Találatok a következő kifejezésre: Most kell Fáj már 5 (2 db)

Most kell megjönnie! Fáj már 5 napja a cicim, ma a hasam és a derekam, ingerlékenyebb vagyok, a fejem is fáj és fáradtabb is vagyok! Ez mensi elött természetes ugye?

Amensi miatt vannak ezet a tüneteim

Legjobb válasz: A mell, has, derék fájdalom, az ingerlékenység, fáradtság érzet teljesen a mensi tünete. Biztos meg fog jönni.

A mell, has, derék fájdalom, az ingerlékenység, fáradtság érzet teljesen a mensi tünete. Biztos meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!csak a biztonság kedvéért megkérdeztem azért!
Nekem ugyan ezek a tüneteim voltak amikor annó megjött, de amikor terhes lettem akkor is ugyan igy, most vagyok 11 hetes!szóval nálam minden ugyan úgy történt!

Már 2.5 éve babát várunk és eleinte is, de most is nem csak fáj hanem még szégyellem is, hogy nem jön magától hanem orvosi segitség kell?

én mindenki el?tt tagadom pedig sajna volt akinek elmondtam rájöttek és már tagadni sem tudtam . és annyira gyorsan ment a pletyka.... hogy hát szégyellem eleét?l kezdve. kideült nálam van gond és háát nagyon ég? számomra hogy egy n? aki azért n? hogy gyereket szüljön nem sikerül magától!De anak örülök hogy nem a férjemmel van a gond mert azt hogy ? érezze igy magát azt semiképp sem szeretném!mikor más mondja hogy els?re sikerült neki a baba kisebbség érzetem van...Nagyon rossz.+rájön a fájdalom is szóval kivagyok nagyon....

Legjobb válasz: Szia! Eõször is semmiképp ne keseredj el!Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Azt javaslom neked, hogy 2,5 év után keress fel egy meddõségi intézetet, ahol tuti segítenek rajtad. Nem tudom, hogy mi okozza nálad a rendszertelen menzit és milyen vizsgálatokon vagy túl, de semmiképp ne add fel!!! Nálunk több, mint egy éve nem jön a baba. Volt már mûtétem, túlstimuláltak Clostival, de többet nem bízom magam vidéki "mezei" nõdokikra, hanem megyek inkább Kaáliba. Ott talán rendbe tesznek. Ne szegyenkezz, mert ez az egész nem a te hibád.Nem tehetsz róla te sem, én sem és még több ezer nõ sem, hogy mindent elkövet, a baba mégis várat magára.

Szia! Eõször is semmiképp ne keseredj el!Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Azt javaslom neked, hogy 2, 5 év után keress fel egy meddõségi intézetet, ahol tuti segítenek rajtad. Nem tudom, hogy mi okozza nálad a rendszertelen menzit és milyen vizsgálatokon vagy túl, de semmiképp ne add fel!!! Nálunk több, mint egy éve nem jön a baba. Volt már mûtétem, túlstimuláltak Clostival, de többet nem bízom magam vidéki "mezei" nõdokikra, hanem megyek inkább Kaáliba. Ott talán rendbe tesznek. Ne szegyenkezz, mert ez az egész nem a te hibád.Nem tehetsz róla te sem, én sem és még több ezer nõ sem, hogy mindent elkövet, a baba mégis várat magára.
1. vagyok. Ha úgy érzed segítene rajtad, ha kiírhatnád, ami bánt, nyugodtan írj privit.Én szívesen segítek, amennyit tudok!!
Ne szomorkodj és leginkább ne szégyeld magad miatta hisz nem tehetsz róla!Gondolom mindent megtesztek a cél érdekében akkor nincs miért szégyelni magad! Sok erõt és kitartást kívánok neked meg minden olyan nõnek aki nagyon szeretne babát!!!!!
Ne legyél elkeseredve. Bármit, amit most itt írhatnánk neked, biztos nem vigasztal, de több ezer nõ van így rajtad kívül, és nem szabad föladnod soha!!! Próbálj meg nem erre koncentrálni egy kis ideig. Menjetek el nyaralni, vagy csak egy hosszabb hétvégére, ahol csak egymással foglalkoztok! Én drukkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: elsõ irtam privit. Utolso köszönjük.
1. vagyok! Holnap megnézlek és válaszolok!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!állitolag már rendben van a peteérésem és a hormonjaim is most volt pém de nemtudom akkor miért nem jön meg...
Szia! Mi 1 éve próbálkozunk és smmi. Én ugyanígy érzek mint te nekem is nagyon fáj ez a dolog. Engem már csak ez vigasztalt meg, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. Természetesen nem örülök, hogy másnak sincs de legalább vannak megértõ társak itt neten. Neked is sok sikert és kitartás! Ne adjuk fel!
Hali. én is így vagyok vele, 2, 5 éve próbálkozunk de semmi. Már én is nagyon kivagyok, hogy a párom nem fog/vagy már nem is tart nõnek, mert képtelen vagyok arra, hogy teherbe essek. legalábbis egyenlõre. de bízok nagyon hogy minnél hamarabb sikerül, mert már nem "gyerekek"vagyunk, na jó nem is öregek, de már ideje lenne. járok meddõségi központba, a párommal semmi gond, nekem nincs peteérésem. totál kivagyok semmi kedvem visszamenni a dokihoz se, itthon meg sehol sincs kedvem lenni. az ismerõseim körében egyre több gyerek születik, de képtelen vagyok elmenni meglátogatni õket, mert tuti sírógörcsöt kapnék ha az ölembe venném a gyerkõcöket. ha gondolod, írj privit, beszélgethetünk, lelket önthetünk egymásba:) fel a fejjel!!!
A kérdező hozzászólása: utolsó !irnék privit de neked nincs kint azaz izé amin lehet kjüldeni. küldenél te?
nem tudok neked privit írni, még most kezdtem nézelõdni az oldalon, de átállítottam hogy te tudj:) elég gáz, hogy itt bénázok, de neked csak azt írja, hogy mikor írtak a kérdést ill. a komit. azon kívül semmit hogy privit írhatok vagy valami hasonló:) de nálam már látszik úgyhogy fogsz tudni írni. várom.
A kérdező hozzászólása: irtam neked .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!