Találatok a következő kifejezésre: Most hany terhes (72 db)

10 hetes és 3 napos terhes vagy!
És sok helyen így fogsz találkozni a kormeghatározással: 10+3 hetes (ebbõl a 10 a hét, a 3 a nap)
Pontosan, ahogy az elsõ írta, 10 hetes és 3 napos terhes vagy. A baba korát nem számolják máshogy.
A magzat mindig ugyan akkorának számít mint a terhesség. 10+3 de ennek kell a kiskönyvedben is irva lenni.
Igen, sok ilyen esetet hallottam, tudok. Most én is így jártam, de sajnos mégsem.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet az negativ.

Anyukák! Ki hány éves, hány kilóval lett terhes, mennyivel ment szülni, és hány centi? Most hány kiló?

Érdkelne a dolog.

Legjobb válasz: 28 éves/54kg/74kg/62kg/160cm/59kg 3 hós baba anyukája

28 éves/54kg/74kg/62kg/160cm/59kg 3 hós baba anyukája
hogyhogy csak 1 kg-t híztál? és hogyhogy visszahíztad aztán?
26 évesen szültem. Terhesség elõtti súlyom és magasságom: 53kg/156cm. Szülés elõtt: 66, 5kg, kórházból haza 63kg-mal jöttem. Most vagyok megint kb 53kg, kislányom jövõ hónapban lesz 2 éves. Boldog babázást! :-)
27éves, 75kg, 91kg, 72kg, 180cm, 68kg.
Szia! 23 éves/78 kg/90 kg/156 cm/77 kg. Szombaton lesz egy éves a kisfiam!:) Boldog babaázást Mindekinek!
Dehogy vagy nagy ló!!! Csak a többi nagy nem meri megírni, hogy mekkora volt!! :) :) :) :) :) :)
14:54-es vagyok Fiamnál: 28 éves voltam lányomnál: 37
24 éves/57kg/62kg/56kg/173cm/58kg 7, 5hós kisfiú anyukája
Fiamnál: 63kg/81kg/170cm/ Ez kilenc éve volt, akkor utána hetven egynéhány kiló lettem, mire a fiam 3 éves lett. Úgy 5 éve lefogytam 10 kilót, aztán jött vissza pár kiló, úgyhogy a lányommal (4 hós) 67 kg-ról indultam Lányomnál: 67 kg/79kg/170cm/66kg
23 éves /57kg /67kg /57kg /174cm/ 56kg vagyok most 1 éves a baba, õ második fiam. Elsõ, nem emlékszem pontosan 57kilóval jöttem ki a kórházból.
A kérdező hozzászólása: Itt mindenki olyan "kicsi", csak én vagyok ilyen nagy ló???:-)
34 éves / 53 kg / 61 kg / 50 kg / 164 cm / 53 kg. A babám jövõhéten lesz 4 hónapos.
Utolsó vagyok. 14 hós a kisfiam.
Szia! 28 éves vagyok. 95 kgmal lettem terhes, 96.2 kgmal mentem szülni. Mikor hazajöttem 76 kg voltam, és nagyon-nagyon gyenge. Most 90 kg vagyok. 162 cm.
Szia 25 éves/98kg/125kg/96kg/164cm/95kg
32 éves/53kg/70kg/60kg/164cm/58kg
23éves/59kg/64kg/57kg/164cm/58kg
Az elsõ babánál:19.5 éves/68kg/85kg/74kg/170centi/60kg(8 hóval késõbb A 2.babánál:35.5 éves/62.4kg/73.9kg/67kg/170 centi/62kg(kb.2 hónappal a szülés után)
25 éves/110 kg/125kg/109kg/176cm/112kg
én nem írom le, hány kg vagyok :) )) de 8 kilót híztam, 13 kilót fogytam a szülés után, és most 1-2 kilót híztam 10 hónapos a baba 175 cm vagyok 28 éves .)
A kérdező hozzászólása: 15:02 Szerintem meg nincs semmi szégyelnivaló benne. Bátran írjon mindenki. Igaz, hogy nem vagyok nádszál karcsú, de nem is vagyok túl nagy. Pont jó vagyok....:-)
Lányomnál 21éves/60kg/90kg/84kg/172cm/55kg Most : 29éves/55kg/79kg vagyok, és 34hetes.szóval rámjött megint majdnem 25 és még nincs vége, de nagyon vékony voltam a lányom után is 3 hónappal a szülés után, pedig nem diétáztam.

Ha 6-án kellett volna megjönnie, és terhes lennék, most hány hetes terhes lennék?

Legjobb válasz: Szia! 5 hét + 6 napos terhes lennél :-))) Minden jót!

