Találatok a következő kifejezésre: Most jár a jogosítványom, (2 db)

azt hiszem ez csak akkor probléma, ha az van bejegyezve, hogy szemüveggel kell vezetned és anélkül vagy ... fordítva nem
a fényképed jogsiba szemüveges legyen s nem lesz gond más különden ha csendör észreveszi hogy nem látsz rendesen megbüntet mert jogsiba nics rajtad szemüveg s ha balesetet okozol vagy részesevagy rögtön ki bukik hogy szemüveges vagy ezért minden féleképen kel szemüveges kép hogy lása rendör amugy semi gondod nincs belóle s nem kel hogy b irják jogsiba ha szemüveges vagy
A kérdező hozzászólása: Akkor most csináltassak új jogsit? Na meg nem mindig vezetek szemüvegben, mert azért látok még! Ha kukerros lesz a fotóm akkor meg nem vezethetek anélkül. Ördögi kör!

Most jár le a jogosítványom, ugyebár ezt valami orvosi ellenőrzéssel kell meghosszabítani. Hogy történik ez, mit kell csinálnom, hova menjek?

Mennyibe fog kerülni, mennyi id?t kell rászánni?

Legjobb válasz: Ha jók az infóim 5000 ezer. Maga a vizsgálat:áll egy ált belgyógyászati vizsgálatból: menéz,meghalllgat és elolvassa a kartonod. Szemészeti vizsg meg olvastat. S mindezt egy helyen a háziorvosodnál. Maga a vizsg 10 perc. De hogy mennyit kell várj azt nem tudom. Ez körzettõl és orvostol függ. Érdemes felhívni. Ja és a pénzt is ott kell rendezd.

Ha jók az infóim 5000 ezer. Maga a vizsgálat:áll egy ált belgyógyászati vizsgálatból: menéz, meghalllgat és elolvassa a kartonod. Szemészeti vizsg meg olvastat. S mindezt egy helyen a háziorvosodnál. Maga a vizsg 10 perc. De hogy mennyit kell várj azt nem tudom. Ez körzettõl és orvostol függ. Érdemes felhívni. Ja és a pénzt is ott kell rendezd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!