Találatok a következő kifejezésre: Most jöttem egy lánnyal (9 db)

Most jöttem össze egy lánnyal és nem igazán érzek semmit. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: akkor meg minek jottel ossze vele?? figylj ha tenyleg nem erzel semmit, nemis hiqnyozna es tetszik mas, akkor eg most hagyd ott amig nem bantod meg...ha mar jot nem teszel neki, akkor rosszat se

akkor meg minek jottel ossze vele?? figylj ha tenyleg nem erzel semmit, nemis hiqnyozna es tetszik mas, akkor eg most hagyd ott amig nem bantod meg...ha mar jot nem teszel neki, akkor rosszat se
jaj nyugi! hány éves vagy, és ponosan mit jelent hogy nemrég jöttetek össze? egyébként a szerelm ki is alakulhat nagyokosok, nem pedig hirtelen lecsap! szimpátiát csal érzel a lány iránt, nem? nem kell rögtön az elsõ hét után szerelmesnek lenned.. ahogy érzed!
Bakker, valószínûleg, hogy nem is jöttetek össze!
klimaxod van
ha nem érzel semmit akkor nem szereted!ne bántzsd meg!csókold meg!ha nem érzel semmit nincs ennek a kapcsoltnak jövõje!Vagy pedig kérj tõle egy kis idõt!leeht túl gyorsan döntöttetek.vagy pedig csináld azt hogy 1 hétig távol maradsz tõle és ha hiányzik érzel iránta valamit!
Nos ez érdekes dolog. Nekem is így kezdõdött a kapacsolatom. Kedveltem a barátom, meg aranyos volt, de én még nem voltam szerelmes. Azonban õ odáig volt értem, és pont ezért is nem akartam azt mondani, hogy legyen vége. Sokat találkozunk, beszélgettünk. Ahogy telt az idõ észre vettem magamon, hogy egyre jobban várom, hogy lássam, ha pár napig nem láttam, hiányzott. Testileg is egyre jobban kezdtünk közeledni, ami, ha jól mûködik csak erõsíti két ember között a kapcsolatot. Eltelt 2 hónap és már fülig szerelmes voltam! Már 2 éve vagyunk együtt és töretlen a boldogságunk. Ne add fel, még lehet, hogy ki alakul valami, de ha idõvel sem érzel semmit, akkor inkább legyen vége. sok sikert! Petranova
Egy picit.
Néhány évvel! Sajna
Aha.
Honnan tudjuk???
Sose késõ megpróbálni
kérdezd meg tõle.

Hogyan/hol lehet ismerkedni lányokkal, ha most jöttem fel Pestre és nincs egy ismerősöm se? A legkreatívabb, valamint a leghasznosabb (egyben újszerű) ötlet írója két-két sört nyer.

Ha nem érkezik egyetlen kreatív, illetve hasznos ötlet sem, a díjátadás elmarad. Az elbírálás szempontjai szubjektívek, de óvás nyújtható be, az óvás díja három sör a versenyző részéről. 24 F

Legjobb válasz: Jelentkezz az uj ValoVilagba

Jelentkezz az uj ValoVilagba
Öltözz Batman-nek és menj el valamelyik buliba...
A kérdező hozzászólása: Csak ennyire telik?
Pont úgy mint máshol! Tetszik akkor leszólítod! Ennyire egyszerû!
A kérdező hozzászólása: Hjaj! Kreat0v és újsyerû. Mit nem tudtál ezen megérteni??
Nem iszom sört.

Rúl nagyok a szeméremajkaim, kilógnak kicsit. Most jöttem össze egy sráccal, félek, nem fog neki tetszeni, ha majd odáig eljutunk. Szerintetek is taszitó? Szakitanátok egy lánnyal, mert nem tetszik a puncija?

