Találatok a következő kifejezésre: Most keresünk a babánknak. Áron, Dominik (1 db)

Most keresünk nevet a babánknak. Áron, Dominik vagy Kristóf nevet válasszuk?

De szivesen várok ötleteket is.

Legjobb válasz: Nekem az itt felsorolt 3 nevbol a Dominik tetszik.De fiu nevbol tenyleg nehez donteni,nekem leglabb is azert mert nem annyira fognak meg, viszont lany nev van rengeteg kedvenc.

Nekem az itt felsorolt 3 nevbol a Dominik tetszik.De fiu nevbol tenyleg nehez donteni, nekem leglabb is azert mert nem annyira fognak meg, viszont lany nev van rengeteg kedvenc.
Én a 27hétben vok és Dominik lesz a kicsi neve :) Nekünk nagyon tetszik :)
Nekem Áron nagyon tetszik, Dominik és kristóf nem befutó. D emondjuk függ a vezetéknévtõl is.
Sokmindentõl függ... De én az Áronra szavazok! Különben meg ki tudja mi jut még az eszedbe a szülõszobán! :)
Nálunk a Kristóf sokáig aranyérmes volt, végül Krisztián Patrik lessz a csöppem :o)
Hát ha 2 nevet akartok neki, akkor az Áron Dominik jól hangzik. A Kristóf nekem annyira nem tetszik, meg azt nem is nagyon lehet hogy becézni. De a ti döntésetek! Mi már eldöntöttük mik lesznek a nevek, bár még csak a 24. hétbe vagyunk.:) Ha fiú lesz a babánk, akkor Dániel. Egyébként gondolkodtunk a Róbert, Zoltán és Attila nevekben is, de mostanra eldöntöttük. Sok boldogságot nektek!:)
Én az Áronra szavazok. A Dominik nem tetszik, a Kristóf semleges.
Szerintem nem az a lényeges, hogy ki mit szól a névválasztásotokhoz, hanem az, hogy nektek mennyire tetszik az adott név.És még függ a vezetéknevétõl is.Lehetõleg ne ugyanolyan v. hasonló betûre végzõdõ legyen az utónév mint a vezetéknév. Egyébként nekem 2 lányom van, és szinte az utolsó pillanatig variáltunk mindkétszer. Amúgy gratula a babához!
A kérdező hozzászólása: Koszike a válaszokat és a gratuláciot! Mi is az Áron mellett döntöttünk...az passzol a vezeték névhez....az nem is kérdéses...csak a másik kettöt nem tudtuk... Köszönöm mindenkinek a választ és a fáradtságot, h válaszolt nekem! Amugx gratulálok én is minden kismamaának és anyukának!
Szerintem lehet Vlad.Az gyönyörû név.De lehet Ervin Kristóf de a Vlad a legszebb:X
Nekem a Kristóf annyira nem tetszik, az Áron és Dominik közül pedig nem tom. Nekem 2 öcsém van, az egyik Áron, másik Dominik és szerintem mind kettõ gyönyörû XD
A kérdező hozzászólása: Koszi.Edes vagy. A fiam lassan10 honapos es vegul Aron-Levente lett.(a Leventet az apukaja utan :D )
gratula :) jó választás


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A baba születése után mennyire távolodnak el a párok? Nincs idő egymásra?

Sokan mondják, hogy nem lesz időnk majd egymásra, minden meg fog változni. Igaz ez? Nagyon szeretem a párom, mindig csak vele lennék. De gyereket is akarunk.

6

Kisgyermeket, gyermekeket nevelő családok nektek mennyi marad havonta a családi kasszába miután kifizettétek a számláitokat?

Kitudtok jönni könnyedén a megmaradt pénzből? Mire költetek még élelmiszeren kívül? Tankolás, pelus, ruha stb

12

Mivel lehet kiszedni a gyümölcsfoltot a szines babaruhákból?

8

Mi a véleményetek a Dóra névről?

14

Holnap milyen ruhába viszed a gyermekedet iskolába/óvodába?

A fiam rövid nadràgba akar menni iskolàba, de fèlek hogy hûvös lesz. A lànyom ujjatlan felsõbe akar menni ès szandàlba vagy strandpapucsba. 6-kor kelünk ès kocsival viszem a gyerekeket iskolàba/bölcsibe. Reggel hûvös van, de nèha 9-kor pedig meleg.

7

Miért volt nyáron sok ilyen kérdés?

15-16-17 èves lànyok voltak terhesek, annyi ilyen kèrdès volt. Vagy kamu kèrdèsek voltak? Ès unatkozó tinik tettèk fel a kèrdèseket?
Üdv: 3 gyerekes anyuka

3

Anyukák, szerintetek mennyi idő után teheti szóvá a férj, hogy szeretné ha a párja leadná a szülés utáni kilókat?

Nem beszólásra gondolok, hanem hogy megemlíti.
És persze hogy támogatja benne.

8

A beteg embereknek nem etikus gyengíteni a társadalmat?

nekem is genetikai betegségem van, egyre inkább úgy érzem, hogy nem szeretnék soha gyereket vállalni, mert azzal megkockáztatnám, hogy a gyerekem is beteg lesz (amire elég nagy esélye lenne). mit szóltok ahhoz az elmélethez, miszerint az lenen a normális, hogy egy íratlan szabály lenne, hogy nem számít etikusnak, ha egy súlyosan beteg ember szaporodik. ezt komolyan kérdezem, mindenkinek joga lenne eldönteni, hogy akar-e gyereket, mint ahogy most is, csak a következő generáció úgy lenne felnevelve, hogy egyértelmű lenne számára, hogy nem akarná gyengíteni betegségekkel a rá következő generációt, én genetikai betegséggel küzdő emberként ez helyesnek és elfogadhatónak tartanám.

13

Szerintetek aki nem tud új holmikat venni a gyerekének az ne is vállaljon gyereket? (babakocsi, kiságy, ruhák ilyenekre gondolok)

33

Nagycsaládos anyukák! Ti a havi nagybevásárlásnál miből mennyit vesztek, hogy ha egész hónapra kell, hogy kitartson?

Sziasztok!
Én valahogy ezt nem tudom kiszámolni....
Van, hogy 1l sampon sok, van hogy 2l is kevés. Wc papírból általában 16 tekercs elég, most meg a 30.-at használjuk...
Nem jövök rá,mitől függ, hiszen a gyerekek sokat vannak itthon mindig, mert 8-13-ig volt ovi. Most meg 7-től délután 5-ig nem lesznek itthon.

Szóval?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!