Találatok a következő kifejezésre: Most jöttem a dokitol (8 db)

Most jöttem a dokitól, ahogy én számolom pont 6 hetes vagyok, az uh-n 3, 3 X 4, 0 mm szikhólyagot, benne 1, 2 embriót, szívhang még nincs. Voltak valakinek hasonló értékei?

Kicsit aggódom, ez a 3. terhességem (1 kisfiam van, sajnos a 2.-al később gondok voltak), az első kettőnél a 6. héten, már volt szívhang

Legjobb válasz: Nem mindig közép idõben van peteérés! Nekem is a második pont ekkora volt ennyi idõsen, 2 hét mülva mikor vissza mentem már szívhang is volt! A 12. Hétig mindig kisebb volt 1 héttel, de utánna össze kapta magát, s most már vagy akkora mint lennie kell, vagy nagyobb 1 héttel!

Nem mindig közép idõben van peteérés! Nekem is a második pont ekkora volt ennyi idõsen, 2 hét mülva mikor vissza mentem már szívhang is volt! A 12. Hétig mindig kisebb volt 1 héttel, de utánna össze kapta magát, s most már vagy akkora mint lennie kell, vagy nagyobb 1 héttel!
ÓÓÓ az tök jó!Nem kell aggódni, lessz szívhang nyugi nekem sem volt még ilyenkor!Én 8 hetes voltam amikor volt!Addig még a doki sem mondta hogy baj van!26HKM
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, engem 1 hét múlva hívott vissza az orvos
Nekem sincs 6 hetesen, visszaredeltek késõbb. De elõre mondta, hogy szerinte még nem lesz.
ne
Gondolom, ha bajt látott volna komolyabban, akkor elküld pl. gastroenterológiára vagy endokrinológiára vagy valami spéci helyre, további vizsgálatokra.
nem hiszem, h olyan kövér lenne. nem kell diétáztatni, (max adjál neki sok gyümit, minden nap kapjon és kevesebb túrórudit, vagy pudingot..) ha megy akkor mag lemozogja. amig neki nem okoz gondot, vidám, jókedvû gyrek szerintem nincs baj. Enyém is is husis volt, de már mozog sokat, 16 hós 10, 6kg.
Anyumnak azt mondta az orvos mikor én 1 éves voltam hogy szív beteg leszek ha ilyen kövér maradok és láss csodát oviba én voltam már a legvékonyabb és most sem panaszkodhatok!
Menjen a p...ba de hülye. Kisfiam 11 hós 12 kg 74 dkg és 80 cm hozzá. Sosem mondta rá dokink, hogy kövér, szép arányos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :) jókedvû gyönyörû ez a lényeg
Dehogy kover, hogy is mondhat ijesmit. Ekkora korban lattam mar 13 kg-os babat, kover volt sot egyszer sem mondta neki az orvos, hogy tul kover sot aszt mondta az orvos, hogy oruljon neki, hogy jol fejlodik a babaja es majd idovel normalis lessz a sulya nyugi.
Szerintem egyáltalán nem kövér. Egyik ismerõsöm kisfia 8 hónaposan volt ekkora :) )
Dehogy kövér, ne aggódj.Az enyém is 13 hónapos és van vagy 14 kg, le is mérem reggel:) , de 13 tuti van és egyáltalán nem kövér, ja és 78 cm.Hozzáteszem tök keveset eszik egy nap , csak 4 szer, abból és 2 még tápi, de az is max 150ml és rohangál egész nap, mint akinek muszáj.Engem nem izgatnak az ilyen beszólások, Hugi meg én is ducik voltunk ilyen korban, most meg tökre nem. Szard le az okos dokid.
A kérdező hozzászólása: Igen megy már. Fut szalad és 1 hónap alatt hízott 40 dkg-ot.
Én fiam 1 évesen 12, 2 kg és 82 cm volt (4, 4 kilóval született De a doki soha nem mondta, hogy diéta. most 10 éves 148 cm és 45 kg:-))
megy már a babád? mert ha még nem akkor majd megváltozik minden, ha járni kezd. az én fiam 2 hónapja megy és már nincsenek meg a hurkák a combján! ennyi idõsen ezt még nem lehet így kimondani, hogy ilyen meg olyan felnõtt lesz! nézd meg Norbit... :)
Nem, de elküldtem volna a p.csába ha ilyet mond a gyerekemre. Kisfiam 10 hónapos múlt és majdnem 10 kg, de soha nem mondták rá, hogy kövér. Gondolom annyi idõsen mi is ilyen súlyba leszünk, szerintem ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem csokizik meg ilyenek.
Ha nem csak bántani akart volna, és tényleg kövér lenne, akkor elküldött volna vérvételre vagy valami belgyógyászati vizsgálatra. Nyugi.
Szia! 5 évesem 1 évesen 13 kg volt(6 hónaposan 10 kg), de sosem kövérezték le. Kis husis-combis volt, de egészséges. Dehogy diétáztasd, ebben a korban már, ha nem éhes, nem eszik:)
Nyilván ezzel szórakozik a gyerekorvos, hogy lekövérezi a kicsiket. De ez miért jó neki? Szerintem sz.rik õ rá, hogy dagadt vagy nem a babád, a te bajod meg a gyerekedé. De nem is lehet kövér, mert ha körülnézek az utcán, nagyon sok elhízott gyereket és felnõttet látok. De biztos csak irigységbõl látom õket kövérnek egyébként teljesen normál súlyúak.
Mit mondott, mit csinálj????
A kérdező hozzászólása: Azt mondta változtassak az étrendjén, amikor mondtam mit eszik azt mondta pont jó, de a gyerek kövér és kövér felnõtt válik belõle, meg hogy lúdtalpas lesz meg izületes. HUU
Az én fiamat a gyermekorvos le "girhesezte" az 1 évével és 9 kg-val. Azt mondta, hogy azonnal hagyjam abba a szoptatását, mert sosem hízik meg, és 10.8kg-nak kellene lennie. Ez a születési súlyának a 3x-a. Én vékony vagyok, a gyermekorvos egy disznó méretû. Genetika is van a világon. Mondjuk nálatok nem tudom, hogy ti milyen súlyúak vagytok.
Nos, lemértem és meglepõdtem, mert csak 12, 5kg :) , üres pocakkal.