Legjobb válasz: Nem, soha, fõleg azért, mert ez részletkérdés, ha a személyiségeddel elkápráztattad, a puncid már csak Hab a tortán, az már részletkérdés hogy milyen. Ha olyan a pasi aki egy ilyenért dobna nem érdemel meg Téged. Egyébként nyugodtan megbeszélheted vele mielõtt ágyba bújtok.

Nem, soha, fõleg azért, mert ez részletkérdés, ha a személyiségeddel elkápráztattad, a puncid már csak Hab a tortán, az már részletkérdés hogy milyen. Ha olyan a pasi aki egy ilyenért dobna nem érdemel meg Téged. Egyébként nyugodtan megbeszélheted vele mielõtt ágyba bújtok.
Az enyém is olyan, és Párom szerint nagyon szép és izgató! =)
Nekem is olyan a puncim, és a barátom imádja. 21/L
Akinek nem tetszik egy punci, az nem is férfi. És a sok hasonló kérdésbõl tudom, hogy jönni fognak páran azzal, hogy ha kilógnak a kisajkak, az nem szép, na de õk akkor nem is férfiak :) 23/f
nem, mert nem azt fogja nézni. én pl múltkor vettem csak észre hogy bnõmnek pl egyik nagyobb mint a másik pedig nem tegnap óta van nemi életünk.
Attól is függ, hogy a lány egésze (kinézet, jellem, értelem) mennyire tetszik. De van, akinek a nagy, lógós szeméremajkak tetszenek, mert mittomén, imádja szopogatni vagy ilyesmi. :P
nem rég volt egy pont ilyen kérdés és arr a többség azt válaszolta, hogy szerinte izgató
az enyém is olyan..:D
Mindegyikõtök csak mondja... Hiszem, ha látom!!! :D (bocsi, 3 hónap az 3 hónap... :$)
Nekem is ilyen van. És sokáig azon aggódtam, hogy ha majd összejövök egy pasival vajon mit szól majd hozzá. Aztán olvastam egy fórumot. Belinkelem neked. Vannak benne képek is, a végén fõleg azok vannak, de az elején véleményeket is írtak. Miután elolvastam komolyan mondom megnõtt az önbizalmam. Olvasd el és meg fogsz nyugodni tõle. 18/L http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step..
Jó esetben egy fiú mire látja egy lány punciját, addigra már kölcsönösen ismerik egymást és bíznak egymásban. A punci az utolsó, amit egy lány megmutat magából és ha a fiúnak nem tetszik, akkor meg sem érdemli a lányt!
Ez természetes, de a mûcici nem.nincs miért aggódnod.Magadban tisztázd a dolgot a fiúknak evvel nincs gondjuk szerintem.Viszont ha ezt nem zárod le magadban akkor késõbb nem tudod elengedni magad emiatt. so fel a fejjel nincs it semmi bibi 35f
Nekem is olyanom van, de tudod mit a pasik meg elvezik is, plane ha aktus kozben ki be jarkal a farka es a lebeny is izgatja. A multkor a pasim felem hajolt es mondta totalisan beindult amiert a lebenyek megduzadtak- ez mind oral kozben, en errol nem is tudtam. Csakhogy lasd mikre figyelnek fel a fiuk.

Van egy lány akit nagyon szeretek, és össze is jöttem vele. Volt egy kisebb szünet a kapcsolatunkban egy hete, most pedig szakított velem. Mit tegyek hogy visszakapjam?

Nem értem, hisz nem tudja a szemembe mondani hogy nem szeret. Nem tudok nélküle élni. Valaki segítsen.

Legjobb válasz: Elõször próbáld meg kideriteni hogy miért is szakitott veled. Csak igy fogod megtudni hogy érdemes e visszaszerezni. De szerintem jobb ha elfelejted. Énis visszaakartam szerezni volt barátnõmet, de õ elõször akarta aztán mégse. Csak nekem volt rosszabb. Inkább csak maradjatok barátok egyelõre, találkozgass ismerkedj másokkal, és majd kiderül hogy tudtok e egymás nélkül élni, és hogy tényleg oylan jó volt e eggyütt nektek!

