Találatok a következő kifejezésre: Most jott masodjara es (13 db)

Visszavonjátok egy levélben vagy a tárgyaláson a kereseteteket.
A második tárgyalásra kaptál valami idézést, azon van egy telefonszám, felhívod, megkérdezed. (A bírósági titkárok/titkárnõk igen gyakorlottak, biztosan látott már ilyet, megmondja. Amúgy is túlterheltek, ha idõben odaszólsz, legalább lesz egy jó napjuk nekik is.) Ha jól értem békültök. Ehhez gratulálok! Ritkaság. :)
No, ezért is van a békéltetõ tárgyalás. Nem Ti vagytok a Hûbele Balázs, és Balázsné?

Most jott meg masodjara es korom fekete nem ver ahogy volt eloszor vajon mitol van?

Legjobb válasz: Az állaga olyan mint volt vagy sûrûbb?Mert ha sûrûbb,akkor sztem alvadt vér.Sokan mondják azt(felnõttek),hogy baj az,ha valakinek alvadt vér van csak(vagy az is van).Anyum is megkérdezte a nõdokijától és azt mondta,hogy teljesen normális.Ha kellemetlen szagú,fáj vagy zavaró akkor beszéld meg anyuddal és menj el dokihoz!!Remélem segítettem.

Az állaga olyan mint volt vagy sûrûbb?Mert ha sûrûbb, akkor sztem alvadt vér.Sokan mondják azt(felnõttek), hogy baj az, ha valakinek alvadt vér van csak(vagy az is van).Anyum is megkérdezte a nõdokijától és azt mondta, hogy teljesen normális.Ha kellemetlen szagú, fáj vagy zavaró akkor beszéld meg anyuddal és menj el dokihoz!!Remélem segítettem.
Második alkalommal nekem is rengeteg volt, és tartott vagy 10 napig. Szerintem teljesen normális. Azt tudom mondani, amit az elõzõ hozzászóló. Ha fáj, akkor mondd el Anyukádnak és látogassatok meg egy orvost.

Második terhességnél mindenki kevesebbet hízik? Elsö babámnál 20kg jött fel, most vagyok a másik fiammal 18 hetes terhes és 1 kg jött fel idáig.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez nem törvényszerû, hogy a másodiknál kevesebbet hízik az ember! Inkább attól függ mennyire figyelsz oda az étkezésre! Nem diétára gondolok! Az elsõ terhességem alatt én is 20kg-ot híztam, de tudom, hogy miért, mert szabadjára engedtem az evést. Mindegy volt mikor mit és mennyit ettem, nem figyeltem oda, meg is lett az eredménye. De nem bánom mert utánna le tudtam fogyni 78-ról 58kg-ra.(85kg-mal mentem szülni.) Most 25 hetes vagyok és 6 kg-nál tartok, ami szerintem ideális. Most tudatosan étkezem, egészségesen, változatosan. Talán mások is így vannak ezzel a többeddik terhességnél, azért híznak kevesebbet! Gondtalan, szép terhességet kivánok!

Szia! Szerintem ez nem törvényszerû, hogy a másodiknál kevesebbet hízik az ember! Inkább attól függ mennyire figyelsz oda az étkezésre! Nem diétára gondolok! Az elsõ terhességem alatt én is 20kg-ot híztam, de tudom, hogy miért, mert szabadjára engedtem az evést. Mindegy volt mikor mit és mennyit ettem, nem figyeltem oda, meg is lett az eredménye. De nem bánom mert utánna le tudtam fogyni 78-ról 58kg-ra.(85kg-mal mentem szülni.) Most 25 hetes vagyok és 6 kg-nál tartok, ami szerintem ideális. Most tudatosan étkezem, egészségesen, változatosan. Talán mások is így vannak ezzel a többeddik terhességnél, azért híznak kevesebbet! Gondtalan, szép terhességet kivánok!
A kérdező hozzászólása: Én ugyan így voltam.szó szerint (zabáltam).76kilóval mentem szülni és csak 63-ra sikerült vissza fogynom.16 hónapos a nagyfiam.most én is odafigyelek a kajcsira nagyon.köszönöm a választ.
Az elsõ terhességem/lány/ /67 kilóval kezdtem és 83 és féllel mentem szülni. 16 és fél kilót híztam.Visszafogytam 60 kilóra.Második terhességem 60 kilóval kezdtem és most 38+4 naposan vagyok 81 kiló/fiú/.A lányomnál csupa víz voltam mindenhol, most meg egy gramm víz nincs rajtam és szinte csak a hasamra híztam.Szerintem ez alkat és gyerek függõ.boldog babavárást, könnyû szülést!

Most szedtem be a fogamzásgátló második levelét (stodette) és az első levél után a harmadik napon jött meg de most nem jött meg a harmadik napon ez normális?

