Találatok a következő kifejezésre: Most jutottam arra a pontra, hogy (2 db)

óóó babám ha nem lenne barátod én megmutatnám neked a technikám
Technikák? Hát kezdje el, majd érzed, hogy hogy esik jól. :D
Mint a fagyit.:D
passz. tenyleg fogalmam sincs hogy mit csinalnak lent csak azt tudom hogy van akitol totalisan nedves leszek es van akinel orultem hogy inkabb abbahagyta...
1! tetszett, mi lett volna menjél? Nem tudom én nem akkor leszek nedves, hogy nyalnak már elõtte. A másik nem technika, hanem minden nõ más. Valakinek csak a csikló, valakinek feljebb, netán lejjebb érzékeny. Tehát amikor Téged nyal, akkor mondjad neki merre és segíts neki, mert ugye mi nem tudjuk. N
Legelõször is az ha õ is élvezi. Folyamatosan érjen hozzá, ne csak lefetyeljen. Úgy nyaljon mintha a világ legfinomabb fagyiját nyalná. :)
Nem szeretem, mert nem csinálják jól, mint egy kötelezõ program része.Nincs is igazi technikája.Ismerje az anatómiát, legyen ráindulva a partnere puncijára és figyeljen oda rá.

Most jutottam el arra a pontra, hogy a párommal szeretnénk babát. 34 éves vagyok, milyen vízsgálatot végeztessek el, hogy minden rendben legyen?

Legjobb válasz: A rutin vizsgáltokat az orvos úgyis megcsinálja. Ami nem rutin, az a genetikai vizsgálat, mintvétel amit kérésre csinálnak. 35 év felett fel is ajánlják a nõknek. Ez kiszûr rengeteg genetikai betegséget, amikre ennyi idõsen picit már jobban oda kell figyelni. saját példámból kiindulva 34 évesen tvaly el kellett ilyen okból vetetnek egy babát. De legalább kiszûrték, hogy baj van. Nem szüléskor derült ki legalább.

A rutin vizsgáltokat az orvos úgyis megcsinálja. Ami nem rutin, az a genetikai vizsgálat, mintvétel amit kérésre csinálnak. 35 év felett fel is ajánlják a nõknek. Ez kiszûr rengeteg genetikai betegséget, amikre ennyi idõsen picit már jobban oda kell figyelni. saját példámból kiindulva 34 évesen tvaly el kellett ilyen okból vetetnek egy babát. De legalább kiszûrték, hogy baj van. Nem szüléskor derült ki legalább.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ.Én is attol félek, hogy nehogy valami baj legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!