Találatok a következő kifejezésre: Most kedden el, (24 db)

Most kedden vetéltem el, csütörtökön visszamentem a dokihoz kiderült méhgyulladásom van, mitől lehet?

nem tudom a vetélést?l e,-spontán volt nem kellett müszerelni-,6 hetes volt,kivagyok lelkileg. ez már a második egymas után és azt mondták a harmadik eset után kell kivizsgálás, én azt viszont nem akarom megvárni,ki tud segiteni hogy milyen vizsgálatokat kell kérnem? köszönöm laila

Legjobb válasz: valószínû inkább a méhgyulladás volt elõször az okozta a vetélést.Elõször mindenképpen a gyulladást tegyék rendbe..és nem vagyköteles kivárni a harmadik vetélést..menj egy másik orvoshoz, ha ez nem hajlandó kivizsgálni..legalább azt meg kell nézzék, hogy elmúlik-e a méhgyulladásod , aztán legalább három hónapot kell várni a következõ therbeesésig..ha sikerül kapnod kell pl utrogestan tablettát, ami magzatmegtartó, de a tabletta genetikai rendellenesség esetén nem használ, tehát ha ismét vetélés lenne a következmény akkor valószínû egy genetikai probléma lehetséges. Semmmiképpen sem hagyd annyiba, inkább a leleteiddel jelentkezz be egy másik orvoshoz. Sajnálom, hogy ez történt, de nem jó a dokid, mert nem szokták elõre mondani, hogy várd meg még 3-adszor is ez történik és akkor kivizsgálnak..minden eszköz rendelkezésükre áll, amivel most is ki tudnak vizsgálni. Remélem rendben leszel, de nem szabad hagyni magad!!!

valószínû inkább a méhgyulladás volt elõször az okozta a vetélést.Elõször mindenképpen a gyulladást tegyék rendbe..és nem vagyköteles kivárni a harmadik vetélést..menj egy másik orvoshoz, ha ez nem hajlandó kivizsgálni..legalább azt meg kell nézzék, hogy elmúlik-e a méhgyulladásod , aztán legalább három hónapot kell várni a következõ therbeesésig..ha sikerül kapnod kell pl utrogestan tablettát, ami magzatmegtartó, de a tabletta genetikai rendellenesség esetén nem használ, tehát ha ismét vetélés lenne a következmény akkor valószínû egy genetikai probléma lehetséges. Semmmiképpen sem hagyd annyiba, inkább a leleteiddel jelentkezz be egy másik orvoshoz. Sajnálom, hogy ez történt, de nem jó a dokid, mert nem szokták elõre mondani, hogy várd meg még 3-adszor is ez történik és akkor kivizsgálnak..minden eszköz rendelkezésükre áll, amivel most is ki tudnak vizsgálni. Remélem rendben leszel, de nem szabad hagyni magad!!!
Az utro jo, de csak akkor segit, ha a problema az elozonel a hormonszint nem nem megfelelo jelenlete volt , az utrogestan csak azt tudja potolni. Ha mas miatt veteltel, azon sajnos nem tud segiteni. De feltetlen kerj kovetkezonel! Sok orvos hajlamos elmismasolni.

Múlt héten kedden jött meg. Még csak most múlt el, de még most is látok barnás fehéres darabkákat amikor pisilek. Szerintetek mitől van?

Amikor megjött kedden akkor voltunk együtt a barátommal, csak sajnos kiszakadt a gumi. Másnap vettem be egy 72 órás tabit. De még most is látok ilyen darabkákat. Pénteken megyek tesztet csinálni, de nagyon félek t?le... másodjára szakadt ki a gumink, és már kissé kínos a dolog... szerintetek mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Semennyi, ez a 72 órás tabi hatása. Ha terhes lennél akkor nem lennének darabkák. Semmi okod aggódni.

