Találatok a következő kifejezésre: Most keresünk a (224 db)

34 éves vagyok, 9 honapja szültem és most keresem a helyes fogamzásgátlo modszert. Hormonmentes lenne az ideális, Fogamzasgatlo kup. Mi a velemeny a Pharmatexrol?

Spirált még nem szeretnék nem birom a fémet, a hormonos tablettát peddig nem birja a májom plusz méhnyak problémáim voltak.Az ovszert a ferjem utalja, Ki szeretném probálnia Pharmatex kupot, valaki használja e, bisztonságos e ha betartod az utasittast?

Legjobb válasz: Nekünk bevált. De ha szeretitek az orál szexet, akkor gondold meg, mert ha felraktad, akkor már nem guszta nyalni a puncid!

Nekünk bevált. De ha szeretitek az orál szexet, akkor gondold meg, mert ha felraktad, akkor már nem guszta nyalni a puncid!
Úgy van! Kicsit habzik tõle a punci, kivéve mikor nagyon! Ezt leszámítva jó. Mondhatni, nem túl esztétikus látvány.
Szerintem inkább spirál :/
jaj bocsi, a méhnyak problémát csak késõbb láttam... esetleg hüvelygyûrû(nuvaring), pharmatex termékek, óvszer
a nuvaring is hormonos!!!!!! kedves elõzõ!!!! nekünk már 1o hónapja bevált :D az orált meg lehet oldani, elõtte legyen orálszex, aztan rakd fel a pharmatexet :) a kúpot ajánlom, mert a tabletta engem csipett..
Próbáld ki. De megszakítással együtt használjátok, ha nem szeretnél most babát, mert önmagában elég rossz hatásfokú.
A hoxa fórumán is az összes nõ panaszkodik erre a Pharmatexre! Nagy a reklámja ennek is meg a másik hüvelytablettának is, de nem véd! Abortusz a vége.
ez mekkora marhaság.. panaszkodnak az óvszerre is, meg a tablettára is, meg még millió másik dologra, mindenkinek más jön be. mi már lassan 1 éve védekezünk igy, és semmi gáz. ha ennyire nem lenne hatékony, akkor nem forgalmaznák. sõt, ha belegondolunk, 1 kicsit is, akkor tudjuk, h az elõváladékban amúgy se tuti h vannak spermiumok, ha meg vannak, azt a pharmatex simán megöli. önmagában én se biznék benne, de megszakitással esélytelen..

Szeretném megnyitni a saját szakdolgozatomat, de nem tudom, mert nem engedi, mivel korábban levédtem. Most keresem a Tulajdonságok/Biztonság fület, de nem jelenik meg. Win xp-m van. Hogy tudom beírni a jelszót?

Ezt írja ki: word cannot open the document user does not have access privileges.

Legjobb válasz: Húzd ki a fájlt az Asztalra, jobb egérgomb. Tulajdonságok, Egyéni, alul Attributumok: Irásvédett és Rejtett, mellette Speciális. Ezt nyisd meg és vedd le a védelmet.

Húzd ki a fájlt az Asztalra, jobb egérgomb. Tulajdonságok, Egyéni, alul Attributumok: Irásvédett és Rejtett, mellette Speciális. Ezt nyisd meg és vedd le a védelmet.
Nem OpenOffice-org volt?! Innen letölthetõ: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/openoffice3.html
A kérdező hozzászólása: A régi word-öm szerintem nem office termék volt, valahonnan free-ként letöltöttem, rendben mûködött, rengeteg extrája volt, csak éppen az a gép többé már nem mûködik. Amint a régi gépen az ilyen dokumentumot megnyitottam, azonnal kérte a jelszót, ha ezt beírtam, akkor engedte csak használni (olvasni, szerkeszteni stb.) Ha látnám a programot, talán ki tudnám vele nyitni... De rengeteg ilyen van fenn a hálón..... :(
Sajnos nem az írásvédettség lehet az oka, hanem megfertõzõdött. MS Office van a gépeden? Én is hasonlóan jártam, kaptam elolvasásra egy szakdolgozatot, elállította a Wordot, minden fájlomat zárolta az Eset. Ma már LibreOffice-t használok.
A kérdező hozzászólása: wordrepair: Repair/open - rákattintok, és egyszerûen nem csinál semmit: Nem tudok kimenteni egy betût sem. Úgy látszik, megy az enyészetnek a dogám. :(
A kérdező hozzászólása: Hiba - - - Nem nevezhetõ át: a CD-ROM-on lévõ fájlok már írásvédettek. Nem másolhat vagy helyezhet át fájlokat a CD-ROM-ra
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a sok tippet. szépen folyamatosan írom rá az eredményt: Nem engedi másolni pendrive-ra sem. "Hozzáféréss letiltva"
Netrõl egy tipp: jobb egérgomb: Átnevezés. Kiterjesztéssel együtt (ha most .docx, legyen pl. .rtf).
Próbáld meg így: másold ki pentdrive-ra, aztán valahol, egy másik gépen próbáld levenni a védettséget. Könnyen lehet, hogy kivédett egy támadást a géped védelme, a NOD fájlvédelme hajlamos ilyenkor minden hozzáférést letiltani. Talán más vírusirtók is így reagálnak rá.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem mûködött: nem másolható. Hozzáférés letiltva.

