik a legjobb szerintetek?

14

Jászberényben Dallos Dr. -nak lesz szerdán magánrendelése?

0

Valaki nem tud valós otthon végezhető munkát, amit várandósan is lehet csinálni?

4

Most költöztünk új albérletbe, mikor igényelhetek lakásfenntartásit és védett fogyasztóit?

6

Mi a véleményetek a Lorelli-Chill-out-21-rezgő-zenélő-pihenőszékről?

18 kg-ig használható. Árban is megfelelő. Van aki használ ilyet?:)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!