Most jöttem a dokitól, vasárnapra vagyok kiirva, eddig fehéres válladékom volt, de mióta megvizsgált kissé rózsaszines. Szülni fogok nemsokára?

mert a méhszáj semmit nem tágult 2210-mint 1 hete is volt,doki azt mondta nem valoszinü hogy kiirt id?ig meglesz de sosem tudni. ahogy hazajöttem akkor vettem észre ezt hogy kicsit rózsaszines, most a nyákdugó jön jobban? vagy mi, mert a fehéres váladékra azt mondta kezd a nyákdugó távozni. vagy mi lehet még?

Legjobb válasz: sokszor elõfordul, h orvosi vizsgálat után rózsaszínes- barnás váladék jön. Ne aggódj amíg nem piros, véres nincs baj. De lassacskán tényleg szülni fogsz, sok sikert!! :) 36 hetes

sokszor elõfordul, h orvosi vizsgálat után rózsaszínes- barnás váladék jön. Ne aggódj amíg nem piros, véres nincs baj. De lassacskán tényleg szülni fogsz, sok sikert!! :) 36 hetes
Szia! Mikor gyakorlaton voltam, volt, hogy elkezdett vérezni a kismami a vizsgálat alatt, akkor a doki azt mondta, teljesen normális, mert érzékeny a hüvelyfal... Könnyû szülést!


4 db terhességi tesztet csináltam, mond pozitív lett. Most jöttem a dokitól, aki közölte velem, hogy nem vagyok terhes, 1-2 napon belül meg jön a menzeszem. Akkor most mi van? Mind a 4 teszt tévedett? És miért fáj a mellem? És miért émelygek? Nem értem.

Legjobb válasz: Szerintem menj el egy másik orvoshoz is!Az lesz a biztos!De azt a pár napot várd ki!kb. 4 napot!Ha megjön akkor tárgytalan, de ha nem menj el egy másik dokihoz, aki lehet már jobban látja a babát!Sok sikert!

