Találatok a következő kifejezésre: Most kell Fáj (67 db)

25en kell megkapnom a menstruaciot es nagyon fajnak a melleim az azert van mert most kell megkapnom vagy valami mas? Vagy esetleg most van peteeresem es azert faj?

Legjobb válasz: Hogy érted azt hogy 25én kell megkapnom a menstruációt? Ez kicsit furi. Egyébként valószínûleg azért fáj mert peteérésed van, ez kb középidõben van. Sok nõnél ilyen tüneteket eredményez a peteérés, de ha még fiatal vagy akkor attól is lehet hogy nõ a melled. De ha nem akar elmúlni egy hét múlva sem és eléggé fáj, mutasd meg dokinak, de addig semmi aggodalom.

Hogy érted azt hogy 25én kell megkapnom a menstruációt? Ez kicsit furi. Egyébként valószínûleg azért fáj mert peteérésed van, ez kb középidõben van. Sok nõnél ilyen tüneteket eredményez a peteérés, de ha még fiatal vagy akkor attól is lehet hogy nõ a melled. De ha nem akar elmúlni egy hét múlva sem és eléggé fáj, mutasd meg dokinak, de addig semmi aggodalom.
A kérdező hozzászólása: Toled nagyobb paraszt mar nem is kell, inkabb tanulj meg helyesen irni te bunko!Ki vagy te, hogy ugy erzed barmit is irhatsz nekem hm? Nem tudom melyik szazadbol lehetsz de biztos valami regi modi:) Es ha barkinek is gondja akadt avval hogy en ugy irtam azt hogy, megkapnom es nem megjonnnie akkor uzenem nektek, hogy tobb ember szajabol hallottam mar azt, hogy most kell megkapnom a mensimet!!!Gondoljon mindenki amit akar...Good Bye
tényleg egy paraszt vagy. mit pattogsz itt? örülj neki hogy szóltak hoyg nem MEGKAPNI hanem megjönni szokott. senki nem használja úgy hoyg kell megkapni. na midnegy. lehet lepontozni.
Egyébként hány éves vagy? Nekem is nagyon fájt (szintén peteéréskor), én elmentem dokihoz, mert nem úgy fájt mint egy kis mellfeszülés, hanem tényleg nagyon. Csinált ultrahangot meg megnyomkodta, és kérdezgetett. Nekem cisztám van mind a kettõben. Te érzed hogy mennyire fáj, mennyire normális. Amúgy hol fáj? Ha megnyomod a mellbimbód, nem jön belõle váladék? Én azt olvastam, hogy mellel kapcsolatban bármi addig nem tapasztalt dologgal rögtön fel kell keresni az orvost!
A kérdező hozzászólása: Ezt most magadra gondoltad???:) )))
Hogy te mekkora tapló vagy!
A kérdező hozzászólása: Akkor 25en kell megjonnie:o)!!!Igy megfelel nektek okoskak!!!
Ez nem egy tárgy, amit megkap az ember.... Ez megjön!! Egyébként valószínûleg peteérés.
"25-én kell megjönnie..." :P egyébként igaza van az elsõ válaszolónak, az miatt lehet
A kérdező hozzászólása: Ugy ertem a 25-et hogy most junius 25en kell megkapnom!Mi furcsa van ebben?Koszi a kommentett:)
A kérdező hozzászólása: Inkabb avval torodnel hogy megkoszond a jo istennek azt hogy elsz, es hogy megsegitett teged abban hogy neted legyen es masokat parasztozzal te mocskos!!!
Pihentesd a megdolgoztatott izomcsoportot.
A kérdező hozzászólása: Még 1 kérdés :D most kb 27-28 cm kerületû a karom (jólvan nem beszólni tudom vékony) 2 naponta súlyzózok beszarásig, eszek táplálék kiegészítõt meg minden. Akkor kb mennyi idõ mire vastagodik ?:D

Most kell megjönnie! Fáj már 5 napja a cicim, ma a hasam és a derekam, ingerlékenyebb vagyok, a fejem is fáj és fáradtabb is vagyok! Ez mensi elött természetes ugye?