Semennyi, ez a 72 órás tabi hatása. Ha terhes lennél akkor nem lennének darabkák. Semmi okod aggódni.
Így reagált a szervezeted a magas tesztoszteron szintre.
Valószínûleg a gyógyszer miatt. Meg amúgyis a menstruáció ideje alatt jóval kisebb az esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt tudom én is... remélem, hogy a gyógyszer miatt van... de pénteken kiderül minden, bár nagyon remélem, hogy a tabletta is megtette amit meg kell neki!! köszi az eddigi komikat :)
Hát ha nem védekeztetek és beléd is élvezett és nem akartok szülõk lenni, akkor kellene.
Túl nagy nem, de nyilván megkérdezi, hogy mi történt a szûzhártyáddal.
a szûzhártyád sok okból kiszakadhat. sport, tampon használat stb. nyugodtan mondd hogy nem volt még nemi kapcsolatod, sok lánynak nincs meg már a szûzhártyája pedig még csak nem is pettingelt.
Amúgy a kérdés rendszerint nem erre irányul, hanem, hogy élsz-e rendszeres (vagy rendszertelen) nemi életet.
Miét hazudnál?
Tulajdonképpen miért is mennél nõgyógyászhoz most? Van valami gondod?
Mond meg neki az igazat.hidd el nem te leszel az elsõ akitõl ezt hallja.Nem fog hülyének se nézni.Egy orvos akkor tud legtöbbet segiteni ha õszinte vagy vele.
Ha azt mondod, hogy már éltél, akkor lehet, hogy venne kenetet, rábeszélne fogamzásgátlóra, stb. Ha azt mondanád, hogy nem, akkor nem tenné elõzõeket.
A kérdező hozzászólása: de volt már aktusom :)
A szüzesség elvesztése tulajdonképpen azt jelenti, hogy lefeküdtél valakivel. Az ujjazás valahol nem ide tartozik, mert fizikálisan lehet, hogy ettõl szakadt át a szûzhártyád (honnan tudod?? lehet, hogy már elõtte sérült..), de a hagyományos értelmében véve még szûznek tekintenélek. Egyébként amiatt kérdezi meg, hogy élsz-e szexuális életet, mert egyrészt akkor finomabban vizsgál, másrészt azt hiszem, csak akkor végez méhnyakrákszûrést, ha már élsz, mert aki szûz, annak általában P0 az eredménye. Legalábbis nekem így magyarázta a doki, amikor elõször mentem.
A kérdező hozzászólása: a szûzhártyám ujjazásnál szakadt ki :)
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom, csak érdekelt, mert ugye 1 még nemis rendszeres meg nemis rendszertelen
A kérdező hozzászólása: nincs, csak tablettát szeretnék elkezdeni szedni :D

Most csörtetett el előttem kéd vad disznó, mivel kicsit össze rezzentem az egyik vissza nézett. Mit csináljak, ha legközelebb szembe találom magam eggyel?

Nemrégen költ?ztünk fel a Széchenyi hegyre, és mint tapasztaltuk kuva sok itt a desznó...

Legjobb válasz: Szóval "óriás malac" nincs, malac, amíg kicsi, ha már nagyobb, akkor az már süldõ, az óriás = anyakoca, vagy a kan. Ha már ilyen helyen laksz, meg kellene a szomszédokat kérdezni, mi a legjobb taktika. És annak is utána kell, kellene alaposan nézni, hogy a tömegközlekedési eszközökkel hogyan tudod úgy megoldani, hogy minél kevesebbet kelljen gyalogolnod. Vagy ne járkálj egyedül.