Legjobb válasz: Persze.Bármikor megjöhet a 7 nap alatt.Ez idõvel be fog állni,de bármikor elõfordulhat,hogy elöbb vagy késõbb jön meg,a lényeg mindig az,hogy a 7 napon belül megjöjjön.

Persze.Bármikor megjöhet a 7 nap alatt.Ez idõvel be fog állni, de bármikor elõfordulhat, hogy elöbb vagy késõbb jön meg, a lényeg mindig az, hogy a 7 napon belül megjöjjön.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ remélem tényleg megjön
Persze! Ne izgulj, teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: bocs kimaradt hogy most kb 1 hónapja nem hánytam
Nem lehet ebbõl egyértelmûen kikövetkeztetni. Nekem a lányommal való terhességem volt hányós, a fiammal semmi bajom nem volt. A tesómnak három gyereke van, két fiú és egy lány. Neki minden terhessége ebbõl a szempontból egyforma volt, ezért nem is nagyon akarta elhinni, hogy a harmadik gyerek lány.
Ezt így nem lehet megmondani, tudod minden terhesség más. 2 lányom van az elsõvel 8-11 hét között voltam nagyon rosszul utána semmi, a 2-al 18 hetesen is hánytam. Akkor én is azt hittem fiú lesz, de a kicsi is lány :) .

Márc.27-én jött meg mensi, utána megkaptam a második "clostilbegyt" adagomat. Most vagyok a 12-ik napos. Mit tegyek és reménykedhetek, hogy most összejön a baba?

Legjobb válasz: Persze hogy reménykedhetsz! Semmi extrát nem tudsz tenni, csak sexelni a megfelelõ idõben. Nekem is ez volt az 1. Clostis hónapom, ha most sem sikerül, akkor a következõ hónapban szedek barátcserjét a Closti mellé.

Persze hogy reménykedhetsz! Semmi extrát nem tudsz tenni, csak sexelni a megfelelõ idõben. Nekem is ez volt az 1. Clostis hónapom, ha most sem sikerül, akkor a következõ hónapban szedek barátcserjét a Closti mellé.
Hány hónap próbálkozás után írt fel nektek a doki Clostit? Volt gond a hormonjaitokkal, vagy csak hosszú ideig próbálkoztatok, ezért írta fel?
elsõ vagyok. Mi már évek óta próbálkozunk. A hormonjaim rendben vannak van is pé-m, csak rásegítésként kaptam a Clostit.
Köszi. Én gondolkodtam, hogy megkérem az orvosom, hogy próbálkozzunk azzal, de mi még "csak" fél éve próbálkozunk. Én nem szeretnék évekig várni, mert még a munkahelyemen sem tudok arra koncentrálni, amire kéne, bújom a honlapokat, hõgörbe, mindenféle betegséget beképzelek magamnak.
Hát a fél év az még tényleg nem sok, bár én is fél év múlva mentem dokihoz, és azóta már évek teltek el. Egyszer voltam közbe terhes, de méhenkívüli volt.
Sajnálom :(
Nekem decemberben volt egy vetélésem. És a mai napig nem állt helyre a ciklusom. Ezért kaptam én is a clostit. és reménykedem, hogy sikerül, úgyhogy neked is azt kívánom, hogy most sikeres legyen a 2. hónapod!

Eddig mindig a 7 napos szünet második vagy harmadik napján jött meg, most meg még a negyedik nap se. Ez baj? És majd ha nem múlik el a hetedik napig, akkor is el kell kezdeni az új levelet?

Legjobb válasz: Van úgy, hogy késik, vagy akár ki is marad egy egy menstruáció. Folytasd a szedést, akkor is a 8. napon, ha nem jött meg, vagy akkor is ha megjön mondjuk az ötödik napon, de még nem múlik el. Ha a következõ hónapban sem jön meg menj el orvoshoz! Ha rendesen szeded biztos nem lehet baj, csak késik picikét!

Van úgy, hogy késik, vagy akár ki is marad egy egy menstruáció. Folytasd a szedést, akkor is a 8. napon, ha nem jött meg, vagy akkor is ha megjön mondjuk az ötödik napon, de még nem múlik el. Ha a következõ hónapban sem jön meg menj el orvoshoz! Ha rendesen szeded biztos nem lehet baj, csak késik picikét!
Ha megjön valamelyik nap még, és nem múlik el a következõ levél elsõ tabijáig, attól még nyugadtan szedheted, úgy ahogy eddig. Viszont ha nem jön meg a hét napos szünetben, akkor menj minél elõbb orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

Nem tudom mit tegyek. Yaz fogamzasgatlot szedek, mar a masodik levelnel tartok es hamarabb jott meg 2 hettel a menstruaciom, maskor 3 napig tart de most mar 6 napja tart. Mit tegyek?