Amensi miatt vannak ezet a tüneteim

Legjobb válasz: A mell, has, derék fájdalom, az ingerlékenység, fáradtság érzet teljesen a mensi tünete. Biztos meg fog jönni.

A mell, has, derék fájdalom, az ingerlékenység, fáradtság érzet teljesen a mensi tünete. Biztos meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!csak a biztonság kedvéért megkérdeztem azért!
Nekem ugyan ezek a tüneteim voltak amikor annó megjött, de amikor terhes lettem akkor is ugyan igy, most vagyok 11 hetes!szóval nálam minden ugyan úgy történt!

Nagyo n félek a fogorvostol most kell mennem nemsoká elmenjek vagy ne? Rokon de még sose láttam ki fog kérdezgetni ez is idegesít? Meg ha ellenőrzésre megyek akkor elvileg nem csinál semmit ugye? A fogkölevétel fáj a fognyaknAl?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy, de ez a hozzáállás kész agy görcs, számomra Menni kell azt kész, ha elhanyagolod magadat fõként a fogaidat, akkor ez a büntetés Akinek a szívét mûtik majd az mit szóljon? Menjél elfelé, és ne legyél bamba 21/F

Nem tudom hány éves vagy, de ez a hozzáállás kész agy görcs, számomra Menni kell azt kész, ha elhanyagolod magadat fõként a fogaidat, akkor ez a büntetés Akinek a szívét mûtik majd az mit szóljon? Menjél elfelé, és ne legyél bamba 21/F
Ha lyuk van, azt jobb betömni, mert késõbb rosszabb lesz. Szerintem orvosa válogatja, de ha már ott vagy és talál valamit, sztem megcsinálja. A fogkõ levétel nem fáj.
Nem fáj a fogkõ leszedés.Inkább menj el.Én nagyon mérges vagyok most magamra, mert terhesség alatt tönkrement az összes és hetente járhatok.Kell 4korona elõre, lukas kb az összes.Ráadásul sok íny mentén.Már túl vagyok 2felsõ bölcsességfog húzáson is, alsó 2 meg mûtét lesz.Amit elõzõ héten tömött íny mentén, az érzékeny kicsit a hidegre, így vagy reménykedek hogy elmúlik, vagy gyökérkezelés/húzás lesz az is.Itt vagyok 22évesen nõ létemre marha rossz fogakkal a saját hibámból...
Nekem vettek már le fogkövet és tömtek is. Egyet tudok mondani: kisebb szopás a fogkõlevétel, mint amikor tömik. Szóval ha el akarod kerülni, hogy kilyukadjon a fogad, akkor inkább menj fogkõlevételre, mert pár perc alatt megvan csökkenti annak esélyét h elromoljon a fog. Ellenõrzéskor amúgy nem történik semmi extra. egy kis tükörrel fog nézelõdni és egy fém cuccal nyomogatja a fogad. Ez teljesen fájdalommentes és kb 3 percet vesz igénybe. Hogyha baj van akkor sokszor nem tudnak mit csinálni, mert mondjuk 5en várnak kint és nem fogja akkor 1 óráig váratni õket. Ilyenkor kapsz egy új idõpontot, addig meg lelkiekben felkészülsz.
Ha baj van a foggaddal és halogatod, az csak rosszabb lesz. Ha meg nincs semmi baj, akkor nem fog fájni é legalább lecsekkolták. A fogkolevétel nem fáj, de ha sokáig váratod, akkor begyulladhat az ínyed é akkor már fájni fog.
Tegnap voltam fogkõlevételen, egy nagyon kicsit fájt, de teljesen tûrhetõ. Úgy négy éve voltam egy másik fogorvosnál, aki viszont injekciót adott a fogkõ leszedéshez. Nekem az sokkal rosszabb volt mint nélküle elviselni.
