Találatok a következő kifejezésre: Most játszik a (192 db)

PS3-mas fanok, akik játszották ps2-esen is ratchet összes részét és most játszák a collection ps3-mon HELP!?

Elég fura kérdés de aki emlékszik hogy ps2-esen ratchet 3-mon volt sly2 demó!!! Az a collection-ban Ratchet 3-omnál szintén fent van ? vagy levették róla???

Írnátok nekem olyan mix ill. zene címeket, amiket most játszanak a szórakozóhelyeken? Pl: Paul Kalkbrenner Aaron szóval ezeket az újakat

Legjobb válasz: Alexandra Stan- Saxobeat Gary Caos- Party people LMFAO- Party rock anthem Afrojack- Take over control Chris Lake- Minimal life

Alexandra Stan- Saxobeat Gary Caos- Party people LMFAO- Party rock anthem Afrojack- Take over control Chris Lake- Minimal life

Valamelyik csatorna most játsza a Vad angyalt vagy a Paula és Paulinát?

Legjobb válasz: a story tv-n úgy vettem észre, ha befejeznek egy sorozatot, jön egy másik, amit ismételnek (pl. titkok és szerelmek) most én is arra várok, hátha megismétlik nemsokára a p&p-t :)

a story tv-n úgy vettem észre, ha befejeznek egy sorozatot, jön egy másik, amit ismételnek (pl. titkok és szerelmek) most én is arra várok, hátha megismétlik nemsokára a p&p-t :)
story tv-n most kezdték el a vad angyalt megint :)
A story tv. n van a Paula es Paulina, de a vege fele van mar, Vad angyalnak meg a nyar elejen lett vege. Ehelyett jatszak most a Rosalindat. Meg meg most ott megy a Titkok es szerelmek, meg a Dallas is:)
paula és paulinának pontosan tegnap lett vége :(
A kérdező hozzászólása: Ezeket tudom amiket most írtatok, de én a mostanra vagyok kiváncsi.
Most nem rég kezdték el a Paula és Paulinát tizenvalahányadik résznél vannak.
a story tv-n jelenleg a vad angyal, a rosalinda, az esmeralda, a betolakodó megy a paula és paulinának most lett vége, helyette kezdõdik el a dowling atya nyomoz


Ki énekli és mi a cime ennek a számmak? Egy magyar hipster szerű zene és most játszák a rádiók? (dalszöveg részletek lent)

milyen volt monte carlo a hajad kisz?kült, angyalföldi kislakásban,az arcodba sirod az összes hibád gyere keressünk együtt egy üres szobát valami ilyesmi a refrénje

Legjobb válasz: Bermuda - Monte Carlo

Bermuda - Monte Carlo
az arcodba sirod az osszes hibad-a kagyloba sirod hogy mindenki bant :DDD

Most játszom a Sims 2 hajótöröttekkel és már mennem kéne a dögevők mezejére de nem bírok mert egy hiéna ott áll és indig rám ugrik és a csontot nem bírom odaadni neki mit csináljak?

És ha ráklikkelek a hiénára nem történik semmi meg ha a kapura is klikkelek nem tudom mit csináljak:(

Legjobb válasz: http://mysims.hu/tipp-tar/sims-2-kronikak/maganyos-hajotorot..

PS3-mas fanok, akik játszották ps2-esen is ratchet összes részét és most játszák a collection ps3-mon HELP!? !?

Elég fura kérdés de aki emlékszik hogy ps2-esen ratchet 3-mon volt sly2 demó!!! Az a collection-ban Ratchet 3-omnál szintén fent van ? vagy levették róla????

Legjobb válasz: Én nem tudom, de ha tippelnem kéne, nem. Akkor annak a játéknak is fel kellett volna javítani a textúráját stb... Meg a demo lényege a reklámozás, és az már nem aktuális játék...

Én nem tudom, de ha tippelnem kéne, nem. Akkor annak a játéknak is fel kellett volna javítani a textúráját stb... Meg a demo lényege a reklámozás, és az már nem aktuális játék...

Milyen a Ted c. film, amit most játszanak a mozikban?

mint tudjuk a family guy alkotója ez a film, viszont én nem vagyok egy nagy family guy kedvel? ember, csak ritkán tudok rajta nevetni.. számít ez ennél a filmnél? (jobban bejön az így jártam anyátokkal..fajta poénkodás)

Legjobb válasz: Nekem bejött bár én a Family guyt is imádóm hát elég beteg poénok vannak benne de nem annyi mint a Family guyban szóval azért története is van.

Nekem bejött bár én a Family guyt is imádóm hát elég beteg poénok vannak benne de nem annyi mint a Family guyban szóval azért története is van.
Kérdezõ de ha nem szereted a South Parkot , Family guyt és a betegebb amerikai humort akkor szerintem ne nézd meg 1-2 poén neked is tetszene de viszont a film nem biztos.
angol humor valami borzalmas. Az hogy neked nem tetszik a South park 1 dolog ettõl függetlenül rohadt híres és nagyon sok embernek tetszik (fõleg férfiaknak :D)
A kérdező hozzászólása: hát én a South Park-ot se mondanám mûsornak... Azért köszi a válaszokat, még1szer :)
Az legalább vicces, ez a film egy nagy [email protected]
Utolsó mert az Angol humor jobb nem?? South park egyik leghíresebb sorozat és mégis tele van trágár szavakkal.
Egy nagy [email protected] Olyan poénokkal, amit az amcsik értenek, tele van káromkodással. De hát van, akinek az vicces, szóval ilyen 0 humorérzékû egyedek találják viccesnek.
Nekem nagyon bejött a Ted kételkedve áltam neki mert sokan lehúzták ilyen trágár olyan és nem akartam még egy ilyen Jay és Néma bob szerü filmet megnézni de bevállaltam ás szerintem eddig az év vígjátéka (picit trágár de nem a káromkodás 24/7 hanem jól eltalált poénok sokasága én pl szakadtam rajta:D) és szerintem alaptalanul van lehúzva port.hu-n .
Trágár. :) ))
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti, IGEN lány vagyok :)

Most akkor akar valamit, vagy csak játszik a fejemmel?

van egy lány, aki néha cseszik rám. Nem jön oda dumálni. néha meg (pl most) egyfolytában kérdezgeti, hogy ugye, megyek különböz? programokra,mert ? igen stb.Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Ha levágta a fejedet, és játszik vele, akkor igen, játszik a fejeddel.

Ha levágta a fejedet, és játszik vele, akkor igen, játszik a fejeddel.
Kicsit bõvebben lehetne? Mert attól még h írsz egy kis hangyafaszni szöveget, mi még nem jövünk rá, hogy mi a problémád. Ha segítséget vársz, akkor kicsit több infót szolgáltass nekünk légyszi.

Aliens vs Predator 3 online hány ember játszik PC-n? Aki játszik vele online mindig találsz-e szervert ahol sokan vannak mert most akciós a játék és gondolkodok rajta.

Legjobb válasz: Sajnos elég kevesen játsszák, ezért ha vannak haverok, akiket rá tudsz beszélni, sokkal jobban jársz.

Sajnos elég kevesen játsszák, ezért ha vannak haverok, akiket rá tudsz beszélni, sokkal jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!