Elõször próbáld meg kideriteni hogy miért is szakitott veled. Csak igy fogod megtudni hogy érdemes e visszaszerezni. De szerintem jobb ha elfelejted. Énis visszaakartam szerezni volt barátnõmet, de õ elõször akarta aztán mégse. Csak nekem volt rosszabb. Inkább csak maradjatok barátok egyelõre, találkozgass ismerkedj másokkal, és majd kiderül hogy tudtok e egymás nélkül élni, és hogy tényleg oylan jó volt e eggyütt nektek!

Tetszettem egy lánynak, közeledett is, de visszautasítottam. Most jöttem rá, hogy mégis jó lett volna megismerni. Szerintetek van még esélyem nála?

Igazából nem tudom, hogy mi volt vele a bajom. Mondjuk pont akkor kacsintgattam egy másik lány felé, (attól még ? is tetszett), meg lehet az is, hogy mivel ? kezdeményezett, nem találtam olyan izgalmasnak az ismerkedést. De mindegy én nem kerestem a társaságát, és így feledésbe merült a dolog.

Legjobb válasz: Próbálkozz, legrosszabb esetben csak elküld a fenébe.

Próbálkozz, legrosszabb esetben csak elküld a fenébe.
Menj oda hozzá csap a p*csájára és: "Hééé hadd tegyem be a húsomat a pitádba"
próbálkozz. írj rá, beszélgessetek.. majd beszélgetés végén említsd meg, hogy rég találkoztatok, mit szólna egy találkozóhoz? elmondod, hogy ráérsz hétfõn, szerdán, vasárnap, és hogy gondolja át melyik a legideálisabb, majd másnap, harmadnap ráírsz, hogy gondolkozott -e. ha belemegy a találkozóba, nincs veszve. :)
lehet, hogy van esélyed, mert nagyon tetszel neki. viszont ez a részedrõl olyan ha nincs ló jó a szamár is lépés lenne, (ami nálam gerinctelenség, érzelmeinek kihasználása). vagy szerencséd lesz, vagy meg mondja, hogy ez a vonat már elment. tudja, hogy akkoriban más tetszett neked?
A kérdező hozzászólása: Hát ja, kedves utolsó, igazad van, de õ legalább nem tudta, hogy más tetszik. Így már el is ment a kedvem tõle.. Azért köszi a válaszokat, majd meglátom mit teszek
Szerintem probald meg, en is ilyen lany vagyok, és ha nem csinalt valami nagyon nagy kárt az életemben szánt szándékkal a fiú, akkor mindig megmaradt az erdeklodesem iranta.

21 éves vagyok és most egy 14 éves lánnyal jöttem össze szerintetek sok ez a korkülönbség?

van amelyik haverom azt mondja nem sok van amelyik azt mondja nem vagyok normális és lenéz,nem értem ezen mi olyan para a lányok eleve korábban érnek, nálam pár évvel fiatalabb csajok meg 30 év körüliekkel vannak általába .amúgy is egy 14 éves csaj már sokszor 20 nak néz ki ,és igenis igényli a sexet ,családba azt mondták nekem nem baj s?t pont ideális , mi err?l a véleményetek?