Amúgy ha rokon szerinted mirõl kérdezhet? Mivan veled kislányom, hogy van Juli mama? Kb ennyire számíthatsz, de lemerem fogadni, hogy inkább a munkáját végzi majd csevegés helyett. Na meg nem is lehet rendesen beszélgetni miközben a szádban matat.
Elmenni nem kötelezõ. De teljes mértékben a te érdeked, lehet, hogy most még nem vészes csak kicsit kellemetlen, lehet, hogy egy idõre el is múlnak a tüneteid. De az is elég ha egyszer igazán megfájdul és máris sírva fogod hívni a fogorvost. Az injekció erejéig tartó fájdalom és az a pár percnyi zúgás sokkal kellemesebb mint egy félig bedagadt arc vagy az, hogy napokig nem tudsz enni a fájdalomtól.
Mindenki nagyon fél a fogorvostól. Ez nem szempont. Egyébként a fogorvosok intelligens emberek, nem hozzák a pacienst kellemetlenebb helyzetbe, mint amibe van. Kérdezni meg csak utólag fog, ha fog.
Nem, nem kell elmenned, magadért teszed, tehát senkit sem fog zavarni, ha mégsem mész el. Legfeljebb kirohadnak a fogaid, majd veszel a kínain mûprotkót, mert ugyebár azt sem fogsz fogorvosnál csináltatni.
Nálam jobban biztos senki nem félt még soha a fogorvostól. Aztán egyszer csak besokalltam, bedühödtem magamra, nem létezik, hogy ilyen-olyan gyáva legyek, amikor ezerszer fájdalmasabb dolgokat kibírtam már. Ennek kb. 8 éve, azóta évente-félévente rendszeresen járok. És sikerült egy nagyon kedves, aranyos, ügyes fogorvost kifogni. Szóval bátorság. A fogkõlevétel nem fáj, csak kicsit kellemetlen.
"Egyébként a fogorvosok intelligens emberek, nem hozzák a pacienst kellemetlenebb helyzetbe, mint amibe van." Hát ezen azért vitatkoznék :D Na de komolyra fordítva: én alapból aggódásra hajlamos vagyok, és a fogorvostól pláne olyan halálosan rettegtem már gyerekkoromban is, hogy a körzeti dokinõ, (aki amúgy egy kretén volt) azt javasolta anyámnak, hogy nyomjon belém Xanaxot, amikor visszahoz, mert ez nem normális dolog. Aztán már felnõtt voltam és megfájdult az egyik fogam. Mivel tömött volt, ráéreztem, hogy nem fogom megúszni a gyökérkezelést, ez volt az amitõl a legjobban rettegtem a világon. A kezelés alõtt annyira féltem, hogy napokig alig bírtam enni meg aludni, aztán amikor mentem a dokihoz, úgy reszkettem mint a nyárfalevél, de igenis erõt vettem magamon és azt mondtam, hogy basszus legyõzöm ezt a félelmet és ha fáj, akkor fáj, de kibírom, mert megcsinálom! és láss csodát: nem fájt a kezelés és olyan büszke voltam magamra, hogy nem igaz :) Hihetetlen érzés volt, komolyan. A legkomolyabban mondom: nem kell félni. Azóta már volt szájsebészeti mûtétem is, gyakorlatilag lehegesztették a fél fejemet közben, de azt sem fájt, mert jól érzéstelenítenek :) A fogkõlevétel meg csak kelleletlen, de semmiképp nem fájdalmas. Kicsit olyan érzés mint amikor hirtelen hideg ételbe harapsz.
Hogyan duna ? ez mi?? semmi nem kell neki, székrekedése van, majd holnap kijön.nem adnék ezért gyógyszert
A kérdező hozzászólása: tudna. bocsi félreírtam:/
Próbáld masszírozni a pociját.
Erre minek gyógyszer? Adj neki kamillateát.
Biztos , hogy már jól van!! Szerintem az apja a felelõs!! mond meg , hogy ez árt a fiadnak!!