Szia! 5 hét + 6 napos terhes lennél :-))) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszodat! Ezt hogyan kell egyébként kiszámolni? Ezt az idõt már ki kell mutatnia a teszteknek?
Igen, már bõven tesztelhetsz :-) Az utolsó menzesz elsõ napjától kell számolni a terhességet. Szóval, ha 6-án kellett volna megjönnie, akkor már 4 hetes terhes lennél. Nagyon drukkolok Neked!!! Üdv, elsõ voltam. (16 hónapos kisfiú anyukája)
Húúú, ez nem volt így egyértelmû... Szóval 6-án lettél volna 4 hetes terhes :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor a héten csinálok, hátha már nekem is sikerûlt :) Nektek pedig sok egészséget kívánok!
Szia! Na mi újság Veled? Nagyon izgulok Érted!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát sajnos csütörtökön iszonyatos görcsök közepette megjött :( Két napig véreztem, meg görcsöltem ami még nem volt eddig. Sajnos a legrosszabbra gondolok. Holnap megyek dokihoz, majd megírom hogy mi lett. Köszönöm az érdeklõdésedet!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megvolt a doki, hála Istennek minden rendben van, bár nincs baba, írt fel Closty-t, még hétfõn megyek uh-ra. Mindenkinek köszönök mindent!
Szia! Sajnálom, hogy most nem sikerült, de annak örülök, hogy Veled minden rendben van. Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb babázhass! Üdv és minden jót még egyszer.

9 napja mult el mensim tegnap este halvány pozit teszteltem Qupidoval akkor most hány hetes terhes lehetek?

mensi elött nem volt pozi tesztem szval nem vszin? hogy vetélésem volt

Legjobb válasz: szerintem mar az elozo menszi kezdetetol az voltal (mivel meg eben a honapban menszi ota ha szamolod meg peteeresed sem volt nem hogy a teszt ket csikos legyen) csak meg a szervezeted nagyon keves hcg-t termelt mivel a teszt mindenkinek a nem vart elmaradasa utan par nappal mutatja ki (ez neked mostanra esik csak kozben megkaptad).elofokdul hogy enek ellenere van aki megkapja a baratnom is es megis terhes. neked az elozo menszi elso napjatol kell szamolnod. amikor megkaptad nem gorcsolt ugy ahogy meg soha eddig? egyszer teszteltel ? nem artana par nap mulva ujra tesztelni es irany a doki ha ott van akkor mar lasan latja a doki

szerintem mar az elozo menszi kezdetetol az voltal (mivel meg eben a honapban menszi ota ha szamolod meg peteeresed sem volt nem hogy a teszt ket csikos legyen) csak meg a szervezeted nagyon keves hcg-t termelt mivel a teszt mindenkinek a nem vart elmaradasa utan par nappal mutatja ki (ez neked mostanra esik csak kozben megkaptad).elofokdul hogy enek ellenere van aki megkapja a baratnom is es megis terhes. neked az elozo menszi elso napjatol kell szamolnod. amikor megkaptad nem gorcsolt ugy ahogy meg soha eddig? egyszer teszteltel ? nem artana par nap mulva ujra tesztelni es irany a doki ha ott van akkor mar lasan latja a doki
A kérdező hozzászólása: 37
A hõd mennyi volt, mikor megjött?
Gratulálok!
A menszid olyan volt mint egyéként szokott lenni?
Ultrahang segtségével az orvos hétre pontosan meg fogja tudni állapítani a terhesség korát.
Hogy jutott eszedbe tesztelni mensi után?
szió! baba lett?
A kérdező hozzászólása: Kicsit kevesebb volt és semmi görcösm nemvolt még 1 lily tesztem is halvány volt és egy One minute is de azthittem cska szellemcsikosak de akkor lméletileg már 7 hetes vagyok
Ne várj, menj el orvoshoz!! (gratula :) )
kb 5 hetes
Kb. 5 hetes, a pici úgy 3 hetes lehet.
A kérdező hozzászólása: oké!köszönöm! csak mert uh-elõzõ héten még nem láttak semmi és nov 12.-re vagyok visszarendelve!kiváncsi voltam akkor látszódni fog-e!
Mivel hosszabb a ciklusod 4 nappal, mint a nagy atlag, igy feltetelezheto, hogy a peteeresed is ennyivel kesobb volt. Ez a negy nap nem nagy dolog, de mivel te izgulsz, igy megis sokat jelent. Ha a hosszabb ciklust is bekalkulaljuk, akkor meg nem vagy 5 hetes sem, csak 2-3 nap mulva leszel, szoval nem kell izgulnod, hogy uh-n meg nem latnak semmit. Koran mentel, fiatal a terhesseg nagyon, valoszinuleg ezert nem lattak az uh-n semmit. (ILyenkor altalaban csak a megvastagodott mehnyalkahartya lathato, amibol feltetelezheto, hogy van baba, de a petesejt meg nagyon pici.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Elvileg, ha az utolsó meszimtől nézem, akkor 20 hetes vagyok. A dokim szerint (az ultrahang alapján) viszont csak most lett lettem 18 hetes. Most hány hetes terhes vagyok? Mindenki mást mond.

