Találatok a következő kifejezésre: Most ismertem a (58 db)

He? Hány évesek vagytok, 8?
A kérdező hozzászólása: képzeld 14 és ez komoly dolog.....mert nem egy barbibabán vesztü nk össze, hanem komoly dolgokon!Nem kioktatást, hanem segitséget kértem!!!!!!
14 évesen nagyon szánalmas itt tartani, szedjétek össze magatokat kicsit.
A kérdező hozzászólása: Nem véleményt, hanem segitséget kértem....REMÉLEM A SOK ÉSZ MELLETT OLVASNI IS TUDSZ

Most mi van? Most akkor el ismerték a földönkívüleik létezését vagy mi ez a sok erről szóló egy-két hetes hír az internet mindenféle nevenincs "hír"portáljain"? Vagy csak az 51-es körzetet?

Ha esetleg valaki valami komoly portálon is olvasta, amiről bezsélek, most mi is van?

Legjobb válasz: Szó sincs ufókról. Nyilvánosságra hozták, hogy az 51-es körzetben az U2-es kémrepülõgépeket tesztelték a hidegháború alatt. Ennyi. Ezt kb. eddig is tudta mindenki.

Szó sincs ufókról. Nyilvánosságra hozták, hogy az 51-es körzetben az U2-es kémrepülõgépeket tesztelték a hidegháború alatt. Ennyi. Ezt kb. eddig is tudta mindenki.
A kérdező hozzászólása: A volt kanadai védelmi miniszter mondott mást is. Pl, hogy a mikrochipeket meg az üvegszálat az ufók, a lezuhant vagy leszállt földönkívüli ûrhajók hozták. Vagyis az ötletét.
Senki nem mondott ilyen marhaságot.
"A volt kanadai védelmi miniszter mondott mást is. Pl, hogy a mikrochipeket meg az üvegszálat az ufók, a lezuhant vagy leszállt földönkívüli ûrhajók hozták. Vagyis az ötletét." Neki is valaki ezt mondta és elhitte, mint te is. Az sem kizárt, hogy maga a CIA trollkodta be ezeket a zöldségeket a köztudatba. A CIA-tól kitelik ez is. Meg persze az is, hogy igaz, de nem tartom valószínûnek. :)
„amikor egy ottawai fiatalember anyagot küldött nekem a témáról”. Értsd: Nem hivatalos és nem feltétlenül megbízható, tényszerû forrásból kapott valami anyagot, ami – mint magánszemélyt – megfogta õt, és elkezdte elhinni a benne leírtakat. Van ilyen. Attól, hogy valaki amúgy egy hivatal élén áll, attól még nem minden kijelentése hivatalos. Ez olyan dolog, hogy én például egy mûvészeti iskolában dolgozom. Mint informatikus! Ha én azt találom mondani egy beszélgetés során, hogy szerintem Back sokkal jobb zenét szerzett, mint Beethoven, akkor ugye nem a mûvészeti iskola hivatalos véleményét képviselem. Sõt még azt sem mondható el, hogy én – attól, hogy egy mûvészeti iskolában dolgozom – bármit is értenék a zenéhez. Persze ha valaki nagyon akarna hinni az állításomnak, rögtön hangoztathatná, hogy bizony egy mûvészeti iskola egyik megbecsült kollégája mondta, tehát ez egy hivatalos vélemény, hiszen hivatalosan ott dolgozom. Sõt mivel nagyon jó informatikus vagyok, bizonyára tanult ember vagyok, aki csak nem mondana hülyeséget… Hát nem egészen így van. Kedves védelmi miniszterünk nem saját tapasztalatait mondja el, még csak nem is azt, amit a hivatalos dokumentumokból megismert, hanem azt, amit egy magánszemély küldött neki, ami nagy valószínûséggel minimum nem pártatlan vélemény. Védelmi miniszterünk abban hisz végül is, amiben akar. Bár nem csodálom, hogy „kétes hírnévre” tett szert, mert egy védelmi minisztertõl valahol azért elvárható, hogy valamirõl egyrészt objektív módon alkosson véleményt, másrészt csak tényekre alapozva alkosson véleményt.
Az volt kanadai politikus 90 éves. A szenilitás már sokkal hamarabb is jelentkezik, nemhogy ilyen öregen. Annyi különbség van közte és a többi ufó-õrült között, hogy neki a múltja miatt adtak egy meghallgatást, de ez szimplán tisztelet miatt, nem pedig mert eltitkolt igazságokat hozott volna a felszínre.
Még az sem kizárt, hogy valóban kormányszintû ismeretségeken keresztül erõszakosan puhatolózott, aztán a CIA ráunt és kapott egy választ, amit õ elhitt, de a válasz adói tudták, ha kikürtöli, teljesen hiteltelenné válik. De a kérdés és az ufósajtó reakciói alapján a hiteltelenséghez ordenárébb hoax kellett volna.