Jó napot! Előző hónapban abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert erős fejfájás tört rám. Kiderült, hogy attól lett! Most kell majd megjönnie először, hogy nem szedem a gyógyszert! A mellem már 3 napja fáj, ha hozzáérek! Előfordulhat, hogy a gyógyszer h

Jó napot! Előző hónapban abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert erős fejfájás tört rám. Kiderült, hogy attól lett! Most kell majd megjönnie először, hogy nem szedem a gyógyszert! A mellem már 3 napja fáj, ha hozzáérek! Előfordulhat, hogy a gyógyszer hozta ki ezt! Mert előtte nem volt ilyen, csak derék fájásom! Válaszát előre is köszönöm! Niki

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, egyelőre ne aggódjon, mert ilyen panasz a fogamzásgátló abbahagyása után előfordulhat. Üdvözlettel. Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, egyelőre ne aggódjon, mert ilyen panasz a fogamzásgátló abbahagyása után előfordulhat. Üdvözlettel. Dr. Langmár Zoltán

Jó napot! Előző hónapban abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert erős fejfájás tört rám. Kiderült, hogy attól lett! Most kell majd megjönnie először, hogy nem szedem a gyógyszert! A mellem már 3 napja fáj, ha hozzáérek! Előfordulhat, hogy a gyógyszer h

Jó napot! Előző hónapban abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert erős fejfájás tört rám. Kiderült, hogy attól lett! Most kell majd megjönnie először, hogy nem szedem a gyógyszert! A mellem már 3 napja fáj, ha hozzáérek! Előfordulhat, hogy a gyógyszer hozta ki ezt! Mert előtte nem volt ilyen, csak derék fájásom! Válaszát előre is köszönöm! Niki

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, egyelőre ne aggódjon, mert ilyen panasz a fogamzásgátló abbahagyása után előfordulhat. Üdvözlettel. Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, egyelőre ne aggódjon, mert ilyen panasz a fogamzásgátló abbahagyása után előfordulhat. Üdvözlettel. Dr. Langmár Zoltán
Hát mekkora luk volt, h vattát kellett beletenni? o.o Meg én nem is hallottam még tejfognál gyógytömésrõl.... o.o
Nálunk ugyanez volt, nem volt semmi gond. Mivel kifúrták, ezért a feszülés megszûnt (legalábbis nálunk azért kellett, mert fájt a foga). Azért kell ugye a vattát beletenni, hogy az ételmaradék ne menjen bele. Mi úgy csináltuk, hogy beraktuk reggel fogmosás után és este fogmosás elõtt kivettük, úgy mostuk a fogát, hogy kimostuk a lyukat is. Aztán éjjel nem volt benne semmi. A kivitelezést nehézkes megoldani, mi szemöldökcsipesszel próbálkoztunk. :)
Ne edd magad, ez genetika! Lányom este mos fogat, vagyis õ kezdi én befejezem, meg az Oviban mos délben, reggel nincs rá idõ, szaladunk Oviba, dolgozni. Sok édességet eszik, csak édeset iszik, cumizik, mégis gyönyörû hófehér egészséges fogai vannak! Barátnõm Lánya fogai, elõl mindd le annak csiszolva tövig, 3 éves korára, mert mindd annyira elromlott, nem lehetett vele mit csinálni, a Mami pedig fogorvos! mondta a Mami, ez van, ilyenek a fogai, annyira gyenge a zománc, hogy nem is az édesség, a gyümölcs is meg tudja marni, kilyukadt, és innéttõl kezdve vége. Ez még kipereg, bízni kell a maradandó fogai jobbak lesznek.
Sajnos a fog is genetika kérdése. De elég neki még csak 2x mosni, és inkább Te mosd, mert ilyen korban még el tudják nagyon sinkofálni. Legalábbis az én fiam igen. Úgyhogy õ kezdi a fogmosást, én meg befejezem, mert õ 1 perc alatt "ki is pipálná" :)
És van, megnéztem, tényleg!! :) Amúgy ha rendesen cserélgeted nagy baj nem lesz. Gondolom azt sajnos látni, ha megint gennyesedne, akkor menni kell azonnal.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy tudtam, hogy nem bántják a tejfogat.De kiderûlt, mégis.pedig alaposan mos fogat napi 3x és mégis rossz lett az egyik.Fogorvos szerint a reflux is okozhatja.És sajnos õ refluxos volt, most tünetmentes,
A kérdező hozzászólása: Reggel és este figyelem és besegítek neki, délbe nem birok mert az oviba mossa
A kérdező hozzászólása: Persze tudom, csak nem jó mégse. Úgy tartok tõle, hogy valami gond lesz amíg a vatta van benne.Amúgy meg büszke vagyok mert hang nélkûl ügyesen tûrte a fogászatot.Megse gondoltam volna.
A kérdező hozzászólása: pici szuvasodás volt, de állítólag muszály volt fúrni, mert gennyes volt és most tisztul ki.nagyon félek
A kérdező hozzászólása: Mi is szemöldök csipesszel oldjuk meg.Nem egyszerû, de nem is vészes.Neki is fájt meg kis szuvasodás volt rajta és leakarták csiszolni, de tele volt gennyel és emiatt fúrták ki.Akkor nem lesz probléma? Gyógytömést is kapott utána? Nekünk 2 hét múlva lesz gyógytömés.
Nálunk nem volt semmilyen probléma. Ezt azért csinálják, hogy a gyulladás lehúzódjon, hiszen szabad az útja a távozásnak. Nálunk 1 hét múlva betömték rendesen, nem tudom, hogy gyógytömésnek nevezik-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Hosszú lesz az a 2 hét, de akkor nem aggódom.