Ezt még 14 hetesen állapították meg, hogy 12 hetes a magzat. De már nem csak én érzem a babát, hanem akkorát rúg, hogy bárki aki a hasmra teszi a kezét. Nem hiszem, hogy 18 hetesen ez lehetséges lenne. Õ az els? babucim. Viszont mindenki ugy számol, hogy 18 hetes vagyok. Kicsit aggódok, hogy még se jól számolnak és az afp-t még se 16 hetesen hanem 18 hetesn vették le. Csak most fogom megtudni az eredményét. Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Legjobb válasz: Utolsó mensi szerint nekem 26 hetesnek kéne lennem, de már az elejétõl kezdve 2 hetes csúszásban vagyunk. Az Uh a mérvadó. Szóval, ha aszerint 18 hetes vagy, akkor 18 hetes vagy. És lehet 18 hetes babó mocorgását is kézzel érezni, látni.

Utolsó mensi szerint nekem 26 hetesnek kéne lennem, de már az elejétõl kezdve 2 hetes csúszásban vagyunk. Az Uh a mérvadó. Szóval, ha aszerint 18 hetes vagy, akkor 18 hetes vagy. És lehet 18 hetes babó mocorgását is kézzel érezni, látni.
Szia! Igazság szerint, az orvosok se tudják napra pontosan megmondani. Csak gondolj bele abba, hogy egy 40. hétre született egészséges baba lehet 2500 g, és lehet 4000 g is. Azt írod, hogy ha a pocakodra rakják a kezüket akkor már érezni, szerintem akkor elképzelhetõbb, hogy 20 hetes vagy, de ez sem biztos. Az afp-t nekem is késõbb vették le az elsõ kislányomnál, mert el voltam számolva és magas is lett. Azután vettek ismét vért és ellenõrizték az afp-t és elküldtek egy jobb felbontású ultrahangra is, de nem találtak rendellenes dolgot. Az afp egyébként is sokszor olyan adatot mutat, ami nem megfelelõ és mégsincs semmi gond. A lényeg, hogy ne idegeskedj, mert azzal ártasz a legtöbbet a babának. üdv. Csilla ( 2 gyerekes anyuka)
Nekem 18 hetesen nem csak kézzel érezhették, hogy a baba mozog, rugdal, hanem látni is lehetett már a hasamon. Szóval ezen nem múlik semmi. Az AFP meg ha rossz eredményt ad, akkor majd további vizsgálatokat csinálnak, tehát nem kell izgulni miatta. (Sokszor a jó idõben elvégzett AFP vizsgálat is hamis eredményt ad.) Szerintem ezen ne idegesítsd magad! Tök mindegy mennyi idõs vagy, legyél egészséges és örülj a babádnak, õ ugyis akkor születik meg, amikor õ akar.
5. hétben vagy.
4 hetes és 2 napos vagy egész pontosan. És valóban az 5. hétben jársz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én itt számoltam és napra pontosan találtam el... Itt a tied... http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon hasznos ez a naptár.

Akkor most hany hetes terhes vagyok?

Ha az utolso menstruaciom elso napjat nezem akkor 9 hetes 4 napos vagyok, de hetfon volt az elso UH-m es az orvos azt mondta a magzat fejlettsege alapjan 8+2 hetes vagyis ez alapjan ma 8+5 heres vagyok.

Legjobb válasz: Igaz nekem az uh-k alkalmal mindig elorebb jon a datum, de ettol fuggetlenul en mindig az utolso mens. hoz szamolt 40. hetet mondom, vagyis az elso datumot, amit a doki adott!!!

Igaz nekem az uh-k alkalmal mindig elorebb jon a datum, de ettol fuggetlenul en mindig az utolso mens. hoz szamolt 40. hetet mondom, vagyis az elso datumot, amit a doki adott!!!
ha én is az uccsó mensihez számolom nekem is más... de az elsõ picinél bejött amit mondott akkor szültem amikorra ki voltam írva...

Ha március 7-én jött meg utoljára a menzeszem akkor most hány hetes terhes lehetek?

Köszönöm szépen.

Legjobb válasz: pozitivat teszteltem:) számolgattam de sok oldalon különbözöket irnak.köszi.

A kérdező hozzászólása: pozitivat teszteltem:) számolgattam de sok oldalon különbözöket irnak.köszi.
4 hetes és nagy gratula neked, én is szeretném ha már összejönne végre :(
4hetes terhes vagy! Gratula, sok egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi.és melyik az a nap amikor betöltök egy hetet?pl melyik nap töltöm az 5 hetet?Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: kivánom hogy neked is sikerüljön, nekünk sok évbe telt..
A lényeg, hogy az utolsó menstruáció elsõ napját kell alapul venni(a doki is ez alapján számol).Amennyiben ez a március 7.-e, akkor 4 hetes és 4 napos terhes vagy ma, a hét-forduló pedig a szerda.Tehát jövõ hét szerdán töltöd be az 5. hetet.Gratulálok a kicsihez.2 gyerekes+14hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!