Ha a tabletba berakom a micro sd-t, akk a képek bejönnek, de ha a zenékre kattintok, akkor keresi a zenéket. Mit csináljak? Most jött ki a szervízbõl.

Legjobb válasz: File menedzserrel keresd meg zenéidet, bökj rá az egyikre, el kell indulnia. Ha nem, akkor nincs neki való lejátszó. Másik: Nem abban a könyvtárban vannak, ahol keresni szokta és ezért nem találja meg, jó helyre kell rakni. Nem tudom milyen tableted van, melyik op. rendszerrel, meg szokták találni, de ki tudja.

File menedzserrel keresd meg zenéidet, bökj rá az egyikre, el kell indulnia. Ha nem, akkor nincs neki való lejátszó. Másik: Nem abban a könyvtárban vannak, ahol keresni szokta és ezért nem találja meg, jó helyre kell rakni. Nem tudom milyen tableted van, melyik op. rendszerrel, meg szokták találni, de ki tudja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D

Most olvastam a Dash-diétáról, és keresem mindenhol a róla szóló könyvet, sajnos sikertelenül! Hol tudnám megvenni Budapesten?

Legjobb válasz: azért az elég sokat elárul róla,hogy a keresõben a femina oldalát adja be elsõként,aminél dilettánsabb,önpusztítóbb,félrevezetõbb oldal jelenleg nincs. nem lenne egyszerûbb bevált,kipróbált dolgokat mûvelni,amiknek a sikeressége egyértelmû,mint a szálkásító diéta,vagy a paleo mondjuk? a dasban megadott 18/55%os fehérje-ch tápanyag arány meg nem célravezetõ,hanem megplöttyesztõ.

azért az elég sokat elárul róla, hogy a keresõben a femina oldalát adja be elsõként, aminél dilettánsabb, önpusztítóbb, félrevezetõbb oldal jelenleg nincs. nem lenne egyszerûbb bevált, kipróbált dolgokat mûvelni, amiknek a sikeressége egyértelmû, mint a szálkásító diéta, vagy a paleo mondjuk? a dasban megadott 18/55%os fehérje-ch tápanyag arány meg nem célravezetõ, hanem megplöttyesztõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, de nem az volt a kérdésem, hogy mi a véleményed a Dash-diétáról!Tisztában vagyok a diétákkal, azok pozitív és negatív hatásaival!

Lányok, most öszintén, ti most nyáron fokozottan keresitek a szexet?

CSak mert mondja nekem több srác is, hogy társkeresökön is csak sexkapcsolatot keresnek a lányok, és ez milyen rossz, mert ezek a fiuk meg komoly kapcsolatot akarnak. Na de ha én meg probálok társkeresön szexuális irányba tolni a témát, akkor leosztanak a lányok, hogy mégis hogy képzelem, ök nem kur vák, öket CSAK komoly kapcsoalt érdekel, nem kell csakszex. Nem számalmas?

