Találatok a következő kifejezésre: Most kedden el, csütörtökön (2 db)

Most kedden vetéltem el, csütörtökön visszamentem a dokihoz kiderült méhgyulladásom van, mitől lehet?

nem tudom a vetélést?l e,-spontán volt nem kellett müszerelni-,6 hetes volt,kivagyok lelkileg. ez már a második egymas után és azt mondták a harmadik eset után kell kivizsgálás, én azt viszont nem akarom megvárni,ki tud segiteni hogy milyen vizsgálatokat kell kérnem? köszönöm laila

Legjobb válasz: valószínû inkább a méhgyulladás volt elõször az okozta a vetélést.Elõször mindenképpen a gyulladást tegyék rendbe..és nem vagyköteles kivárni a harmadik vetélést..menj egy másik orvoshoz, ha ez nem hajlandó kivizsgálni..legalább azt meg kell nézzék, hogy elmúlik-e a méhgyulladásod , aztán legalább három hónapot kell várni a következõ therbeesésig..ha sikerül kapnod kell pl utrogestan tablettát, ami magzatmegtartó, de a tabletta genetikai rendellenesség esetén nem használ, tehát ha ismét vetélés lenne a következmény akkor valószínû egy genetikai probléma lehetséges. Semmmiképpen sem hagyd annyiba, inkább a leleteiddel jelentkezz be egy másik orvoshoz. Sajnálom, hogy ez történt, de nem jó a dokid, mert nem szokták elõre mondani, hogy várd meg még 3-adszor is ez történik és akkor kivizsgálnak..minden eszköz rendelkezésükre áll, amivel most is ki tudnak vizsgálni. Remélem rendben leszel, de nem szabad hagyni magad!!!

valószínû inkább a méhgyulladás volt elõször az okozta a vetélést.Elõször mindenképpen a gyulladást tegyék rendbe..és nem vagyköteles kivárni a harmadik vetélést..menj egy másik orvoshoz, ha ez nem hajlandó kivizsgálni..legalább azt meg kell nézzék, hogy elmúlik-e a méhgyulladásod , aztán legalább három hónapot kell várni a következõ therbeesésig..ha sikerül kapnod kell pl utrogestan tablettát, ami magzatmegtartó, de a tabletta genetikai rendellenesség esetén nem használ, tehát ha ismét vetélés lenne a következmény akkor valószínû egy genetikai probléma lehetséges. Semmmiképpen sem hagyd annyiba, inkább a leleteiddel jelentkezz be egy másik orvoshoz. Sajnálom, hogy ez történt, de nem jó a dokid, mert nem szokták elõre mondani, hogy várd meg még 3-adszor is ez történik és akkor kivizsgálnak..minden eszköz rendelkezésükre áll, amivel most is ki tudnak vizsgálni. Remélem rendben leszel, de nem szabad hagyni magad!!!
Az utro jo, de csak akkor segit, ha a problema az elozonel a hormonszint nem nem megfelelo jelenlete volt , az utrogestan csak azt tudja potolni. Ha mas miatt veteltel, azon sajnos nem tud segiteni. De feltetlen kerj kovetkezonel! Sok orvos hajlamos elmismasolni.

Ma vettem észre, hogy hétfő van a fogamzásgátlón soron kedd helyett, ergo valamikor nem szedtem be. Valószínűleg szombaton felejthettem el, de most beszedtem kettőt. A barátommal még nem találkozok csütörtökig, kell vajon aggódnom?

Mert ugye azt is írja, hogy ha elfelejtettük beszedni egyszerre kett?t is be lehet.Pontosan szerintem szombaton elfelejtettem, vasárnap beszedtem a szombatit csak nem figyeltem hétf?n a vasárnapit... és ma észrevettem hogy a hétf? jönne...

Legjobb válasz: Használjatok gumit két hétig és akkor nem lesz gond, két hét után visszaáll

Használjatok gumit két hétig és akkor nem lesz gond, két hét után visszaáll
A kérdező hozzászólása: Ja, és ezt olvastam a használatin: - Egy filmtablettát hagyott ki a második héten Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut (még akkor is, ha ez két tabletta egy idõben történõ bevételét jelenti), és a következõ tablettákat a szokásos idõben vegye be. A tabletta megbízhatósága fennmarad. Nem szükséges kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása. (a 2.héten maradt ki az az egy)
Nálam is elõfordúlt hogy megfeletkezem róla(egyszer sem hagytam ki egy szemet sem) , mert este lefekvés elõtt mindíg eszembe jutott h meg kéne nézni vagy csörgött az ébresztõ.Ha nem tudod megjegyezni hogy be kell venni akor ajánlom hogy állítsd be a telón ébresztõt. Most nem bunkóságból de jobb lenne ha leálnál róla, így nem biztonságos.Kell hozzá egy kicsivel érettebb gondolkodás.Sokba kerül a fogamzásgátló csak akkor érdemes szedni ha van haszna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!