Szerintem menj el egy másik orvoshoz is!Az lesz a biztos!De azt a pár napot várd ki!kb. 4 napot!Ha megjön akkor tárgytalan, de ha nem menj el egy másik dokihoz, aki lehet már jobban látja a babát!Sok sikert!
nekem volt ilyenem, 3 tesztet csinaltam minden tunetem megvolt a mellem duzzadt es mikor megnyomtam meg valadekozott is.teszt szerint terhes voltam pedig a mehem nem zart be baba sehol, vervetelre kuldtek mert 3 honapig nem jott meg, az fsh-m magas volt az lh-m alacsony a prolaktinom meg annyira megemelkedett hogy 3 evi kezeltek, baba csak utanna lett.menj masik orvoshoz es ha o is aztmondja hogy nincs terhesseg akkor egyertelmu a hormonalis elvaltozas.ne idegeskedj tudom h konnyu ezt mondani de adj egy kis idot magadnak es kiderul mi van veled.es ne aggodj ha hormonos a tema, nekem is lett babam
a szervezetben elõforduló magas hormon szint is mutathat pozitív tesztet terhesség nélkül :( viszont mindenképp keress fel egy másik orvost is hiszen sokszor tévesen diagnosztizálnak....persze nem jelenti azt hogy mindegyik "hülye" lehet még nem látható a baba de azis hogy csak hormonális a problémád.
Mindenképp menj másik orvoshoz! Mioma is okozhatja a tüneteket. Ja és a tesztet pozitívvá teheti, de csak akkor ha rossz indulatú!!! De ne várj sokáig! Szurkolok hogy baba legyen a dologban!!! Az álterhességet nem mutatja ki a teszt!
Azt tényleg nem gondolod komolyan ugye hogy a tesz kimutatná az állterhességet?
Senki nem hallott még álterhességrõl?? Ilyenkor az összes hormonális változás és terhességi tünetegyüttes beindul, mégsincs beágyazódott petesejt. Meg kéne várni azt a menzeszt és utána vizsgálódni tovább...
Én is az új orvos mellett voksolok, mielõbb...de szeritnem akkor is menj el, ha véreznél, hisz 4 + teszt már nem semmi, és a mellfeszülés, hányinger is terhességre utal. És nem idegeskedj, nem tesz jót a babának.-)
A teszt nem téved, biztos terhes vagy.jobb esetben még nem látszik a baba, rosszesetben lehetsz méhen kívüli terhes.ne izgulj, inkább mielõbb keress egy új orvost.
Szerintem biztos a terhesség.Négy teszt nem téved.Viszont tapasztalatból tudom, hogy ha túl korán mész az orvoshoz az uh még nem látszik.A terhességi tesztek a hch hormon elven müködnek és a hcg hormon csak akkor van jelen a szervezetben ha terhesség áll fent.Tehát szerintem tuti a terhesség.
Szerintem négy teszt nem tévedhet, az orvos pedig hülye. Attól mert még nem látja, tehes lehetsz. Keress egy másik orvost.
Hello! Tudom hogy ez már régen feltett kérdés, de azért kiváncsi lennék, hogy terhes lettél-e vagy hogy mi volt a problémád????

19 hónapos kisfiamnak vírusos hasmenése van. Most jöttünk a dokitól, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy ihatja-e ugyanúgy a kakaót, mint eddig, a diéta mellett?

már nem tápszert iszik, hanem tejet benne 1 kanál kakaóval. Elfelejtettem megkérdezni a doktorn?nket, hogy a tej mehet-e.

Legjobb válasz: Pár napig ne.Teát inkább,de azt is kevés cukorral.

Pár napig ne.Teát inkább, de azt is kevés cukorral.
Így van! Semmilyen tejterméket nem ihat, fõleg ha vírusos! Hisz gondolj bele, stimulálja a perisztrartikus mozgást!
hm
Semmilyen tejterméket!! Fõtt krumpli, répa, banán, tea. Megkérdezhetem, hogy miért kell betadinnal ecsetelni a nyelvét?
azt furcsállom én is. Boraxszal szokták a nyelvet ecsetelni. betadin oldat pedig sérülésekre kell, azt is hígítva!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor mellõzve a tej biztos betadint mondott, jól emlékszem a dokink úgy szokta, ha lázas a gyerek akkor betadin folyadékot csepegtetünk fültisztítóra, és azzal körbe kell kenni a száját belülrõl

Most jöttem a dokitól.6 hetes terhes vagyok. Crl 5, 2. sehová nem küldött, semmit papírt nem adott .3 hét múlva kell mennem. Ti sem kaptatok ilyenkor semmit a terhességetek igazolására?

Legjobb válasz: Szia! A dokid szándékosan nem adott leletet, és nem véletlenül kért még egy uh-t kilenc hetesen. Akkor már túl leszel a 2. nem várt mensin, nagyban csökken a spontán vetélés kockázata. Nálam mind a két terhességnél így járt el az orvosom, szerintem jól tette, elég kellemetlen lett volna 6 hetesen kikérni az összes papíromat a védõnõtõl aztán meg két hét múlva sírva menni h sajnos nem maradt meg a baba. Várj türelemmel, nem olyan fonos h kezedben legyenek a papírok, pihenj sokat, egyél sok vitamint! Nálam sem volt semmi gond, nálad sem lesz, de sok orvosnál ez a protokoll! Gratulálok! 13+2 hetes + 18 hós