Legjobb válasz: nézzétek a 6. választ!!! 15 éves és megmondta a frankót

pffffff. a korkülönbség nem sok. de sztem nem picit szégyen [természetesen rád nézve] ha 21 éves létedre úgy érzed h 1 szinten állsz 1 14 éves kislánnyal :) a lányok korábban érnek: hagyjál már ezzel a hülyeséggel. én abszolúte éretlen típus vagyok és a "kora érõ" lányok gyerekességétõl a hideg ráz :) az 1 dolog h te milyen környezetben vagy és h ott a nálad pár évvel fiatalabb csajok mekkora idióták de felénk jó környéken ez nem vastagon szokás :) és örülnék ha nem az aberráltakat vennénk mértékadónak.. sokszor 20nak néznek ki: O_o Debrecenben faják a lánykák, voltam gimis nem is rossz gimibe meglehetõsen jó volt a felhozatal de h 9.es kiscsaj nem lehet ellenfél 1 20 évesnek az is biztos. te meg a nyelvtan órát igényled mert azt magyarul úgy írják hogy szex :) arról nem is beszélve h 1 14 éves lánykának nagyon de nagyon nem kellene még igényelni a szexet max olyan mértékben amit még magának is tud kezelni. most mondhatnám azt h teljesen más világban él 1 21 éves és 1 14 éves de hát láthatóan nem ütöd a szintet amit én 1 21 évestõl elvárok így bizonyára falba ütköznék ezzel az érvvel. lényeg a lényeg h ez távolról sem nevezhetõ normálisnak édes m1 h mennyi hülye csinálja attól még nem picit aberrált [és totál mellesleg enyhén pedofil]
nézzétek a 6. választ!!! 15 éves és megmondta a frankót
Már bocsi, de szerintem is sok... Ezt az "egy 14 éves lány érettebb a koránál" dumát meg hagyjuk már, legtöbbször az érettség csak azt jelenti, hogy magára ken 5 kiló vakolatot, aminek köszönhetõen meg nem mondanád, hogy csak 14 éves, és nagyok a mellei. 15l.
Ha jól elvagytok akkor senkinek semmi köze hozzá kivel vagy együtt és, hogy ez normális vagy nem. Jól érzitek magatokat egymással, szeretitek egymást akkor mit érdekel más mit mond? Ha azt mondják sok akkor szakítasz vele?
Nem a korkülönbség a gond.Nem a 7 évrõl van szó. Mûködne is ha mondjuk te 30, õ meg 23 lenne. De 14 éves. Magyarul büntethetõ vagy! 14 éves kora felett, már kiállhat szóban mellett - az alatt, semmit se ér a szava, ha ez kiderülne. 16 éves korába lenne a következõ ugródeszka. De igazából egy 16-18 évessel is megvághatod még a bokád. 14 életévét betöltött személy esetén - tök mindegy hogy a gyerek azt mondja benne volt-e vagy sem - ha kiderül lecsukathatnak. Szóval legközelebb gondolkodj! A törvény keményen megbünteti az ilyet és senki sem áll ki melletted ezesetben. Az sem számít ha nem erõszak volt.
Ha jól néz ki nem gond. Viszont használd ki az alkalmat mert fiatal és tutira nem lesztek együtt örökké.
16. itt nem a cselekvõképességre utal a törvény mivel az nem feltételez alá-fölé rendeltségi viszonyt. ez a törvény azt hivatott kiszûrni többek között h ugyan már a tanárok ne kettyintsék meg a diákokat.
... mármint a kérdezõre húznám rá a vizes lepedõt.
Én ha a szülõ eljönne hozzám és feljelentenék, akkor simán ráhúznám a vizes lepedõt a Btk. alaján. Szóval nem bántani akarlak Kérdezõ, csak azt, hogy ezt mindig alaposan, jól gondold át. Tudom nehéz olykor, de tényleg gondold át.
Kérdezõ! Te egy jogilag büntethetõ személy vagy, mnt a 14 éven felüli személy is. Viszont ne feledd! Te vagy a nagykorú és õ pedig csak korlátozottan cselekvõképes.
A kérdező hozzászólása: dehát õ mászik rám anyja neveli csak és nem szól bele
Nincs benne a tanár - diák viszony. Ha én úgy támadom meg a tárgyaláson, hogy õ befolyásta a lányt és rávette.... Ha te azzal jönnél, hogy ez a tanár - diák viszonyra vonatkozik - ez a (4) bekezdés, akkor azt mondanám, hogy ez nem tartozik a tárgyhoz. Itt szó nincs a tanárokról. Ez a törvény egyértelmûen kimondja, hogy milyen életkorú személyre vonatkozik és a hozzá tartozó szankciót. Ne költs bele "tanár"-t.