Legjobb válasz: akarják...csak nem velem

A kérdező hozzászólása: akarják...csak nem velem
jajj istenem szállj le a társkeresõkrõl... most aztán innen ítélj ám meg mindenkit mert olyan marha okos lettél pár esetbõl, meg a kis haverjaid sztoriaiból. én mondjuk most nyáron nem keresem fokozottan a szexet, olyan meleg van, megmozdulni is alig van kedvem. csak annyira van kedvem, mint máskor...
Lehet, hogy nem csak a szexre kellene hajtani, hanem az érzelmekre is, és lehet, hogy egyszerûbb lenne minden! 19/L
A kérdező hozzászólása: höh...höh...mások meg dugnak. SOKAT. Én meg semmit. és nem csak társkeresözöm, hanem szexpartnerekseön is fennvagyok kettön is, irom a levelet, küldöm a képet, nem jön válasz. Bulizok hetente kétszer, smárolok egy csomo lánnyal állandoan, egyik se dug velem. Most nem kell itt álltatni, ha dugni nem akar velem senki ZSIGERBÕL akkor párkapcsolatra se kellek, hát tessék már gondolkodni
persze, egyik csaj sem fogja neked az mondani, hogy figyelj én egy qrva vagyok és dönts meg. úgy adják elõ, hogy õk felnõtt érett nõk, igénnyel a komoly kapcsolatra, de ha úgy alakul (amit sok esetben egyáltalán nem bánnak) akkor szívesen kikötnek az ágyadban. kivéve ha nem jössz be nekik.
Talán ha tudnál hatni a nõkre, és nem csak a szexen kattogna végig az agyad, akkor össze is jöhetne valami. Tudod, pl a szemébe nézz ;) Tudod...ott..azon a nyak nevû testrészen van egy fej nevû testrész, és ott a szem...Nem, nem a bordáinál....
A lanyok majdnem mind alszentek es mast tesznek mint amir mondanak.
Na végre valaki, aki ugyanezt tapasztalja, amit én! Velemi si csak smárolnak max bulin, tiszta poén, hogy mással meg dugnak simán a táncparketten, mert az jóképû, magas, izmos vagy pénzes, jobb ruhái vannak stb. -.-" Mocskos álszentek a nõk!

Mit Tegyek most? Nem akarom hogy nekik komolyabb bajuk legyen de én sem keresem a bajt, mit kéne tennem?

5 éve m?velem versenyszinten a shotokan harcm?vészetet, de az iskolában van 3 kisebbségi tag aki mindig belém köt és provokál, de ha esetleg verekedésbe torkolonna az egész akkor nekem búcsút kéne mondanom a shotokan-tól ami nagyon megviselne, Mit tegyek hogy ?k se kerüljenek komoly bajba de nekem se legyen bel?le bántódásom ?

Legjobb válasz: Soha nem keresem a bajt, fel sem merülne bennem az hogy bárkibe is belekössek, nem öltözök feltûnõen a suliban( középsuli) nem hallgatok zenét, a szünetek is általában 1 szál cigirõl szólnak.... de mégis belém kötnek nem tudom hogy miért de állandóan provokálnak... nem szeretném azt hogy komolyabb bajuk legyen az ügybõl tehát nem akarok feljelentést tenni stb..., valószínûleg meg tudnám védeni magamat ellenük de ez a kizárásommal lenne egyenlõ amit a legkevésbé szeretnék

