Találatok a következő kifejezésre: Most január jött meg (12 db)

Most jött meg a menzeszem 4. alkalommal. Januárban kezdödött febr-ban nem jöt meg és utána összevissza és most május 11. én jöttmeg de annyira h a bugyim, és a nacim is elázott. Még szerencse hogy fekete gatya volt rajtam. Ugye milyenszörnyü?

Azt hittem csak 1.nap a legerösebb a vérzés de ma is olyan,és ma is volt egy vérfolt a nacimon annyira utálom segítsetek kérlek.Ez normális dolog?óránként cserélem a betéteket.A tampon nem fáj? Ki szeretném próbálni h csináljam?

Legjobb válasz: Használj tampont, úgy sokkal, de sokkal kényelmesebb a dolog. Nagyon egyszerû használni, minden doboz tamponban képekkel illusztrálva le van írva, hogy hogyan kell használni. Mivel még szûz vagy, kisméretût válassz. Ja, és egyáltalán nem fájdalmas. :)

Használj tampont, úgy sokkal, de sokkal kényelmesebb a dolog. Nagyon egyszerû használni, minden doboz tamponban képekkel illusztrálva le van írva, hogy hogyan kell használni. Mivel még szûz vagy, kisméretût válassz. Ja, és egyáltalán nem fájdalmas. :)
A kérdező hozzászólása: de tényleg nemfáj? És hol vana tamponon hogy az a legkisebb?? és hogy rakjam fel?
Ne aggódj ez teljesen normális, nekem két év után is össze-vissza jött meg, mindenkinek más, hogy mikor áll be neki meg mennyire erõs a vérzés. Én személy szerint nem javasolnám a tampont, legalábbis a nõgyógyász azt mondta szüzeknek nem annyira javasolt, mivel ha rosszul csinálják megsérthetik a szûzhártyát. Én azt javaslom maradj a betétnél, abból is van különbözõ, ha nagyon erõs a vérzésed, vegyél olyat, ami pont ezekre a napokra van kitalálva. De szerintem ha édesanyádtól tanácsot kérsz, segíteni fog!:)
9 hetes terhes vagy a mensesed szerint, már mehetsz orvoshoz, szívhangot is fog látni, ha valóban összajött a bébi
Ha kiderül, hogy valóban terhes vagy, szívbõl gratulálok! Igen, most már mehetsz orvoshoz, és hallani fogod a legszebb ritmust az életedben:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem babát várok, mert 17-e után 5 nappal csináltam még egy tesztet és az is pozitív lett. De azért köszönöm a válaszokat!

Decemberben a 28. napra jött meg a havim. Januarban a 26. napra jött meg. Februarban 32. napomon jött meg. Most tartok a 29. napnal, es meg mindig semmi. Mi lehet velem? Volt mar valaki hasonlokeppen?

Feher kremes folyas es apro tüszerü szurasok,amik a nem vart elödt nem szoktak lenni,hanem erös görcsök.Harom honapja elkeztem inni a palastfü teat talan attol ilyen zavaros a ciklusom? Vagy merjek remelni?

Legjobb válasz: Nekem max. 2-3 nap eltérés van a ciklusaim között.Szerintem ne idd a teát egy ideig.Ha nem áll vissza a ciklus rendes idõbe,akkor pedig irány az orvos.

Nekem max. 2-3 nap eltérés van a ciklusaim között.Szerintem ne idd a teát egy ideig.Ha nem áll vissza a ciklus rendes idõbe, akkor pedig irány az orvos.

Azt hiszem a mult honapban jokor voltunk egyutt, januárban a mensim 11 nap késés után jott meg, de más volt mint szokott. Most csak 4 napig volt meg és ebbol 3 nap sotét barna volt. Reménykedhetek, hogy baba van a pocakomban?

De azota is fájdogál a hasamalja,megnott és néha szúr a bal petefészkem. Folyton álmos vagyok és éhes. Nagyon ingerlékeny is lettem. Még 11 nap a kov mensiig, de vhogy ugy érzem, babánk lesz.

Legjobb válasz: Sztem tesztelj egyet, mert mint írod a januári mesid fura volt, akkor ki kell már mutassa ha akkor teherbe estél.Sztem babás vagy, de inkább csinálj tesztet,és utána újságold el nekünk, szorítok!

Sztem tesztelj egyet, mert mint írod a januári mesid fura volt, akkor ki kell már mutassa ha akkor teherbe estél.Sztem babás vagy, de inkább csinálj tesztet, és utána újságold el nekünk, szorítok!
szia! lehet hogy babás vagy de ha mégsem szerintem ne számolgasd annyira a napokat, legytek csak spontán együtt a pároddal, hidd el hamarabb sikerül a baba. tapasztalatból mondom! sok sikert
A kérdező hozzászólása: Koszonom a válaszokat! Tudom, h az a legjobb, ha nem is gondolok rá, de olyan nehéz!! Foleg, mert akárhova megyunk, mindenutt boldog anyukák a babával vagy várandos kismamak. A tesztben nem nagyon bízok, de holnap csinalok 1-et. És ha csak nagyon halványan fog látszani, vagy ha nega? Menjek orvoshoz?
Igen, ha van két csík, sztem elmehetsz dokihoz, bár nem írtál dátumot utolsó mensidre, ha vagy 5 hetes, akkorinkább.

