Találatok a következő kifejezésre: Most kb hetes terhes vagyok, viszont (3 db)

Most kb 4 hetes terhes vagyok, viszont 39 fokos lázam van. Emiatt még megmaradhat a baba?

Legjobb válasz: Hááát,elég nehéz kérdés,de jobb lenne minél hamarabb orvoshoz menni,és megpróbálni mindenhogyan lehúzni a lázad,mert nagyon rontja a várandósság esélyeit,de hidd el,ha egy magzat életerõs,és egészséges,akkor mindent túlél benned.De tényleg menj orvoshoz,mert ilyenkor a baba miatt csökken az immunrendszer védõképessége,és jobban kihatnak a betegségek.Egy 39 fokos lázat pedig egy nem babás embernek is több nap mire kifekszi,nemh neked! Viszont azzal nem értek egyet,hogy egy magzatot minden áron meg kell menteni,hormonkezelések stb...nagybátyáméknál megmentették,és így van egy 3 éves súlyos beteg kislányuk.Kívánom,hogy senki se járjon így!

Hááát, elég nehéz kérdés, de jobb lenne minél hamarabb orvoshoz menni, és megpróbálni mindenhogyan lehúzni a lázad, mert nagyon rontja a várandósság esélyeit, de hidd el, ha egy magzat életerõs, és egészséges, akkor mindent túlél benned.De tényleg menj orvoshoz, mert ilyenkor a baba miatt csökken az immunrendszer védõképessége, és jobban kihatnak a betegségek.Egy 39 fokos lázat pedig egy nem babás embernek is több nap mire kifekszi, nemh neked! Viszont azzal nem értek egyet, hogy egy magzatot minden áron meg kell menteni, hormonkezelések stb...nagybátyáméknál megmentették, és így van egy 3 éves súlyos beteg kislányuk.Kívánom, hogy senki se járjon így!
Sürgõsen csillapítani kell, hidegebb fürdõ és ilyen magas láznál sajnos muszály gyógyszert bevenni, Panadolt vegyél be (énnekem ezt ajánlották koraterhességben) egy tablettát, max. este még egyet, ha nem megy le, de feltétlenül hütsd magad, de ne durván. A láz nagyobb bajt csinál, mint a rettegett gyógysz6erek. Panadolt lehet a koraterhességben bevenni!!! Jobbulást!!!
Megmaradhat, de azonnal vegyél be lázcsillapítót.
lehet, hogy sokan felháborodnak most, de nem zavar. coldrexel, algopirinnel, hütõfürdõvel. nekem is ennyi idõs volt a babám mikor influenzás voltam, és nem tudtam a babáról, és ezeket szedtem nem lett semmi baj.állitolag 11. hétre alakul ki a köldök zsinor.
jah még annyit hogy jobb lehuzni a lázat mint belázasodni, mert állitolag ilyenkor a baba is belázasodik, de gondolom ez a 3ik hónaptol van.
AZONNAL CSILLAPITSD A LAZAT, GYOGYSZERREL!! 37.5 felett nem lehet. Paracetamol mehet, Algopyrin is, semmi, de semmi baja nem lesz tole a kicsinek, de a laztol igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A lázam csillapodott 36.6 most. Összesen 2 szem nurofentöl. Remélem a kicsi nem sínyli meg.

Kb.6 hetes terhes vagyok, az első vizsgálatra hétfőn megyek. Apró szúrásokat érzek az alhasamban de tudom hogy normális. Most viszont lefelé érzem (vagy csak oda sugárzik? ) a hüvely felé. Nem erősek, 1-2 pillanatig tartanak csak. Másnak is van ilyen?

Els? baba... :)

Legjobb válasz: Én éreztem ilyet, és arra is azt mondták normális. A vérzés, erõs görcsölés nem normális. De ha csak furcsa, kellemetlen érzés, akkor általában nincs gond. Persze ha fájdalmaid vannak, akkor menj el dokihoz.

Én éreztem ilyet, és arra is azt mondták normális. A vérzés, erõs görcsölés nem normális. De ha csak furcsa, kellemetlen érzés, akkor általában nincs gond. Persze ha fájdalmaid vannak, akkor menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Fájdalmaknak azért nem mondanám, csak olyan mint a hasszurka csak lefelé érzem. Csak az merült fel bennem nehogy a méhszáj picit nyitva legyen vagy ilyesmi. Azt nem érzem hogy nagy gond lenne csak tapasztalatlan vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ja és napjában csak 2-3x érzek 1-2 ilyen szúrást, amikor teszek-veszek. Egyik nap reggel éreztem, ittam egy magne b6 feminat és kis idõre ledõltem és elképzeltem h minden rendben odabent. El is múltak aznapra ezek a szurasok, persze nem tudom melyiktõl. :)
Én egész végig éreztem ilyen-olyan szurkálásokat, nagyobb terhesen jóslókat, szurkált a hüvelyem, és konkrétan 40 hét 2 napig voltam tök zárt, nem nyílt a méhszáj. Amikor utána nyílt, nem éreztem. Szóval alapvetõen normális az enyhe szurkálás.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, akkor nem agyalok rajta.. :)

Mensi előtt és után is kb.3 napig pecsételtem általában, most viszont terhes vagyok lehet így v. mi gondom dokinál még nem voltam sajnos 2 hétig még nem dolgozik? ! 6 hetes vagyok

Legjobb válasz: nem lesz gond valakinél még rendes mensi is elõfordul...Ha nincs darabossûrû, vagy híg élénkpiros vérzésed esetleg erõs görcs, akkor nem kell aggodni. Ha ilyen elõfordul a szülészeti ambulanciára mehetsz bármikor. A normális mensiszerû vérzés ilyenkor sem szokott bej lenni.

nem lesz gond valakinél még rendes mensi is elõfordul...Ha nincs darabossûrû, vagy híg élénkpiros vérzésed esetleg erõs görcs, akkor nem kell aggodni. Ha ilyen elõfordul a szülészeti ambulanciára mehetsz bármikor. A normális mensiszerû vérzés ilyenkor sem szokott bej lenni.
Eggyet értek az elõzõ hozzá szólóval.Nekem is volt pecsételõ vérzésem az elsõ 2 hónapban és azt mondta a doki hogy ez normális. Nyugi nem lesz gond. üdv. 29 hetes kismama
nekem az elsö 3honapban végig barnáztam, de semmi gond nem volt,
A kérdező hozzászólása: nem most pecsételek, hanem mikor még megjött.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!