A kérdező hozzászólása: Soha nem keresem a bajt, fel sem merülne bennem az hogy bárkibe is belekössek, nem öltözök feltûnõen a suliban( középsuli) nem hallgatok zenét, a szünetek is általában 1 szál cigirõl szólnak.... de mégis belém kötnek nem tudom hogy miért de állandóan provokálnak... nem szeretném azt hogy komolyabb bajuk legyen az ügybõl tehát nem akarok feljelentést tenni stb..., valószínûleg meg tudnám védeni magamat ellenük de ez a kizárásommal lenne egyenlõ amit a legkevésbé szeretnék
GreenTea Próbáld elkerülni a konfliktust, nem lenne jó, ha miattuk kéne befejezned a sportot. Csak odaszólogatnak vagy tarhálnak is? Esetleg fizikai kontaktus is volt (pl: löködnek)?
jó látni egy normális gondolkodású fiatalt! nem tudom mennyire fajul el a dolog, de én tuti szájbaverdesném az egyiket(a legnagyobb arcút)ha senki se látná és megmondanám neki hogy adja át a haverjainak/jó lenne ha leszállnának rólad! ha nem tudod megoldani írj privit és nagyon szívesen megoldom helyetted! :)
A kérdező hozzászólása: GreenTea: odáig még nem fajult a dolog, de én úgy érzem hogy egyre erõsödik amit meg akarok akadályozni még mielõtt bekövetkezne. mark86: Igen ezen már én is gondolkoztam, csak hogy õszinte legyek nem akarok nagy kárt tenni egyikõjükben sem, és mivel még soha nem kelet verekednem nem kerültem olyan helyzetbe próbáltam mindig el kerülni nem tudom hogy milyen sérüléseket okoznék és ettõl félek. köszönöm az eddig érkezett válaszokat!
Az ilyen szitukat száj karatéval is elintézheted. A spártaiaknál ez tanagyag volt.Az volt a neve Dorgálás. A lényege, hogy valaki elég rendesen beszól, kóstolgat a körletben, neked meg viccesen vissza kell szólni valami frappánsat. Aki hagyta magát elnyomni és nem szólt vissza, arra rászálltak és kicsinálták.Akár az öngyilkosságig is képesek voltak szekírozni a másikat. Ez meg, hogy félsz, hogy kárt teszel bennük szintén az éretlenségrõl árulkodik, már ne haragudj. Senkit nem kell megölni, vagy megnyomorítani.Beversz hármat-négyet, jobb esetben ennyitõl lemegy meg belerúgsz egyet a földön és ennyi.Nem kell élet halál harcot csinálni mindenbõl.Önvédelem esetén meg az edzõd sem szólhat egy rossz szót sem. De nem kell, hogy idáig fajuljon, ha gondolkozol és kiállsz magadért.
*tananyag
Nyugi , ha itt teszel fel ilyen kérdést , attól kell a legkevésbé félned , hogy megsérülnek miattad . Egyrészt tem valószínû , hogy bántani fogod õket , mert már most túl sokat agyalsz rajta . Másrészt meg sem fordul a fejedben , hogy alul maradhatnál . Azt mondtad 3man vannak , ami nem jó arány, és nem tudhatod , hogy lapul-e kés a zsebükben . Egy lehetõség van számodra : ha beszólnak , állon vágod valamelyiket , és megpróbálod úgy legyõzni õket , hogy ne maradjon nyoma , ilyen egyszerû .
tudom a megoldást!! ne lássa senki h összevered õket... csak gyomorra dolgozz ott nem maradnak meg a nyomok max 1-2 füles.. én is voltam ilyen szituban ....max még belsõ v külsõ combra nyomassad nekik ... én 5 éve kyokushinozok és belém is kötöttek már 4en csak én addig ütötem õket még azt nem mondták h bácsi..:D....legyen egy haverod aki megmondja h mindig beléd kötnek és õ lesz a tanu

Poszt apokaliptikus könyvet keresek. Mind a négy metrot elolvastam. Vagyis most olvasom a negyediket. STALKER meg volt. Ilyen Fallout játékbeli világosnak örülnék . Utolsó part, utolsó ember is meg van, ez után azt tervezem?

Legjobb válasz: mind a 4 metrot?? De csak 2 van, legalábbis magyarul, akkor hogy? 2033, 2034, most jön a 2035, ha még nincs, de ha van is akkor is csak oroszul

mind a 4 metrot?? De csak 2 van, legalábbis magyarul, akkor hogy? 2033, 2034, most jön a 2035, ha még nincs, de ha van is akkor is csak oroszul
Cormac McCarthy: Az út Walter M. Miller Jr.: Hozsánna néked, Leibowitz! David Brin: A jövõ hírnöke John Wyndham: A triffidek napja Alden Bell: The Reapers Are the Angels J. G. Ballard: Vízbe fúlt világ
A kérdező hozzászólása: elsõ kommentelõnek : igen, van a 2033-34 , és az idei évben meg jelent kettõ, amit nem az eredeti szerzõ írt, az egyik olaszországban a másik meg oroszországban(Moszkvában) játszódikaz egyiknek címe az ég gyökerei, a másik pedig a fény felé második kommentelõ: köszönöm szépen!!!
Enné a könyvnél pesszimistább alkotás nincs. Imádom egyébként. Kifejezi azt amit én is hiszek: az ember menthetetlen. Nem érdemli meg a túlélést. Walter M. Miller Jr.: Hozsánna néked, Leibowitz!

Melyik lehet ez a játék? Pár évvel ezelőtt játszottam egy játékkal és most keresem. Bővebben lent!

Lehetett választani, hogy boszorkánnyal menjek, vagy egy ilyen szuper hősnővel (és még kb. 5 karakter) Régebbi játékról van szó, így nem 3D-s,de nincs olyan rossz grafikája, ha jól emlékszem^^ Egy ilyen HalloWeen-es kastélyba játszódott és össze kellett gyűjtenem a színes koponyákat, majd egy ilyen alagsor szerűségbe vinnem őket. És közbe kisebb feladatokat oldottam meg. Valaki nem tudja, hogy ez melyik játék?:S Válaszokat köszönöm^^
Praktiker, Obi.
Nádszövetet lehet méterben kapni, ott ahol építõipari termékeket árulnak.a gyékény nagyon drága, a nádszövet megfizethetõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!