Találatok a következő kifejezésre: Most hogy ez az lh (4 db)

Most hogy van ez az lh teszt?

Már több mint egy hete volt peteérésem amit lh tesztel figyeltem és még most is halovány csikocska van és már lassan 2 hét telt el.

Legjobb válasz: mi az az lh teszt?

mi az az lh teszt?
Szia!Ha halvány a csik akkor negativ, mert egyforma erösnek kell lennie a 2csíknak akkor poritív!!
SZIA, ÉN SE ÉRTEM EZT A TESZTET.MOST PRÓBÁLTAM ELÕSZÖR, DE EDDIG 5-BÕL 4-EN VOLT 2 CSÍK. HOL HALVÁNYABB, HOL SÖTÉTEBB. DE SOSE VOLT EGYÉRTELMÛ.
Ha a két csík ugyanolyan erõs vagy a másik csík erõsebb, akkor pozitív.Egyébként olvasgass a babatervezok.otthona.net-en, ahol azt írják, hogy az lh teszt mirákel, vagy jós tesztként is használható.Szóval ha már két hét eltelt akkor lehet, h babás vagy!

4 nappal a menstruáció utolsó napjától pozitív lett az LH ovulációs tesztem? Nem értem. Hogyan történhet ez? Ezek szerint most lennék termékeny?

Legjobb válasz: hány napig mensruálsz? ha most vagy a 10. nap környékén, akkor simán lehet. lehet korábban is, csak az ritkább. olyan is van, aki mensi alatt esik teherbe...

hány napig mensruálsz? ha most vagy a 10. nap környékén, akkor simán lehet. lehet korábban is, csak az ritkább. olyan is van, aki mensi alatt esik teherbe...
24-36 órán belül kell.
Ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem gond, hogy csak pár órával a tesztelés után tudtunk együtt lenni. Úgy értem, hogy nem csúsztunk ki az idõbõl.

Az elöbb +lett az Lh tesztem, ez mit jelent, hogy most van tüszörepedésem, azt sem tudom érdemes -e még pl holnap is probálkoznunk, annyit olvastam rola, hogy teljesen összezavart, segitenétek pontosan elmagyarázni nekem a dolgokat?

Legjobb válasz: a + teszt azt jelenti,hogy most a legmagasabb a vizeletedben azLh hormon szintje.Ennek következtében 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció. Mi másnap voltunk együtt,és meg is lett az eredménye :)

a + teszt azt jelenti, hogy most a legmagasabb a vizeletedben azLh hormon szintje.Ennek következtében 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció. Mi másnap voltunk együtt, és meg is lett az eredménye :)
Persze hogy érdemes! Sõt még az elsõ negatív napon is érdemes!
Ha ma volt az 1. pozitív napod, akkor nagy valószínûséggel holnap is pozi lesz és kedden már negatív. Ha tényleg így alakul, akkor a kedd is még tökéletes lesz.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a férjem kedden jön haza, csak akkor tudunk majd együtt lenni, gondolom akkor már teljesen késö ugye?.....:(
A kérdező hozzászólása: Ma volt az elsö olyan teszt, amikor a T-vonal 2szer erösebb lett, mint a C-vonal, tegnap még joval halványabb volt.
1. vagyok kedden rohand le apucit mindenképp :) ha pl. még holnap is + tesztelsz, akkor valszínû, hogy kedden lesz az ovuláció, és az tök jó, ha apuci akkor jön haza.Szerdán is próbálkoznék :)
A kérdező hozzászólása: És ez mennyire gyakori, mármint az hogy 2napig pozitiv a teszt erösen.Vagy nem muszály a második napon is olyan erösnek lennie mint ma volt?
de holnap is olyan sötét lesz, vagy kicsivel halványabb, de abszolut pozitív
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat, igazán nagyon kedvesek vagytok.Puszi

Ez az első clostis hónapom. Eddig a ciklusaim kb 32 naposak voltak. Lehet hogy most hamarabb lesz pé? Tegnap (12nap) halvány volt az LH tesztem. Az arcom, a nyakam, tele lett ragyával. Ez természetes?

Tudtok nekem pár dolgot a clostiról mondani? Mit érdemes enni/inni hogy a mhnyálkahártyát er?sítsem?

Legjobb válasz: Szia! Üsd be a keresõbe azt,h closti és rengeteg mindent találsz róla!

Szia! Üsd be a keresõbe azt, h closti és rengeteg mindent találsz róla!
A kérdező hozzászólása: Köszi, találtam pár dolgot, de hogy ez a sok ragya azért van-e azt sajna nem találtam. :( Arról sem találtam adatot hogy elõrehozza-e a peteérést. Még keresek tovább.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!