Ez a szöveg bejön egy lánynál? 14/F Most ismertem meg, erre milyen választ várjak? (többi lent)

Pár hete megismertem egy lányt, de még nem írtam rá, mert nem mertem, nem tudtam, hogy mit írjak. Akkor nem igazán sikerült róla bármit is kiderítenem, csak a nevét, mert a buszon hazafele menet mentem oda hozzá. Most ez jutott eszembe (nem valami kreatív, de muszáj lesz valamit írni, ha el akarom hívni valahová): Szia, a múltkor amikor találkoztunk eléggé szimpatikus voltál, van kedved beszélgetni vagy esetleg elmenni sütizni,korizni vagy valahova? Nem akarok tolakodó lenni, mert semmit nem tudok szinte róla. Erre milyen választ várjak? Azt tudom haveroktól, akik ismerik, hogy a barátinak még 2 hónap után se engedte, hogy megfogják a kezét. Nagyon jól néz ki, és jól is tanul, pont az esetem. Én magam normálisnak tartom, én is jól tanulok, lehet nála esélyem?

Legjobb válasz: Szerintem elõször inkább barátkozz, meg ilyenek, aztán hívd el! :) Sok sikert nektek! :) 14L

Szerintem elõször inkább barátkozz, meg ilyenek, aztán hívd el! :) Sok sikert nektek! :) 14L
tervezz vele sétát!:)
Szerintem beszéljél vele egy kicsit, utána kérdezd meg. Sok sikert.
szerintem próbáld meg :) nem kell rögtön rámenni, elõbb ismerd meg, aztán hívd el valahova (de a sütizést próbáld meg, ismerkedés helyszínének tökéletes :D )
Szerintem megpróbálhatod, nekem bejönne, sok sikert! :) 14/L
nekem ez nem jönne be :D ja lehet ha tetszel akkor igen :D pont hasonlót kaptam már sráctól..
akkor abszolut szhhard le mert kis tiniribi akk :D
A kérdező hozzászólása: És ha beszélgetni se akar?
Akkor ne erõltesd, értsd meg, hogy nincs kedve, és csak beszélgess vele facebookon. Egy darabig dumálgattok, ismerkedtek, aztán egy kis idõ múlva - na persze nem csak pár napra gondolok - megpróbálhatod megint elhívni. Ha akkor is nemet mond, akkor valószínûleg nem szeretne kapcsolatot. Sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: Ha azt írja, hogy nincs kedve akkor mit csináljak?
írj rá. :) ha elmegy veled akkor kérdezõsködj róla és ilyesmi :) a többi meg majd megy magától :) sok sikert ;)
50% esély megvan! ;) melléksebe ha ezt megteszed az nagy bátorságra vall!így kijelenteni " eléggé szimpatikus voltál" remélem sikerül!hajrá! :)
Na, ez szép. A 14 évesek ritkán írnak ilyen egyszerû, és érett üzeneteket, ha nem köntörfalazol, az csak jó. 22/n
A kérdező hozzászólása: Ráírtam, nem hívtam el, csak az elsõ részét írtam, de nem írt vissza már egy hete pedig látta.


Egyik lány iserősömnek most válnak a szülei is nagyon rottyon van szegény. Ismertek "vidítót" (zene, videó) ami téged átsegített ezen az időszakon?

22 éves,rocker beállítottságú lány,de bármilyen más műfajból is lehet. Nevettető / figyelemerterelő legyen. A kérdés áthelyezhető.

Legjobb válasz: regular ordinary swedish mealtime videókat próbáltátok?

regular ordinary swedish mealtime videókat próbáltátok?
A kérdező hozzászólása: Ilyesmire is gondoltam, de ilyen 'hangosan beszélsõs - erõszakos' videókat nem szeretnék. :)
Firewind-Head up high Engem ez az egy zene tud megnyugtatni/felvidítani (rock). Remélem kicsit tud segíteni :D
the lumineers-stubborn love.a videoklipjét nézze.

Van egy fiú az osztályban, most ismertem meg év elején. Észrevettem, hogy csomószor ha beszélünk vagy valami, akkor rám néz és kinyújtja a nyelvét oldalra. Ez jelent valamit? :D

Legjobb válasz: Passz, nem hallottam ilyenrõl. De inkább egy szokásnak tûnik. Lehet hogy másra is nyelvet ölt, csak azt te pont nem látod. De ha ilyen kérdést tettél fel lehet azt jelenti hogy neked tetszik.

