Találatok a következő kifejezésre: Most kaptam kiscicát, (4 db)

Most kaptam egy pár napos fekete kiscicát. Ki lehet engedni?

Van egy kutyám is, akitől fél a macska, de a kutya nem bántja. Éjszakára ki lehet ereszteni?

Legjobb válasz: attól a naptól kezdve hogy odavitték neked egy hétig tartsd bent, nehogy elmenjen mikor kiengeded! Az enyémmel így csináltam! Utána kiengedheted, de ha még kicsi én nem merném kitenni éjjelre, és ha fent akad egy fán? Vagy elkapja valami? Míg kicsi inkább napközbe engedd ki szerintem!

attól a naptól kezdve hogy odavitték neked egy hétig tartsd bent, nehogy elmenjen mikor kiengeded! Az enyémmel így csináltam! Utána kiengedheted, de ha még kicsi én nem merném kitenni éjjelre, és ha fent akad egy fán? Vagy elkapja valami? Míg kicsi inkább napközbe engedd ki szerintem!
És akkor is figyeld! Lehet én vagyok csak ilyen paranoiás, de az én macskámat is nem egyszer szedtem le fáról, mert nem tudott lejönni, míg kisebb volt...felfele csak úgy süvített :D de lefele már nem...
Pár napos? Hiszen akkor még az anyukája mellett van a helye! Ha önállóan mászkál, eszik, akkor szépen fokozatosan lehet összeszoktatni a két állatot.
Ó atyám, :((( nincs isten :((((
A kérdező hozzászólása: :(
aztaaaaa :(
A kérdező hozzászólása: És ma apukám rálépett, és elpusztult. Már mindegy!
A kérdező hozzászólása: Tényleg csak pár napos, olyan egy hetes lehet. A gazdája és az orvos is ezt mondta! De most már elvan a két állat, köszi a tippeket!
pár napos az anyja nélkül elpusztul!
nem pár HÓNAPOSRA gondoltál?
Komolyan pár napos vagy csak elírtad???
A kérdező hozzászólása: Hát igen! :( Annyira hiányzik! Minden nap babusgattam, etettem, itattam! És erre apukám rálép!

Van-e olyan koedukált bölcsőde Budapesten, ahova kisállatokat, leginkább kiscicákat is felvesznek? Most kaptam egy 4 órás munkát, egy kínai étteremben, a konyhán.

macska, gyerek, bölcsőde, óvoda, kínai, étterem, kínai étterem, állás, lakberendezés, gasztronómia

Legjobb válasz: El akarod hozni a vacsorát az étterembõl?

El akarod hozni a vacsorát az étterembõl?
Vidd be a konyhára. Ott biztos örülnének a kajának. ;)
Kizárt, hogy lenne ilyen. 4 órát miért nem bír ki a cica otthon?
3 ez gonosz volt
Damira.(:
Borostyán
Daisy :) )
Daisy :) (juj de szép cicus lehet^^)
Felemás.
No és akkor hogy fogják hívni a cicót?:D
Hópihe
hofi, hogi
A kérdező hozzászólása: Daisy mellett döntöttünk, köszi mindenkinek.
Marcipán és Fogkrém. Najó még lehet CSillag is.
Elena- és írd meg h mi mellett döntöttél végül?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen
Vajaskalács :)
:D Örülök, hogy tetszett a név, én írtam elõször! :)


Most kaptam egy kiscicát, és van egy 1 éves tengerimalacom. Ez jelenthet gondot?

A cica nézegeti, meg próbál benyúlni a ketrecbe, de sztem barátkozós szándékkal.

Legjobb válasz: Meg fogja oldani, hogy kiszedje a ketrecbõl a malacot. Pl. lerántja a ketrecet. És utána lehet a vért takarítani... Sajnos jártam már így...

Meg fogja oldani, hogy kiszedje a ketrecbõl a malacot. Pl. lerántja a ketrecet. És utána lehet a vért takarítani... Sajnos jártam már így...
az nagy gond mert megfogja enni a cica a malacod!
szia! nem jelenthet gondot mert ha egy jó ketrecben van akkor a macska nem fogja bántani inkább csak megvizsgálja
Az a baj, hogy a cica ösztönbõl vadászik, és sajnos/szerencsére általában a rágcsálókra... A te esetedben sajnos, hiszen egy másik kedvenc lesz a célpont, másnak meg szerencsére, akinek mondjuk egere van a kamrában... Az a meglátásom, hogy a cica éppen ezért soha nem fogja tudni "barátként" szeretni a malackát, ezért nagyon vigyázz a kis barátodra, mert egy óvatlan pillanat, és megtörténhet a baj (még akkor is, ha te is a szobában tartózkodsz). Ha néha szeretnéd kiengedni a malacot szaladgálni, akkor csukd ki a szobából a cicát, ám ha a cica benn van, soha ne engedd ki a malacot. Sajnos csak ennyit tehetsz... Nekem törpenyuszim van együtt a tengerimalaccal, dehát mint tudjuk a nyúl nem ragadozó, így könnyebb a helyzet.
Szerencsére még pici a cica és könnyen megszokja a tengerimalacot, így nem lesz baj.
Semmi baj nem lesz! Nekem is van és a cicáim bemásznak hozzá, de semmi rosszat nem csinálnak! Természetesen azon kívül hogy a forgácsot szét hordják az egész házban! Ha együtt nõnek fel, meg fogják egymást szokni! Ha mégis baj lenne (amit teljesen ki zárok) akkor vehetsz csirkedrótot a malac területére!
Ha még tényleg kicsi a macska, akkor megszokhatja; ámbátor ilyen esetben is elõfordulhat, hogy késõbb nekitámad. Ha már nagyobbacska, akkor nem valószínû, hogy valaha is békén hagyná. Hogy ez jelenthet-e gondot? A tengerimalacnak biztosan okoz pár álmatlan éjszakát. A macskának semmiképpen. :)
Szia! Az enyémek jól megvannak egymással , van amikor a macska beugrik a tengerimalac mellé ott üldögélnek egymás mellett nem bántják egymást .A macska szundikál a tengerimalac pedig mocorog , eszik.A cica kis korába került hozzánk ugyhogy szerintem megszokták egymást:)
Nálunk az a megoldás, hogy a malac olyan magas helyen van, ahova a cica nem tud feljutni, ergo nem éri el. De a mi 15 hetes macssekunk is nézegeti:-) Multkor odatettük, de barátkoztak, és a malac is barátsággal fordult a cica felé. Az állatorvos azt javasolta, a malacot is vigyük el féreghajtásra, mert bár nem látszik rajta semmi, lehetnek benne élõsködõk. Amúgy ha a malac akkora mint a manyek , szerintem meg tudja védeni magét, fõleg ha mozgékony is. De azért vigyázzatok
Szerintem ez macska és kor függõ. Én úgygondolom, hogy ha még kicsi a cica, akkor lehet hogy össze tudod szoktatni õket, de ha már elmúlt 5-6 hónapos akkor már annyira nem egyszerû (hangsúlyozom hogy nem lehettetlen csak egy kicsit nehezebb).Esetleg ha valahogy meg tudod oldani akkor nem kéne beengedni a cicát, abba a szobába ahol a malacod mert, jobb félni mint megijedni.Lehetõleg olyan ketrecet vegyél vagy csinálj neki ahol nem vagy csak nehezen tud benyúlni a cica. Figyeld meg hogy amikor benyúl akkor ki ereszti-e a karmait!? Ha igen akkor nem biztos hogy csak barátkozni akar. Remélem hogy ezek az ötletek hasznosak lesznek neked. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!