Január 12. -én jött meg, most 42 napja hogy nincs meg. Szerintetek mekkora az esélye a terhességnek?

Párommal kb 2 hónapja hogy rendszeresen élünk nemi életet. El?z? hónapban 1 hetet késett a menstruációm. Most febr. 12.-én kellett volna megjönnie. Párommal mindig védekezünk, gumi nélkül sose teszi be és utána is ellen?rzi a gumit, egyszer sem szakadt ki és nem is nyúl hozzám ondós kézzel. 3 napja a melleim meg vannak duzzadva és nyomásra érzékenyek, a hátamon is megjelent ma reggelre 3 nap pattanák egymástól nem messze, ma meg mikor délután hazaértem mintha görcsölt volna egy nagyon kicsit a hasam. És ha még az esteleg fontos lenne hogy a párom egyszer szárazon tette be és kidörzsölte a hüvelyem, másnapra viszket? éget? érzést tapasztaltam, a folyásom szine viszont nem változott, pedig azt hallottam ha vmi baci kerül oda akkor sárgás vagy barnás szin? lesz a folyás. a válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: 3 nap pattanák egymástól helyett 3 nagy pattanás.. bocsi elirtam

A kérdező hozzászólása: 3 nap pattanák egymástól helyett 3 nagy pattanás.. bocsi elirtam
nyugi, szinte semekkora.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) csak ilyen hogy ennyit késett volna legutóbb 12-13 évesen volt az meg már rég volt.. kimondva elég sok a 42 nap de ha belegondolok így 11 napot késik eddig. írhattok még, ha valakinek volt már hasonló eseménye akkor az megnyugtatna, esteleg okok hogy miért késhet ennyit és normális e. elõre is köszönöm.
Szia én pont amúlthónapban jártam így: nov.24-én volt az elsõ mensi nap-december kimaradt- majd január 7-én mentem dokihoz.Január 8-án mensi :/ Dokinál ultrahang meg minden, mint kiderült nincs semmi gond de valahogy most nagy valószínûséggel 1: a pé-m pont mensire esett abban a ciklusban. 2: próbálkozik a szervezetem vagyis inkább felkészül a terhességre. ezt mondta a dokim :) de egy teljes nagy labor.vizsgálatot megér, ártani nem árt :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, csütörtökön hatalmas görcsök közepette megjött, alig tudtam koncentrálni a suliban a fejem is nagyon fájt, de legalább megvan:) ha elmúlik elsõ utam a dokihoz lesz, és iratok fel tabit, nemhiányzik nekem ez az állandó idegeskedés.

Dec.31. -én délután 4kor jött meg a menstruációm, és másnap, január 1. -jén, este 8 körül vettem be az első szem fogamzásgátlómat. Ez ugye még biztonságos? Most kezdtem el először szedni.

Lindynette20 tablettát írt fel az orvos...Egyébként mennyi id? eltelte után, biztonságos a szex vele? Az els? hetekben használni kell mellé gumit?

Legjobb válasz: hát igen ez így már nem hiszem hogy jó lesz mert akkor már a 2.at kellett volna bevenned.szerintem szedjed tovább de akkor majd cak a 2. levél vége fele nyújt igazán biztonságot