Szia! A dokid szándékosan nem adott leletet, és nem véletlenül kért még egy uh-t kilenc hetesen. Akkor már túl leszel a 2. nem várt mensin, nagyban csökken a spontán vetélés kockázata. Nálam mind a két terhességnél így járt el az orvosom, szerintem jól tette, elég kellemetlen lett volna 6 hetesen kikérni az összes papíromat a védõnõtõl aztán meg két hét múlva sírva menni h sajnos nem maradt meg a baba. Várj türelemmel, nem olyan fonos h kezedben legyenek a papírok, pihenj sokat, egyél sok vitamint! Nálam sem volt semmi gond, nálad sem lesz, de sok orvosnál ez a protokoll! Gratulálok! 13+2 hetes + 18 hós
Szia!Én 5.héttõl jártam uh-ra 2 hetente, pedig semmi gond nem volt, leletet mindíg kaptam, de az nem lett volna elég a védõnõnek.A bizonyításról szóló papírt 11 hetesen adta oda, pont a vetélés kockázata miatt, mert addigra már egyre jobban csökken. 22hetes pocis
A lelettel, amit kaptál a védõnõhöz kell elmenned! Õ majd mindent elmond neked!
szio, akkor monnd neki hogy beszéltél a védönövel és kérte a papirt ami a terhességet igazolja!én 7 hetesen voltam és adott! volt szivhangotok?mindenképp hivd fel és mehetsz a védöbe a további vizsgálatok végett! sok sikert
A kérdező hozzászólása: De még leletet sem adott. Ahogy bementem, úgy jöttem ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most nagyon megnyugtattál. és tényleg igaz, h nem számít az a papír ha a babó velünk marad. :-)

Most jottem meg a dokitol. Segitenetek?

2 hete kesik. A teszt extra halvany pozitiv. Nem voltunk a ferjemel a kozep idoben,ezert en azt hittem,hogy ez a honap is sikertelen lessz. Amikor kesett egy hete csinaltam tesztet az negativ lett. Ra egy hetre se jott meg es megent csinaltam egy tesztet ami szinten extra halvany pozitiv lett. Ma elmentem dokinal aki megvizsgalt Uh-an Huvelyivel es nem lattot semmit,csak egy kicsit megnagyopbodott mehet,es szerinte megvastagodott mehnyalkahartyat ami 7 mm. Azt mondta hogy mintha mintha latna hogy a mehem probalkozik befogadni a babat. Azt mondta,hogy ket het mulva mennyek vissza,mert akkor tobbet fog latni. Meg,hogy ismeteljem meg a tesztet. Hat en haza fele vettem meg egy tesztet,es hat nem birtal magammal,es megcsinaltam persze nem elso pisibol,es hat ez is extra halvany pozitiv lett. Szerintetek? Amugy PCO-m van,de a msotani Uh-an egy darab cisztam se volt,meg meg is dicserte a doki,hogy szep tisztak a petefeszkeim. Szerintetek remenykedjek?

Legjobb válasz: Igen, reménykedj, hogy csak nagyon korai:)Az egyedüli ami nem jó: a 7mm-es méhnyálkahártya. Nézd meg a papirodon amit a dokitól kaptál, hogy biztos 7mm? nem 17?

Igen, reménykedj, hogy csak nagyon korai:) Az egyedüli ami nem jó: a 7mm-es méhnyálkahártya. Nézd meg a papirodon amit a dokitól kaptál, hogy biztos 7mm? nem 17?
A kérdező hozzászólása: biztos hogy 7mm
A 7 mm nagyon kevés sajnos :-( Azért, ha visszahívott a doki, biztos van oka rá, szóval ne add fel a reményt. A legjobbakat kívánom!
Nagyon drukkolok neked!
diétázol a PCOS-ra? A 7mm elég kevés. Az ovu elött ajánlatos a 8-10mm, de a ciklus második felében ez vasatagodik. Az elöfordulhat hogy késöbb volt ovukd azért nem látott még semmit. mivel van egy halvány tezsted igy csak lehet ott valami. Mindenesetre tesztelj még ha erösödik az jó jel.
Szerintem reménykedj, tesztelj majd késõbb is mindenképp. Én nagyon drukkolok neked. Majdnem hasonlóan vagyok én is, csak én nem voltam még dokinál és csak 1 tesztet csináltam még eddig.

Most jöttem haza a dokitol. és aztmondta nekem hogy még szednem kell a bromot, meg norcolutot hogy meghozza a menzit. De a méhnyálkahártyárol valamit akart mondani de jöt valaki és abbahanyta. Mi lehetetet?

ugyértem láttam az arcán hogy most jobban áll a szénám. vastagabb a méhnyálkahártyám kicsit. akkor ezeksdzerint hatott a bromo?és sürg?sségi vérvételzt rendelt el,és jövöhéten mindenképp felkell hivnom ?t. ilyen máég nemvolt. a méhnyálkahártyám emlegette és most nemondta hogy vékony pedig szokta. bisztos nemolyan vastag mert norcolutot irt fel,de ugymondta hogy ? csak ir fel mert hamarabb meghozza. elfelejtettem ezt megkérdezni. mi lehet? járt vaklaki igy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!