Passz, nem hallottam ilyenrõl. De inkább egy szokásnak tûnik. Lehet hogy másra is nyelvet ölt, csak azt te pont nem látod. De ha ilyen kérdést tettél fel lehet azt jelenti hogy neked tetszik.
Attól függ, milyen az a nyelvnyújtás. Lehet, hogy csak ökörködik, poénkodik, mint a :P hangulatjel. De ha nyalogatja is a száját, akkor meg kb. felhívés keringõre. De lehet, hogy csak elfeledkezik magáról és ez egy hülye szokása.
A kérdező hozzászólása: hát igazából mindenki szerint közeledik hozzám, de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentõsséget, mert szerintem ez nem igazán van így, de mindenki más szerint meg így van :D
A nyelv önkéntelen kiöltése, ha csak kicsit lóg ki a szájból, általában figyelemkoncentrációra utal, tehát érdekled õt olyankor. ...persze lehet h csak bebeszélem magamnak, és igazából ki akar nyalni téged. ;-))

Csak most ismertem meg. Tanácsok, mivel indítsam a beszélgetést? (részletek lent)

Általában nagyon jól megy az ismerkedés, de most valamiért alig tudok bármit is összehozni, ezért is szeretnék tanácsot kérni. Ami történt: Megismerkedtem valakivel, megadta az elérhetőségét, ahol üzenetet kellene hagynom neki. Ezzel nem lenne baj, de még nem nagyon sikerült megismerkednünk, mert mindketten siettünk. Konkrét kérdésekkel pedig csak nem indíthatok (szia, mivel foglalkozol?) :D, tehát kellene valami bevezető szöveg a köszönés után... Mik jöhetnek ilyenkor szóba? Eszembe jutott pár, de olyan butaságnak érzem (de lehet csak azért, mert nem akarom elrontani a dolgot).

Legjobb válasz: Ja és találkozót nem tudunk megbeszélni, mert most messze vagyunk egymástól, ezért mindenképp úgy kell kezdenem, hogy magamra vagyok utalva, nem olyan, mint élõben, hogy a reakcióiból látom és együtt formáljuk a beszélgetést és nem lehet elrontani.

A kérdező hozzászólása: Ja és találkozót nem tudunk megbeszélni, mert most messze vagyunk egymástól, ezért mindenképp úgy kell kezdenem, hogy magamra vagyok utalva, nem olyan, mint élõben, hogy a reakcióiból látom és együtt formáljuk a beszélgetést és nem lehet elrontani.
Szia, nem tudom, emlékszel-e esetleg rám, XY vagyok, itt és itt találkoztunk. Hogy vagy? (ez után jöhetnek a konkrét beszédtémák) (A nem tudom, emlékszel-e rám, csak egy udvariassági szófordulat. Persze emlékszik rád, de így illendõbb a dolog.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is erre gondoltam, csak valahogy kevésnek éreztem. De ezek szerint mások is így csinálják, ez lehet az elfogadott. :D

Ha egy nővel beszélgetek, akit most ismertem meg, s kiderül, hogy én vagyok az idősebb, akkor ki ajánlathatja fel a tegeződést?

Mert én úgy tudom, hogy a n? ajánlhatja fel, de mivel én vagyok az id?sebb, így nem tudom...

Legjobb válasz: Szerintem is az etikett szerint o ajanlhatna fel. Miert is szeretne maga vele tegezodni? :-)

Szerintem is az etikett szerint o ajanlhatna fel. Miert is szeretne maga vele tegezodni? :-)
Mindig a nõ ajánlja fel az etikett szerint.Kortól függetlenül
Nem mindig a nõ ajánlja fel, ha a férfi látványosan idõsebb, akkor õ. Ez a 2 év lófütty, akkor ajánlhatnád fel, ha kb 45 körül lennél és nem lenne feletted a ranglétrán.
akkor se

Most ismertem meg a barátomat. Az első randin már azt akarta, hogy költözzünk össze. Együtt töltöttünk 3 gyönyörű napot és legközelebb közölte velem, hogy nem találkozunk többet. 5 perc múlva újra arról beszélt, hogy költözzünk össze. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Jajjj... Legközelebb ne tölts együtt egy percet se egy olyan komolytalan figurával, aki anélkül, hogy ismerne, össze akar veled költözni. Bocs, de tényleg