Mi tegyek hogy elmuljon? A gyogyszert szedjem tovabb vagy hagyjam abba? Nogyogyaszra jelenleg nincs penzem. : (

Legjobb válasz: Feltétlen el kell menned nögyógyáshoz (a SZTK-ban ingyen van!!!), mert lehet komolyabb oka is. A gyógyszert meg szedd tovább (a betegtájékoztatóban is le van irva, hogy ha probléma van,orvoshoz kell menni, de NEM szabad abbahagyni), mert ha nem, akkor csak teljesen összekeveredik a hormonrendszered, és még hülyébb tüneteket produkál, az orvos meg nem tudja megállapitani, hogy a gyógyszertöl vagy mástól van bajod.

Feltétlen el kell menned nögyógyáshoz (a SZTK-ban ingyen van!!!), mert lehet komolyabb oka is. A gyógyszert meg szedd tovább (a betegtájékoztatóban is le van irva, hogy ha probléma van, orvoshoz kell menni, de NEM szabad abbahagyni), mert ha nem, akkor csak teljesen összekeveredik a hormonrendszered, és még hülyébb tüneteket produkál, az orvos meg nem tudja megállapitani, hogy a gyógyszertöl vagy mástól van bajod.
Az esemény utáni gyógyszer eléggé felborítja a hormonháztartást, így simán késhet emiatt. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: hat remelem nm vagyok terhes nem ereztem roxul magam meg.de anyyira felek maga a gondolattol h mar bekepzelem magamba h az vok...esidegelem is magam...lehet marad ateszt...
A második esemény utáni tabletta bevétele az elsõ után minimum 12, de nem több, mint 16 órával történjen! Rigesoft esetén, de sztem az összestöbbinél is, mert a hatóanyag tulajdonképpen ugyanaz. :)
ne stresszeld magad, mert mikor nekem 2 hetet késett a havim annyira bebeszéltem magamnak azt, hogy terhes vagyok, hogy 2 hétig folyamatosan hánytam.olyan rosszúl voltam, és mikor végre megjött elõtte egy nappal elájultam és nem tértem észhez.
A kérdező hozzászólása: na velem is az a gond h bebeszelem magamnak h az vagyok lehet.. h nem vagyok az en nem rigesoftot vettem...hanem postinort
mértnem csinálsz egy terhességi tesztet??utolsó vok
A kérdező hozzászólása: mar nem szukseg.....mert megjott vegre.igazasg szerint hamarabb kellet volna megjojjon de azt hallotam a gyogyszertol meg hamarabb megjon...de most boldog vagyok mert nem lehetek terhes
nah akkor jou vigyázz magadra és figyeljetek mnidig oda.

Lehetséges, hogy a Mastoninon homeopátiás tabletta miatt "szinte egyáltalán" nem jött meg? Most vagyok a második napon, és eddig összesen pár csepp vér volt.

Nem értem mi ez az egész, ilyen nekem még soha nem volt. 2 hete szedem a Mastoninont, pont azért, mert babát szeretnénk, és ez állítólag el?segíti a méhfal vastagodását, kvázi segíti a beágyazódást. Orvos írta fel.

Legjobb válasz: És az nem lehet, hogy teherbe estél?

És az nem lehet, hogy teherbe estél?
A kérdező hozzászólása: Hmmm...most hülyén nézek...éppen...lehet az is.. De sajnos nem gondolom, hétfõn megyek laborra, akkor kiderül
Elsõ vagyok. Ha alapvetõen csak a teherbeesés segítésére írta fel a doki (tehát van rendesen peteérésed), akkor akár sikerülhetett is:) Gondolom ha babát szeretnétek voltatok együtt eleget és jó idõben;) De nem akarlak illúziókba ringatni. Csak azért gondoltam, mert a nagyon kevés menzesz utalhat terhességre is akár. Laborban elvileg mit néznek? Miért mész?
A kérdező hozzászólása: Laborra FSH hormonszint miatt mentem, ez mutatja meg a peteerest, mert 2 honapja amit levettek, azt elrontottak a doki szerint, mert ha az FSH m a 3. napon 20 ! volt, akkor a progeszteronom nem lehetett a 21 napon normalis erteken belul. Tehat ezt meg kellett ismetelni, de most meg szinte meg sem jott, 2 napig tartott osszesen, es ami volt, az is minimalis. Terhes nem vagyok :(((((( ma csinaltam tesztet.32 eves vagyok, nem ertem ezt az egeszet, mar van egy fiam, egeszen augusztusig 28 napra jott meg mindig mint a parancsolat, most meg.... Elvileg ketsegbeesnek, de akkor sem lesz jobb semmi. Az eredmenyig meg remenykedem, hogy nem akkora a gaz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!