Szóval "óriás malac" nincs, malac, amíg kicsi, ha már nagyobb, akkor az már süldõ, az óriás = anyakoca, vagy a kan. Ha már ilyen helyen laksz, meg kellene a szomszédokat kérdezni, mi a legjobb taktika. És annak is utána kell, kellene alaposan nézni, hogy a tömegközlekedési eszközökkel hogyan tudod úgy megoldani, hogy minél kevesebbet kelljen gyalogolnod. Vagy ne járkálj egyedül.
Általában azokkal az állatokkal szemben, amik csak félelmükben támadnak, hasznos, ha szépen, lassan megfordulsz és ellenkezõ irányba indulsz. Mivel õk nem prédára lesnek, ezért a "menekülés" nem váltja ki belõlük a támadást. Ragadozóknál pont ellenkezõleg. Lassan, nyogudt tempóban azért kell mozogni, mert a hirtelen mozdulatot támadásnak veheti, és esetleg nekimegy az embernek. Egyébként elég ritkán bántanak vaddisznók embereket, leginkább a kicsinyekkel közlekedõ anyakoca veszélyes.
Egyszer egy tantárgy keretében vadhajtáson kellett részt venni. Ott a vadászok mondták, hogyha megfordul a disznó és visszafele, felénk szalad, akkor legjobb, ha beugrunk egy nagyobb fa mögé, mert azt tuti kikerüli. Visszafordulni meg már nem szeret, inkább gyorsan eliszkol.
integessél nekik te barom :-D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, kicsit körbekérdeztem a szomszédoknál, és itt is rendszeres probléma, hogy szétzúzzák a kerteket, de õk is azt mondták amiket ti... fene sem gondolta volna, hogy egy ilyen nyugodt budapesti környéken röfikkel találom magam szemben, véglis jobbak mint a cigányok. Kedves utolsó, barom a jó qrva anyukád aki a világrab*szott a degenerált apáddal az élen.
futni nem szabad.. szarvasnál le kell feküdni, õznél fa mögé bújni, vaddisznónál a legközelebbi fára mászni, vagy vastag fa mögé bújni.. nekem így tanították az erdész iskolában.. de amúgy nem bántanak ha nem fenyegeted õket.. ha egy kocának malaca van, az az igazán veszélyes, mert az mindennek nekimegy ami mozog.. ilyenkor fordulj sarkon, és somfordálj el :DDD
hözöd magad?
de hát még csak május 28-a van! nem értem a kérdést!
Szerintem 20 az a 30!
A kérdező hozzászólása: Bocsi 23-án jött meg és 26-án múlt el. Elnéztem egy hetet.Nem nem hõmérõzök.Elõtte két napig volt csak barna és 23-án vér.
ha 20-at akartál írni, akkor júni. 5-e körül van peteérésed.
akkor júni. 8-a körül.
30 napos ciklusnál 4 és 6-a körül mindent bele. 32
rosszul tudj aaz utolsó! 30 napos ciklusnál 8-a körül! orvos mondta, . hogy mindig a végébõl kell 14-et levonni, és akkor van peteérés! (30-14= 16. napon van pé.) sok nõ azért nem lesz terhes, mert rosszul számoja ki a pé., a 14. nap csak a 28 napos ciklusra érvényes!
Mert egy hónapig akkor még nem fog védeni.
Így van, egy hónapig nem lesz védett!Ha rendesen kezdi el szedni, akkor az elsõ szemtõl vagy 1 héttõl kezdve véd(gyógyszertõl függõen)!
Így csak egy hónap után = elpazaroltál egy levéllel!
Ez szerintem nem igaz! Mármint az elsõ válasz!!!Miért is pazarolt el egy hónapot???
mikor nekifogsz fogamzasgatlot szedni igyis ugyis csak 1 honap mulva jon meg a hatasa...az nem veszes h 1 nappal kesobb vetted be
Nem mindegyik tablettánál kell kivárni az egy hónapot! Az enyém az elsõ szemtõl véd! Nem is vártam vele és nem is lett baba belõle!

Akkor most ha kedden kezdtem el szedni most hétfő este vettem be az utolsó bogyót-- akkor következő kedden kell bevenni ismét?

Legjobb válasz: Igen, 7 gyógyszermentes nap! Azaz a 8. napon veszed be a következõ levél elsõ szemét! :)

Igen, 7 gyógyszermentes nap! Azaz a 8. napon veszed be a következõ levél elsõ szemét! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) biztosra akartam menni:)
Miért baj, hogyha kedden jön meg? Teljesen normális ha néha arrébbcsúszik picit. Nem tudsz vele mit csinálni.

21 éves vagyok és eddig minidg rendesen jött meg a havim. Mult hét kedden jött meg és ehét kedden mult el, de most péntekre ujra megjött reggel. BArnás, olyan mint amikor tisztulok. Mitől lehet?

Barátommal 3 hete voltunk együtt utoljára akkor is védekeztünk. Elötte egy héttel volt h egy 2 két percet gumi nélkül de nem élvezett el meg semmi ilyesmi. Mostanában eléggé sztresszes vagyok meg ideges.

Legjobb válasz: Ne fogd a stresszre, tessék elmenni dokihoz. Senki nem lát beléd, ultrahang kell, nincs-e ciszta vagy valami. Hetete senkinek nem jön meg normális esetben.

Ne fogd a stresszre, tessék elmenni dokihoz. Senki nem lát beléd, ultrahang kell, nincs-e ciszta vagy valami. Hetete senkinek nem jön meg normális esetben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!