Jajjj... Legközelebb ne tölts együtt egy percet se egy olyan komolytalan figurával, aki anélkül, hogy ismerne, össze akar veled költözni. Bocs, de tényleg
Ja, és lehetõleg ismerd meg jobban a társadat, mielõtt összeköltöznél vele. 3 nap nem elég semmire.
Szerintem egy olyan srác aki már az elsõ randi után össze akar veled költözni, vagy azért mondta mert tényleg így gondolja vagy mert csak azt akarja.Ha komolyan gondolja sem jó mert ez csak kezdeti fellángolás.Lehet h tényleg szeretné h össze költözetek meg minden de ez csak az elején fog tetszeni mindkettõtöknek... Tölts el vele még egy kis idõt, beszélgess vele az összeköltözésrõl, és mond neki h egy kicsit komolyabban kellene vennie. ha továbbra is látod rajta h komolytalan és h össze akar veled költözni még akkor mikor nem ismertétek meg egymást eléggé akkor nem fogja fel a dolgok súját és nem érdemel meg téged... szerintem
Szia! Én a páromat egy szexpartnert keresõ oldalon ismertem meg, és az elsõ randi után összeköltöztünk..Csak úgy..azóta hónapok teltek el, vita, veszekedés nélkül, és nemrég megkérte a kezem...Nekem összejött... De nálad, ha a pasi ennyire széldõsõéges, és bizonytalan, talán nem gondolja komolyan a dolgokat..Az biztos, hogy még ne bútorozzatok össze..csak ismerkedjetek...

A párom azért akar szakítani, mert interneten beszélgettem 1-2 sráccal, akiket most ismertem meg. Mit tegyek?

Nagyon szeretem a páromat. Igaz, hogy csak 3 hónapja vagyunk együtt, de úgy érzem, hogy ? életem értelme. Beszélget?partnerre vágytam a lazább hétköznapokban, hogy ne arra gondoljak egyfolytába, hogy mennyire nagyon hiányzik és milyen jó lenne vele lenni... Ezért aktiváltam magam arra az oldalra, vele is itt ismerkedtem meg, ezt be is írtam a bemutatkozásomba. Msn-en meglátta, hogy az egyik srác írt nekem, és kérdezte azt is, hogy mikor talizunk, de én nem akarok velük találkozni, csak sima hétköznapi dolgokról beszélgetni, de sajnos ezt a barátom nem érti meg, és most emiatt szakítani is akar velem, mert nem bízik meg bennem...

Legjobb válasz: A párod egyszerûen nem bízik benned, ezért féltékeny. A következõt javaslom: minden beszélgetésedet bármilyen ellenkezõ nemû fiúval egyszerûen mutasd meg neki! Nyugodtan olvassa el! Ha látja, hogy tényleg csak haveri szinten beszélgetsz a fiúkkal elõbb-utóbb bízni fog benned! Én legalábbis ezt csináltam a párommal, miután õ is ezt csinálta velem (egy volt barátnõjével azóta is tartja a kapcsolatot mail-ben, eleinte féltékeny voltam, most már nem vagyok). Nekem pedig a legjobb barátaim mind fiúk, nem tudnám elviselni, ha nem beszélhetnék velük... Tehát amint látja, hogy nem akarod megcsalni, normális lelkületû embernek meg kell békülnie!

A párod egyszerûen nem bízik benned, ezért féltékeny. A következõt javaslom: minden beszélgetésedet bármilyen ellenkezõ nemû fiúval egyszerûen mutasd meg neki! Nyugodtan olvassa el! Ha látja, hogy tényleg csak haveri szinten beszélgetsz a fiúkkal elõbb-utóbb bízni fog benned! Én legalábbis ezt csináltam a párommal, miután õ is ezt csinálta velem (egy volt barátnõjével azóta is tartja a kapcsolatot mail-ben, eleinte féltékeny voltam, most már nem vagyok). Nekem pedig a legjobb barátaim mind fiúk, nem tudnám elviselni, ha nem beszélhetnék velük... Tehát amint látja, hogy nem akarod megcsalni, normális lelkületû embernek meg kell békülnie!
Magyarázd el neki, mi a helyzet, és mondd el, hogy õt szereted, de ha ennyire féltékeny, az nem lesz jó. És amit az elõzõ hozzászóló írt: mutasd meg neki a beszélgetéseket.
Ha ennyire szereted a párodat, akkor miért van szükséged mellette más beszélgetõpartnerre? Vele nem tudsz beszélgetni? Milyen gyakran találkoztok? Valami nem stimmel ebben a kapcsolatban, hogyha ilyen megoldáshoz folyamodtál.
Miért ne beszélgethetnél másokkal? Tudd meg, hogy van-e valami konkrétabb alapja annak, hogy azt hiszi, hogy megcsalod. Ha nincs, akkor paranoiás, és hagyd ott te.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!