Ma vettem egy állfültágítót. Az egyik fülembe simán belement. De a másikba szinte bele kellet tuszkolni. :| és most eléggé fáj is. Bekentem alkohollal. és nem tudom mozgatni se. Attól félek h nagyon kitágul a fülem tőle. Lehet ez?

Legjobb válasz: igen egy kicsit kitágulhat de nem vészes.. kenegesd betadine-val és attol helyre jön a füled napi 3-4 szer kend be de az alkoholt is használd tovább hogy ne fertözön el.. üdv Laci..

igen egy kicsit kitágulhat de nem vészes.. kenegesd betadine-val és attol helyre jön a füled napi 3-4 szer kend be de az alkoholt is használd tovább hogy ne fertözön el.. üdv Laci..

25mm tüszőnek hány nap kell hogy ki fakadjon és mit fogok érezni olyankor? Most nagyon fáj a hasam, tüsző azt jelenti hogy van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! A tüszõben van a petesejted, akkor van peteérésed, amikor a tüszõbõl a petesejt kiszabadul. Én mindig megérztem: éles, nyillaló fájdalom kb 2-3 órán keresztül. Innentõl számítva van 18-24 órád arra, hogy a petesejted megtermékenyüljön. Ha ez alatt a megtermékenyülés nem következik be, akkor a petesejt felszívódik. Ha megtermékenyül, akkor 6-8 nap alatt a petevezetékbõl a méhbe vándorol, ahol beágyazódik. A legjobbakat!

Szia! A tüszõben van a petesejted, akkor van peteérésed, amikor a tüszõbõl a petesejt kiszabadul. Én mindig megérztem: éles, nyillaló fájdalom kb 2-3 órán keresztül. Innentõl számítva van 18-24 órád arra, hogy a petesejted megtermékenyüljön. Ha ez alatt a megtermékenyülés nem következik be, akkor a petesejt felszívódik. Ha megtermékenyül, akkor 6-8 nap alatt a petevezetékbõl a méhbe vándorol, ahol beágyazódik. A legjobbakat!
... lemaradt: a dokim azt mondta, hogy kb 30mm körülinek kell lennie a tüszõ átmérõjének és akkor valószínû, hogy minden rendben lesz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!