No mind1 nekem. Nem érek rá ezen vacakolni. Aki nem hiszi, járjon utána....
"fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával" elég egyértelmû. az h õ elmúlt 18 és ezért cselekvõképes még nem feltételezi h bármi nemû hatalmi pozícióban lenne a lánykával szemben. így nem büntetendõ a dolog. sajnálatos módon. kérdezõ: ha szerinted úgy néz ki mint 1 20 éves akkor v nagyon gyenge 20 évesekkel v körül véve v ezzel áltatod magad mert a valóság inkább az h nincs esélyed a korosztályodnál arról nem is beszélve hogy édes m1 hogy néz ki a kislány attól még kislány és ez morálisan még bõven pedofília akkor is ha jogilag már éppen hogy nem.
A kérdező hozzászólása: mivel mindig azt halgattam tini koromba is mindenkitõl hogy a lányok korábban érnek , akkor ha nem igaz minek mondják amúgy meg ismerek olyat is aki 16 évesen 33 évessel volt ha a csajokank kijár nekem is nem érdekel , és pont ezért nincs esélyem korombelieknél mivel hogy a lányok korábban érnek
Joghallgató jelen: A hatalmi viszony fennálltát viszont már a sértettnek kellene bizonyítani. Ezt pedig jelen esetben nem tudná, miután nem áll fenn ilyen viszony.
Amúgy ezzel most nem akartam állást foglalni vagy értékítéletet tenni, mert a körülményeket nem ismerem. Csak a jogi oldalt szerettem volna tisztázni.
Nem olvastam a válaszokat.De szeretném hozzáfûzni, hogy én 15.éves voltam amikor egy 21.éves fiú udvarolt 2, 5 hónapig, majd összejöttünk, ha a barátjaira halgatott volna, nem lettünk volna együtt, ma 1, 5 éve együtt vagyunk és nagyon jól kijövök a társasággal, irigykednek a páromra, lánytól függ, mennyire komolyan gondolja.
#12 joghallgatónak: Mint szólsz a Btk-hoz amit idéztem akkor?
Én megértem, hogy nem érzed magad pedonak! De a törvény látod, hogy hogy ítéli meg. Szóval belevághatsz egy 14-18 éves esetében is, de rizikós, mert ott még a szülõk azok, akik felenek. Hiszen csak részben cselekvõképes, azaz az esetet rádhúzhatják. No nekem mindegy, csak vigyázz!
szerintem meg sok. nem a 7 év sok, hanem az, hogy 14 éves. a gatyámat rá, hogy érettebb a koránál.
A kérdező hozzászólása: nem szakítok vele , csak nem értem az embereket miért mondják ezt nekem mikor úgy néz ki mint egy 20 éves akkor mit számít hogy hány éves valójában .csak kötekedni akarnak mert nekik nincs , szerintem megtehetem mert ha 18 éves csaj lehet 30 éves pasival én is lehetek egy 14 évessel és az a lényeg ha nem is szeretjük egymást nagyon legalább az ágyban jól kijövünk
A kérdező hozzászólása: egyébként én meg úgy tudom hogy 14 évessel már lehet sexelni nem bünteti a törvény pont 14 a határ
"De 14 éves. Magyarul büntethetõ vagy! " ???
tudatnám az igen érett jogászokkal hogy: 14. életévét betöltött páciens már szabad préda amennyiben bele egyezett akkor nincs büntetõjogi felelõssége a delikvensnek. persze ettõl még halál szégyen.
Joghallgató vagyok: 14 éves kortól legális a dolog. Amit elõtte írt valaki, hogy megütheted a bokád, az az USA-ban van úgy, hogy 14 és 18 között is problémás lehet.
" én is lehetek egy 14 évessel és az a lényeg ha nem is szeretjük egymást nagyon legalább az ágyban jól kijövünk" Kimondtad te is hogy nem vagy szerelmes csak kihasználod! Ezt a lány is tudja?? El nem tudod képzelni ezzel késõbb milyen lelki sérülései lesznek.. 13/L