hát igen ez így már nem hiszem hogy jó lesz mert akkor már a 2.at kellett volna bevenned.szerintem szedjed tovább de akkor majd cak a 2. levél vége fele nyújt igazán biztonságot
ez mind rajta van a használati utasításon...
A Lindynette 20-nak csak ennyi van a tájékoztatójában: "Elsõ alkalommal történõ szedés Várjon a menstruációs ciklus kezdetéig, addig ajánlatos más fogamzásgátló módszer használata (kondom, pesszárium, spermicid)! Az elsõ drazsét a menstruációs vérzés elsõ napján kell bevenni." Az nincs benne, hogy a 3-4 napon is elkezdheti, és az sincs, hogy mikortól hat! Tehát a legbiztonságosabb, ha beszedi az 1 levéllel!
az utolsó elöttinek!! milyen gond lenne belöle??? a mestruáció elsö 3-4 napjában kell bevenni a tablettát! nem kell pontosan az elsö napon!! az elözö válaszoló vagyok...
elsö válaszoló vagyok! én már 2 fajta fog.gátlót szedtem és az ilyen dolgok mindig benne voltak a tájékoztatóban. és nem csak átfutottam a tájákoztatót hanem elejétöl végéig olvastam. ugy hogy biztos vagyok benne hogy amit te kérdeztél benne van a válasz!
A kérdező hozzászólása: Igen, az elsõ levél, múlt hónapban írattam fel a tablettát, és 4 napja szedem még csak. A használatával megvagyok, azt értem. A dilemmám inkább az, hogy dec. 31.-én délután jött meg, de akkor sajnos nem voltam már otthon, így aznap nem tudtam bevenni, viszont másnap, 1-jén este 8kor bevettem, vagyis a menstruációm elsõ "teljes" napján. Ez a késõbbiekben problémát okozhat védelem szempontjából?
ez még az elsõ levél? ha megjön a mensid aznap beveszed az elsõ szemet amíg el nem fogy szeded.aztán ha elfogy tartasz 7 nap szünetet és a 8.napon beveszed újra az elsõ szemet e közben a 7 nap szünetben megfog jönni a mensid kb a 2. 3. 4. napon.az lényegtelen hogy nem múlik el addigra mire újra el kell kezdeni szedni.ha nem értesz valamit írj.én is azt szedek.ja és legalább 10 szemet vegyél be belõle onnantól biztosan véd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget a harmadik válasz írójának. :) Az elõzõ kettõnek pedig csak annyi, hogy köszönöm szépen olvasni tudok, és ha ez rajt lenne a használati utasításon valószínûleg nem kérdezném...
Az elsõ kettõnek: mielõtt osztjátok azt észt, talán megnézhetnétek, hogy a Lindynette20-nak a tájékoztatója nem ír semmit, hogy mikortól hat! Az orvost kérdezd meg, aki felírta! Jönnek majd itt olyan válaszok, hogy az elsõ szemtõl, 1 hét után, 2 hét után, de ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor várd ki az egy hónapot!
ez kesz....nem irok semmit, mert csak ma kb 2 ilyen kerdesre valaszoltam mar...olvasd el a tajekoztatot.
Az valoban nincs benne, hogy mikortol hat, az én orvosom azt mondta, hogy az elsõ levél bevétele után.

Tisztelt Doktor Úr! December 10-e körül jött meg a menstruációm, 21 éves vagyok, eddig viszonylag pontos volt. December 24-én ismét megjött és most január 17-én újra. A vőlegényemmel tegnap voltunk együtt, mindig védekezünk, de észrevettem, hogy ha közele

Tisztelt Doktor Úr! December 10-e körül jött meg a menstruációm, 21 éves vagyok, eddig viszonylag pontos volt. December 24-én ismét megjött és most január 17-én újra. A vőlegényemmel tegnap voltunk együtt, mindig védekezünk, de észrevettem, hogy ha közeleg a mensi az együttlétkor rendkívül érzékeny az alhasi rész, gondolom azért, mert ilyenkor a méh lentebb ereszkedik. Mindenesetre kérem írja meg a véleményét! Vizsgaidőszak miatti idegeskedés meghozhatta esetleg a vérzést? Üdvözlettel, Anna

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A stresszhelyzet is hozzájárulhat a vérzés korábbi megjöveteléhez, de vizsgálat nélkül nem lehet ennél pontosabbat mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A stresszhelyzet is hozzájárulhat a vérzés korábbi megjöveteléhez, de vizsgálat nélkül nem lehet ennél pontosabbat mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Gyermekem 18 éves, rendszertelen menses miatt november elején szedett be 1 doboz Duphaston tablettát. Meg jött a mensese, de 23 napra ismét. Most január közepe van és nincs menses. Szedhet-e PreMens tablettát erre vagy ismét menjünk vi

Tisztelt Doktor Úr! Gyermekem 18 éves, rendszertelen menses miatt november elején szedett be 1 doboz Duphaston tablettát. Meg jött a mensese, de 23 napra ismét. Most január közepe van és nincs menses. Szedhet-e PreMens tablettát erre vagy ismét menjünk vissza az orvoshoz. Köszönettel az édesanya.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen keresse fel kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen keresse fel kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! December 10-e körül jött meg a menstruációm, 21 éves vagyok, eddig viszonylag pontos volt. December 24-én ismét megjött és most január 17-én újra. A vőlegényemmel tegnap voltunk együtt, mindig védekezünk, de észrevettem, hogy ha közele

Tisztelt Doktor Úr! December 10-e körül jött meg a menstruációm, 21 éves vagyok, eddig viszonylag pontos volt. December 24-én ismét megjött és most január 17-én újra. A vőlegényemmel tegnap voltunk együtt, mindig védekezünk, de észrevettem, hogy ha közeleg a mensi az együttlétkor rendkívül érzékeny az alhasi rész, gondolom azért, mert ilyenkor a méh lentebb ereszkedik. Mindenesetre kérem írja meg a véleményét! Vizsgaidőszak miatti idegeskedés meghozhatta esetleg a vérzést? Üdvözlettel, Anna

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A stresszhelyzet is hozzájárulhat a vérzés korábbi megjöveteléhez, de vizsgálat nélkül nem lehet ennél pontosabbat mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A stresszhelyzet is hozzájárulhat a vérzés korábbi megjöveteléhez, de vizsgálat nélkül nem lehet ennél pontosabbat mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!