AZ A BAJ, HOGY EGY ESETÉBEN A 198§ (5)-ÖT NEHEZEN MAGYARÁZHATOD KI. MIVEL EGY 14-18. ÉLETÉVE KÖZÖTTI SZEMÉLY MÉG NEM TELJESEN CSELEKVÕKÉPES JOGI SZEMPONTBÓL, KIVÉVE, HA 16 ÉVESEN ELVESZED FELESÉGÜL/VAGY HOZZÁMÉSZ FELESÉGÜL, MERT AKKOR AUTOMATIKUSAN AZOK A JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK ILLETIK MEG, MINT A NAGYKORÚ SZEMÉLYT, AZAZ JOGILAG TELJESEN CSELEKVÕKÉPES ÉS BÜNTETHETÕ. mostani szabály Megrontás 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) A büntetés két évtõl nyolc évig, illetõleg egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1), illetõleg a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény sértettje az elkövetõ hozzátartozója, avagy az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll. 202. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra bír rá, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) A büntetés két évtõl nyolc évig, illetõleg egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1), illetõleg a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény sértettje az elkövetõ hozzátartozója, avagy az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll. 202/A. §489 Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. új szabály: Szexuális visszaélés 198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be ne m töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be ne m töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele vagy mással szexuális cselekményt végezzen, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetend õ. (3) Ha a sértett az elkövetõ hozzátartozója vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése alatt áll, illetve az elkövetõ a szexuális visszaélést a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve követi el, a bünteté s a) az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évtõl nyolc évig, b) a (2) bekezdésben meghatározott esetben egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés. (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött , de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
A kérdező hozzászólása: egyébként meg jobban igényli a szexet mint én , köszi amiért leírtad hogy nem büntetendõ én is így tudtam de azért meg nyugodtam, ha meg fejlett teste van és az van nem értem miért lennék pedofil
Akarom mondani a 4. bekezdése: (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött , de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Szóval mivel jogilag KORLÁTOZOTTAN CSELEKVÕKÉPES CSAK, így magyarázkodhatsz még ha betöltötte a 14-et is.
13.: na igen:) kérdezõ: a 13. válaszolóra hivatkozva: 1 13 évessel sem vagy 1 szinten.. akkor most már muszáj leszel pedofilkodni.. ilyenkor örülök h nem keresztlányom lett :) amúgy kezdek parázni.. 21 évesen én is a liliomtiprásra fogok gerjedni?! még van 3 hónapom szabadlábon? a pcsába :D
Annyi itt a beteg állat, hogy nem is kell joghallgatónak lenni, alapból megragad az emberben ez a mentegetõzés, hogy már legális 14 en felül, nincs semmi baj! De van! 21 évesen nem 14 éves lányok után kéne nézned!
Köcsög veréb korodbelit nem találtál volna inkább egy általános iskolás kislánnyal kell kezdeni azaz király vagy :DD (N)

FÉlhet már éjszaka egy lassan 7 hónapos baba? Lányunk éjszaka többször felsír, 2 alsó foga már kint van, mikor azok jöttek, teljesen másképp sírt, olyan fájdalmasan, most meg olyan hirtelen és mindjárt szinte zokogósan.

Legjobb válasz: nálunk is ugyanez van, felsír én bemegyek, beszélek hozzá és fél perc múlva újra alszik. ha pedig mellettem alszik, akkor nem sír. igaza lehet az elõzõ válaszolónak: szeparációs félelem miatt sírnak fel.

nálunk is ugyanez van, felsír én bemegyek, beszélek hozzá és fél perc múlva újra alszik. ha pedig mellettem alszik, akkor nem sír. igaza lehet az elõzõ válaszolónak: szeparációs félelem miatt sírnak fel.
szeparációs szorongás az lehet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!